Új privát üzeneted érkezett!

szilcsi: írtam privit!

Exdeus, Karmen: most januárban ugye megint aktuális a csp-nyilatkozat az APEH felé? Belinkelnétek, hogy honnan lehet nyomtatni?

Gázártámogatás: nem tudjátok véletlenül, hogy ha valaki jogosulatlanul vett igénybe támogatást egy bizonyos időszakban, akkor azt mikor és hogyan, hová fizeti vissza? :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus és mindenki!
Alkotmányellenesnek nyilvánította a családi pótlék adózásnál való figyelembe vételét előíró rendelkezéseket, és visszamenőleges hatállyal megsemmisítette őket az Alkotmánybíróság!!

http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/ ... ozasa.html

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Hali!

Zsivicz! Köszi az infót!

Anett! Igen, Dénes a Máv oviba jár, és nagyon meg vagyunk elégedve vele! :) Kiscsoportban nincs túl sok foglalkozás, mi csak zeneovira járatjuk Dénest, gyerektáncra és gyerek jógára van még lehetőség. Nyelv, sport stb. középsőtől van igény szerint.

Monka! Nem tuti, hogy kiköpi az első falatokat! :) Babánként változó!
Küldök neked priviben egy hozzátápi táblázatot, én a gyerekorvosunktól kaptam, ő állította össze az aktuális táplálási elvek szerint + saját tapasztalatok alapján. (Minden babának ad 6 hónapos korában, nem is tudom más gyerekorvosok miért nem adnak?)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Monka, mármint küldök neked, ha kéred! :):)
Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Melinda: köszi! Akkor ez azt jelenti, hogy nyilatkozat sztornó, ugye? De jó, egy nyavalyával kevesebb! :lol: Pont ma jutottatok eszembe: apnoéval mi a helyzet?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Üdv.

Norus, igen, azt jelenti, hogy nyilatkozatot sem kell beadni, és az idén beadandó (tavalyi évre vonatkozó) bevallásban sem kell feltüntetni a családi pótlékot.

Ági és
KépKép
exdeus

MOnka! Tündéri a kiscsajod!

Bibi! köszi vettem 10990-ért.

Nóri! A Bartók téren vettem csüt. irtam 10990ft. GOndoltam rá én is hogy össze kellene fogni, de annyira el vagyok havazva hogy nem értem rá intézni, azt meg nem tudtam meddig lesz ilyen áron, igy csüt. el tudtam érte ugrani, telefonon megrendeltem és átvettem. Amugy van ott törzsvásárlói kártya, most rendeltem meg, 5e ft felett adnak 5% kedvezményt, aztán több is jár de arra már nem emlékszem mennyi, viszont ha kártyával vásárol valaki akkor 3 hónap pénzvisszafizetési garit is adnak. Krémekre nem, vagyis amiböl fogy a termék, de müszaki cikkre igy igen. Még egy nagyon kényelmes papucsot vettem, nekem a parkolás és idö miatt nem érte volna meg visszamenni késöbb a kártyával a kedvezményért. De majd késöbb jól jöhet még.
Szóval telefonban is nagyon segitőkészek voltak, hét elején mondták leltár van, majd szerdán már lehet tudok venni, szerdán azt mondták csüt. jön az áru de félreteszik.

Melom ezer, nyakamba szakadt egy nagyobb meló, amit még nem csináltam, egy csomó mindent el is rontottam, szegény kolleganömmel folyton telefonban voltam, mégsem boldogultam, szóval nem volt idöm ide sem benézni, este hullán értem haza, a jövö hét eleje is hasonló lesz.

Kedden, szerdán Madách-ban nyilt nap, én menni akartam, de a meló miatt lehet csak szerdán tudok. De hátha mást is érdekel.
8-tól lesznek a bemutató órák.

Én csp-röl nem tudok újat, csak amit irtak itt hogy alkotmány ellenes lett végül, de új nyilatkozatot a cég eddig biztosan nem osztott ki nekünk.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja és a wellmed.hu ami van akció az a Bartok téren is annyi, vehettek ott is többen készüléket akciósan. Ha 3at vesztek még olcsóbb mintha csak 2t.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Norus! Igen, sztornó. :)
Apnoéja azóta sem volt Lindusnak, igaz, ordítani szokott még torka szakadtából, de nem ájul már el.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Nórus!
Tudsz vmikor grapefruitmag cseppet venni nekem?Ha nem gond persze!
20140113113746

Sziasztok!

Nóra: A tavaszra vonatkozó kérdésem persze költői volt! :lol: De azért köszi. Már elegem van abból, hogy délután mindig úgy fogadnak az óviban, hogy "Doró nagyon köhög", "beteg lesz" és társai... :roll:

Ismét megkérdezem, háthe valakinek van tippje:
Tud valaki olyan építészt vagy építési vállalkozót, aki tervezhet is és árajánlatot is készít, kivitelez (vagy tud ajánlani), megbízható, nem az a "lehúzós" fajta, korrekt????

