Sziasztok!
Végre a gép elé kerültem!
Vayacon:
Szépen feljavultak a fickók, tényleg jó cucc lehet ez a FER14. Az én inszemeim 30ezer alatt voltak, tudod ez egyénfüggő, hogy ki mire reagál. A Merional a legolcsóbb, én mindíg azt kaptam, repesztőnek meg Pregnylt (asszem jól írtam
); csak most utoljára volt más, mert az előbbi szer hiánycikk volt...
Heni:
IR-her csak annyit, hogy fel a fejjel, mert mint az ábra is mutatja - másnak is sikerült a pozitív teszt!
Hajrá kezdés!!!
Zsu:
Drukkolok a kezdéshez - végre!
Nemsokára én is belecsöppenek. Micsoda melóhelyed van/volt; a legjobb dolgot tetted azzal, hogy ügyvédet fogadtál, ne hagyd magad!
A mnyh-ád milyen szép lett és a tüszők is, gratula! Asszem most Lukácsné vezeti a táblicskut...
Babe:
Őszinte részvétem, ez nagyon rettenetes így egyszerre...
Látod, milyen jó, hogy bementél a nagyidhoz. Biztos vagyok benne, hogy érezte a jelenléted és a picikéét is, így békében ment el. A te lelkeddel pedig a legjobbat tetted, hidd el. Most még biztos szörnyű neked a látottak emléke, de ne ez járjon a fejedbe, hanem az, hogy mennyire szerettétek egymást, milyen szép dolgokat éltetek át együtt és a picurkádat is bemutathattad a hasadban a nagyidnak. Ő majd fentről vigyáz rátok, minden rendben lesz.
Kiss Angyal:
De cuki az új avatarod és a vonalzód is olyan tavaszias!
Remélem az anyajegyek helye szépen gyógyul. Hoppá! Most kapcsolok, mire vetemedett a parázós Angyalka!
Bevállaltad az anyajegyek eltávolíttatását? Gratula! A tenyered teljesen rendbejött?
Vicky:
Még nem olvatam a másikban (majd mingyáááá), hogy miért jöhetne a szépséged picit hamarabb, de remélem még marad picit. Drukkolok nektek nagyon!
Navared:
Neked is szép a vonalzód, ügyi vagy!
De hisz' már jan. közepe van nemsoká, hajrá stimu!
Lujzici:
De jó, hogy minden okés volt a hsg-n! A lényeg, hogy rendben vagy és ezt a vacak "kötelezőt" kipipáltad. Örülök a bacimentességhez. Akkor ti is nemsokára kezdtek ugye?
Zsuzsi.bmc:
Én is emléksze még rád.
Ti mikor kezdtek?
Sting:
Szurizod magad? Hát ez szuper, sok sikert!!!
Rodina:
Te vagy talán az egyetlen, aki így várja a hsg-t!
Persze, megértem...
Sztyopáné:
23-án kel benyelnem az uccsó fogigátlót. Aztán usgyi!
Muzsi:
Köszi, már jól vannak a rokonyok.
Veled mizu?
Andrea:
Háát nem mondom, hogy gratulálok... Viszont vígasztaljon az a tudat, hogy alig vagy felette, a legtöbbünknek sokkalta nagyobb a 120 perces inzulinja. Azért nem rosszak az eredményeid, de mindenképp menj el endokrinológushoz, majd ő belövi neked és össze fog jönni a bébi!
Szöszi:
Kívánok nektek kitartást és sok manit, hogy kezdhessetek. Arról pedig ne is álmodozz, hogy megúszhatod a pisis-kaksis csomagokat, mert sikerülni fog!!!
KPN:
Isten Éltessen Sokáig!!!
Holnap pedig irány a silverboy - nehogy aztán a mai blicc miatt 30x tegyék be!
Lüke vagyok, tudom... Bocs, de ezt nem bírtam kihagyni.