Új privát üzeneted érkezett!

Hát csak egy picivel maradtam le a laptetőről :(
De Andi, most úgyis kell neked a délutánhoz :D
és adok még mellé egy kis:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
navared
Szfvár

Halihó lányok!

Melegiitőpárna a hasamra aplikálva...Nemtom mi van most, a 4. cn-on vaok, de annyira fáj a hasam...Már vettem be bogyót is. Na, de sebaj, biztos csak egy kis kavarodás a fogigátlózás miatt.

Nu!

Sajt@, hát ahogy innen a fórumról ismerlek: TIPIKUS!:) Azon kiivül, hogy Kaszást "kipukkasztottad", jó volt a darab? Egyébként tök jó kari-aji! Mi is most kezdünk rászokni, hogy belépőket adunk ajiba.

Andi, te sem vagy egy tökölős fajta! Persze asszem ebben a szituban nem is szabad annak lenni. Akkor már ma el tudjátok majd kezdeni a gyógyszerszedést, ha arra kerül a sor (v. gondolom legkésőbb holnap), és már az is hatni fog az inszemig! Majd gyere az eredménnyel, amint tudsz!!

Sting, te most hanyadik napon is vagy inszemügyileg?
És milyen vérvétel eredményt kérnél el a BMC-ben? Nekem megvan egy laboratóriumi leletem, de ebből lehet vmire következtetni? Úgy értem, hogy ha minden a referenciaérték között van, akkor is lehet mondjuk IR-je az embernek, nem? Merthogy ezekben nincs indikált mérés, csak adott pillanatnyi. Félreértek vmit?Esetleg volt neked a BMC-ben ilyen vizsgálat?

Heni, ZT, komoly ez a 7. lombik????Húúúúúúú, ez egyrészt teljesen kiakasztó...másrészt, tényleg nem szabad feladni! 7.??????Én részemről kikészültem...

Navared, miért kell most cuccost adnotok? Lejárt a 6 hónap?

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Navared: Édes vagy!!!! :)))))
Köszönöm, ha nagy leszel.. meghálálom :)))

A kabinos szakirodalomhoz nálunk is van mindig hozzáfűzni való.... Uram rendesen kiakadt rajtuk... :)))
Az egy dolog hogy össze vannak ragadva a lapok, de azt mondja, nemá.. hogy egy 90-es Bíró Icának kelljen lenni a befutónak ott a régi bukszusok között... :))))... Hogy ő legközelebb beviszi a notebook-ot, valami friss macákkal .... :oops: :oops: :oops:
Én meg mindig jól letolom.. hogy mit nézegeti ott azt az antikváriumot... mit nyúlkál hozzá a jómunkás kezével..... nem hiszem el hogy erre szüksége van.. mért nem csinálja emlékezetből??? :)))))
Na lényeg a lényeg, minden alkalommal el van pénkodva ez a tevékenysége... de nagyon durva poénokkal... amiket itt inkább meg se írok :)))
andrea-1

Andrea, nagyon szuper, hogy már ma elmész.
Én azt mondom, hogy az a lényeg, hogy tudod mi lehet a gond.
Nekem egy inszem és egy lombik kellett. Én is itt a fórumon tudtam meg ezt az IR dolgot és nagyon hálás vagyok érte.
Ja és annyi, hogy nekem nincs PCO-m, csak ez a gond és 49 kg voltam 160 cm. Tehát nekem még fogyni sem szabad.

Rodina, örülök, hogy minden ok volt a doktornőnél a Mensbe.
Tuti siker lesz, már az első inszem is.

Köszönöm az érdeklődést, velem/velünk minden ok.
Ma voltam dokinál és már 48mm, mindene megvan, mozog is. És a kombinált tesztre is levették a vért 1,5 hét múlva lesz meg az eredmény.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Igen Muzsikám... he-he..muzsikám.... ééértiii Maaaagiiiiit.... :))) ahogy mondod, nem igazán szoktam tökölni... adjuramisten de azonal típus vagyok... ezért is különösen megviselős ez az élethelyzet, ami most itt összehozott Veletek!
andrea-1

Hát az én pasim sincs nagyon oda ezért a dologért, de nem igazán izgatja amúgy. Bemegy, megteszi, amit meg kell tennie, kijön, és kicsit gyorsabban, mint ahogy jöttünk, elhagyjuk a helysziint. Én jól megdiicsérgetem, ő meg iszonyat büszke, hogy akkor ő is jól kivette a dolgát a babaprojektből :)

M
muzsi

Woody én is csak a szavaidat tudom ismételni. Az itt olvasottak alapján kezdtem el én is kérdezősködni, és így derülhet most fény erre az egészre.. Örök hálám üldöz is érte Mindenkit, csak aztán nehogy utolérjen.. :)
Nagyon jó hogy van net, vannak ilyen fórumok, mert különben tényleg csak bolyonganánk még jobban ebben a mikor lesz már babám c. labirintusban.. ki tudja meddig...:)
andrea-1

Sajt: Jó lehetett ez a színházi incidens :D :D :D Nagy kópé lehetsz :D :D :D

A kezemen örök emlék lesz a 37. szülinap...de, ez legyen a legnagyobb problémám a életben....leszedettem az anyajegyeket,mert most jan.1-jén történt a családunkban egy szomorú esemény ezzel kapcsolatban és úgy döntöttem,hogy sürgősen megszabadulok ezektől...mákom volt,mert január első hetében már mehettem is...

