Nóra, írtam privit a Salin-nal kapcsolatban, remélem, nem késő még!
Enikő, neked is írtam még pénteken, megkaptad??? Figyu ha Viusnak jót tenne a bentlakásos, szerintem is megér egy próbát. Tudom, neked baromi nehéz elengedni, de próbáld meg az ő szemszögéből nézni, ha tudják fejleszteni, az nagyon jó!!!
Karesz ügy (még mindig), ha lesz házunk egyszer, majd jöhet hozzánk is...
Zitus, nem voltatok mostanában lent a Sárgán? Nem tudom, mekkora a víz lent, kicsit aggódok, nehogy beöntsön a házba, mert nincs felpakolva, igaz, csak grill és szerszámok vannak lent...
De lehet, holnap kiugrunk megnézni ebédidőben. Milyen volt a szombat?
Hú csajok, pénteken apának volt a meglepetés szülinapi bulija, nagyon-nagyon jól sikerült, hajnal 3-kor értünk haza...
Sokat táncoltam, volt torta, óriási 50 szeletes, és meglepi vendégek, a régi barátai, nagyon örült neki. És kapott ajándékba egy 2 személyes wellness hétvégét Egerbe, nyáron megyünk, Lali nélkül...
Most már nyugodtabban hagyom ott anyuéknál, nagyon jól megvan velük, már este sem kell otthon lennem altatni, mert elalszik anyuval gond nélkül, kajál vele, minden... Ez nagy fellélegzés nekem, kicsit szabadabban mozgok most már. De azért fura, hogy már ilyen nagyfiam van.
Eszter, sajna nem tudok segíteni építész ügyben.
Karmen, kitartást a munkához! Én most egész nap töltögetek hiányzó dolgokat lefelé, de a gépem már nem bírja, lefagy állandóan, úgyhogy most pihi van.