Új privát üzeneted érkezett!

Lucuzs,
elküldtem.

Kép

Kép
ranita1979

Majd tájékoztass, hogy mit tudtál intézni, mert lehet, hogy még én is erre a sorsra jutok :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
nekem a körzeti nem adott, mint írtam is, azt sem tudta miről beszélek :roll:
A meddőségi klinikán kaptam az uiköltséges papírt, az első uh.-kor. (szuri utáni 6.cn.) Azóta már betelt 3 vagy mennyi..

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok :!:

Suzy :!:

Mennek a drukkjaim hiszem, hogy beágyazódott a babód :!:

Igen ha ott van a ciszta, akkor le kell szivatni utána majd indulhat a mandula feltéve ha nem telitődik vissza!

Betty :!:

Nagyon szoritok a következő beültetésedhez sikerülni fog, ezerrel megy a drukk+++++++++++++++++++++

Melinda :!:

Mi itt vagyunk mindig Neked, gyere és segitünk, hogy megerősödj ujból :!:

lucuzs :!:

Üdv a fórumon gyere gyakrabban szivesen látunk :!:

Lányok mennek a drukkjaim Mindenkinek :!:

Puszi
Vendég

Angyal, neked is csinált a doki a 4 sikertelen inszem után lapot, hogy van-e ott valami?

Zsu, nem semmi ez az egészség ügy, mert sok nem is a dokikon múlik hanem az őt ért ba….-on. Viszont ezt az álláskeresőit nem egészen értem. Csak le akarsz jelentkezni vagy keresni is akarsz munkát? Mert ez nekem nem ment, nem volt olyan hülye munkaadó aki felvállalta, hogy nekem egészségügyi probléma miatt el kell mennem x időkben dokihoz meg a többi. De kívánom, hogy neked sikerüljön.

Gabi, ha veled minden rendben akkor tuti össze jön, csak lehet egy kis idő kell, tudom, de mennyi? Bízom benne, már lassan kopogtat az ajtón.

Suzy, értelek, végül is igazad van. Sajnos nekem „sürgetni” kell a dolgot, mondhatni nem dolgozom, de ez hosszú sztori meg ide leírni nem is akarom, mert esetleg olyan olvasná (nem rátok célzok) akinek nem kellene. Nagyon remélem, hogy minél előbb sikerülni fog+++++

Ranita, én pont ilyen vagyok, képes vagyok 20 FT- ért is „vitába” szállni, nem a 20FT, hanem, hogy milyen jogon akarja elkérni? Ez pont ilyen, ne had magad, én bemennék a bankhoz, hogy ugyan mondják már meg mi ez? Majd írd meg mit intéztél. Nekünk szerencsére semmi hitel, vagyis hazudok.. van 700FT olajsütőre, meg az utolsó havi telefonom 3000FT. Hitelkártyám viszont van, de az is azért mert ingyen kaptam két éve, majd mikor 1 év eltelt már fizetné kellett volna az éves kártyadíjat akkor le akartam mondani, de megint adták ingyen, sőttttt még kaptam is azt hiszem 3000FT jóváírást ha még egy évig használom, mondtam neki persze, a hülyének is megéri nem hogy nekem. De a lényeget még mindig nem írom… szóval a múltkor kicsit túlszaladtam a hitelkereten, így felszámoltak 3000FT hitel túl lépést na köszi, de a köv. hónapban megint, több se kellett felhívtam őket, hogy nem vagyok hajlandó kifizetni mert egyszer valóban átléptem de nem kétszer, az nem engem nem érdekel, hogy mikor van a havi zárásuk. El is fogadták a panaszom.
Milyen banknál vagy te, hogy ennyit levonnak? Én most változtattam épp tegnap számlacsomagot a bankban és így ingyen utalok a 150FT helyett.

Melinda, ne is add fel te sem……, hidd el sikerülni fog.
Lucuzs, gyere hozzánk , én most kezdem az első inszemet jövő héten.

Velem semmi extra, tegnap nagyon fájt a fejem, meg Vivit vittem jégkori edzésre azért nem jöttem.