Andikám: látod, ha gördül is eléd akadály az életben nagyon rövid időn belül kapsz is fentről (az Angyaloktól :wink: ) segítséget,hogy minnél hamarabb megoldódjon a problémád...ez nagyon szupi,hogy mára már van is időpontod :D :D :D Majd írjad este,hogy mi volt....Küldöm a DDDRRRRUUUUKKKOOOTTT,hogy oda tudjál érni :D :D :D :D :D :D

Hencsikém: szerintem is borzasztó jó,hogy ilyen sokat ledobtál magadról :D :D :D és amit Vicky írt neked azzal teljesen egyetértek,hogy egyszerre ilyen mértékű munkára nem szoktad kényszeríteni a szervezeted...a cukrod meg tökéletes :!: tehát HAJRÁ KEZDÉS!!!!!ÉS TUTI siker lesz,hamár zebratársra is szert sikerült tenned :wink: :wink: :wink:

A vonalzó és az avatar dicséretét köszönöm :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Éééééti Maaaagit!!Akkor nem is mondom, hogy nyugi Andi, hanem azt, hogy nyüzsögj csak, minden pikk-pakk meglesz, már csak a természeted miatt is!!

M
muzsi

A gynazol krémet tegnap kellett felrakni...szóval.. izé :oops: ugye nincs megtíltva a házasélet a napokban? :D
Vendég

Az én párom a sperm.vizsgálaton bemegy és 5 perc sem telik bele és kint van :lol: nem csinál belőle nagy ügyet...csak azért szokott morogni,hogy pisi szag van bent,mert hogy tuti bele szoktak a csapba üríteni ott a fiúk : :x :roll: :evil: azt nem is kérdetem meg soha tőle,hogy mi van az újságokkal...jó kis naív csaj vok...meg sem fordult a fejemben,hogy lapozgatás közben is rákerülhetett egy-két baci a kezére...na csak legyen itthon :) ellátom a baját :lol:

Kép

kiss angyal

Woody, nagyon örülök, hogy jól vagytok!!Hanyadik hétnél is jártok most?

Zsu1981, sajna én nem tom, hogy ér-e ilyenkor házaséletet élni...De talán ki tudsz találni vmi jutalmat akkor is, ha a klasszikus értelemben nem szabad hancúrkodni... :wink:

M
muzsi

Csajok: NINCS BACI :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Köszi a baciűzőket :D :D :D :D :D :D :D

Kép

kiss angyal

Muzsi, persze, biztos kitalálunk valamit :D :P , csak azért kérdeztem, mert nem tudtuk eldönteni, hogy akkor most lehet, vagy nem..

Kiss Angyal, tök jó, hogy nincs baci!!! Akkor most kezdhettek végre ti is!!!
Vendég

sziasztok csajok. megjártam az utat (Moszkvától oda és vissza is
gyalog), van egy 19esem, egy 12esem és egy 14esem. ma este kell repeszteni, pénteken inszem. hát max a 19es érhet célba, de szerintetek olyan lehet, hogy inszem után a kicsik tovább nőnek maguktól és esetleg repednek is? Mert akkor lehet ne házilag készíteni. Na majd pénteken megkérdezem a drnőt. Sajna csak arra hajtok, hogy ki legyen pipálva az 5. is...

Más. Láttam ma a műtő felé iparkodni két 20-22 forma fiúcskát. Orvostanhallgatónak tűntek messziről is. Mostantól mindig lesz közönségünk? :lol: Vagy M.-tól tanulják az alsómadárfogást? :wink:
kpn

Kpn, hajrá pénteki inszem, biztos sikerülni fog, küldök Neked +++++++++++++++++++++++
Hányadik napon vagy?
Vendég

Kis Angyal, vivát, vivát, vivát!!!!!

Zsu, akkó gyó van! :D

Kpn, Péntekre szoriitok majd! Hátha beérnek még a kisebbek is!Egyébként meg 1 tüsző is épp elég, szal azért biizzzzz az inszem sikerében!
Én nem nagyon szeretem a közönséget...Remélem nem arról van szó...bááár, mit is mondtál, hány évesek... :D

M
muzsi

Kölkök.. Muzsi.. kölkök.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként én már decemberben is találkoztam egy fiatalbb pasi-dokival.... egy uh erejéig volt egymáshoz szerencsénk... :shock:

Most olvasom, holnap is lesz még sztrájk. ... és ki tudja meddig tart.... A pénteki csapatnak viszont mondanám, hogy én már kedden is busszal jöttem-mentem a Jánosba a vv leletért :-P
Odafele a Moszkváról ahogy a Posta épület felé felmész a nagy lépcsőn, felérsz, van egy lejtős utca, ott állt azt hiszem 256. v. 258-as busz... mindegy..valami 250valahányas busz megállójában egy Volánbusz, ablakában A4-es nyomtatott papír, hogy Hűvösvölgy felé.... Az elvitt a Jánosig. visszafele meg valami Páty v. Zsámbék felől közlekedő busz állt meg, az vette fel az embereket.. Szóval amíg tart a sztrájk lehet próbálkozni, aki nem kocsival megy... :!: :!:
andrea-1

Zsu, nem szabad "rosszalkodni"!!! De tényleg, most egy kis időre aludjatok külön, ha másként nem bírnátok :lol:

Muzsi, igen (valszín) lejárt a 6 hónap, de amúgy szerintem hiába is jó most a cucc, mire a leszívásig elérünk akármi is lehet :? Szóval mi sem teljesen értjük mire jó ez az egész, ráadásul kap is majd vmi antibiotikumot a drága, na mind1 :roll:

Kpn, nagyon gyanús vagy te nekem.... :wink: Én hétvégén mondtam a Zuramnak, h. most te következel a babások sorában és pénteken már eksön is!!! Tudom, h. mi erről az egész inszem dologról a véleményed, de lehet, h. ez a belesz...ás kell most!Szerintem nőhenek még utána is a peték!!!
És... üdvözlöm a fiúkákat, mondd meg nekik, h. nemsokára jövök :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Angyalka, szuper, de jó, h. már semmi akadálya a kezdésnek!!! :D Alakul a molekula :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Helló!

Hát szétröhögtem az agyam a kabinsztorikon :)
Az én párom sem élvezi a dolgot ( legalábbis bizti, illetve remélem nem annyira mint itthon :) ) de tudja, hogy ez a velejárója. Inkább arra húzza a száját ha sokat kell várakozni. Bár ha csak mintaleadásra megyünk ez nem szokott sok időbe telni, na de a punkciónál!!!! Egy egész nap, gyakorlatilag reggel 7:30 tól 14-15 óráig. Mert mondtam már én is, hogy nem lenne muszály feküdnöm 3-4 órát, de hiába megyünk ki előbb, mondjuk 11 körül, úgysincsenek aláírva a zárók még.

Szerintem majd most is megszervezem, hogy adja le a cuccot, aztán menjen amerre lát, ne is idegesítsen a türelmetlenségével!!! Mondtam is neki, hogy pedig olyan jól esne ha ott lenne velem pl mikor Misibá kitol a műtőből, de inkább feladom ezt a feelinget, csak ne lássam, hogy ott toporog :)
Tudja, hogy nekem még ennél többet is ki kell bírni, tisztel érte meg minden, de egyszerűen idegbeteg!!!!

Na mondom is neki, hogy az újságokhoz hozzá ne merjen nyúlni, mert letöröm mindenét!!!!! :) A pisiszagra már ő is panaszkodott, elég bunkó pasik vannak!!!
És ezek után csodálkozunk ha valami bacit összeszednek, mi?

Angyalkám!
De jó az ohne baci, drukk, drukk, drukk a kezdéshez!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Zsu nekem szólt a doki, hogy mikor lehet utájára rosszalkodni. Kb úgy jön ki, hogy 4- v 5 napos legyen leszíváskor a karantén sperma leadás előtt.

Maccs
vörösmacska

sting: Ha nincs semmi erre utaló tüneted, akkor miért lenne bármi bajod? Ne izgulj ezen, eddig csak nem volt szerencsétek. Majd most.

andrea: A ciszták a stimulációktól és a meddőségre szedett gyógyszerektől is lehetnek. Ez nem mérvadó. És a hízás is a gyógyszerek számlájára írható, bár nekem sikerült a stimukat plusz kilók nélkül megúszni. De végül is a terhességet is. Nem ez szokott az alap lenni. Mondjuk rajtam már volt előtte is túlsúly rendesen. IR miatt nem lesz túlsúly, csak fordítva. Az én párom is mindig feltöltött ilyen "természet" filmeket az ipodra. Az ottani újságok szörnyűek.

angyal: Örülök, hogy nincs baci.

kpn: Mennek a drukkok az inszemhez.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Eltűntem egy kis időre... visszaolvasni lehetetlenség. nem is próbálkozom :oops: :)
ma végre megejtettük apácskánál a vizsgálatot. nem tom hogy emlékeztek-e, de nekünk megengedték, hogy itthonról vigyük az anyagot. Aztán amikor időpontot kértem, akkor egy ismeretlen hang közli velem, hogy ilyet akkor sem lehet (persze, mert a dokinéni biztos be volt rúgva, amikor megadta rá az engedélyt...) na mindegy, ma bemegyünk és a nemtudomhogyhívják (a duci néni) kérdezi, hogy és akkor itt van, err én: Persze, még a helyén. Erre elmondom neki, hogy mi hogy történt és hatalmas elnézések között a fülembe súgta, hogy majd nyugodtan menjek be párommal, úgy biztosan könnyebb lesz.. Na de nem ám. Mármint nem mentem be vele. Ügyes fiú ő, nincs ezzel probléma, csak ilyenkor 1-2 hétig biztos nem szeretkezünk (vagy nagyon le kell itatnom :oops: :lol: , mert nagyon a lelkére veszi a "kötelező dolgot", meghogy "holt ciki, mert mindenki tudja, hogy mit csinál odabent". Erre is csak azt tudom mondani, hogy FÉRFI.

