HSG
Nekem ultrahangos volt mind2 en bementem felfekudtem megcsinaltak es mar mehetem is haza...se fekves se pihenes semmi nelkul .
VAROLISTA
Engem is ezzel hulyitettek...pedig az egyik legkaposabb dokihoz jelentkeztem es megis fogadott 2honapon belul...azaz igazsag mikor tudod kb mikor szeretnel menni elott 2honappal masfellel jo odaszolni!De 2lombik kozott akkor is 3honapot kell varni!Szal en is mar csorogtem,hogy februarban mennek van meg hely pedig januar van es nem akarkihez
! Egyes ointezmenyek viszont tulterheltek ha ott van varakozas mert egyszeruen annyi beteget latnak el,hogy a dokikat limitaljak le hany beteget kezelhetnek
Luzuzs
Remelem azota talaltal segitseget de en ugy tudom csak a lombik alat vgy vedett es ha szoltal a dokidnak...szal az utana varakozoi allas alatt nem es ha nem szoltal sem..hisz nem tudott rola
"elég, ha szóban tud róla a munkáltató- és tudja, hogy Munka törvénykönyve 107. § i) pontja alapján mentesül a munkavégzési kötelezettség alól a ha külön törvényben nevesített emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelésben vesz részt, a kezelés teljes időtartamára"
Orulok,hogy rendezodott a munkahelyi dolog....de ha most nem lettel volna vedett akkor munka nelkul lennel????
Gabi
A lista ez:
-vizierobik
-yoga
-japan ora
es meg dolgozom a festo tanfolyamon es a tenisz orakon
Sima megfazas ngyon is jo!!!A szervezet legyengul konnyebben babasodsz
ugyanis ha az immun is gyengul..a baba meg elmeletben parazita a szervezetnek ami ellen dolgozik
Szal megfazas pe utan a legjobb
Melinda
Drukkolok a februari megbeszeleshez...tok merertheto,hogy kivgy en nem is tudom mit csinaltam volna veluk ha velem ez tortenik
Nagy oleles neked!!!Most volt idom visszaolvasni
nem eltiltva vgyok de ha itt ulok orakat akkor nincs abbol semmi jo...es most ezt nem engedhetem meg magamnak
majd februarban ha esetleg hazajutok
Ranita
Koszonom az osszefoglalast!!!Egy
vgy
Dejok ezek a teli balcsis kepek...most olyan dejavu erzesem volt
Antagonistat szoktak a nehezes stimulalhatoaknak vgy amikor mar minden kotel szakad...
(most nem felreerteni!) egy szuri megy az elejen (gonal) asszem 6.napig aztan uhu es attol fuggoen meg megy ugyanaz es meg valami melle...jo eredmenyeket szoktak vele produkalni a masik topikban pl nyulasznak majdnem 3-mas ikrei lettek es sok mas csajszi is volt ott akinek ez jott be...de ez embere valogatja nekem sem sikerult ezzel....7tuszom volt abban 3pete azok is kukak...1termekenyult meg es az nem osztodott igy nem volt beulti novemberben
de en mas eset vgyok nekem magas az FSH-m
szal eleve akarmilyen protokollom lesz nehez eset vgyok
Nem deviza alapu hiteletek van?Mert akkor valtozhat allandoan a havi torlesztes
Kamilla
Latom neked osszejott
Spontan baba?
Ngy gratula az eredmeny a lenyeg
Angyal
Koszonom ari vgy!Megtudnad mondani mennyi volt az FSH-ja az ismidnek?Mert ez csak ugy rendbe nem jon
meg nekem is van eselyem de rendbe nem fog ez mar jonni
Short protokoll az milyen? Neked miota van meg a cisztad?
Nekem 3honapig ott figyelt de aztan szepen osszehuzodott es a clostitol volt
Gyancsi
Szupi hobbik megvannak fentebb irtam.
Hamarosan HSG remelem nem izgulsz ngyon
Ancsuka
Mennyi tesz veszen a tesztek ara?
