Új privát üzeneted érkezett!

Rodina, én is a páromat szoktam megkérni, h. nyomigáljon meg és hát nem simogat. Amikor jártam reflexológushoz, az úgy meg szokott kínozni, h. néha csillagokat láttam, szóval nem kell finomkodni :wink: de azért ésszel persze!

Ja és laptetőd van, remélem szerencsét hoz!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Tényleg, most hogy mondod! Nem is figyeltem!
Lányok, átadom a laptetőmet a most lombikosok, inszemeseknek!

Vicky!
Átolvastam a másik topikban, és hidd el minden rendben lesz!
HA a doki aggódna, hogy valami baj lesz vag lenne, hidd el, hogy már most befektetett volna, bármit is mondasz! Úgyhogy kitartás 20-ig!

rodina74

Rodina, küldtem privit!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hali!

Rodina, nekem még csak a krém van meg, a tapasztalat nincs, mert én még nem kezdtem el kenni, majd csak a lombik után. Navared viszont többet tud már róla sztem, és nagyon segiitőkész!

Navared, igazam van?! :)

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Igen! Már küldtem is Rodinának privit :D :wink:
és Neked is! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Muzsi, édi a vonalzód, tecccik :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared, Hát nem olyan csittifitti mint a tiéd! De majd dolgozom még rajta!:)

M
muzsi

Lányok!

Az első lombikos szurimért pénteken kell majd mennem Szűcs dokihoz. Mikorra kell ilyenkor menni? Mármint én eddig mindig dél és kettő között mentem, de most mondta is a doki, hogy délelőtt menjek. Ez kb hányat jelent? Gondolom ugyanúgy kell bejelentkezni, de ugyanúgy az emeleti rendelőbe kell majd menni is? Lesz uh-kontroll is? És az emeleti rendelőben adják be a szurit, vagy le kell menni oda, ahol a vv-i üvegcsét kellett leadni anno?
Köszke előre!

M
muzsi

Jah, még egy:

A doki mondta, hogy vigyünk kp-t a gyógyszerekre. A gyógyszertárban nem lehet kártyával fizetni?

M
muzsi

sting: Nem olyan nagy gond. Ha jövő pénteken jönne mondjuk, akkor meg főleg. Csak még nőhetne egy kicsit odabent, ha már eddig kibírta.

muzsi: Majd hétfőn derül ki, hogy befekszem-e. Ha neki állna nőni a baba, akkor nem biztos hogy bemegyek. A rohanás része persze kimaradna, de ha tilalom van akkor nem látnám apát elég sokáig. A faltetoválást én is csak véletlenül találtam, de tényleg jó és nem olyan macerás mint a festés. És nyom nélkül állítólag eltűntethető. A szurikat lent adják be a csajok ahol a vv-t csinálják és a pisit szoktuk leadni. Lehet kártyával fizetni a gyógyszertárban.

heni: Hát csak nyugodtan zargass majd terhességed alatt is, mert sajnos úgy vettem észre hogyha nem tud az ember metet szedni végig, akkor diéta mindenképpen kell. És van akinél inzulin is ugye. De ez legyen a legkevesebb. Ennyit megért és szurizni meg már úgyis megtanultunk.

navared: Lehet hogy genetika a babóca mérete. De abban igazad van, hogy legalább az ünnepeket itthon töltöttük.

lukacsne: Hogy vagy? Hogy bírod a terhességet?

rodina: Megpróbálok nyugisan állni a dolgokhoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Muzsi, nem kell bejelentkezni (mármint előre telefonon!) Szerintem olyan 8- fél9 körül, ha mész/mégy :D az jó! A recepciótól jobbra a folyosón, ahol a hormonovizsgálatos vért is veszik, ott segítenek beadni a szurit! Ahogy Vicky is írta, lehet fizetni kártyával az ottani gyógyitárban!

Na most már tényleg lépek! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lukácsné!