Na szóval futok férjem után a folyosón, amikor egy hang: "Szia Noémi".... megfordulok és :"Szia te ki vagy?" Hát Babe volt az!!!! :D
Még egyszer bocsi Babe, de egyrészt rossz az arcmemóm, másrészt mindenki máshogy néz ki életben, mint fényképen. De te is csak a férjem miatt ismertél fel. :D Hát, nincs egy olyan tucatarca.

Babe, hol vagy??? Gyere, siess, meséld el, hogy mi volt az UH-n.

Nálunk, ha minden igaz, akkor kész lesz péntekre az eredmény. Most csak bacit néznek. Tudjátok, hogy milyen bacikat néznek? mert én nem... Tehát jövő kedden megyek én is Uh-ra. Mert ha nincsenek bacik, és hát mért is lennének (remélem hogy nincs) akkor fel is iratom a gyogyikat. És ha minden igaz akkor 27-én indul a Deca.

Lányok ti hogy vagytok a Deca-val? Úgy értem, hogy a Gonal meg a merional az "tök jó" simán beadom magamnak meg minden, de amikor a Deca-val szúrok, akkor frankón mondom az aztán fáj.
dmimi

dmimi: a deca az sz@r...azt utáltam én is a legjobban,nekem is fájt...de azért már hiányzik valami szuri :D kellemes függőség alakul ki a baba-projekttel alatt :D :D :D

Macsek: nem 3-om napos tilalom van előtte :?: :?: :?:

Kép

kiss angyal

sziasztok!

Olyan jó titeket olvasni, hogy már kezdetek meg szuriztok én meg elvagyok kenődve, hogy olyan messze van még a kezdés :cry: .

babe: merre vagy már?

Angyalka: gratula apának :lol: :lol: :lol: Nekem is 4-5 napot mondott Z. doki tilalomnak.

dmimi: nem tudom milyen bacikat néznek, de biztos sok fajtát ellenőriznek.

Vicky: szorítok nagyon, hogy Barbus addig maradjon bent ameddig szeretnétek. De ilyen szobába én is sietnék :wink:

Heni: az én uram is ott toporog mellettem mikor sokat kell várni, nem bír egy helybe maradni. Múltkor nekifogott olvasni közbe meg énekelt :shock: :lol:

Kpn: péntekre mennek a drukkok, nagyon szorítok, hogy ez legyen az utolsó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
sztyopane

MAriann!
MAjd gyere is számolj be arról, hogy mit mondott a dokinő! Mézesmadzag vagy nem, de neked jól jött! Ez a lényeg!

Woody!
Jó hallani rólad, és hogy minden rendben van veled és a babával!

Kpn!
Péntekre meg a drukk!

rodina74

Hali!

Andi, kölkök, kölkök, dehát mi meg épp anyaságra készülünk...szal szeretni kell a kölköket!!:) No, de komolyra fordiitva a szót: szoriitok, h minden okés legyen a kiértékelésen. Gyere majd a hiirekkel!

Navared, tényleg nem tűnik logikusnak, hogy ha iigyis-úgyis kap az embre fia antibiotikumot, akkor mire fel van a spermavizsgálat. Mondjuk lehet, hogy mást is vizsgálnak a bacikon kiivül? :roll:

Dmimi, neked hosszú protokollod lesz? Lányok, csak az kap decát, akinek hosszú protkója van?

Sztyopáné, te mikor kezdhetsz előreláthatóan?Mindenképp kitartás addig. Én augusztus óta vagyok itt, azóta most pénteken fogom megkapni az első szurkámat! Szal tudom, milyen várakozni. Remélem gyorsan javul az IR-ed!

Babe, tényleg el vagy tűnve. Remélem nincs baj!

Lányok, kérdeztem már, lehet válaszoltatok is, csak elkerülte a figyelmemet, de rövid protokollnál, amikor az első szuri esedékes, a szuri előtt csinálnak uh-t?Köi előre!

M
muzsi

Sztyopane, miért, ti mikor kezdtek? Rég voltál, mindenk okés?

Dmimi, te is merre voltál? :D
Szóval 27-én kezdés, szuper!!! Férjed kicsit érzékeny, nem? :oops: Nem kell ezen kiakadni, szerintem ott ez tök normális, senki nem poénból jár oda.. ezen túl kell tenni magukat :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Csajok!

Nagyon működtetek a "távollétembe".