Szép hétvégét, már ami még maradt belőle!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Hali csajok, bocs az offért,
Tegnap voltunk Pesten és visszafele, Kecskeméten megálltunk az Auchanban vásárolni és láttam, hogy mellette nyílt egy Decatlon áruház. Szal már nem kell Pestig elmenni, ha valaki jóóóóó sport cuccokat szeretne venni..... :wink:
Remélem Szegeden is lesz nemsokára....
Pusssssz nagyüzem.

Hja pénteken voltunk a Vásárhelyi bentlakásost megnézni, azt mondta apárom,hogy ezt ahelyet Vius nagyon élvezné,nekem meg a Zazinak lenne a legszarabb, ha esetleg beadjuk..... :cry:
Nekem is nagyon pozitív volt elsőre .......

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, ha pozitív volt az élmény, talán megérne egy próbát. Én is úgy gondoltam, gondolom, hogy rajtad kívül Zazának lenne a legrosszabb, de gyanítom, mostmár megértené, ha elmesélnéd neki, hogy mi a helyzet!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Bocsika, de hoztam pár fotót Karesz legújabb munkájáról :)
Ez egy 5 személyes kombi (finn-infra) szauna!
Kép Kép
Kép Kép

ceniko
Szeged

Exi: Igen én is nagyon rajta vagyok, csak a szakértőitől kell papír, majd kérek időpontot kivizsgálásra!

ceniko
Szeged

Nóra, írtam privit a Salin-nal kapcsolatban, remélem, nem késő még!

Enikő, neked is írtam még pénteken, megkaptad??? Figyu ha Viusnak jót tenne a bentlakásos, szerintem is megér egy próbát. Tudom, neked baromi nehéz elengedni, de próbáld meg az ő szemszögéből nézni, ha tudják fejleszteni, az nagyon jó!!! :wink: Karesz ügy (még mindig), ha lesz házunk egyszer, majd jöhet hozzánk is... :wink: :lol:

Zitus, nem voltatok mostanában lent a Sárgán? Nem tudom, mekkora a víz lent, kicsit aggódok, nehogy beöntsön a házba, mert nincs felpakolva, igaz, csak grill és szerszámok vannak lent... :roll: De lehet, holnap kiugrunk megnézni ebédidőben. Milyen volt a szombat?

Hú csajok, pénteken apának volt a meglepetés szülinapi bulija, nagyon-nagyon jól sikerült, hajnal 3-kor értünk haza... 8) Sokat táncoltam, volt torta, óriási 50 szeletes, és meglepi vendégek, a régi barátai, nagyon örült neki. És kapott ajándékba egy 2 személyes wellness hétvégét Egerbe, nyáron megyünk, Lali nélkül...
Most már nyugodtabban hagyom ott anyuéknál, nagyon jól megvan velük, már este sem kell otthon lennem altatni, mert elalszik anyuval gond nélkül, kajál vele, minden... Ez nagy fellélegzés nekem, kicsit szabadabban mozgok most már. De azért fura, hogy már ilyen nagyfiam van. :cry: :lol:

Eszter, sajna nem tudok segíteni építész ügyben.

Karmen, kitartást a munkához! Én most egész nap töltögetek hiányzó dolgokat lefelé, de a gépem már nem bírja, lefagy állandóan, úgyhogy most pihi van. :D

Kép
szilcsi

Anett: írtam mailt!

hefe: ahááá, szóval nem is vártál választ! :lol:

Enikő: a Decathlont én is szeretem, ki lehet fogni jó cuccokat. Sokkal nagyobb a választék, mint pl. a Hervis-ben. Hmvhely: lehet, hogy tényleg te lennél az, aki leginkább megszenvedné először, de ha látod, hogy Vius jól érzi magát, akkor neked is jobb lenne. Ha meg nem érzi jól magát, úgyse hagyjátok ott.

szilcsi: megkaptam, válaszolok mindjárt! Bulit ki szervezte? Neked is meglepi volt?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!
Ilcsi örülök hogy örülsz az utazásnak:-) Jó buli volt szombaton kicsit szenvedtem, elvagyok veszve 3 vizsgám lesz a héten+ egészségnap ezerrel, valamikor talizhatnánk ha ráérsz pusz
ritareni

Üdv.

Enikő, jól néz ki ez a szauna.
Még szakértői papír is kell??? Hát az sem egy nap alatt lesz meg. :(

Szilcsi, szuper, hogy Lali jól érzi magát a nagyinál! Ugye nálunk is ez van, imád anyósomnál lenni, de én nekem még mindig olyan nehéz, ha nincs itthon, pedig nagyon valószínű, hogy feburárban és májusban nélküle utazunk el...