Én is a te estedre gondolok mindig. Ha neked sikerült, akkor nekünk is fog!!! Annyira jó , hogy ezt megosztottad velünk!!!!! Köszi

Muzsikám, kis 3 napos terhesem!!! :)
Zebratárs:
Egy időben mikor pont olyan volt, hogy többen voltunk akcióban, több olyan lány is volt, akik megbeszélték, hogy együtt fognak többcsíkosat ( zebrásat ) tesztelni, és szinte mindenkinek bejött. Tán 2-3 pár is volt így akkor. Szóval azért mondtam, hogy lehetnél a zebratársam. :) Kb együtt kezdünk, együtt is lobogtassuk azt a kétcsíkosat!!!!
Én most vagyok a 20. napon, kb jövőhét pénteken megyek UH ra, de max 25-én hétfőn, attól függően, hogy bladi mikor érkezik.
Délelőtt szokták az UH kat csinálni szerintem azért mondta. Hogy vigyél magaddal KP t nem azért mondta, mert nem lehet kártyával fizetni, hanem, hogy számíts rá, hogy nem 5000 fogsz a patikában fizetni!! :( Kivi vagyok milyen szurikat kapsz, antagonista protokoll lesz nálad is, ha jól értettem.

Remélem nekem ugyanazokat írja fel, mint az első stimumnál, mert maradt is Merional om, meg kaptam is párat, erre ne kelljen már költenem.Ugyanaz a protokoll, elvileg nem változik, szerintem. Vagy valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?

A méhpempőt akartam már írni, hogy igen, kb a 6. cnaptól kezdve enni, de csajok, mennyit??? Az IR miatt nem akarok bezabálni belőle!!!!! Ja és én még kipróbálom a minden nap esti tonhalat. Anno Tigriskét "bactattuk" mert ő mindig reklámozta a RIO mare tonhalkonzervet, már azt hittük valami beépítettféleség a cégtől :)
De bejött neki, mert három babát vár!!!!

Vicky!
Én a diétát végig szándékozom tartani, sajna a súlyom miatt ( is ) muszály, nem lenne feltétlen jó, ha híznék 20-30 kilót. Na és persze nem az esztétikai okokra gondolok!!!! Szuritól nem félek, nem azért mondtam, de ha lehet kihagynám a napi x szeri inzulint. De ha muszály lesz, akkor is elfogadom. A kis királyunkért ( párom vezetékneve után szabadon ) MINDENT BEVÁLLALOK!!!!!
Tudod mit nem értek még? Lukácsnénak azt mondták, hogy álljon le a Met tel. nem úgy van, hogy a terhesség 12.hetéig szedni kell? Pont azért, hogy talán elkerülhető legyen a terhességi cukorbetegség.

Na eldugulok!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

heni:Én úgy tudom, hogy az első 12 hétben a vetélést előzheti meg a met, mert nem kavarja meg a cukrot. De a dokik azt mondják, hogy azonnal abba kell hagyni, mikor kiderül a terhesség. A terhességi cukrot akkor előzheti meg, ha végig tudja valaki szedni, de a terhesség alatt nincs tesztelve. Bár a pcos-sok közül aki végig szedte, annak nem lett semmi baj a babákkal. Csak nincs aki felírja. Én addig szedtem, amíg volt belőle, de a 12. hétig mindenképpen megpróbálnám szedni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Szerinted miért kérdeztem? :wink:
Azt hittem a cukor miatt jó, ha valaki tudja szedni a 12.hétig :roll:

heni77

heni: Gondolom annak se tesz rosszat, de nekem mégis inzulin kellett, pedig még tovább is szedtem. Egyébként én próbáltam rábeszélni a dokinénit, de nem lehetett.
vicky79
Budapest III. kerület

Heni, ez a "zebratárs-program" nagyon sikeresnek hangzik! Meg mellékhatása sem sok lehet. :) Milyen jó is lenne, ha nálunk is bejönne!!! De ha te most a 20. napon vagy, akkor köztünk lesz valszeg több mint egy hét eltérés. :( Vagy valamit félreszámolok? Mert nekem sajna jóval hamarabb megjött a kelleténél, és iigy nekem már most pénteken indul a szurizás.
Te milyen szurikat kaptál korábban? Nekem fogalmam sincs, hogy milyeneket fogok kapni, nem mondta el előre a dokker.

Én azt olvastam, hogy fél/1 gramm (álliitólag fogpiszkálónyi adag...persze én ezzel nagyon nem lettem kisegiitve) méhpempő kell naponta. Én azért is akarok tiszta, nem mézzel kevert pempőt venni, hogy a mézet ne kelljen fölöslegesen megenni. Amúgy nem is igazán szeretem a mézet.

A túrót, tonhalat én is napirendre tűzöm. Én még korábban úgy ettem, hogy túróba kevertem a tonhalat, hozzá oliva bogyót (álliitólag ez is jó), no meg saját magam kényeztetésére lila hagymát és citromot. És ezt eszegettem esténként, mint egy salátát. (csak az uram nem kedvelte annyira a szaghatást)

M
muzsi

Heni, közben megtaláltam elmentve a leiirásod az antagonista protokollról, amiben benne van, hogy milyen injekciókat kaptál, szal még egyszer nem kell nekem leiiirnod. Köi utólag is!