Na szóval, Rólam: ma voltam utoljára a BMC-be. Picikénk már 8mm-es, "gyönyörű szép terhességem van", hogy Szűcs Doktor Úr szavaival éljek. Méhen kívüli nincs, mert a bal oldalon, amit látott képlet, nem növekedett. A ciszták megvannak, de hát azok elvileg felszívódnak.
Így hát nagyon "megköszöntem" a Doktor Úrnak, hogy segített és elköszöntünk Egymástól. Hilda nővérkének meg Timi biológus kis hölgynek vittem egy-egy kis édességet.
Jövő hétre bejelentkezem a saját Nőgyógyászomhoz. Ő is egy tünemény.
Ma volt Nagybátyám temetése, de Anyuék meg a Rokonság nem engedte, hogy menjek, mondván hideg van nehogy megfázzak.
Nem is mentem. Haza jöttem a BMC-ből és egy jó nagyot aludtam.
Lelkem még mindig nagyon nehéz, de hihetetlenül nagy lökést adott a mai nap, hogy tudom nő a Picike, mint a gomba.

Mimikém,
nagyon jó volt Veled talizni. Remélem, minden OK lesz Nálatok. A merional-t akkor félre teszem Neked. És ha kell, megbeszélünk egy időpontot a városba (esetleg be is ülhetünk valahova) és elviszem Neked. Remélem szerencsét hoz majd.

Bocsi, hogy nem írok Mindenkihez, de remélem, jól vagytok, és szépen haladtok a Baba project útján.
Ki hogy megy dolgozni ebben az őrületben? :cry:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Babe, örülök h. minden rendben van a picivel, meg persze veled is!
Tudtam, h. nem leszel sokáig ebben a topicban... már akkor mondtam is a páromnak mikor eleinte jöttél... :oops:
Gondolom, azért jössz még ide is és nemcsak a babát várunkban nyomulsz majd?!
Vigyázz magatokra ám, és aludj sokat!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Naná, hogy jövök, még jó.
Hiszen Ti vagytok a netes "Családom". Őszintén szólva a babás topicba még át se néztem. Majd valamikor átkuksizom.
Ja, és attól, hogy már nem járok a BMC-be, remélem, még nem leszek kitaszított, és potyautasnak befogadtok.
Köszi előre is :)

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Na Csáoragasztó Mindenkinek! :)

Endokrin dokinéni rendes, aranyos, alapos. Kiírt még egy vv-t, merthogy ami hormonvv-vel mentem oda az kicsit már avétos volt, tavaly márciusi.. (bmc-s hormonvv-ről nekem nincs sajna pld-om, mondjuk az is tavaly nyár eleji..), meg amúgy is szerinte nem is volt rajta minden, ami neki kéne így egy újabb mutatványra készülhettek részemről a vv-n.
Lényeg a lényeg, hogy elméletileg jövő hét elején valamikor lesz nálam PÉ, ezután kell a vv-re menni (thyreoglobulin autoantitest, thyreoidaperoxidáz elleni antitest, ösztradiol, FT3, FT4, luternizáló hormon, prolaktin, progeszteron, tireoidea stimuláló hormon). Ha ennek az eredménye megvan, akkor azt mondta, hogy felírja a met-et, merthogy az a 34,9-es érték az felül van a megengedetten. Nyomkorászott még valamit a nyakamnál, azt mondta az renben van.. Meg persze mindenről kikérdezett, átnézte az összes leletet. Egyébként ugyanazt mondta, mint Ti, hogy annyira nem gáz ez az eredmény, de érdemes foglalkozni vele, meg a pajzsmirigy eredményt mondta még nagyon.
Dióhéjban ennyi, jan.27-én, vagy febr.10-én tudok majd visszamenni hozzá, attól függően, hogy a vv.eredmény mikorra lesz majd meg.

Muzsi: én olyat röhögtem azon amit írtál.. kölök, kölök, de mi meg pont az anyaságra készülünk.. hogy még a könnyem is kifolyt!! :))) Hát te sem vagy semmi csajszi!!! :)

Babe: Nagyon örülök, hogy minden rendben Nálatok. Te aztán tényleg soványmalacvágtában eldöngettél itt a társaság mellett!!! :) De ez nem baj, szerintem mindenki örül neki, hogy Ti ilyen kis mázlisták vagytok! Problémamentes, üde babavárást kívánok Nektek!

Szépestét Mindenkinek,
andi
andrea-1

Andi: Örülök,hogy sikerált ebben az őrületben ami most Bp-n van időben megérkened a dokihoz....A pajzsmirigyet is vérből nézik :?:

Babe: vigyázz nagyon a 8 mm babócádra :D

Kép

kiss angyal

Andikám, amit én ebből felismerek, az a T3 és 4, illetve a TSH, ezek
pajzsmirigy hormonok az tutter, illetve a nem kezelt IR, de szerintem az ennél súlyosabb, el tudja rántani magával a prolaktint. Szóval télleg hasznos tudni, hogy ezek rendben vannak e...
kpn

Sziasztok!

Babe!
De jó, hogy már jöttél, tényleg azt hittük valami baj van, de szerencsére minden rendben!!! Vigyázz magadra / magatokra!!!!

Andi!
Jó, hogy ilyen alapos dokit fogtál ki, drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!!