Ági és
KépKép
exdeus

Anett!
Vettél végül Flavont?
Én most ilyet adok nekik, es is majdnem ugyanaz, csak olcsobb.
Kb.2 hónapig elég.http://lr-partner.eletcel.hu/vita-aktiv/

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Nem vettem,mi szedtük régebben, meg én is végig terhesség/szoptatás alatt,másnak kellett volna (azt hiszem)!
20140113113746

Megnéztem, szerintem teljesen jó ez is,amit Te adsz nekik. Mi most a grapefruitmag cseppet szedjük meg a Vironal-t meg egy Forever-ös cuccot, és amióta szedi Málna, még nem volt náthás (kb dec. eleje) kop-kop, nagyon örülök neki! (Köszi Zituska!!!!)))
20140113113746

Sziasztok!

El vagyok veszve, nem nagyon van időm netezni...
Gyest intézem, munkát keresek...stb...

1,5 hete disznót vágtunk, egy "picike" 340 kilóst, 2 nap volt, hullák voltunk utána... Most hétvégen megint disznóvágás, hát... nem nagyon várom. :?

Ilcsi :)
Bocs, nem válaszoltam az sms-re, sajnos a disznóvágás miatt nem jó a most hétvége, pedig mentem volna szívesen. :(
Szombat jó volt, kicsit leittasodtunk 8) :D
Sárga: nekünk nem kell pakolni, míg a Körössy csárdák nem pakolnak...kb 7 m-ig.
Nálatok mi a helyzet?

Anett :)
Örülök, hogy Nektek is beváltak a szerek, nálunk is minden ok, gyerekeknek kutyabajuk azóta, amióta szedik, plussz még használjuk a sóslevegőt, ami szintén nagyon jót tesz! :)

Bocs, ennyi voltam ,megyek, még van dolog, de hulla is vok... :roll:

Kép
Kép
zituska28

Csajok!Kármen, Nórus, ti vagytok otthon ebben a témában ha jól emlékszem!
Tudom volt téma a gyerekülés mostanában, de nem emlékszem mit írtatok a Cybex vagy a Concord a jobb??? Meg tudom a Römer, de nekünk most az van és én nem vagyok elájulva. Állítólag 18 kilóig jó, de alig fér bele, maxon van a pántja is és szűk, oké kabátba van, de erre nem kellett volna gondolni a gyártónak??? Meg szerintem kicsi az egész, el sem tudom képzelni, hogy egy 4 éves hogy férne el ebben??Így gondoltam veszek nagyobbat, de azok 15 kilótól vannak,Málna 13 (vagy kicsit több de 14 még nincs) így ültethetem bele?Vagy 15 kilóig nem??????Meg ezt már az autó övével kell kapcsolni ugye?Hátra kell tenni vagy lehet első ülésre?Mert a mostani elöl van!(Légzsák kikapcsolva persze)
20140113113746

Anett! NEkünk a Concord Trimax övje lett kicsi, ORsi magas, de vékony, szóval ha kg. nézzük még mindig jó lenne az ülés, mert 18-kg-ig lett volna jó (amugy 9-36 ülés volt, de 18kg felett le kellene szedni a hátát, én meg úgy gondolom csak magasitó nem véd semmit). Szóval a Trimaxot is tudtuk volna azért tovább használni ha az öve többet enged, Orsinak is az volt kicsi, rövid (én is mérges voltam, mert 45e vettem az ülést). EZért lett utána 15-36 kg ülése, ez Cybex. ENnek nincs saját ővje, igy gond sem lesz már ilyen.
Amugy megmondom neked, első ütlésen utazni csak a hordozoban lehetett eddig is, menetiránynak háttal. Olyan ülésben ami nem háttal van TILOS volt eddig is, de most az új kreszben jan.1-től külön le is irták (nekem tavaly hivatalos választ adott erre pont a Közlekedési Felügyelet hogy tilos elöl ha nem háttal ül a menetiránynak). Vagyis ami nem 0, 0+ ülés abban már nem utazhatna elől! Szerintem az nem lenne gond, ORsi sem volt 15kg amikor megkapta a nagyobb ülést, de magasságra már jo volt neki, ez a lényeg. A válla, és a fejtámlája elég magasságban legyen hogy a gyereket stabilan védje. Ha ehhez még nem elég magas, nem lehet már lejjebb állitani az ülést akkor NE vegyél olyat!
Van sok ülés, én láttam magasabbat is, igy lehet van alacsonyabb, Málna üljön bele és hozzá probáljátok, ha védi akkor nem lényeges a sulya, szerintem.
És az első ülésből azonnal ültessétek hátra! Igy a válasz is a kérdésedre, hátra kell tenni az ülést.
Ha kell elküldöm a hivatalos választ ami utal a szabályra, de a lényeg és elhiheted elöl csak háttal utazhatna. BÁr van olyan ülés amit háttal be lehet tenni, nem csak a hordozót, de a KRESZ-ben az is benne van, hogy 3 év alatti gyermek stb. Szóval Málna már nem ülhetne elől, szabályosan.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja a Salin. Apa kiment aludni másik szobába mert szerinte rémesen hangos! Aztán igy ki kellett kapcsolnom, hogy apa visszajöhessen később. Mellesleg én még tévéztem akkor, valszeg én sem tudtam volna mellette aludni. Nem akartam rögtön a gyerekekhez betenni, nehogy hibás legyen, zárlatos stb.

