Lukácsné!
Én is a te estedre gondolok mindig. Ha neked sikerült, akkor nekünk is fog!!! Annyira jó , hogy ezt megosztottad velünk!!!!! Köszi
Muzsikám, kis 3 napos terhesem!!!
Zebratárs:
Egy időben mikor pont olyan volt, hogy többen voltunk akcióban, több olyan lány is volt, akik megbeszélték, hogy együtt fognak többcsíkosat ( zebrásat ) tesztelni, és szinte mindenkinek bejött. Tán 2-3 pár is volt így akkor. Szóval azért mondtam, hogy lehetnél a zebratársam.
Kb együtt kezdünk, együtt is lobogtassuk azt a kétcsíkosat!!!!
Én most vagyok a 20. napon, kb jövőhét pénteken megyek UH ra, de max 25-én hétfőn, attól függően, hogy bladi mikor érkezik.
Délelőtt szokták az UH kat csinálni szerintem azért mondta. Hogy vigyél magaddal KP t nem azért mondta, mert nem lehet kártyával fizetni, hanem, hogy számíts rá, hogy nem 5000 fogsz a patikában fizetni!!
Kivi vagyok milyen szurikat kapsz, antagonista protokoll lesz nálad is, ha jól értettem.
Remélem nekem ugyanazokat írja fel, mint az első stimumnál, mert maradt is Merional om, meg kaptam is párat, erre ne kelljen már költenem.Ugyanaz a protokoll, elvileg nem változik, szerintem. Vagy valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
A méhpempőt akartam már írni, hogy igen, kb a 6. cnaptól kezdve enni, de csajok, mennyit??? Az IR miatt nem akarok bezabálni belőle!!!!! Ja és én még kipróbálom a minden nap esti tonhalat. Anno Tigriskét "bactattuk" mert ő mindig reklámozta a RIO mare tonhalkonzervet, már azt hittük valami beépítettféleség a cégtől
De bejött neki, mert három babát vár!!!!
Vicky!
Én a diétát végig szándékozom tartani, sajna a súlyom miatt ( is ) muszály, nem lenne feltétlen jó, ha híznék 20-30 kilót. Na és persze nem az esztétikai okokra gondolok!!!! Szuritól nem félek, nem azért mondtam, de ha lehet kihagynám a napi x szeri inzulint. De ha muszály lesz, akkor is elfogadom. A kis királyunkért ( párom vezetékneve után szabadon ) MINDENT BEVÁLLALOK!!!!!
Tudod mit nem értek még? Lukácsnénak azt mondták, hogy álljon le a Met tel. nem úgy van, hogy a terhesség 12.hetéig szedni kell? Pont azért, hogy talán elkerülhető legyen a terhességi cukorbetegség.
Na eldugulok!
Puszi