Mimi!
Hajrá kezdés!

heni77

Vicky!

2x500 met ről 2x850 re váltottam. Szerinted megkéne éreznem az erősebb gyogyót? Mert semmi "bajom" nincs tőle. Bezzeg mikor az 500 ast elkezdtem, minden bajom volt. Most ilyenkor mi van? :shock:
Már hozzászokott a szervezetem, és észre sem veszi, hogy 2x350 el többet kap? :shock: :shock: :shock:

heni77

Sziasztok!

Angyalom: igen, úgy látszik vérből nézik + tapintással is, mint a kolleganőimtől megtudtam azért nyomkodta a nyakam, mert valami göböket nézett a gigám környékén...
Odajutni az még hagyján volt, tudod a Jókai u-i sztk rendelőig elmegy a HÉV, na de onnan most hazajutni mihozzánk buszok híján nem lett volna egyszerű ...de egy szomszéd segítségével megoldottuk :)

KPN: én rohadtul rühellem a vv-t, de most legalább fény derülhet arra, ha itt van valami gond.... és hát végülis jobb, mintha azt mondta volna, hogy "szoríjja ezt a pudvás hajmát a hóna alá, meg kapja a foga közé a macskaszőrrel tömött pipát, oszt szíjja kend, s szaladjék. Érzi-e már, hogy javul? Hogy távozik a rontásbetegség?"

Henikém: Köszönöm a drukkot :)

Egyébként dokinéni még annyit mondott, hogy szerinte februárban még ne menjünk inszemre, csak utána, ha már szedem a gyogyót. Kiváncsi leszek a bmc-ben mit fognak javasolni....

andi
andrea-1

Sziasztok!

Andi:irtam privit! :lol: :lol:

Muzsi:Szia!Ma szúrom a 6.merionalomat!Bmc-s vv papírom nincs de kérek egy másolatot!már csak azért mert hát lásd Andi példáját sosem lehet tudni.
de lehet csak agyalok mert már nem tudok mire gondolni miért nem sikerül a gyerek!

Vicky:Szia!lehet hogy igazad van és eddig csak nem volt szerencsém!
de most Kaktitól kaptam a merionalt és szerencsét kell hogy hozzon nekem a szurka... :lol: :lol:
Hogy vagytok? :lol: :lol:

Angyalom:Örülök hogy bacimentesek vagytok! :lol: :lol: :lol: :lol:
kezed hogy van?

Babe:örülök hogy eltessékeltek Bmc-ből!ide azért várunk bár remélem mindannyiunk nevében mondhatom már lassan a másik topicban :lol: :lol: :lol:
vigyázz magatokra...

Kép
sting1982

Szió Evribádi! :)

Lenne egypár kérdésem a lombik-szakértőktől:
- stimu/leszívás/beültetés előtt szabad rákszűrésre menni?
jan. 18-20. körül mennék rákszűrésre és 29-én kezdődik a stimu.
- ma vagyok a 15. cn-on és pár napja fájdogálnak a fészkeim,
szerintetek ez nóóómáális? Regulon fogigátlót szedek... :roll:
Köszike! :)

Sting:
Ne parázz már, minden renben lesz veled és jönnek a cumik, pelusok. :lol:

Navared:
Azt olvastam, hogy az IR egyik "tünete" a pco(s). Ha izgatod magad ezek után, akkor csináltasd meg a vizsgálatot, hogy megnyugodhass. Szerintem nem törvényszerű, hogy mindegyikőnk IR-es, nem kell ettől annyira félni. Mi is csak azért beszélünk róla ennyit, mert érintettek vagyunk, ill. a többiek is tudjanak erről a nyavaláról.
A művészetek arra valók, hogy érzéseket váltsanak ki az emberből - ez nálam rendesen besikerült, ezért sem éreztem lelkiismeretfurdalást a nevetésem miatt, minek kellett a Géééjzának pukkasztania, ő thet róla és kész!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu:
Tényleg élveztük a színházat, olyan rég voltunk már.

Andrea:
Az IR kiderülése után eléggé kiakadtam és elkeseredtem. Azonban máris felcsillant a reménysugár- aminek örültem, hogy már nem az "ismeretlen katona" sírját kell ásni, hanem az IR-ét! Az ismeretlen = bizonytalanság, amit nagyon rühellek! Végre tudom mivel állok szemben és ez jó, mert van gyógymód, lehet kezelni.
Szerintem nem a kord az oka, hogy "köhög a motor". Baromira fiatal vagy külsőleg és agyilag is (ezt a jó értelemben mondom), aminek sokan örülnének, hidd el. Ez a hülye IR nemhinném, hogy korfüggő, sokszok a szagemberek sem tudják az okát, csak bla-bláznak. Ez van, el kell fogadni... De majd most!!! Tiétek a pálya, már nem lesz akadály! :D

