Új privát üzeneted érkezett!

Vicky,
Köszönöm a választ.
Kíváncsi leszek hogy majd a doki mit fog erre mondani, javasolni... gondolom a februári inszemünk lehetősége ezzel ugrani fog... mi? :-/
andrea-1

Sziasztok!

Vicky! Remélem, hogy bennt marad a baba addig amíg szeretnéd! Pihenj sokat, szorítok Nektek!

Heni! Neked is, és nagyon remélem, hogy sikerrel jársz!!!! Nézd meg Lukácsné példáját, azt hiszem Ő írta, hogy jó magas volt az ir-je.

Navared! Persze Neked is nagyon drukkolok!!! Én szívesen lennék a zebratársad, de sajna még mindig nem tudunk kezdeni, anyagi okok miatt.

Andrea! Szerintem nem fog ugrani az inszemetek, ez azért nem olyan rossz eredmény. Nekem 79 volt a 120 perces ir-em és kezdtük a lombikot. Igaz, nem sikerült, de egyáltalán nem biztos, hogy emiatt. Lehet, hogy csak rossz volt az időzítés. Vannak itt olyanok is akiknek 100 felett volt és mégis sikerült. Hajrá!!!!

Babe! Sajnálom, hogy pont most kell ezen végig menned. Próbáld elfogadni, hogy ilyen az élet, mást sajnos úgysem tudsz csak beletörődni.

Kpn!! Tényleg szülinapos vagy? Akkor nagyon sok boldogságot és mellé egy kétcsíkost kívánok, hogy teljes legyen az idill!!!!

Babszika! Ha még néha olvasgatsz minket: Te se add fel, még én is itt vagyok a régi motorosok közül, na meg Rony is. Úgy látszik nekünk még a nehezebbnél is nehezebben sikerül. A remény hal meg utóljára!!!!

Bocs, akinek most nem írtam, csak nem tudom egyszerre fejben tartani, hogy ki éppen hol tart és mi zajlik körülötte, de persze mindenkinek kétcsíkost kívánok!!!!
szöszi1977

Andrea, bocsi de nem igazán jó az eredmény.
kb. olyan mint az enyém
IR 0 perc 2,01
IR 120 perc 21,3
én magánba csináltam meg
Viszont elvittem az eredményt a BMC-be ott azt mondták, hogy jó nincs semmi gond 30 alatt van az érték.
Viszont a Mensmentisben már nem volt ez, a dokim azt mondta, hogy nem lehet több 5x értéknél a 120 perces. Így enyhe IR-em van. Kaptam Meforalt 500mg 2x1-et és persze diéta. Doki azt mondta, hogy 6 hétig ne menjek inszemre, addig elkezd hatni. Én megfogadtam és pont a 6. héten volt az inszem és csoda is történt rá 2 hétre a teszt 2 csíkos volt.
Én azt mondom, hogy ne a BMC-be kérdezd meg, mert ez nem az ő szakterületük, hanem egy szakrendelésen.
Bocsi, én azért írtam le, mivel azt szeretném, hogy neked is a következő inszem tuti siker legyen.

Mindenkinek drukkolok!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kiss Angyal, de gyagya vagyok, hát még írtam is tegnap, h. együtt leszünk babásak :lol: Szóval zebratársamul fogadlak és holnap gyere a jó hírrel!!! Mi majd csak később tudjuk meg, h. tutira kezdhetünk-e, de szerintem minden okés lesz!

Muzsi, tuti ari a zebrád :wink:

Vayacon, az inszem lényegesen olcsóbb, de nyilván, ha nem reagálsz kellőképpen a hormonra, akkor többe kerülhet, de nem lehet egy lombikkal összehasonlítani pénzügyileg :roll:

Lujzici, nem feltétlenül kap mindenki fogigátlót a rövid/antagonista protokollnál sem, gondolom főleg azok, akiknek kiszámíthatalan a ciklusa és ezzel "belövik" a menzesz időpontját.
A többit a lányok már jól leírták, nem ismétlem őket :)

Szöszi, köszi a drukkot, sajnálom, h. nem tudtok kezdeni :( nagyon nehéz lehet, de hidd el lőbb utóbb rendeződnek a dolgok!!!