M
muzsi

Aszem azok helyett a szurik helyett már valami modernebb és persze jóval drágábbakat használnak, így ahogy láttam a csajoktól, mert pl senkinél nem olvastam, hogy merionalt vagy puregont írtak fel neki mostanság lombiknál.

Majd én megbeszélem a dr nővel ha lehet ugyanazokat szeretném használni, mint 2 éve, olcsóbbak is, és nagyon bejött, mert 11 ÉRETT petesejtem lett tőlük! Na meg maradt is ugye belőle, mint már írtam!

heni77

persze ha lehetséges, azt elfelejtettem hozzátenni

Az nem baj, hogy nem napra pontosan kezdünk, azért még lehetünk Zebratársak. Gondolom ha már mi találtuk ki ezeket a "hülyeségeket" a szabályok kialakítása is a mi jogunk!!!!! Anno a csajok sem napra pontosan haladtak együtt, csak így ciklusszinten értettem

heni77

Sziasztok

Muzsi, nekem is antagonista van..kaptam menopurt, gonalt, cetrotide-t, ezek kb. 110ezer ft-ba voltak, de még nekem volt itthon menopur és gonal két napra való, remélem elég lesz.

Ma voltam uh-n. 5.napja szurizok, az egyik pf-ben van egy 16mm-es, egy 14 mm-es, és több 10mm-es tüszi, a mnyh 8 mm-es.Ja a másik pf-ben nincs semmi (ez volt a műtött :( ) Csütörtökön kell mennem újra uh-ra!

Ja, én is eszek tonhalat, túrót, joghurtot.
Vendég

Zsu!

Ezek tök jó eredmények!!!! Nem baj ha a másikban nincs semmi szerintem ennyi is elég lesz! És tök szép már most a nyh!!!! Ügyi vagy, csak így tovább!!!!!

heni77

Zsuzsi, igen, lombikosnak voltam beírva a párom eredménye miatt, de időközben annyit javult, hogy inszemezhetünk. :D Egyébként én úgy látom, hogy az IR-rel még nem igen foglalkoznak sehol, úgyhogy magunknak kell utánajárni ennek a dolognak. Én még nem nézettem, sajna már az inszemig nem is lesz időm, de ha véletlenül nem sikerülne (ami kizárt), akkor utánajárok mindenképp.

na én is önellátóba mentem át, és átírtam a táblicskut. :) Most már ott vagyok az inszemesek között.

Heni, örülök, hogy kezdhettek, szorítok, hogy Apiddal is rendben legyenek a dolgok. És így kell, nem szabad foglalkozni a kételyekkel. Ha nem lenne esélyetek, el sem kezdhetnétek, így egyértelmű hogy sikerülni fog.

Vicky, szorítok, hogy még bent maradjon a baba 20-áig. De igaza van Stingnek, az sem baj, ha kicsit korábban jön, bár kívánom, úgy legyen, ahogy szeretnétek.

Remélem, nekem is lesz zebratársam. :D Esetleg Zsuzsi? :D

Muzsi, méhpempőből keveset kell szedni, nekem úgy mondták, hogy egy gyufaszál végére rakjak kb egy gomostűnyit. Én a Lehet piacon vettem tisztán néhány száz forintért. (Csak sajna nekem fejfájást okozott.)

Zsu, örülök az eredményeidnek, hajrá! 1263310597.1208.xls
vayacon

Lányok, egy kérdés. Inszem esetén mekkora költséggel számoljunk?
vayacon

Én is akarok zebratársat!!!! :D
Mi 20-án kezdünk de longgal és így mintha csak febr. elején kezdenénk (ha rövid protokol lenne), szóval valahogy így kellene párt/okat választanom :lol:
Amúgy én ugyanazokat a szurikat kaptam, mint a múltkor (Gonal Merional...) de lehet különbség van rövid és hosszúnál...?
Szóval, jelentkezőket várok :D !

Kép
Kép
navared
Szfvár

nekem ha megjön a jövő hét elején és meglesz a fagyi petesejtes beültetésem, úgy számolom febr. 3-5-e körül lesz a beülti, de nekem ez még nem 100%, majd jövő héten megtudom, hogy indulunk-e, ha megyek uh-ra, én is szeretnék zebratársat!
persze nálam sok a "ha" - még a petesejtjeimnek fel kell ébrednie rendben és meg is termékenyülni.....