Mar,hogy fajna az inszem?Es ha ugy vesszuk az faj akkor a lombik megjobban faj...gondolj bele a sok szuri meg leszivas sokkal fajdalmasabb akkor pedig az sme faaaaj
es inszemnel a kiskatonakat helyezik fel mig lombiknal magat az embriot!mondhatni "ugyanaz" az atjarhatosaginal is a mehig feltesznek egy katetert szal akkor az is faj?mondjuk ott az oldat felfecskendezese fajhat az mas is...no para es ha belegondolsz a szules milyen fajdalmas dolog szerintem annal mar nincs is fajdalmasabb
Na meg egy fogfuras az faj de egy inszem,hogy fajhat nem is ertem
inkabb 10inszem meg lombik mint egy gyokerkezeles...aki meg azt mondja faj az inszem az valoszinu meg nem szenvedett annyit egy babaert mint mi lelkileg
Nem am hallgatni az ilyen barinokre
Te is clostizni fogsz?Vgy te inszemes vgy mar oszevgyok kicsit kavarodva(igy jar az aki ennyi ideig nem jon igaz
) Nem akarod megis megprobalni magadnak beadni?En anno egy vv-t sem tudtam vegignezni es mint a szulesnel legzesi kibefujasokat csinaltam/lok a mai napig is igy van...
de amikor most novemberben indult a lombikom elsem tudom mondani milyen ero keritett hatalmaba...es az elsot megmutattak bar remegve neztem vegig es leis izzadtam rendesen...de otthon mar muszaj volt nyomatnom mert nem volt senki(azt hittem ocsem bator es beadja nekem de aztmondta o egy vv-tol elajul
)igy magamra maradva beadtam es nem is fatj szepen lassan pontrol pontra mindent es ment
es az uj szurit meg megsem mutattak
marha szar volt egyedul...de muszaj volt es talan elis benaztam es levegosen adtam be
de aztan a masik mar ment...sot utt mutattam anyumnak meg kerianyumnak,hogy megy a dolog
nem szabad felni!!!Szerintem probald meg!
Vgy a noverkenel mond neki 2.nap,hogy esetleg most te megprobalnad o meg nezze,hogy jol csinalod-e
Suzy
Drukk a spontankodashoz!!!Ez am a pozitiv gondolkodas!
ZSu
Orulok a johireknek!!!mnyh jo
a tuszik is szepek ne parazz nem a mennhyiseg hanem a minoseg szamit
Lehet nem lesz fagyibabod de nem is ez a lenyeg
Ha mindharom szep nagy lesz es lesz benne peti akkor meg akar harmas kismami is lehet....most nem akarok hulye peldat felhozni de Betty te se harizz meg legyszi!!!!!!Latod Bettynek mennyi tuszije volt....aztan mennyi petije lett....aztan mennyi termekenyult meg...es hat latod az uccso kettojevel megy majd a proba szal egyaltalan semmi semmit nem jelent soha!!!!!!!Ez ngyon fontos csajok!!!Van akinek 20embriobol egy sem marad meg es van akinek 1bol lesz 2baba
kerdezni lehet a masikat meg amulni a masik eredmenyen de hasonlitani sosem szabad!!!!Sot nekem az elso lombiknal kis clostis rasegitessel sima honapra mentunk volna amugy....2tuszot csiholt a doki de persze egy volt erett ...2petit szivott le es mivel egy volt erett azt termekenyitettek meg osztodott is vissza is kaptam nem lett belole semmi
Minnel kevesebb tuszoje van valakinek annal jobb lehet a minoseguk es minnel tobb annal kevesebb pete lesz es azokbol is kevesebb termekenyul meg
Szal annak kell orulni ami van!Na most olvasom te endos vgy...de no para nem tudom te ismered-e Zsofikukacot o is az volt azt hitte neki sosem lesz babaja most meg ikres kismami...eslo lombikja sikerult ha jol emlexem
Na most olvastam a masodik uhu eredmenyt latod latod...mar vgy tobb,mint 5petinel tartassz azaz tuszonel...gonal az jo en abbol 300-at nyomattam vegig
Betty
Az utro az epp eleg...azert siman nem johet meg bar ne ettol ne jojjon meg en azt kivanom
Gyancsi leletei 3.cn-es mert csak akkor nezik LH FSH
Jah es meg 1 en meg olyat nem is hallottam,hogy valakinek nega a teszt es nyomnia kell uhu-ig az utrot
en hiszem ,hogy emiatt nem jon meg
legyen maaaar 19-eeeeeee
Nagy oleles neked is!!!!