Sajti, Kpn???
Andrea már megvan :lol:

Zsu, nagyon jók az eredményeid! Ez, ennyi szuri után tökéletes, szerintem is! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

andrea: Nem hiszem hogy ugrana a februári inszem. A 34 nem olyan rossz érték, nekem sokkal több lehetett és mégis sikerült. És a laptetőm is a tiéd, miért ne lehetne inszem. :D Enyhe IR-ed neked is van, ahogy Woody mondta. Próbálj meg addig diétázni és mozogni egy kicsit. Ha eddig nem tetted volna (már nem emlékszem).

szöszi: Már azt sem tudom mi lenne a jobb. Ha kijönne, vagy ha még maradna egy kicsit. 37. hétig maradjon, de utána jöhet szerintem. Csak picike lesz, de majd idekint megnő.
vicky79
Budapest III. kerület

Lujzici, ügyik vagytok, hogy a baci kiűződött!! Fogigátlóhoz:Nekem egyszer visszamaradt egy tüsző, ezért kellett szednem, majd pedig azt mondta a doki, hogy az endometriózis miatt kell a protokoll részévé tenni. De biztos, hogy nagyon egyénfüggő ez. Remélem, hogy tényleg minden oké, és akkor kezdhettek már két hét múlva. Szoriitok majd péntekre!

Vörösmacs, akkor a köv menzikor lesz az uh, amikor kiderül, hogy kezdhettek-e? Ha fagyibabus lesz, akkor nem kell stimulálni, ugye? Vagy akkor is kapsz valamiket a mnyh miatt?

Vayacon, most eléggé elbizonytalanodtam méhpempő ügyileg. Én több helyen érdeklődtem. És 4000-é volt a legolcsóbb. A tied nem volt mézzel keverve? Mert úgy én is találtam olcsóbban.

Andi, szurkolok, hogy kezdhessétek az inszemet. Én ugyan nem értek hozzá, de szerintem többeknek is volt itt magasabb érték. Persze szerintem is jó, ha utánajársz szakrendelésen is.

A zebrus pedig természetesen mindenkinek dukál!!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Lányok, megfogadom a tanácsot és a bmc-n kívül megmutatom másik dokinak is.
Holnap remélem sikerülni fog időpontokat kapni minél előbbre...
Nem is tudom, ha nem vagyok "erőszakos", és nem sírom ki ezt a vizsgálatot, mégis mikor derült volna ki ???? Most kicsit úgy érzem az eddigi próbálkozásaink hiábavalóak voltak...
A fenéért nem lehet az ilyet alapból nézni ha már az ember egy ilyen helyre jön el kezeltetni magát??? Csak megy a sok pénz hónapról-hónapra, a reménykedésről, folytonos csalódottságról nem is beszélve....mhelyről állandóan eljönni...stb..stb... közben 1 vérvétellel fény derülhetett volna erre már vagy egy fél évvel ezelőtt is... áááááááá.... szétb... az ideg... :evil: :evil: :evil:
andrea-1

Muzsi: én is találtam már 4000 ft-ért méhpempőt,de az valamilyen francia gyártmány volt...a magyart amiben nincs méz sokkal olcsóbban meg lehet venni piacokon...

Andi: szerintem nem fog ugrani az inszemed....próbáljál meg egy kis tornát belevinni a napjaidba meg egy kis diéta ahogy Vicky is írta, és hidd el lejjebb fog az menni...meg persze ez nem egy borzasztó rossz eredmény :!: Nyugi,minden rendben lesz :D

Vicky: szorítok ám én is NEKED/NEKTEK,hogy akkor jöjjön a Baba amikor szeretnéd...az szerintem nem baj,hogy nem egy óriási babát kell kinyomnod...majd kint jól meg fog nőni :!: :!: :!:

Navared: akkor ezt lezsíroztuk :wink: :D :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

sziasztok, hát nekem ma kellett volna menni UH-ra, de nem mentem. Sajnos holnap már nincs kibúvó... Nekikezdtünk az 5. inszemnek, ma vagyok a 9. cn-on, ha minden jól megy, nemsokára eksön.

zsuzsi.bmc, igen én is 3*500 Merckformint szedek, a márciusi bmc-s eredmény óta nem voltam kontrollon. Igazság szerint nekem Sz. doki felírta és azóta nem voltam vv-en.

Szöszi igen, tegnap lettem 30, de nem fáj :lol:

Méhpempőt én is szedek, rapszódikusan, napi 1 vagy 2. Csak az inszemes hónapokban, de akkor első naptól az utolsóig.

bocs, hogy nem reagálok minden(ki)re, de baromi fáradt vagyok.

Pöttyöknek örülök, Babe, részvétem, örülök, hogy nem hagytad magad lebeszélni a látogatásról.

elhalkulok :lol:
kpn

Andi: Lukácsnénak,Vickynek sokkal magasabb volt és sikerült...ne idegesítsd feleslegesen magad!!!