Maccs
vörösmacska

Heni, akkor szia Kép társ!!:)
Nekem is van pár gyógyszerem, amit az egyik ismerőstől kaptam. Lehet akkor én is megkérdem majd az orvost, hogy esetleg ezek, amelyek nekem vannak, nem megfelelők-e, mármint ha nem pont ezt iirná fel a doki. Heni, biztos nézted már a lejártát a gyogyiknak, csak a biztonság kedvéért vetem fel!

Zsu1981, szerintem is az a lényeg, hogy van elég tüsző, szal nehogy keseregj azért, hogy az egyik petefészked termeli őket! Arról esetleg volt már szó, hogy mikor lesz a punkció?

Vayacon, méhpempőt vettél pár száz forintért? :shock: Holholholholhol? Én most találtam egy helyet, ahol 25 g 4000-be kerül..

M
muzsi

Heni: nekem októberben volt a lombikom és én is merionalt kaptam...szóval nem kizárt,hogy azt fogják felírni neked...örülök,hogy kezdheted az utolsó lombikodat :wink: :wink: :wink:

Zsu: nagyon szép a mnyh-d :D :D :D na és persze a tüszőcskéid is :!: :!: :!:

Navared: ha nem les bacis a sperma akkor én szivesen leszek a zebratársad :D Mit szólsz :?: :?: :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Heni: de jó, nagyon örülök, h kezdhettek!
A 20 kiló tényleg nem semmi! Én is fogyizok most, és már 10-nek is örülnék...

Képzeljétek, ma telefonáltam, és nincs baci a férjemnél, kiölte az Augmentin!!!
Szóval pénteken megyünk leletegyeztetésre, mert mostmár minden vizsgálatunk eredménye megvan.
Lenne pár kérdésem:

1. hogy zajlik egy ilyen egyeztetés? Elmondja, h mit és mikor kezdünk? Ha átjárható vagyok ,akkor tuti inszem?

2. Mi a különbség a különböző protokollok között, és mitől függ, kinek milyen lesz?

3. Miért kell néha egyeseknek fogamzásgátlót szedni?

4. Ha most megbeszélünk mindent a dokival, lehet, h már 2 hét múlva, amikor megjön, kezdhetünk is?

Köszi a válaszokat! :-)

Kép
lujzici

Zsu hajrá, te már elég jól állsz, csak így tovább!

vayacon, én nem tudom az inszemek nekem kimaradtak, de biztos klasszisokkal a lombik költségek alatt

Ja, mi voltunk zurammal spermaleadáson, lefagyasztották neki, hogy legyen tartalék, mert volt, hogy odabent nem ment a produkció, ezt otthonról hoztuk. Minden ok vele, 4 szalmaszál lett, ezt nem tudom mit jelent, de azt mondta Katalin,hogy jó. Meg gondolom fagyi mamához fagyipapa dukál :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Lujzici: ha átjárható vagy és a férjed eredménye is megfelelő akkor tuti a inszem...

Fogigátlót ciszta elűzésére is írnak fel, és az antagolista protokoll első lépése is az,hogy asszem 21 napig kell szedni és ezt követi a szurizás...
Ha nem így van akkor a csajok majd kijavítanak..

azt,hogy mitől függ,hogy kinek milyen protokollt mond a dokker arról foggalmam atán egyáltalán nincs...

Kép

kiss angyal

Muzsi! Navared!

Köszönöm a segítségetek krém ügyben!

Vayacon!
Én is maga intéztem az IR-t. Elmentem vérvételre magánlaborba és utána itt ajánlották a mensből Rencz doktornőt, akiben nem is csalódtam! Szóval csak ajánlani tudom azt, hogyha nem sikerülgetnek az inszemek, akkor legalább az IR-t nézessétek meg!
Nekem is így ment el 4 fizetős inszem!

rodina74

sziasztok!

Babe: fogadd őszinte részvétem :cry:

Navared: ezt a talpmasszázst megjegyeztem, valszeg nálam is rá kell majd segíteni.

zsu: gratulálok a petikékhez és a mnyh-hoz!!! És nem elkeseredni igaz nem volt még lombikom de nekem soha se volt még a bal petefészkembe petém.