Nóri, Szilcsi! VEttetek végül Salint, hol, mennyiért?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Anett: Dórinak Maxi Cosi Priori van, ami elvileg szintén 18 kilóig jó, de sokkal hamarabb ki fogja nőni. Most még jó, de nem sokáig, talán a nyarat kihúzzuk vele. (D most kb. 14 kiló, és 90-egykét cm.). Marcsié (ő 106 cm, 18 kiló) Trimax, most még éppen jó neki, aztán ez csak ülésmagasítóként, háttámla nélkül jó 36 kilóig, ahogy Karmen is írta. A Proiri a kialakítása (alja) miatt lehet tovább jó, mint a Trimax (profi a rögzítése alul, de ez azzal jár, hogy a háttámla magassága kisebb, tehát hamarabb kinövik, gondolom, a Römerrel is ez a helyzet). A Concord Lift Evo-ról sok rosszat olvastam (nem törés-oldalról, hanem kényelmi szempontokból), ezért olyat nem vennék, a Römer Kid nyaktámasza kicsit fura nekem, a Cybex tetszik, most így hirtelen azt vennék (de ha a törésteszt-eredmények érdekelnek, akkor csak a Solution X jelűt, a többi nem kap közel olyan jó minősítéseket se). Mi azt fogjuk csinálni, hogy elmegyünk a Brendonba és beleültetjük Marcsit mindbe, hogy lássuk élőben, hogy is ül benne. Ezeknek (III. kategória) nincs saját övük, az autó övével kötöd be a gyereket (és az ülést is ez rögzíti, ha nem az Isofix). Szerintem is próbáljatok ki néhányat, helyedben II. kategóriást már nem vennék, azt nagyon gyorsan kinövi már, akármilyen fajta.
Semmiképp nem tenném előre egyik ülést sem, akármit ír a Kresz, és akármilyen ülésről van szó!!! Múltkor láttam egy összehasonlító videót, ugyanaz az ülés, ugyanúgy hátul, csak az volt a különbség, hogy menetirányba (ahogy általában be vannak kötve) vagy annak háttal utazik a gyerek, hát iszonyatos különbség volt, sokkal kisebb behatás érte az utóbbi módon ülő babát (pedig úgy ült, hogy fel volt húzva a térde, mert ugye nem fér el másképp a háttámlától, ha így ül). Vannak ilyen 9-18 kilós ülések, amiket be lehet kötni menetiránynak háttal is. Szóval, még ebben is van különbség, ha elöl van az ülés, képzelheted, mekkora…

Karmen: megrendeltük a Salint, az akció febr 15-ig tart egyébként.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szilcsi: Milyen szombat milyen 9 óra? Hol írtál erről?!?!?!?!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Nóri! Valamiért azt hittem jan. 15-ig akciós. Megvallom nekünk is kikapcsolható a légzsák elöl, de én ugy voltam vele, a technika néha téved, minden elromolhat, mivel kiprobálni nyilván nem lehet nem tudhatom tényleg ki lett-e kapcsolva, szoval én sosem tettem elsö ülésre gyerekülést. Az anyósülés hátamögött utazott, menetiránynak háttal.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Köszi az infókat. Szóval akkor nem lehet elől :oops: hát, elég gáz, hogy ennek nem jártam utána, de akkor hátra fogom rakni!
Mindenképp úgy veszünk,hogy beleül előtte, csak az a gondom még,hogy 70ezer körül vannak az ülések :? de ez van, nem tudom el tudnám e adni a mostani Römer-t az jó lenne!
20140113113746

Csajok, szombaton este 9 körül találkozunk páran a Classicban, akinek van kedve, csatlakozzon bátran! :D Direkt nem akarok talit szervezni, mert sosem sikerül, de hátha így többen összejövünk...
Enikő ötlete volt, bár eddig pont ő nem szólt vissza, hogy akkor jön-e, de Anikó pl. jön, meg talán Bea is... :wink:

Nóra, bocsi tegnap nem utaltunk, apánk belefeledkezett a munkába este, reggel szólt, hogy nem utalt. :oops: De ma elutaljuk. :wink:
Nekünk is Maxi Cosi Priori van.

Anett, szerencséd van, hogy eddig nem meszeltek le a rendőrök, asszem nem úsztad volna meg a büntit... :? Málna hogy áll a szobatisztasággal?

Karmen, nem úgy volt, hogy csöndes a Salin? :shock: Kíváncsi leszek, nálunk milyen lesz majd, bár Lalinál megy a hidegpárásító és annak is van egyfajta alapzaja, de nem hangos szerintem, megszoktuk már.