Kép

kiss angyal

Andi: nincs ott referencia érték az eredményeid mellett :?:

Kép

kiss angyal

Kpn: Boldog szülinapot :D :D :D :D :D :D :D

Kép

kiss angyal

kiss angyal: Hát valószínűleg magasabb volt az inzulinom, de már bánom, hogy nem nézettem még egyszer, mert az eredményem nem volt friss. Pedig nagyon kíváncsi lennék így utólag hogy mennyivel is sikerült.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok, akkor ezek szerint ezt az IR vizsgálatot érdemes megcsináltatni még a legelején?
Bárkinek? Vagy van külön "gyanús" célcsoport? (pl: akinek vannak cisztái, ilyesmik...)

Többetektől hallom már, h ez volt a bibi... tényleg hihetetlen, h ezt nem vizsgálják a BMC-ben, de az már pláne, hogy még csak a figyelmet sem hívják fel rá, főleg, ha ilyen gyakori...

Mondjuk, nekem is rosszul esett a múltkor, h HSG után nem figyelmeztettek, hogy tilos az ülőfürdő és a házasélet egy hétig. Teherbe esni sem szabad abban a ciklusban. írtam itt a neten egy "orvos válaszol" nődokinak, és azt mondta, h ezt mondaniuk kellett volna... Biztosan feltételezték, h van ennyi eszem... :-)
De ugyanez volt a Cataflammal is HSG előtt. Ha ti nem mondjátok, nem veszek be, és akkor azért durva lett volna... amikor kiment a hatása így is durva volt...

Még jó, hogy van ez a fórum! :-)))

Kép
lujzici

Méhpempő:
Ma vettem az Örsön az árkádban a kis sárga tégelyest 390 pénz volt a bioboltban...
Ugyanott az intersparban is lehet most kapni egy új fajtát, majdnem a kenyeres szekciónál, ahol a kekszek vannak abban a sorban van egy kis mézekkel teli állványzat, fából.. na azon vannak mindenféle csilivili mézek, lóhereméz, ginzenges méz.. kutyafüle tudja milyen mézek még.. és van méhpempő is.. 2500-2500 ft körüli áron.

Angyalka,
vannak referenciaértékek, de nem mindenhol. Cukornál csak a 0 percesnél, abban benne is vagyok, inzulinnál mindkét leleten van ref. 0 perces 2,90 (ref 2,00-29,00), 120 perces 34,90 (ref: 22,00-79,00). Ez János kórház kp. laborban elkövetett vv-s eredmény egyébként.
andrea-1

Vicky: igen, jó lett volna tudni,mert most megtudnád nyugtatni Andit...azt hittem,hogy Te ezt írtad itt,hogy neked magasabb volt a normális értéknél :oops: viszont most Heninek sokkal magasabb és neki is mehet a lombik...ha esélye sem lenne a babásodásnak, akkor tuti,hogy feleslegesen a dokik sem dolgoznának...persze jobb ha minden érték jó,de hát itt vagyok én tök jó eredménnyel és a lombik sem sikerált...

Kép

kiss angyal

Andi:nagyon sok helyen mások a referencia értékek...ahogy látom a Jánosos ref.értékben Te bőven benne vagy:!: :!: :!:

Kép

kiss angyal

lujzici: Én úgy tudom, hogy inkább azoknál ajánlják fel, akinél az esélye fennáll. Cisztás petefészek, hormonzavart mutató értékek, szőrösödés, cikluszavar, ilyesmi. Nálam mind meg volt és még a kövérség is tipikus volt (alma típusú). A többieknél is előfordulhat a pcos vagy az ir, de ez ritkább. Én endokrinológushoz mentem, de én is saját magamtól.
vicky79
Budapest III. kerület

kiss angyal: Nekem 178 volt a terheléses inzulin szintem, de ezt kb. 1 évvel előtte nézték. A mensmentisben voltunk a sógornőmmel.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát igen Angyalkám, csak gondolhatod, hogy napok óta a netet bújom, már minden sz..t összeolvastam.. :).. aztán írnak itt 5-szörös, meg 10-szeres értékről, hogy afelett mág gáz a helyzet... meg a 30-at szajkózzák még, hogy afelett gond van... én meg alapból olyanvagyok hogy behergelem magam, mint állat... :oops: .. most meg aztán... húúúú... mint a pitbull :D :D
andrea-1

Hát igen Angyalkám, csak gondolhatod, hogy napok óta a netet bújom, már minden sz..t összeolvastam.. :).. aztán írnak itt 5-szörös, meg 10-szeres értékről, hogy afelett mág gáz a helyzet... meg a 30-at szajkózzák még, hogy afelett gond van... én meg alapból olyanvagyok hogy behergelem magam, mint állat... :oops: .. most meg aztán... húúúú... mint a pitbull :D :D
andrea-1

Andrea!