Puszi csajok.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ranita! Köszi megkaptam! :D Sokat segít!
Meg közben Tapolca is küldött egy igazolást.
Lassan kezd kirajzolódni a kép, és talán sikerül a legjobbat kihozni a dologból! :roll:

Lányok! Köszönöm a kedves fogadtatást! Ha végre megnyugodok, és elintézem a dolgaimat, ígérem jönni fogok és csevegünk! :D
Addig is mindenkinek drukk!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

ancsuka :!:

Nekem nem volt lapar a 4 inszem után, most novemberben lett volna de hál Istennek eltünt az endó,igy most ha megyek 21-én és ha ott lesz még a ciszta, akkor a doki leszivatja.
Vendég

angyal, értem, arra gondoltam, hogy sima "átvizsgálás", mert nekem a doki így mondta, hogy megnéz a 3.inszem után, hogy minden rendben van-e.

Ranita, neked köszi a privit, válasz ment.

Ha valaki leírná még az inszem élményét megköszönném, igaz Ranita megnyugtatott, hogy nem fáj, de ismim mint azt már írtam, ő azt mondta neki nagyon fájt neki. Lassan itt a jövőhét, fel szeretnék készülni rá, ahogy lehet. A HSG-től is nagyon féltem, tudjátok. Sőt én még a szüléstől is, nagyon-nagyon. :oops: :oops:

Ancsu

ancsuka

ancsuka :!:

Novemberben nézett a doki, akkor még ott volt a ciszta, de mivel decemberben felujitás volt a kaáli-ban igy abban állapodtunk meg, hogy januárban kezdünk.
Vendég

Sziasztok

Megjöttünk! Most csak gyorsan írok, mert már megyünk is tovább....

Szóval a mnyh 8mm, a múltkor ilyenkor csak 2mm-es volt..ez jó, aztán az egyik pf-ben van egy 16mm-es, egy 14mm-es, és több 10mm-es, a másik pf-ben nincs semmi :cry: (ez volt a műtött felem) szóval mindenképp jobb mint a múltkor, remélem sikerülni fog.Később jövök még, csak sietnünk kell most...

Pusza mindenkinek!
Vendég

Zsu
Ezek jó hírek, persze, hogy sikerülni fog :!:
Drukkolok, csak így tovább :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ancsuka,
te mióta nem dolgozol? És akkor most munkanélkülin vagy????
Én is pont ezen problémázok, hogy keresnék én másik állást( ami tegyük hozzá nem egyszerű), de ki venne így fel? Ha meg nem is mondom meg, hogy lombikprogramban veszek rész, egy új munkahelyen nem tehetem meg azt, hogy 2 hetekre elmegyek táppénzre :roll: . Nem jó ez így sehogysem :evil: .
De apával megbeszéltük, hogy most a cél az, hogy sikerüljön teherbe esni aztán majd lesz valahogy. Így most úgy néz ki, hogy fizetetlenen vagyok, aztán ha kijön a jó idő akkor meg már úgyis lesz munka is. A február nekem mindenképpen úgy is volt betervezve, hogy nem dolgozok. Az első lombik után egy hetet itthon voltam, de utána mentem dolgozni. Most ezt semmiképpen nem akarom. Itthon leszek és nem csinálok semmit. Még főzni sem fogok :D :D :D

Angyal,
és ha tegyük fel ott van a ciszta -de nem lesz :!: -, akkor ugye leszívják. De azt írtad, az visszatöltődhet :roll: . Rögtön leszívás után vagy egy kis idő elteltével?

Zsu,
na, ezek jó hírek, megnőnek még azok a 10 mm-ek is :D .

Kép

Kép
ranita1979

Ancsuka,
akkor ti szerencsések vagytok, hogy nincs hiteletek. Nekünk sajna lakáshitel van, ráadásul fundamentával együtt, úgyhogy nem kevés :cry: . Ha ez nem lenne, a kutyám se lenne sánta :roll: .
OTP bankos vagyok :evil: , a hitel meg FHB :evil: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! És mindenki, akit érdekel!

A sok telefonálgatásnak, kutakodásnak az lett a vége, hogy tényleg úgy tűnik, nem rughatnak ki, mert aki mesterséges megtermékenyítési programban vesz részt, annak nem lehet felmondani, a közös megegyezést meg hülye lennék aláírni.