Zitus, disznóvágás... :roll: Na de milyen jó lesz utána a saját husit enni! :wink: Sajnálom, hogy nem jössz szombaton.
Sárga: kedden ebédszünetben kimentünk, ugye a miénk a 2. sorban áll, na az első sor házaknak már a kertjében állt a víz... :roll: :shock: Nem kell sok és nekünk is annyi... :roll: Gyorsan utolért minket a baj, még csak most vettük... Gyorsan felpakoltunk az emeletre mindent, bár csak szerszámok meg grill volt kint. Az a baj, hogy még homok és termőtalaj is van kint az udvarban, amit még nem használtunk fel, mert nem volt rá idő, azt szépen el fogja mosni mindet, vehetünk újat, na meg a fű is tönkremegy, pedig tök szép lett. :cry:

Kép
szilcsi

Szilcsi: Én megyek,de muszáj abba a nyugdíjas Classicba??? Egész este ásítoznék.... :lol: semmi élet nincs ott.... és még drága is, pont dupla annyiba kerül midnen bakker.... :shock:
Ménem pörgünk egyet? Pl Mignon? Tök szépen átalakították, kibővítették!!! Foglalhatok asztalt..... :wink:

Ki jönne????

Intézzük Vius papírjait, hogy átvegyék amoda...... :? :oops: :cry:
Nem bírom már tovább...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ceniko
Szeged

Enikő!
Sajnálom :cry: De ha jobb lesz Viusnak ott,akkor Te is megnyugszol! Fel a fejjel!!!!!

Szilcsi!
Az az érdekes,hogy többször állítottak meg rendőrök és egy rohadt szót nem szóltak soha, hogy miért elöl ül :shock: Én ezért halál nyugodtan vittem ott 2 éve!
Málna itthon wc-be, bilibe kakil,a bölcsibe egyáltalán nem kakil, de egyszer pisilt ott a wc-be,itthon is,amúgy a pisi a pelusba megy,pedig imád bugyit hordani, csak belepisil. Most nem is próbálkozom vele, látod mi megy a bölcsibe minden reggel, készen vagyok,egyre rosszabb, ma már fogta lábam és könyörgött,hogy vigyem magammal, nem menjek dolgozni, majd el bőgtem magam.Nem tudom mi a franc történhetett, pedig mikor megnyugszik,nagyon szépen eljátszik,tegnap nagyon megdícsérte Tünde!!! Tanácstalan vagyok,már itthon sír reggel, este is könyörög, hogy ne kelljen mennie, beszoktatásnál sem volt ez,vmi csak történhetett vele. Már készen vagyok! :cry: :cry:

Jó bulizást szombatra, mi ma elmegyünk haza, tanulnom kell, 5 vizsgám lesz jövő 7en,eddig 6 van meg! :)
20140113113746

Enikő, sajnálom. Tudom, most marha nehéz, de döntésre jutottatok és ez már egy jó lépés előre! Kitartás és fel a fejjel!!! Viusnak is jó helye lesz ott, és reménykedem benne, hogy sokat tudnak rajta fejleszteni is. Attól még jó anyukája maradsz, nem dobod el vagy nem zárod be zárt intézetbe, nem adod örökbe, mint olyan sok szülő hasonló helyzetben. Gondolj arra, hogy neki ez lesz a legjobb!!!
Szombat: Mignon??? :shock: Az a putri hely ott az Anna kútnál, ahol voltunk a szülinapom után??? Hát annyira nem csigázott fel... De ha a többség úgy akarja, menjünk oda.

Anett, nem tudom, mi lelte Málnát... Lehet, valami rossz élmény érte a kispajtásoktól (a gondozónőktől nem hiszem). Lalinál sosem volt ilyen, ahogy beszokott, azóta nincs gond szerencsére. Ügyes a bilizéssel! Érdekes ám, Lalin akkor láttam, hogy igazán beszokott, amikor először kakált a bölcsiben, mert eleinte mindig hazahozta. Most már kezdi ott is kérni a bilit, tegnap a kisvécére is ráült. Vizsgákhoz kitartás, nekem már 12 megvan, még 3 hiányzik, de lehet, azok maradnak is a jövő félévre, most levelezek a tanárral.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Bocs, csak egy gyors kérdésre lenne időm per pill.
Használta már valaki az Almawin ÖKO tisztítószerek valamelyikét? Tapasztat?
Köszi
e.