Még nem olvastam, hogy a többiek mit írtak a cukrodra. Én múlt kedden voltam az inzulinommal a doktornőnél. A cukor 60 perces értéked, egy kiscsit magas, max 8-8,5 lehetne. Az inzulinod pedig túltermel. Inzulin értékre kb. ugyanazt produkáltad mint én. A blogomban pontosan le is írtam az értékeket, ha jól emlékszem, utána tudsz nézni. Az éhgyomrim is 2 egész valamennyi volt, és 30 egynéhány volt a 120 percesem. A Rencz doktornő mondta, hogy az éhgyomri értékének 3-max4-szeresénél nem lehet több a 120 perces! És hát a tiéd is több. Szerintem menj el a mensbe és kapsz rá gyógyszert! Ez oka lehet, hogy nem tapadnak meg a kis bogyók a pocikban, vagy korán elhalnak! Nekem is ezt mind ott mondták. Ja és woodynak köszönhetem ezt az egészet, mert ő küldött oda az én hasonló inzulin eredményemmel!
Szóval Woody, még egyszer köszike!

rodina74

Most, hogy olvasom tovább, látom, hogy woody is írt. A BMC-ben a doktornő nekem is azt mondta, hogy jó, de az endokrinológus megmondta, hogy ez bizony oka lehetett a vetéléseimnek!

Ne mérgelődj! Az már elmúlt! A lényeg, hogy valamire fény derült! Amikor nekem erre Woody felhívta a figyelmemet, én nagyon boldog voltam! Mert már kiderült, hogy miért nem jött eddig a baba, pedig a Kaáliba azt mondogatták, hogy minden eredményem jó!
Szóval az inszemrkoncentrálhatsz! Tényleg diétázz, mozogj és az már fél siker. Látod a lányok szedték egy kicsit a gyógyit, és már babások is lettek!
JA, és azzal engedett el Rencz doktornő, hogy mivel enyhe az IR-m, 3 hónap múlva látni akar, de az sem kizárt, hogy addigra terhes leszek, spontán! Szóval fel a fejjel! HAjrá babásodás!

rodina74

Sziasztok!

Végre a gép elé kerültem! :)

Vayacon:
Szépen feljavultak a fickók, tényleg jó cucc lehet ez a FER14. Az én inszemeim 30ezer alatt voltak, tudod ez egyénfüggő, hogy ki mire reagál. A Merional a legolcsóbb, én mindíg azt kaptam, repesztőnek meg Pregnylt (asszem jól írtam :roll: ); csak most utoljára volt más, mert az előbbi szer hiánycikk volt...

Heni:
IR-her csak annyit, hogy fel a fejjel, mert mint az ábra is mutatja - másnak is sikerült a pozitív teszt! :) Hajrá kezdés!!!

Zsu:
Drukkolok a kezdéshez - végre! :) Nemsokára én is belecsöppenek. Micsoda melóhelyed van/volt; a legjobb dolgot tetted azzal, hogy ügyvédet fogadtál, ne hagyd magad!
A mnyh-ád milyen szép lett és a tüszők is, gratula! Asszem most Lukácsné vezeti a táblicskut... :roll:

Babe:
Őszinte részvétem, ez nagyon rettenetes így egyszerre...
Látod, milyen jó, hogy bementél a nagyidhoz. Biztos vagyok benne, hogy érezte a jelenléted és a picikéét is, így békében ment el. A te lelkeddel pedig a legjobbat tetted, hidd el. Most még biztos szörnyű neked a látottak emléke, de ne ez járjon a fejedbe, hanem az, hogy mennyire szerettétek egymást, milyen szép dolgokat éltetek át együtt és a picurkádat is bemutathattad a hasadban a nagyidnak. Ő majd fentről vigyáz rátok, minden rendben lesz.

Kiss Angyal:
De cuki az új avatarod és a vonalzód is olyan tavaszias! :) Remélem az anyajegyek helye szépen gyógyul. Hoppá! Most kapcsolok, mire vetemedett a parázós Angyalka! :lol: Bevállaltad az anyajegyek eltávolíttatását? Gratula! A tenyered teljesen rendbejött?