A pontos törvény:
1992. évi XXII. törvény (munka törvénykönyve), 90. par. 1. bekezdés d. pont:
"A munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt az alábbiakban meghatározott időtartam alatt:
...
d) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés, a terhesség, a szülést követő három hónap, illetve a szülési szabadság"

Utána néztem (a Ranita által küldött anyag alapján), hogy mi számít emberi reprodukciós eljárásnak, és ezt találtam:
1997. évi CLIV. törvény 166. par. 1 bek.:
"166. § (1) Emberi reprodukcióra irányuló különleges eljárásként (a továbbiakban: reprodukciós eljárás)

a) testen kívüli megtermékenyítés és embrióbeültetés,
b) a házastárs, illetve élettárs ivarsejtjeivel vagy adományozott ivarsejttel végzett mesterséges ondóbevitel,
c) ivarsejt adományozásával történő testen kívüli megtermékenyítés és embrióbeültetés,
d) embrióadományozással végzett embrióbeültetés,
e)
f) a női ivarsejt megtermékenyülését, illetőleg megtermékenyíthetőségét, valamint a megtermékenyített ivarsejt megtapadását, fejlődését elősegítő egyéb módszer alkalmazható."

Az "e"-nél üres, nem tudom ott minek kéne lennie.

Holnap délelőtt 10-re megyek a főnökömhöz megbeszélésre, ezeket mind viszem magammal, és talán sikerrel járok, én bizakodó vagyok. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Zsu :!:

Örülök, hogy jó hirrel jöttél, sikerülni fog :!:
Megy a sok drukk++++++++++++++++++++

Ranita :!:

Igen visszatöltődhet sajna a pakliban benne van minden.
De remélem, hogy nem fog ilyen előfordulni :!:
Vendég

Lucuzs
hát nagyon kíváncsi leszek rá, mit fog a főnököd mondani erre.

Angyal
nem töltődhet vissza, én nem engedem neki :!: :wink:

betty615

Betty :!:

Nagyon ari vagy, hogy ezt irod és igy is kell lennie :D
Vendég

Sziasztok

jöttem újra....

Ancsuka, a lombik végéig nem akarok elmenni dolgozni semmiképp, de viszont kell az hogy tb-t fizessenek utánam, meg kapok valami kis pénzt is, ha netalán nem sikerülne, (remélem ez nem történik meg!) akkor fogok csak munkát keresni, hogy a következőre összehozzuk a pénzt.

Betty, akkor még futok egy kört az utazási papírért, hátha kapok valahol, érdekes mert egy faluval arrébb, adnak.

Még jövök ma...
Vendég

Zsu
Örülök a jó hírednek, szép tüszikéid lesznek a nagy napra :wink: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nem is értem, hogy miért olyan bonyolult ez az utazási papír adása :shock:

Ancsu
Nekem semmi rossz tapasztalatom nem volt az inszemeknél, nem volt fájdalmam tényleg, de sztem ez is olyan egyéni dolog :!:
Sztem Te ne parázz, mert aki szült az már tudja a nagy fájdalmakat :arrow: állítólag, Nekem mindig ezt mondják :!:

Lucuzs
Sok sikert holnapra, drukk+++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Puszi lányok :!:

További kellemes estét, jó éjt kivánok Mindenkinek :!:
Vendég

Zsu, nagyon örülök a jó eredménynek.

Ranita, majd megírom priviben, hogy velem mi is van. Bocsi csajok, hogy nem teszem közzé aki szeretné nagyon szívesen leírom, de csak priviben.
A kutya sántaságát nem értem….
Én is OTP-s voltam anno 12 éve kb., de horror volt már akkor is.

Lucuzs, még mindig elküldhet valami indokkal, gyorsan találnak. Mondjuk kapsz végkielégítést ha már legalább ott vagy 5 éve. Ha viszont ezt akarja akkor se írjál alá semmit mert én úgy tudom aki lombikos az kérheti táppénzre magát, de lehet tévedek és akkor egyből kiíratod magad.

Suzy, köszi neked is az infot. Én császárral szültem, igaz voltak fájások, de a magzatvíz nem folyt el. Viszont ébredés után azt a fájdalmat nem kívánom senkinek, több kg-os zsák a hasamon… és nagyon fájt is.

Ancsu

ancsuka

Azt hiszem ma már nem jövök, majd csak holnap.
Reggel megyek szurira (merional).
Hétfő uh.

Ancsu

ancsuka

Jó éjt mindenkinek! ez elmaradt puszi csajok

Ancsu

ancsuka

Akkor szerintetek ezek jó eredmények?ja, nem is meséltem, hogy ma bepánikoltam uh közben, mert a dokinő megkérdezte, hogy a bal oldali pf-m meg szokott lenni? (ez a műtött) na ott lefehéredtem teljesen, előtte már szétizgultam magam, nyomkodta a hasam össze-vissza, belülről sem volt kellemes, és mikor mondtam volna, hogy inkább hagyjuk elveszve :? , akkor találta meg, de sajnos nem talált benne semmit :(
Most ezen túl vagyok, most izgulok a csütörtöki uh miatt :D :D :D

Szép estét Mindekinek!
Vendég

ANcsuka, hajrá hétfői uh!!! Csak merionalt kapsz?
Vendég

zsu, merional meg costilbegy ha minden jó akkor coragon.

