Ancsuka- Ez te vagy a vonalzidon??Azta, de csini vagy
....Drukk a mai szurizashoz!!+++...Engem erdekelne, hogy mi van veled, leirnad priviben?
Angyal- Hol fogjak a cisztadat leszivni??Mert mintha a Kaali ugrana be nekem, de nem vagyok benne biztos.....De te nem a Pestibe jarsz , ugye??....Ja a cisztadnak meg nem hagyjuk, hogy visszatöltödjön, ahogy Betty is irta
CukiGabi- Az nagyon szupi ha nalad sok tüszö var bevetesre
...Gyogyulgass, mert mindjart itt a 21-e!!
Zsu- Ne hagyd magad lerazni ezzel az utiköltseg dologgal kapcsolatban, amugy is egy kesz anyagi csöd egy lombik!!!!...Gratula a szep tüszökhöz, drukkjaimat küldöm holnapra+++++
Suzy- Nagyon drukkolok, hogy spontan sikerüljön, ha mar egyszer sikerült, mert ne sikerülne megint.....Ismetles a tudas Anyja, szoktak volt mondani
Ranita- Ezek a bankok rohadt pofatlanok!!Utalom öket, meg a mobilszolgaltatokat is!!
Nekünk itt kint mobil internetünk volt ez elsö 2 evben....10 giga 25 euro-ert.....Mindig ugyanazt csinaltuk, Skype, Messenger, e-mailezgetes stb....Sose leptük at meg a 4 gigat sem......Erre egyszer jön egy szamla 280 euro-s internetröl....
Halljatok, meglattam, azt hittem menten kihullik az összes hajam!!!!
...De mivel sehogy sem tudod bebizonyitani, hogy te nem neteztel annyit, mar emeltek is le a penzt a szamlankrol!!.....Szerintem is ki kell irnia a hazi dokinak, ha ilyen a munkad!!Ez tuti!!En is erre palyazom, hogy ha babas leszek azonnal elmegyek " tappenzre" ( Mutterschutz), mert en is emelek, meg hajolgatok allandoan, es az baromira nem jo!!!
Melike- Megertelek, jobbulast a kis lelkednek es nagyon-nagyon varunk vissza!!!!
Princzi- Csütörtökön remelem mar belefer majd a gyerek a kepbe
Betty- Akkor piri meg mindig sehol????
...Ha kezdeni szeretnek ebben a honapban akkor jo lenne ha minel hamarabb megjönne, akkor most ezert drukkolok neked!!
...Egyebkent egy ilyen fagyis beültinel is sok hormont kell beszedni??
Lucuzs- Üdv. közöttünk!!
Remelem sikerült a fönökkel megegyezni!!
Velem semmi extra nem törtent, tegnap vezettem, egesz jo volt, bar elötte kicsit tartottam töle, mert hetfön bazi sok ho esett, aztan mindenhol baleset meg miegymas volt.....De szerencsere tegnapra mar mindenhol le volt szepen takaritva az ut!!Holnap megint megyek....Ma meg elakartam menni a nögyogyaszomhoz,mert meg nem jelentkeztek, hogy mi van a rakszüresemmel, meg a Clamidya eredmenyemmel.....Elvileg mar meg kene lennie.....Es Anyum tegnap megcsinalta ( megcsinaltatta) az együttelesi papirunkat, igy mar ha a leleteimet megkapom, minden papirunk kesz az inszemre
...Csajok akartam kerdezni, akinek mar volt HSG-je, hogy ez hogy zajlik??Mert a doki mondta, hogy vigyek haloinget.....Amig meg nem csinaljak addig lesz egy szobam, ahova a cuccaimat lerakhatom??Mert reggel 7-re mar mennem kell es a doki azt mondta, hogy delutan 1-2 körül leszek keszen.....De hol leszek idaig???
...Csak, mert hogy maga a vizsgalat kb 15 masodperc, ezt mondta......Nem vagom!!
Na most megyek csajok!!Szerintem csak penteken fogok tudni jönni....Mindenkinek nagy cuppanos!!
Szeretettel:
Ancsa