Vicky:
Még nem olvatam a másikban (majd mingyáááá), hogy miért jöhetne a szépséged picit hamarabb, de remélem még marad picit. Drukkolok nektek nagyon! :)

Navared:
Neked is szép a vonalzód, ügyi vagy! :)
De hisz' már jan. közepe van nemsoká, hajrá stimu! :D

Lujzici:
De jó, hogy minden okés volt a hsg-n! A lényeg, hogy rendben vagy és ezt a vacak "kötelezőt" kipipáltad. Örülök a bacimentességhez. Akkor ti is nemsokára kezdtek ugye?

Zsuzsi.bmc:
Én is emléksze még rád. :) Ti mikor kezdtek?

Sting:
Szurizod magad? Hát ez szuper, sok sikert!!! :lol:

Rodina:
Te vagy talán az egyetlen, aki így várja a hsg-t! :) Persze, megértem...

Sztyopáné:
23-án kel benyelnem az uccsó fogigátlót. Aztán usgyi! :wink:

Muzsi:
Köszi, már jól vannak a rokonyok.
Veled mizu? :)

Andrea:
Háát nem mondom, hogy gratulálok... Viszont vígasztaljon az a tudat, hogy alig vagy felette, a legtöbbünknek sokkalta nagyobb a 120 perces inzulinja. Azért nem rosszak az eredményeid, de mindenképp menj el endokrinológushoz, majd ő belövi neked és össze fog jönni a bébi! :)

Szöszi:
Kívánok nektek kitartást és sok manit, hogy kezdhessetek. Arról pedig ne is álmodozz, hogy megúszhatod a pisis-kaksis csomagokat, mert sikerülni fog!!! :)

KPN:
Kép
Isten Éltessen Sokáig!!!
Holnap pedig irány a silverboy - nehogy aztán a mai blicc miatt 30x tegyék be! :wink: Lüke vagyok, tudom... Bocs, de ezt nem bírtam kihagyni. :oops:

Pá Drágáim!
sajt@

Én szedem a fogigátlót 23-ig, majd utána kell mennem uhura.

Tegnap nyélbe ütöttük az egyik karácsonyi ajándékomat a Zuramtól, megnéztük a Miniszter félrelép-et színházban. Egész jó volt. Helyesbítek, az első felvonás jó volt, a másodikban szétrötyögtem magam. Konkrétan az történt, hogy a Kaszás Géza volt az idegbeteg-majdnemfelszarvazott férj a darabban és volt egy jelenet, amikor láttam rajta, hogy mindjárt elröhögi magát, pedig nem kéne (mivel ez sokadik előadás, a színészek szokták egymást szivatni egy picit) - na ekkor én nem bírtam tovább és egyre erősödő nevetéshullám jött rám. Ezt nem bírtam abbahagyni, mert láttam, hogy Gézánk már a szemét-száját takarja, lehajtja a fejét... Na ekkor már szinte sikítva nevettem, eleinte csak egyszál magam a közönségből (a többiek még nem fogták a szitut), később a többi nézőre és az összes színészre is átragadt. Ki-ki próbálta leplezni, több-kevesebb sikerrel. Hosszúra nyúlt az a pár perc, amíg tartott. :lol: :lol: :lol:
Igen, beismerem :oops: én indítottam a közönségből a lavinát... Mentségemre szolgáljon, hogy nem ment a darab rovására, sőt! Gézánk majd otthon biztos elmeséli az asszonynak, hogy egy lökött tyúk sikítozva szűkölt a nevetéstől és ezért ő sem bírta tovább... :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

SZiasztok!

Tyűűűű mennyit írtatok!!!!
Na akkor sorban megpróbálok reagálni:

Vayacon:
Nekem az inszemek 30-40 körül voltak, de én viszonylag jól ragáltam a szurikra, elég volt napi 1 merional, de olvastam már, hogy volt itt olyan aki napi többet is szúrt. Szóval a költségek csak attól függnek, hogy a te szervezeted, hogyan reagál a hormonokra.

Vörösmacsek!
Naná, hogy felébrednek a petikék, ezen ne is agyalj!!!!!! Küldöm a +++++ enerdzsit!!!!

Muzsi zebratárs!
Nagyon ari a zebránk, tök cuki!!!!