Vayacon: nekem az inszem kb 50-60e között volt + útiköltség

Kép
sztyopane

Lányok a 14. napon is még megcsinálják a hsg-t?

rodina74

Rodina: nem fogják szerintem megcsinálni,persze ez attól is függ,hogy milyen hosszú a ciklusod....

Szia Styopáné :D megnézted tegnap a neten amit mondtam :?:

Kép

kiss angyal

14. nap van a peteérésem! Előtte meg uhuznak?

rodina74

A doktornő a 13. napra még azt mondta, hogy az jó! Volt valakinek még ilyen későn hsg-je?

rodina74

szia! tegnap nem kerültem gép elé majd most akarom de nem találom a címet :oops: :D

Kép
sztyopane

Rodina: azt kérdezed,hogy a Hsg előtt meg fognak e u.h.-nzni ?mert előtte nem csinálnak u.h-t....ha a 14.napon van p.éd akkor nem csinálják meg a HSG-t....

Kép

kiss angyal

angyalka: megtaláltam most böngészgetek :lol:

Kép
sztyopane

Sztyopáné: küldtem privit..

Kép

kiss angyal

Kiss angyalka!
Köszi a választ!

rodina74

Rodina: nekem elég változatos és hosszú a ciklusom és nekem a 12. napon csinálták. szerintem se fogják neked a 14. napon megcsinálni.

Kép
sztyopane

angyalka: nem jött :cry: :cry: :cry:

Kép
sztyopane

Styopáné: nem baj,mert csak a címet írtam ahol megtalálod...

Kép

kiss angyal

Köszi a drukkokat mindenkitől!!!

Szóval akkor ezek jó eredmények?

Muzsi, arról még nem beszéltünk, hogy mikor lenne a punkció, de mennem kell csütörtökön, akkor lehet, hogy szóba kerül!

Lujzici, a long protokol a ciklus 21.napján kezdődik, az antagonista 2-3napon kezdődik, de hogy mi alapján döntik el? passz, nem tudom.A fogigátlót meg szerintem azért kellett szednem, mert így pontosan ki lehet számítani a menzeszt.A kezdés meg attól függ, hogy milyen protokolod lesz!

Vörösmacska, hajrá fagyik! :)
Vendég

A táblázatot most ki csinálja? Mert egy kis frissítés kellene a rovatomba..Kinek kell írni?Én asszem béna vagyok hozzá :oops:
Vendég

Muzsi, vicces a zebrád! :lol:

Méhpempőt a Lehel téri piacon vettem a mézesnél. Ha jól emlékszem a középső szinten van nem messze a metrós bejárattól. Az nem tudom, mennyi volt mennyiségre, egy pici tégelybe kaptam, de hát nem is kell abból több, mivel tényleg kevés kell egyszerre. Nem akarok hülyeséget mondani, de én úgy emlékszem, nem volt egy nagy költség. Szerintem 4000ért nagyon sok.

Lujzici tökre jó hogy elpusztultak a bacik. Az eljárásokról még én is keveset tudok mivel mi is most kezdünk, de a tapasztaltabbak biztosan segítenek.

Rodina, köszi, hogy leírtad, jó tudni, kihez érdemes menni, ha mégis.. Sajnálom, hogy elment ennyi lehetőség, hát tényleg ezért érdemes megnézetni minél hamarabb. nem is értem, mért nem foglalkoznak ezzel meddőségiben, annyi mindenkinek van már. Te PCO-s vagy? Dokinő azt mondta, hogy csak elsősorban nekik szokták megnézni.

Sztyopane az nem kis költség. :cry: És ott is függ az ár attól, ki mennyire stimulálható vagy ott ez nem számít?
vayacon

Sziasztok Lányok!

Az itteni hozzáértő dokkerek véleményét szeretném kérni. Kész lett a vv eredményem, ma elkalandtúráztam érte a Jánosba...

cukor:
0 perc 5,7
60 perc 9,5
120 perc 6,2

inzulin
0 perc 2,90
120 perc 34,90

Mit mondtok rá???????????

andi
andrea-1

andrea: 30 alatt kéne lennie a 120 perces inzulinodnak, vagy a 0 perces háromszorosának azt hiszem. Egy kicsit magas, de a 30-as értéken nem megy nagyon felül. Én a 60 perces cukrod is egy kicsit magasnak érzem, de szépen visszamegy. Nem tudok okosabbat mondani.
vicky79
Budapest III. kerület

Már megint egy laptető. Bocsi lányok, a baba bevonzza. A következő hozzzászólóé természetesen.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?