Szió Evribádi!
Lenne egypár kérdésem a lombik-szakértőktől:
- stimu/leszívás/beültetés előtt szabad rákszűrésre menni?
jan. 18-20. körül mennék rákszűrésre és 29-én kezdődik a stimu.
- ma vagyok a 15. cn-on és pár napja fájdogálnak a fészkeim,
szerintetek ez nóóómáális? Regulon fogigátlót szedek...
Köszike!
Sting:
Ne parázz már, minden renben lesz veled és jönnek a cumik, pelusok.
Navared:
Azt olvastam, hogy az IR egyik "tünete" a pco(s). Ha izgatod magad ezek után, akkor csináltasd meg a vizsgálatot, hogy megnyugodhass. Szerintem nem törvényszerű, hogy mindegyikőnk IR-es, nem kell ettől annyira félni. Mi is csak azért beszélünk róla ennyit, mert érintettek vagyunk, ill. a többiek is tudjanak erről a nyavaláról.
A művészetek arra valók, hogy érzéseket váltsanak ki az emberből - ez nálam rendesen besikerült, ezért sem éreztem lelkiismeretfurdalást a nevetésem miatt, minek kellett a Géééjzának pukkasztania, ő thet róla és kész!!!
Zsu:
Tényleg élveztük a színházat, olyan rég voltunk már.
Andrea:
Az IR kiderülése után eléggé kiakadtam és elkeseredtem. Azonban máris felcsillant a reménysugár- aminek örültem, hogy már nem az "ismeretlen katona" sírját kell ásni, hanem az IR-ét! Az ismeretlen = bizonytalanság, amit nagyon rühellek! Végre tudom mivel állok szemben és ez jó, mert van gyógymód, lehet kezelni.
Szerintem nem a kord az oka, hogy "köhög a motor". Baromira fiatal vagy külsőleg és agyilag is (ezt a jó értelemben mondom), aminek sokan örülnének, hidd el. Ez a hülye IR nemhinném, hogy korfüggő, sokszok a szagemberek sem tudják az okát, csak bla-bláznak. Ez van, el kell fogadni... De majd most!!! Tiétek a pálya, már nem lesz akadály!
Muzsi:
Őszintén szólva a Kern rutinból mondta, a Fehér Anna (A filmben Dobó Kata játszotta) meg színészileg nulla volt! A többiek viszont nagyon jól játszottak, összességében érdemes megnézni a darabot, mi nagyon jól szórakoztunk.
Én már régóta nem vagyok oda a tárgyiasult ajándékokért, többet ér számomra egy szép emlék, az együtt eltöltött idő. Persze, ha vmire nagyon vágyom mégis, azt szoktam mondogatni, hátha megkapom vmilyen alkalomra... Nálunk slágerajándék még a családban a masszázsutalvány, vmilyen különleges kozmetikai kényeztetés, ilyesmi...
A "hosszú protkón" olyan jót nevettem, mert élénken megjelent a kép a szemem előtt!!!
Woody:
48mm? Csodálatos, hogy megy az idő! A kombinált teszt mikre ad választ? Van új sztárfotód esetleg? Szívesen megkukkantanám.
Kiss Angyal:
Hááát, kópéság terén nem panaszkodom!
Hurrá!!! Tök klassz, h. bacimentesen a fickók!
KPN:
Ezek szuperjó tüszők, tudod, hogy még nőni fognak! Asszem Tigrincsnek 5 tüszője volt inszemkor és tessék!
Persze, pipáld csak ki az 5. inszemet, de pozitív teszttel!
Lehet, hogy bővítik a bmc-t és jönnek betanulni a leendő új dokikák...
Jóképűek?
DMimi:
Nekünk is engedték eddig, hogy otthonról vigyük a fickókat. Változott a szabály?
Sztyopáné:
Ne lógasd az orrod, baciűzés után szép leletet fog a párod produkálni és akkor Ti is kezdhettek nemsokára!!!
Babe:
Na ugye, hogy minden rendben a pocidban?!
Lelked is idővel könnyebb lesz. Szorítok Nektek!
Itt nincs olyan, hogy kitaszított, ez nem a Tajgetosz! Tőlem sem fogtok megszabadulni, ha várandós leszek, azt garantálom!!! Reszkessetek!!!