KépKépKépKép
hefe

Szilcsi!
Hát nem tudom, lehet, én is gondoltam rá, hogy vmi érte a kicsik részéről persze! Kakilás: Málna csak itthon kakil,előtte is,ha bementünk a városba, vagy vendégségbe, bárhová,ő ott sose kakilt. Ha több napot vagyunk vhol ott persze, de amúgy csak itthon. 1x kakilt a bölcsibe össz-vissz mióta járunk! Beszélek majd Tündivel!
20140113113746

Szilcsi: Én a classicba biztosan nem megyek, engem meg az nem csigázott fel. De ti menjetek nyugodtan, majd elkapom apát és elmegyünk a Mignonba :wink: :wink: mert sztem nem putri hely és van a zenegépben Kárpátia.... 8) 8) 8)

Vagy a Kaméleonon agyaltunk mág........az pizzéria, nem drága és kultúrált..... :wink: 8) (Bécsi krt -Szentháromság u sarok)

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Zsuzsi: Még nem is gratuláltam kisebbik fiad ügyességéhez! :) Nem semmi, hova rohan ennyire a fejlődésben? :)

Eszti: Dávidkának is gratula a járáshoz! :)

Tali: Nem tudom, hogy tudok e menni, ill. hogy akarok e :D Ugyanis Gréti szombaton fog hazajönni, a héten anyukáméknál van, és már nagyon hiányzik, és nem akarom, hogy zokon vegye, hogy ő jön én meg elhúzok itthonról :( Szóval ha megyek, akkor is akkor mennék ha ő már alszik, ami ugye eléggé kérdőjeles időpontilag, mert biztos fel lesz dobódva :)
Helyszín: Ami engem illet a Mignonban én speciel féltem kicsit :) Meg a másik, hogy nem hallottuk egymás hangját, max. ha túlordítottuk a sok "jókedvű" pasit!
Annak idején a Zaccot is azért vetettük el, mert beszélgetésre nem volt alkalmas, és ezért jött be a Classic.
De támogatom, hogy próbáljunk ki más helyet is, hátha van még jó, ami mindenkinek tetszik, pl. ez a Kaméleont megnézhetnénk, bár rákerestem google-ben, és igencsak kocsma ez is. http://szegedikocsmak.blog.hu/2009/03/08/kameleon_15 Hát nemtom, én lehet már öreg vagyok a kocsmázáshoz :) Régebben meg fiatal voltam hozzá :D Szóval nem az én világom, maradjunk annyiban. De a többség dönt, pláne hogy én lehet nem is tudok elmenni. :roll:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Anett: 70ezer, az túl sok! Römer Kid Fix-et tudok 50ezerért (+postaköltség, kb. 2000), az a csaj hozza be ennyiért, aki a mi Priorinkat is hozta, ha gondolod, megadom az elérhetőségét. A Cybex is sokkal olcsóbb, akár a Brendonban is (48ezer a drágább változat). Szerintem el tudod adni mindenképpen a Römert jó áron.

Karmen: januárt írtak a honlapon is, csak mail-t váltottam velük, akkor írták, hogy febr 15. 10450 lesz így egyébként.

szilcsi: utalás nagyon ráér!

Tali:Én nem tudok menni a talira most biztosan. :( De a Minyon szerintem se putri, jó hely, én is kiválóan elvagyok ott (illetve lennék), és az az igazság, hogy a tényleg putri kocsmákban is mindig jól elvoltam :oops: . A zajszint más kérdés persze.

hefe: nekem narancsolajos általános tisztítószerem van (Vidra u.-i bioboltban vettem), én szeretem, jó zsíroldó. Jó drága, de 10x-re hígítva használom, ezer évig elég egy üveg. Pl. mikróba nem használok mást, ha ez nem lenne, inkább sikálnám vízzel, oda nem fújok be semmi sz@art, az olyan lenne nekem, mintha a kajákra fújnám. Gáztűzhelyt is ezzel pucolom.

Egy kis reklámot szeretnék csinálni az ovis angolnak, ahova járunk. Marcsi és Gréti is nagyon szereti, poros nyomába nem ér a Helen Doron. Most ér véget a 12 órás menet, amit kezdtünk ősszel, és indul egy újabb menet 2 hét múlva, mi benevezünk arra is, és csatlakozhat bárki, nem feltétel, hogy járt –e már előtte. Szerdán 17.15-18 óráig vannak a foglalkozások a Teddys Club oviban, a Dalos utcában. Tehát, ha van kedvetek hozzá, próbáljátok ki, vagy ha ismertek olyat, akit érdekelhet, légyszi szóljatok neki!
http://www.teddysclub.hu/index.php?_mod ... folyamaink
Ezen a honlapon jelentkezni is lehet a vezetőnél.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Csajok! Nekem jóformán fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá a bilire szoktatásra, mert Zsoltika kb. 3 mp-et ül le a fenekére és
kész, se pisi se kaka :( A wc-re is ültettem már hátha nem jön
be neki a bili, de ugyanez a helyzet ott is!
Valószínű ha bölcsis lenne már ügyesebben mennének a dolgok,
a beszéd is, de így nagyon nehéz!