Ancsu

ancsuka

Helló lányok!

Lucuzs!
Üdv köztünk!Remélem megoldódik az ügy!Holnapra drukk!

Meli!
Remélem egyre ritkábban kell majd olvasgatni ezt a szép idézetet :wink:

Ancsu!
Sajnos egyáltalán nem biztos a siker,hiába nincs velem baj.
De azért reménykedem,h pozi tesztet hozhatok.
Nem írnak ki a leszívásig én már kérdeztem.Legalábbis az én házidokim ezt mondta.

Zsu!
Nagyon jó!Biztos beindulnak a kissebbek is.
Tüszinövelők mennek++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyal!
Nem lesz ott!!!

Ranita!
Én is azt tervezem,h itthon leszek vagy 2 hetet lombik után.Szét pihenem magamat :lol:

Suzy!
Drukk a beágyazódáshoz+++++++++++++++++++++++

Betty!
Piri?

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsu
hajrá inszem :wink: csak orvos adhatja be a merionalt :?:

Zsu
Azt hiszem, hogy ott ájulnék el ijedtemben, ha ilyet kérdeznének, hogy hol a pf-em :!: :shock:
Rendben kell, hogy legyen minden, muszáj :!:

Gabi
köszi :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

További szép estét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!!!

Na persze ma reggel itthon vagyok,de senki sincs itt! :(

Kép
cukigabi
Budapest

Gyorshíreim:
Piri nincs, mindjárt megjön érzés már tegnap nem volt, tehát elmúlt, tesztet nem gyártottam, mert fölösleges...

Mindenkinek szép napot, drukkok mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!:

betty615

Halihó!

Nekem meg egyfolytában mindjárt megjön érzésem van...

Betty
:cry: :cry: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Ancsu,
Gabinak igaza van, lombikkal nem írnak ki táppénzre, én is megkérdeztem. Sőt, nekem az ittani nődoki azt mondta, hogy csak beülti utántól. Ha leszívástól venne táppénzre, akkor azt meg kellene indokolnia. Végülis, azt mondta, elintézné nekem, de nem fogom igénybe venni, mivel nem akarom, hogy a főnököm megtudja :roll: .

Zsu,
téged miért műtöttek??? Biztos írtad, de esküszöm nem ugrik be :oops: .
Egyébként én is jártam már így. Nekem ugye kivették a bal oldali petevezetőt és ilyenkor a petefészek feljebb megy :roll: . Az itteni doki néz uhun, keresgél, egyszercsak megszólal," magának a bal petefészkét is kivették, mert én nem találom". Hát a víz kivert egyszerre. De aztán meglett :D .

Betty,
uhura mikor mész?

Kép

Kép
ranita1979

Gabi, Én nagyon drukkolok, és bizakodom, valaki végre elindítja a lavinát, hogy ki nem tudom, de már jó lenne.

Suzy, igazából olyan aki tud injekciót beadni, még nyáron egy ápolónő ismerősünk adta be (van-volt tűm meg fecsim), most a házidokihoz járok és az asszisztens adja be. Hétvégén meg mehetek az ügyeletre :? :?
Mondjuk az elég macerás mert a betegek közé nem akarok bemenni, így előtte telefonálnom kell, pl karikor be sem adták, mondván kális vagyok. A klinikára kellett mennem beadatni. Most van beutalóm, így remélem simán megy.
Nem fog az megjönni, te fogod megindítani a lavinát mi meg követünk téged...

Betty, ha ma sem lesz pri kérlek csinálj egy tesztet!!!!!!

Ranita, Gabi
Én abból indultam ki táppénz terén, hogy a régi főnököm 4hónapig volt kiírva mert lombikozott, két beültetése volt meg majd azt mondta nem csinálja tovább, de az is lehet csak egy volt neki, már nem emlékszem. Hogy őt milyen indokkal vették tp-re nem tudom. Mondjuk én a mostani munkahelyemen, "elméletileg" több kg-ot emelgetek naponta, mondjuk a régin is ez volt. Így indokkal sem vennének tp-re?