Angyalkám!
Én is akartam írni, hogy nagyon cuki az avatarod, meg a vonid!!! Köszi a drukokat, tuti bejön. Igaz, hogy nem tökéletes az IR em, de azt is hallottam, hogy az is nagyon jó, ha rengeteget javul bizonyos idő alatt, és hát nálam minden de minden a felére csökkent, a cukrom TÖKÉLETES lett, a fogyásról meg ne is beszéljünk. Szóval nagyon bízom benne, és "szerencsére" már nincs bennem a "kezdők idegessége" sajna elég sok rutin szereztem az évek alatt.
Drukk a bacimentességhez!!!!!! És a kezdéshez!!

Lujzici!
Már nem emlékszem, hogy neked megvolt e az összes vizsgálat, de mintha úgy rémlene, hogy igen, tehát így a leletösszesítés után lehet kezdeni, mivel átjárható vagy valószínű az inszem. Apa eredményeitől függy, mennyire "elevenek" a kiskatonák.

Protokollok között annyi a különbség, hogy a mensi melyik napján kezdik, ez gondolom egyénfüggő, kinek milyenek a hormonjai, esetlegesen milyen más "betegségei" vannak. A leletek alapján
a doki dönti ezt el!!!!

Fogigátlót szoktak cisztaűzőként is, és ciklusbeállításként is használni. Itt írom Angyalkának is, hogy nem minden esetben előzménye az antagonista protokollnak, én sem kaptam még soha. De azért van a doki, hogy KÉRDEZZÜNK, ha valamit nem értünk!!!!!

Valószínű a kezdés, indul a buli!!!!! :) Sok sok sikert nektek is!!!

Rodina!
Ne is mondd, nekem is így úszott el 3 inszemem, meg 2 lombikom, hogy azt sem tudtam mi az az IR!! Majd megütött a guta :evil:
A hsg t szerintem sem csinálják már meg a 14.napon. Nekem anno rögtön mensi után volt!!!

Andi!
Ugyanazt tudom írni a leletedre, mint amit Vicky is írt. Az 1 órás cukor picit magas, és a 120 perces inzulin is, de abszolult nem kétségbeejtő!!!!

Szöszikém!
Tudom mit érzel, ha épp nem volt valami bajom, vagy nem tudtam róla, akkor a lóvé miatt nem kezdhettünk. Mire meg meglett a lóvé, kiderült az IR!! Kitartás, hamarosan neked is eljön az időd!!!! Én is bőgtem már eleget a 6 év alatt emiatt, de most célon vagyok, kívánom neked is ezt mihamarabb!!!! Puszi

Woody!
De jó, hogy előbújsz néha!!!! Hogy vagytok!!!??????

Lányok!
Szerintem felesleges annyi pénzt kidobni méhpempőre, ha a 3-400 forintos is ugyanazt a célt szolgálja!!! Legalábbis én így gondolom!!!! Ennyi kiadás után jó lesz nekem sz ócccsssó is :)

Sajti!
hajrá kezdés!! Drukkolok neked is

Na eldugulok

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Jóreggelt Mindenkinek! :)

Lányok, olyan aranyosak vagytok! Köszönöm szépen mindenkinek a jó szavakat és a bíztatást!!!!!

andi
andrea-1

Sziasztok!

csajok rengeteget irtatok!

Andikám:mint már irtam teljesen igazat adok neked a felháborodottságodért mert hát azért megy az ember ilyen intézménybe hogy kivizsgálják és elmondják hogy miért is nem jön össze a gyerek.
de most már ne idegeskedj meg vannak az eredmények,megmutatod egy hozzá értő orvosnak. :roll: nem lesz gond!

Sajtikám:mikor kezdesz?nagyon remélem hogy most már sikerülni fog nálad a manó!!!!!!!!! :lol: :lol:

Woody:Szia!mizus te drága ? :lol: :lol:

Szöszi:te is rég voltál már ! :lol: most hogy állsz?

Vörösmacska:Jó ez a dec végei évforduló!
Mi egy akkori szilveszteri partyn jöttünk össze!

Kép
sting1982

Ma 18.40-re sikerült endokrinológiára időpontot kapnom.. Mostmár csak a közlekedés ne kavarjon be..... Kéretik egy kis drukk a részetekről :)

andi
andrea-1

Andi!

Ilyen hamarra időpontot kaptál? :shock: :shock: :shock:

Hova? Mentsmentisbe?

heni77

Henikém:
Neeem, annyira nem csodás a helyzet.... oda ahogy olvastam legalább 1,5 hónap a várólista... De nincs kizárva, hogy oda is megpróbálunk eljutni.....