Szombat! Az én véleményem az, hogy ha beszélgetni szeretnénk akkor arra alkalmasabb a classic hiszen a zaj miatt jóformán nem
értettük egymást a mignonba. Lazulásra már jó lenne, de beszélgetésre nem! Ha van valakinek ötlete vagy tud egy kicsit nyugisabb helyet szóljon :lol:
Keressünk olyat ami félig lazulós félig csendes :wink: lehet olyan nincs is :D
A Zacc-ba egyébként nem volt olyan hangos a zene attól nyugodtan tudtunk beszélgetni a múltkor, hogy voltam!

Jégvirág:
Hú örültem volna neked :lol: A mignonba jól ment a szájról olvasás :wink: Szóba meg tudnánk beszélni a kérdéseidet :wink:

Anikó
Kép
zsivicz

Enikő,sajnálom nagyon................ :cry: :cry: :cry:

Szilcsi,gyere szaladjatok át meghallgatni a Salint,itt vagyunk a közelben!!

Anett,Barni is ezt csinálta,pl dec. alig ment oviba,kb. 1hetet,jan.
első hetében krokodil könnyekkel sírt,úgy kellett otthagynom..........
Hát nekem is hullottak a könnyeim!!!
Aztán felhívtam az óvonénit,és mondta hogy minden OK vele!!!

Kakilni ő sem kakil csak itthon,meg esetleg a mamáknál!!!
Szvsz ,ezzel nincs is semmi gond!!! :wink:

Anikó,szerintem,majd nyáron próbáld meg Zsoltinak a kisgatyót,mi anno így csináltuk Barnival.
Ő szinte sosem ült bilin,csak wc szűkítővel a wc-n!!!

Nekem tali kilőve,pénteken céges buliba megyek!!!! 8)

Kép
bibi226

Anett,Barniank a Cybex gyerekülést 22hónapossan vettük,mert az előző cam 0-36 kg-ból kilógott a feje...............
Pedig most voltunk tanácsadáson,és 18,5kg,meg 106 cm,tehát elméletileg jónak kéne lenni.............

A sírásra visszatérve,néha még mindig elszomorodik,de nagyon jó fej az óvónéni,mert ilyenkor odamegy hozzá,és Erzsike,megszeretgeti,megpuszilja aztán minden Ok vele.
Pedig 2,5 éves korától bölcsis is volt.............

Enikő,mesél egy kicsit Vius ,bentlakásosáról!

Kép
bibi226

Kép Kép

Dobok 1 pár képet,nehogy elfelejtsetek minket..............

Kép
bibi226

Szilcsi! Szerintem sokkal hangosabb mint a párásitó, nekünk is van olyan is.

Anett! szerintem meg max 40-50e is lehet nagyon jó ülést találni. A Cybex sem horror ár. Irtam v. csak akartam, tesomnak is rendöt javasolta, én ezen csodálkoztam. AKkor irtam a Közlekedési Felügyeletnek v minek hogy akkor most mi van? Erre visszairták amit most az uj kreszben is beletettek de eddig is benne volt, (csak most ott találom mégis az ujdonságok között) hogy elöl csak 3 év alatt és menetiránynak háttal mehetett. Ha érdekel valakit megvan a pontos válasza mi volt, és mire hivatkozott. Szerintem éppen ezért tették most hangsulyossá az uj Kreszben hogy legyen vége ennek a 2 féle utazási módnak.

Nekem bulira máskor elöbb szoljatok! Én a multkor is mentem volna a Memphisbe amikor irtátok, de nem volt jelentkezö aki velem jönne. Egyedül nyáron mondtam le, mert szabadtérire aznapra tudtunk jegyet venni hogy hirtelen vásároltunk.
Bár én nem megyek, de Zaccban én sem hallottam szinte csak a mellettem ülő hangját. Classic nem az ami a Numero helyén van és fent voltunk? Ott szerintem nem volt zaj és jo volt nagyon a kaja is, a pincér is normális volt, ami ritka:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lindinek ma újabb apnoéja volt! Tavaly márciusban volt a legutóbbi.
Szétcsúsztam!
Nevelési tanácsadót tud vki ajánlani? Vagy mit tegyek???
Az tuti, holnap felhívom a Sztrihát, de vmit tennem kell és tehetetlen vagyok.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Tali:
Bár a most szombatira tuti nem megyek, de köv. talira még mindig javaslom a Memphisben minden hónap második szombatján rendezett nosztalgia partit!
Jó zene, lehet táncolni is, de lehet csak ücsörögni is, kicsit hangos, de sztem lehet mellette dumálni is. Nincs tömeg, de azért érdemes helyet foglalni előre.
Én múlt szombaton is voltam tesómékkal, tök jó volt...
Mignon nekem egyáltalán nem bejövős...

Salin:
Hangosabb valóban, mint a párásító (mivel sztem a párásítónak semmi hangja nincs), de egyáltalán nem vészes, minket cseppet sem zavar, és a gyerekeket sem...
Annyi hangja van, mint egy bekapcsolt számítógépnek (állítólag ugyanolyan ventilátor van benne).