Muzsi:
Őszintén szólva a Kern rutinból mondta, a Fehér Anna (A filmben Dobó Kata játszotta) meg színészileg nulla volt! A többiek viszont nagyon jól játszottak, összességében érdemes megnézni a darabot, mi nagyon jól szórakoztunk. :)
Én már régóta nem vagyok oda a tárgyiasult ajándékokért, többet ér számomra egy szép emlék, az együtt eltöltött idő. Persze, ha vmire nagyon vágyom mégis, azt szoktam mondogatni, hátha megkapom vmilyen alkalomra... Nálunk slágerajándék még a családban a masszázsutalvány, vmilyen különleges kozmetikai kényeztetés, ilyesmi...
A "hosszú protkón" olyan jót nevettem, mert élénken megjelent a kép a szemem előtt!!! :lol: :lol: :lol:

Woody:
48mm? Csodálatos, hogy megy az idő! A kombinált teszt mikre ad választ? Van új sztárfotód esetleg? Szívesen megkukkantanám. :)

Kiss Angyal:
:lol: Hááát, kópéság terén nem panaszkodom! :wink:
Hurrá!!! Tök klassz, h. bacimentesen a fickók! :)

KPN:
Ezek szuperjó tüszők, tudod, hogy még nőni fognak! Asszem Tigrincsnek 5 tüszője volt inszemkor és tessék!
Persze, pipáld csak ki az 5. inszemet, de pozitív teszttel! :)
Lehet, hogy bővítik a bmc-t és jönnek betanulni a leendő új dokikák... :roll: Jóképűek? :wink:

DMimi:
Nekünk is engedték eddig, hogy otthonról vigyük a fickókat. Változott a szabály? :shock:

Sztyopáné:
Ne lógasd az orrod, baciűzés után szép leletet fog a párod produkálni és akkor Ti is kezdhettek nemsokára!!! :)

Babe:
Na ugye, hogy minden rendben a pocidban?! :D
Lelked is idővel könnyebb lesz. Szorítok Nektek! :)
Itt nincs olyan, hogy kitaszított, ez nem a Tajgetosz! Tőlem sem fogtok megszabadulni, ha várandós leszek, azt garantálom!!! Reszkessetek!!! :lol: :lol: :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Heni:
Szerintem megszoktad a metet, azért nincs baj.

Andrea:
A bakterházban mindent tudnak az életről!!! :lol:

Ja! Még valami!!!
Egy ideje abbamarad a hajhullásom, szedtem én minden tücsköt-bogarat! Úgy éreztem, hogy a HairClinic kapszula és a Bánfi hajszesz segített, kezdtek kinövögetni a hajacskáim... Most viszon érzem, hogy megint olyan kevés a hajam a fejtetőn és oldalt is, már nemtom mit tehetnék... :cry: :cry: :cry: Váltsak más cuccra, mert lehetséges, hogy megszokta a szervezetem? :roll: :?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám:okés okés!csak naon aggódom....
te nem inszemezel?vagy már lombiknál tartasz????? :roll:

Hát nem tudom de valahogy ezek az új Dokikák ,így is elég car a helyzet mikor felszel fent az asztalon főleg ha még kuksiznak!de hát valamiből tanulniuk kell
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sajti:mitől van a hajhullásod?nem voltál dokinál?mert ha már így észreveszed hogy kevesebb a hajad nem ártana rájönni miért is!
Hogy hozzászokott volna valamihez a szervezeted az előfordulhat,mióta használod ezt a szert?

Kép
sting1982

sziasztok

bocs hogy kicsit el voltam tűnve de mióta visszamentem dolgozni azóta csak zugolvasok, most meg szabadnapos vagyok meg visszaolvastam mindent és csináltam frissitett táblát a péntekieknek már megelőlegeztem a beavatkozást.

rólam
jól viselem a terhességet hál'Istennek és nincs hányás meg ilyenek csak alvás és CSAK meleg kaja, piritós, melegszendvics, hamburger/igazi/ és húsleves húslevessel, érdekes mert Filippel ilyen nem volt :)

most rohanok hogy odaérjek a dokimhoz ebben a klassz közlekedésben.

jók legyetek majd jövök délután vagy este.
táblázatot nézzétek át légyszives és akinél vmi nem jó írjon nyugodtan.

bmc tábla

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sajti!

Szerintem mehetsz stimu előtt rákszűrésre. Véleményem szerint semmi köze egyiknek a másikhoz. Attól tartasz, hogy megbirizgálják a méhszájadat? Mert szűréstől a beavatkozásig kb 1 hónap eltelik, addigra visszaáll a méhszáj. De ez csak az én véleményem.
IR rel, hogy állsz? Megnézeted kezdés előtt megint? Mennyi met et szedsz. te is szépen fogytál, ha jól emlékszem, nem?
Mesélj!!!

Sting!
Engem is zavar, ha plussz emberkék is ott vannak, de tényleg nekik is meg kell tanulni valahol az "ipart". Kibírtunk mi már több mindent is a baba érdekében, nem? Én mindig azzal nyugtatom magam, hogy mi ott nem nők, hanem a tananyag vagyunk, nem úgy tekintenek ránk..........
Eszembejutott Misimókus kalandja, aki MEGETTE A TANANYAGOT!!!!!! :) :) :)
Emlékszik erre valaki, vagy csak én vagyok ilyen "öreg"?
Hóóóóó, és most nézem, a mókus is MISI :) :) :)

Na eldugulok

Lukácsné????