Ancsu

ancsuka

Ancsuka,
de, elképzelhető. Meli ápolónő és őt is táppénzre vették az elejétől fogva.
De ez szerintem a dokin is múlik, mert egy házoirvos azért akármilyen indokkal táppénzre vehetne, ha akarna :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita!
Igen kiír,de nem a lombik miatt,ezt nekem is mondta,h elintézzük,ha kell.

Kép
cukigabi
Budapest

Engem a háziorvos már az első inszemnél ki akart írni :!: azt mondta az lesz, amit Én akarok :!: orvosa válogatja :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hali Lanyok!!

Huzok olvasgatni.... :lol:

KépKép
gyancsi

Majd megemlítem már a házidokinak én is, hogy nem-e kiírna március végéig, nekem csak addig kellene, ha addig nem leszek terhes akkor máshogy kell kalkuláni pénzileg.

Ancsu

ancsuka

sziasztok

Ranita, endos és dermoid cisztám volt, és azt szedték ki laparral a nyáron!Egymás mellett voltak, a kettő együtt 16cm-es volt.
Én is nagyon beparáztam, hogy nem találta, már olyanokra gondoltam, hogy felszívódott, merthogy meg lett műtve :shock: :D szóval már minden eszembe jutott abban a pár percben! :D

Suzy, tuti nem fog megjönni! Most sikerülni fog! ++++++++++++

Betty, az utró megakadályozza a pirit? Tényleg nem lehet, hogy más miatt nem jött meg? És azt még meddig kell használnod?

Gabi, már csak egy hét, mindjárt kezdhettek!!!

Ancsuka, engem sem írtak ki a múltkor, de szerinte ez dokifüggő, mert egyes dokik fosnak, hogy ellenőrzik őket és lebuknak, mert tulajdonképp nem írhatnak ki a stimu alatt, csak a beülti után!
Nekem pl azt a szaros utiköltségpapírt sem adott :twisted:
Vendég

Nem értem komolyan, sok ember otthon van tök fölöslegesen, sőt le is százalékolják a semmiért. Akinek meg jó lenne, nem lenne nehéz indokot találni, szerintem.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka- Ez te vagy a vonalzidon??Azta, de csini vagy :lol: ....Drukk a mai szurizashoz!!+++...Engem erdekelne, hogy mi van veled, leirnad priviben?

Angyal- Hol fogjak a cisztadat leszivni??Mert mintha a Kaali ugrana be nekem, de nem vagyok benne biztos.....De te nem a Pestibe jarsz , ugye??....Ja a cisztadnak meg nem hagyjuk, hogy visszatöltödjön, ahogy Betty is irta :lol:

CukiGabi- Az nagyon szupi ha nalad sok tüszö var bevetesre :lol: ...Gyogyulgass, mert mindjart itt a 21-e!! :wink:

Zsu- Ne hagyd magad lerazni ezzel az utiköltseg dologgal kapcsolatban, amugy is egy kesz anyagi csöd egy lombik!!!!...Gratula a szep tüszökhöz, drukkjaimat küldöm holnapra+++++

Suzy- Nagyon drukkolok, hogy spontan sikerüljön, ha mar egyszer sikerült, mert ne sikerülne megint.....Ismetles a tudas Anyja, szoktak volt mondani :D

Ranita- Ezek a bankok rohadt pofatlanok!!Utalom öket, meg a mobilszolgaltatokat is!! :evil: Nekünk itt kint mobil internetünk volt ez elsö 2 evben....10 giga 25 euro-ert.....Mindig ugyanazt csinaltuk, Skype, Messenger, e-mailezgetes stb....Sose leptük at meg a 4 gigat sem......Erre egyszer jön egy szamla 280 euro-s internetröl.... :shock: Halljatok, meglattam, azt hittem menten kihullik az összes hajam!!!! :evil: ...De mivel sehogy sem tudod bebizonyitani, hogy te nem neteztel annyit, mar emeltek is le a penzt a szamlankrol!!.....Szerintem is ki kell irnia a hazi dokinak, ha ilyen a munkad!!Ez tuti!!En is erre palyazom, hogy ha babas leszek azonnal elmegyek " tappenzre" ( Mutterschutz), mert en is emelek, meg hajolgatok allandoan, es az baromira nem jo!!!

Melike- Megertelek, jobbulast a kis lelkednek es nagyon-nagyon varunk vissza!!!! :?