Viszont nálunk a kerületben van endokrinológia, igaz időpont leghamarabb csak május közepére lenne tb-sen,de a drnő magánrendelést is folytat ugyanott, szerdai napokon, ma meg ugye pont szerda van és épp volt 1 szabad időpont is 18.40-re:))))Jó, ez valszeg a beugratós mézesmadzag, de jelen esetben nem igazán érdekel, azt szeretném, ha a bmc-n kívül mielőbb egy szakember is (ahogy itt javasoltátok) megnézné a leleteimet!
Mázli, hogy minden orvosi papíromat, ami csak van reggel magamhoz vettem...

Egyébként segítsetek, egy ilyen endokrin dokinál az első jelenés miből áll? Beszélgetés, vagy vizsgálnak is?? Csak, hogy hogy készítsem magam????

andi
andrea-1

Andi:de jó hogy máris kaptál időpontot!
tőlem megy a drukk!!!!!!!! de ha kiderül hogy valami tényleg nem okés:csajok én pénteken megyek bmc-be és kérek egy másolatot a vv papíromról és kikérem a véleményeteket!
tényleg idegesítő ez a tudatlanság.bár nálam nincs túl súly
:roll:

Kép
sting1982

Andi!

Szerintem "csak" megnézi e letedet, elmondod miért volt ez, mi a gyanúnk :) és felírja a gyógyszert, illetve ellát tanácsokkal a diétát illetően.

Stingecském!
Szerintem nem 100 % hogy akinek IR je van, az túlsúlyos is. Persze jobban előfordul ezeknél az embereknél.
De ismerek egy másik fórumról nem egy olyan lányt, az egyik pl 48 !!!! kilós, és nagyon súlyos IR rel küzdött. Hogy jó hír is legyen benne, most 8 hetes terhes!!! :) ( amúgy a 7.lombik sikerült nekik ) :shock:

heni77

heni:te jó ég! 7.lombik?úúúúúúúúúúúú szegény!
de a szó szoros értelmében! :? :? :?
mondom az lesz hogy kérek egy másolatot a v papirrol!

Kép
sting1982

Jó, csak azért kérdeztem, mert már nem megyek doki előtt haza... és ugye ha vizsgálják is az embert, nem tudom ki hogy van vele.. én szeretek előtte lezuhanyozni, nem leizzadva odamenni....tiszta ruhát húzni, ..stb.. nem amiben egész nap itt ücsörögök... :) Értitek... :)
andrea-1

Heni:ez már a 4 inszemem lesz!már jócskán aggódóm....
vajon miért nem sikerült eddig!

de most :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
sting1982

Kismamitól kaptam tegnap merionalt és ez hozza meg a szerencsémet!

Kép
sting1982

Na jó csajok!megyek dolgozni!
puszi !

Zsu:péntek?Bmc?én meek :lol: :lol:

Kép
sting1982

sting: Én sem értettem, hogy mi lehet a gond. Én is azt hittem mindig, hogy csak peteérésem nincs. De ha már gyógyszerrel van, akkor miért nem jön a baba. Aztán egyszer csak jött. A 4-re. Hajrá!!!
vicky79
Budapest III. kerület

Hali Evribádi!

Pénteken mi is megyünk reggel, de "csak" anyagleadásra. Ha jól látom leszünk innen egy páran: Muzsi, Sting, Zsu, Én, még valaki...? Mondjuk mi csak 8 körül tervezzük odaérni és nem 7-től sorban állni, ill. a dokihoz sem megyünk fel... :?

Kezdek én is agyalni ezen az IR dolgon :(
Vannak bizonyos felismerhető vagy arra utaló tünetei dokik??? Én sem vagyok valami súlyos, a ciklusom is rendben van, de ezek szerint (amit írtatok) mindettől függetlenül még lehet probléma :cry:

Andrea, legalább eljutottál odáig, h, megnézedet... én még csak most kezdek ezzel gondolatban foglalkozni :oops:
Drukk, h. odaérj időben!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

navared: Ha aggaszt, akkor érdemes egy vv-t nézetni. A tipikus tüneteket az ir-hez kapcsolódó hormonzavar okozza. pl.a tesztoszteron. Szőrösödés, hajhullás, cikluszavar. Ha neked nincsenek ilyenek és nem láttak még nálad cisztákat a petefészkedben, akkor nem hiszem hogy ir-ed lenne. De megnézetni lehet.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajt, jó lehetett a szitu a színházban... :D

Sting, Navared, nekem csütörtökön kell mennem...holnap 14.-én.Kár, hogy nem találkozunk...
Vendég

Vicky, nagyon köszi :D kicsit megnyugtattál, de azért ha a 2. sem jönne össze (ami persze teljességgel kizárt, hiszen nem hagyhatom cserben zebra Angyalkámat :wink: ) akkor azért valszín megnézetem!
Amúgy nálam ezek, amiket felsoroltál, nincsenek, szóval remélem csak vaklárma!!! Persze jobb mindenre odafigyelni!!!