Sting!
Kakti, hogy van, hogy bírja a lába????

heni77

heni: A gyógyszer emelést nem biztos hogy mindenki megérzi. Kicsit talán hozzászokik a szervezet. Én a 2x850-ről 3x850-re emelést nem tudtam egyszerre megcsinálni. Szerintem a déli bogyó a kritikus. Délután mindig hányingerem volt. Egyszer szedtem egy hónapig, de vissza kellett állnom. Utána a délit 500-assal pótoltam és onnan valahogy már ment a 850. Szerencséd van, hogy nincs bajod az emeléstől. Attól még hatni fog.

andrea: Ha a hormonértékek vagy a tapintásos vizsgálat gyanúsnak talál valamit, akkor még elküldhet pajzsmirigy uh-ra. Én voltam ott is.

sting: Köszi, jól vagyunk. Nem szeretem ezt a sztrájkot, mert félek, hogy mi van, ha beindul valami. Hétfőn kíváncsi leszek mit mond a dokim, de ha még mindig be akar fektetni, akkor szerintem bemegyek. De megint fogok akkor is netezni, mint legutóbb. Majd feltöltöm a kártyám.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:az jó ha megint fogsz netezni szükségünk van rád sok okos dolgot irsz!!!!!
Igen ez a közlekedés hát röhej.... :roll: :roll: ne nagyon utazz ha nem muszáj!!!!!!!

Heni:Kaktikám,jól van legalábbis ahogy beszéltem vele.lábakról nem volt szó inkább Lilikéről mg dokikról meg hát változatosság kedvéért rólam hogy most már sikerülnie kell!
jah meg szülés felkészítőre jár a barátném
:wink:

Kép
sting1982

Vicky!

Kicsit ettől féltem, hogy nem hat, ha nem vagyok szarul :shock: Tudom hülye vagyok, de megnyugtattál.

Ja még egy aggályom van ezzel a curva Mettel. Eddig ugye a Merckformin 500 ast szedtem, akkora volt, mint egy ló, és téglalap alakú, most meg a 850 es gomb alakú és jóval kisebb!!!
Néztem a leírást, ugyanazokat tartalmazza, csak értelemszerűen az erősebb többet. Csak furi, mert ilyet még nem láttam, illetve, hogy ugyanazt a gyógyszert miért gyártják több különböző alakban? :shock: Hogy bekeverják az ilyen hülyéket, mint én, az tuti!!!!!

Ha "baj" van, hívj egy taxit, az nem jó megoldás??? BKV val akartál menni a szülés közepén???? :shock: :shock: :shock:
vagy nem értem mire írtad.
Szerintem is helyesebb ha befekszel, tudom miért, illetve gondolom miért nem szeretnél befeküdni, de egy a tuti, ott vagy a legjobb helyen. Én is gyűlőltem, pedig csak 2 szer voltam kórházban, és akkor is csak 2-2 napot.
Jánosba szülsz majd?

heni77

Vicky: tapizásnál minden rendben volt, remélem a vv-nél is az lesz..
andrea-1

Sting:
29-én indul a lombik stimuja. Hajhullásom a pco-tól van asszem (vagy az IR-től), már én sem emlékszem... Lehet, hogy az agysejtjeim is hullanak? :lol: Persze, voltam dokinál, arra kapom a Merckformint. A HairClinicet talán majd' fél éve használom, a csuda tudja, lehet váltani kéne...
Figyu! Engem nem zavar ha kukkolnak, csak ne úgy tegyék, mint Misibá - mert az élvezetből csinálja! A dokinak meg ez a dolga és olyankor még sosem éreztem magam kellemetlenül emiatt.

Lukácsné:
Nekem stimmelnek az adatok, köszi!
Örülök, hogy jól vagy, a fincsi meleg ételek ebben a hidegben meg tuti jót tesznek! Vigyázz magatokra! :)

Heni:
A mi MISI-mókusunk is megeszi a tananyagot, legalábbis a szemeivel!!! :lol: :lol: :lol:
Naná, hogy attól félek, ez egy picit átrendezi a baba-lakot! Egyenlőre nem gondolkodtam el az IR-kontrollon, de még befigyelhet. 15 kg-ot tuti fogytam, majd jan. végén méreckedünk újra a Zurammal, addigra biztos több is lemegy rólunk. :) 3 x 850-est szedek, június eleje óta.
29-én kezdjük az antigonét, akkor az szerinted febr. végéig sitmulálnak és utána szívás? :shock: :roll: Bazira nemértek hozzá! :oops:

Vicky:
Dög dolog ez a sztrájk. Nekünk még csak-csak elmegy, de a kismamik, idősebbek, gyerekek, na meg akiknek nincs kocsija, áh!!!

El kéne mennem a piacra kutyakajáért, elvileg jár a troli, de nemsok kedvem van ebben a hidegben...

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?