Enikő :)
Sok erőt Nektek, nem könnyű ez most, de hosszútávon így lesz jobb mindenkinek....

Botinak 39 fokos láza van. :( Amúgy kutyabaja, se takony, se köühögés, doki szerint minimálisan piros a torka. Valami fránya vírus :roll: . Igyekszünk legyőzni.

Megyek, konyha romokban, Noémi "jóvoltából" :shock:

Kép
Kép
zituska28

Kompromisszumos megoldásként akkor legyen a Kaméleon, szombat este 9-kor! :wink:

Nóra, el sem tudlak képzelni téged lepukkant kocsmában... :shock: :lol:

Zita, sajnálom Botit, gyógyuljatok gyorsan! A következő nosztalgia partira benevezek én is. :wink:

Anikó, szerintem ne erőltesd Zsoltikának a bilizést, majd szól ő magától, az nem baj, hogy ő még nem kész rá, majd az lesz. Úgysem marad egész életére pelusos. :wink: Ő mikor megy bölcsibe? Vagy nem tervezed beadni, csak majd oviba?

Enikő, nem is mesélsz, Zazának hogy megy a bölcsi, neked meg a meló. 8)

Melinda, jesszus de ijesztő ez, ennyi idő után megint apnoé. Sajnálom! :( Ez hajlamra alakul ki, vagy genetikai vagy hogyan?

Bibi, Barni mekkora... :shock: Salin már mindegy, meg van rendelve, de amúgy sem érdekelne, hogy hangos kicsit, ha jót tesz. Nálunk apa köhög rettentően, őmiatta kell, ha meg Lali ne adj isten beteg lesz, akkor betesszük a szobájába.

Kép
szilcsi

Melinda: Nagyon sajnálom!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Megadjam a kezelőorvosunk számát vagy e-mail címét? (bethesda kórház Bp) Ott tutijó kezekben lennétek és ott a legjobb a felszereltség...... :wink:

Norus: Nekem sincs semmi bajom a kocsmákkal,vendéglátós vagyok,vagy miszösz, bár nem kocsmáros...... 8) Bár akinek a Mignon "kocsma" annak tudnék ajánlani egykét helyet és majd rájönne a különbségre....... Nekünk az a törzshelyünk.... 8) itt van közel hozzánk,jó zenék vannak a zenegépben, gyönyörűen felújtották,jó a társaság, nem egy késdobálós lepukkadt car....Nemtom a többieknek mibajuk van vele???? :lol: :lol:
A Sörpatika a Tisza Lajoson se rossz...csendes beülős...oda szoktunk még beülni apával és a barátokkal..... :wink:

Zituska: Jobbulást Nektek+++++++++++++++

ceniko
Szeged

Bibi: Olyan naffiú már Barnus...és még mindig olyan széééép :D Mégegy ugyanilyet??????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Bölcsi jóóóóóóóóóóóóó, sőőőőőőt szuper!!!! Zaza pisil vécébe (itthon nem hajlandó, mert Viola se...mindent együtt csinálnak, együtt kelnek, együtt fekszenek, mind a kettő hozza a kis takaróját, ha egyik megy a konyhába a másik is megy, no meg persze főleg a rosszalkodás.....) úgyhogy nagyonjó hatással van rá a bölcsi, könnyen beilleszkedett, jól szocializálható gyerek, a gondozónénik is nagyon szeretik, nincs gond vele, kedves mosolygós, jó kisfiú, szépen játszik a többiekkel,nem agresszív, nem verekszik, nagyon kellett már ez Neki!!!!!! NAGYON!!!!!!
Miatta is jó ha bentlakásosba megy a Vius,mert "normál" vele egykorú gyerekeket lát és tapasztal.... tanulja a határokat, amiket én itthon hiába mutattam...Viust nem tudom kordában tartani és ezáltal Zalánt se tudtam.... :cry: :cry: :cry: :cry:
Meló: Most tervezek váltani :oops: vállalkozásban gondolkodunk 8)

ceniko
Szeged

Höhö, Nórát én sem tudom elképzelni lepukkant kocsmában :D Meg is lepődtem :D:D:D:D De lepődtem én meg már máson is :D

Zsivicz: Nem mondtam hogy nem megyek, csak olyan 80% hogy megyek :)
Holnap megyünk alkudozni....:D

Enikő: Tudod én ilyen jókislány vagyok...esküszöm a Mignon volt életem legkocsmásabb helye ahol előfordultam :) Komolyan féltem....
Nem lehet beszélgetni, ott csak üvöltözni lehet, és másnapra meg nem marad hangom....

Melinda: Sajnálom :(

Zituska: Botinak jobbulást! Memphisre én is benevezek ha mentek legközelebb :) Február végén szeretnék majd egy összeröffenést valahol fennállásom 30. évfordulója alkalmából :shock:

Karmen: Hát az a szabadtéris lemondás megviselt bennünket :wink: :lol: :lol: :lol:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?