Zsu, hát majd legközelebb :(
Lehet, pénteken így sem találkozom "senkivel", mert nem maradunk sokáig...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti, tényleg a színház... nagyon poénos lehetett :lol: Ez olyan tipikus ikres-tünetegyüttes: nem bírunk magunkkal, amikor pedig illene, mindig kell csinálnunk valami hülyeséget, stb. :D

Babe??? Hol teccik lenni már?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vicky:köszi a bíztatást!
nekem tök rendszeres a mensim és hogy csak úgy cisztát találtak a méhemben olyan sem volt még viszont peteérés zavar az van és erre mondta nekem a dokinéni hogy erre valók a stimulációk!

Zsu:sajnálom hogy nem jössz de sebaj! :lol: :lol: :lol: :lol:
anyagleadás az százszor kellemetlenebb! vagy csak nálunk van úgy oda-meg vissza a lelkem! :P :P :P

Kép
sting1982

de mivan ha valami pco vagy valami cukor bajom van????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
sting1982

Vicky, Navared:
Nálam a hormoneredmények normálisak, ciklus is azt lehet mondani, hogy nagyjából normális.. nagyon elvétve volt 1-1 hosszabb.. de jellemzően 31-35 nap körül jön meg. Anyunál is így volt, mondta is a drnő az adatfelvételnél, hogy ez nem gond, hogy nem 28 napos, ez genetika... (stimulált hónapban is átlag 32 napos szokott lenni...).
Szőr a szokásoson kívül nem nagyon van, bár engem az is zavar néha...hajhullás nincs.. van néha pár ragya, de inkább csak akkor, mielőtt megjön, vagy ha olyat zabálok.. :)))

Ami alapján most legalább megtudtam ezt a pco dolgot, az a kis cisztásodás.. de előtte (úgy kb. 1-1,5 éve) az sem igazán volt jellemző, hogy gyanakodhattam volna...... Amióta a clostis stimulálások voltak, meg az itteniek vannak, én híztam valamennyit... de ezt a hízást eddig erre fogtam.. mármint a gyógyszerekre.. Most azon agyalok, hogy lehet hogy nem is (csak) attól, hanem mert már kialakult ez a betegség, attól lettek plusz kilók az alapállapothoz képest???

Na mindegy mostmár végülis mindegy, rajta vagyunk hogy utánajárjunk.. ha meg kapok valami gyógyszert még fogyhatok is... na az legalább valamennyire megnyugtat.. :))))..... Csakhát most eléggé fel vagyok spannolva ettől az egésztől...Nem tudom ki hogy volt vele, mikor kiderült ez a sz@r....
andrea-1

Sting, ez nálunk is hatalmas probléma! :D :D Mivel nálunk volt fagyasztás is, ő úgy gondolta, hogy ennyivel megúszta és többet nem kell mennie! :D :D Aztán tegnap felvilágosítottam, hogy amikor nekem lesz a leszívás, akkor neki is produkálnia kell magát! :D Azt mondta, hogy "örül" nagyon :D :D De aztán megbeszéltük, hogy kitalálok neki valami "jutalmat" :D .....
Vendég

Még az előzőhöz annyi, hogy ugye én úgy jöttem ide, hogy nem minden hóban van PÉ.. .. lehet, hogy ennek is gyanúsnak kéne/ kellett volna lenni... mondjuk én úgy gondoltam az olvasottak alapján, hogy bizonyos életkor felett nő azoknak a hónapoknak a száma, amikor nincs PÉ.. Oké, én ezt elfogadtam.. nem vagyok már huszonéves, kezd köhögni a motor.... :roll:
andrea-1

Sting, ne spannold magad előre, nem lesz semmi baj!!! Se IR, se PCO!!!

Nálunk ez az anyagleadásos téma nem problémás annyira... Na jó párom sincs oda érte, de poénosan fogja fel... mindig mondja, h. nem tudta kinyitni a nőcis újságot, mert össze voltak ragadva az oldalak :lol: Azért nekik még mindig könnyebb a helyzetük!!!

Andrea, én azért most próbálom ezt az IR dolgot magammal kapcsolatban kiverni a fejemből (egy ideig...)!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?