Princzi- Csütörtökön remelem mar belefer majd a gyerek a kepbe :D

Betty- Akkor piri meg mindig sehol???? :shock: ...Ha kezdeni szeretnek ebben a honapban akkor jo lenne ha minel hamarabb megjönne, akkor most ezert drukkolok neked!! :wink: ...Egyebkent egy ilyen fagyis beültinel is sok hormont kell beszedni??

Lucuzs- Üdv. közöttünk!! :lol: Remelem sikerült a fönökkel megegyezni!!

Velem semmi extra nem törtent, tegnap vezettem, egesz jo volt, bar elötte kicsit tartottam töle, mert hetfön bazi sok ho esett, aztan mindenhol baleset meg miegymas volt.....De szerencsere tegnapra mar mindenhol le volt szepen takaritva az ut!!Holnap megint megyek....Ma meg elakartam menni a nögyogyaszomhoz,mert meg nem jelentkeztek, hogy mi van a rakszüresemmel, meg a Clamidya eredmenyemmel.....Elvileg mar meg kene lennie.....Es Anyum tegnap megcsinalta ( megcsinaltatta) az együttelesi papirunkat, igy mar ha a leleteimet megkapom, minden papirunk kesz az inszemre :D ...Csajok akartam kerdezni, akinek mar volt HSG-je, hogy ez hogy zajlik??Mert a doki mondta, hogy vigyek haloinget.....Amig meg nem csinaljak addig lesz egy szobam, ahova a cuccaimat lerakhatom??Mert reggel 7-re mar mennem kell es a doki azt mondta, hogy delutan 1-2 körül leszek keszen.....De hol leszek idaig??? :shock: ...Csak, mert hogy maga a vizsgalat kb 15 masodperc, ezt mondta......Nem vagom!!

Na most megyek csajok!!Szerintem csak penteken fogok tudni jönni....Mindenkinek nagy cuppanos!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Zsu,
hogy miért nem kaptál útiköltség papírt, ezt egyszerűen nem értem :shock: :evil: .
Nekem meg az jutott eszembe, hogy tuti azt is kivették és nekem meg sem mondták :D .

Az utro megakadályozhatja a pirit. Már akinek, nekem még amellett is megjött időre :roll: .

Gabi,
igen, én is úgy gondoltam, hogy valami más okot talál, úgy ír ki.

Suzy,
a te házidokid akkor egy kincs :D .

Gyancsi,
szijjja :D .

Kép

Kép
ranita1979

Jajj bocsi, a tappenzes dolgot Ancsunak akartam irni!! :lol:

KépKép
gyancsi

ancsi, megírom priviben a munkát, meg akkor már a HSG-t is. Az én élményem milyen volt....
Már levettem azt a vonalzót mert nem jó napot írt ki és nem bírtam beállítani. Igen az én vagyok még 2003-ban az esküvőnkön, azt hiszem iwiwen van fent kép.

Ancsu

ancsuka

Gyancsi, semmiképp nem hagyom magam lerázni! Nekem volt hsg-m, de nem emlékszem rá, mert a műtétem közben volt és aludtam.De viszont nem értem, hogy miért kell bent lenned olyan sokáig, mert tényleg 10perc az egész, lehet hogy addigra csinálják meg a zárójelentést, vagy nem tudom, előtte vegyél be egy cataflámot, azt mondják, hogy ez sokat segít, többet mint az algopirin, amit ők adnak előtte.
Vendég

hogy én mindent kitöröltem, tiszta hülye vagyok.
Ancsinak elfelejtettem megírni a HSG-t, csak a munkát írtam le, vagyis átmásoltam a többiektől akinek már leírtam :oops: :oops:

Bocsi csajok, most kicsit elvagyok.....

Ancsu

ancsuka

zsu, tök egyszerre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsu

ancsuka

zsu, én semmit nem kaptam az ebéden kívül.. :x :x mondjuk nem is vettem be semmit, itt nem mondta senki :lol: :lol:
De nem volt vészes.

Ancsu

ancsuka

Nekem is altatásban csinálták a hsg-t, 2* is. És mit mondjak, mégis lett egy méhenkívüli terhességem :cry: , nem vették észre, hogy van egy szűkületem. A doki szerint azt nem is lehet látni :roll: . És a dolgok most úgy állnak, hogy nagy valószínűséggel a megmaradt petevezetőm sem jó. Akkor milyen hsg volt ez szerintetek :cry: ?

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?