Új privát üzeneted érkezett!

Babe, annyira sajnálom fogadd őszinte részvétemet. Annyira jó, hogy el tudtál búcsúzni a Mamádtól. Sosem fogod megbánni.

Most tényleg az a dolgod, hogy a Picire koncentrálj. Szerintem is fájna, ha méhen kívüli lenne. Szorítok Neked hogy minden rendben legyen, de úgy is lesz.
vayacon

Sziasztok!

Babe:nagyon sajnálom ami történt nálatok.Részvétem!

sztyopane:Szia!nekem pénteken kell vissza mennem Bmc-be.
mizus nálad?
:roll: :roll: :roll:

Kép
sting1982

Vayacon:igen nagyon remélem hogy ez a jan és febr tényleg sikert hoz majd nekünk mert kezdem magam "régi"játékosnak érezni magam itt a fórumon :lol:

zsu1981:olvasom te is "lövöd"magad! Huráááááá!

én Merionalt kaptam mint eddig mindig!

Kép
sting1982

Babe, nagyon sajnálom, h. ilyen rossz dolgokat kell éppen most megélned :cry: de ez az élet része és csak még erősebbé tesz téged, még hogyha most ezt nem is így látod! Részvétem...

Muzsi, köszi a vonalzós tippet... azon vagyok :wink:
Amúgy baromi gyorsan megnőtt a fru-frum, úh. nem gáz!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Babe: Részvétem :cry:

Heni: mit mondott a Dr.nő :?: :?: :?: remélem jó híreket hozol :!: :!: :!:

Ma megjártuk a BMC-t...elég sokan voltak...szerdán 1 körül kell érdeklődni az eredmény miatt...megkérdetem,hogy mi az,hogy nem egyértelmű a sperm.vizsga eredménye...most sem lettem okosabb...vagy van benne baci vagy nincs :roll:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Angyalka, akkor ezek szerint 2 nap alatt megvan az eredmény... ennek örülök!
Én sem értem, mi az h. nem egyértelmű, de ezt mikor mondták neked?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared: vonalzó gyártás :
1.,bemész a profilba..
2.,lemész az Aláíráshoz...ott van ez a szöveg: A HOZZÁSZÓLÁSOK VÉGÉRE KERÜLŐ SZÖVEG:Ide bemásolod a vonalzó megszerkeztése után látható kódot ami a következőképpen néz ki...(url=http.hu)(img)http://vonalzó..........a ponton van a neve a vonalzónak,
3.,lejjebb mész,és ott megnézed,hogy mi van kiválasztva annál a résznél,hogy MINDIG ENGEDÉLYEZZE A BBCode-ot: itt legyen az igen kiválasztva,
4.,megint lejjebb: MINDIG ENGEDÉLYEZZE A HTML-t: itt legyen a nem kiválasztva,
5., és a legalján rányomsz az elküldve ablakra...

amikor megcsinálod a vonalzót van ahol 2 kódot is ad a program...próbáld ki,hogy melyik a jó..

Remélem segítettem :D

Kép

kiss angyal

Navared: ma is mondták,meg amikor felhívtam őket az eredmény miatt akkor is ezt mondták :?

Kép

kiss angyal

Azt hisezm eddig is ezt csináltam, de most megyek az utasításaid szerint :wink: köszike

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hét remélem szerdán nem ezt mondják!!! Hanem h. egyértelműen szuper :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Angyal:nekünk mikor volt bacivizsgálat 2x is azt állapították meg hogy nem egyértelmű.
többszöri kézmosást azzal a fertőtlenítő szerrel ami bent van azt javasolták!

Kép
sting1982

Sting: igen,nekünk is ezt mondták,hogy mosson bent kezet azzal a fertőtlenítős szapannal...elvileg múltkor is megmosta a kezét...és nektek nem volt bacis :?:

Kép

kiss angyal

Ezt nem hiszem el..... :twisted: egyszerűen nem akarja az igazságot.....

Kép
Kép
navared
Szfvár

Igeeeeen :lol:
Azért csak sikerült, köszi Angyalka!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared: SSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Szívesen :D

Kép

kiss angyal

Navared,
nagyon csini a vonalzód.
GRATULÁLOK!

Lányok,
nagyon álmos vagyok, majd kiesek a fejemből. Egész éjjel egy percet se aludtam. :cry:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Angyal:ez a kivizsgálásoknál volt nekünk!2.alkalommal amikor nem volt egyértelmű kértük az orvost otthoni minta hozásra.akkor már nem volt bacis és hála istennek azóta sem.
de szerintem ez a kis tégely sem 100%ig steril.
fene se tudja!minden esetre" csak ami bele megy" a tégelybe azt szabad,nem szabad kézzel "beletessékelni"a mintát!

Kép
sting1982

Babe, Angyalka köszike :D

Sting, jó h. megosztod ezeket a dolgokat, mert így fel tudom világosítani a páromat és akkor tuti nem lesz gond nála sem!

Babe, mi van a vizsgáddal? Vagy írtad már? :oops:
Nem csodálom, h. álmos vagy, ma nekem is kellett innom egy kávét, pedig nem szoktam, úi. a vérnyomásom rendetlenkedett. Ahogy szedtem le a karácsonyfát, konkrétan szédelegtem :?
Fejlődik a baba és ez kiveszi minden erődet! Pihenj, amennyit csak tudsz!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mint Surda, felfekszel az íróasztalodra, aztán nyomsz egy alcsit :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Babe!

Őszinte részvétem, nagyon-nagyon sajnálom. Szerintem is nagyon jó, hogy elbúcsúztál tőle, és biztosan érezte, hogy ott voltál mellette! A lelkedben mindig veled lesz!

rodina74

Muzsi!
Ez a piri csalógató nem nagyon jön össze! Már 3 napja avivázok, de semmi. Pedig ma reggel rendesen éreztem mensi görcsöket, aztán délutánra elmúltak, piri meg sehol. Sajna ez van. SAjnos terhes biztos nem vagyok! A progi szintem volt nagyon alacsony a ciklus második felében, és ezért húzódik el ez a frány piri!

rodina74

Sziasztok!!

Babe, őszinte részvétem. :( Remélem a babus tud egy kis vigaszt nyújtani! A méhen kiivülire pedig ne is gondolj.

Zsu1981, te hanyadik cn-on vagy most?(Ugye nálad is rövid protokoll van?)
Rem elmúlnak a hőhullámok és a feszkó is + energiába csap át!

Navared!Ezért a vonalzóért megérte szenvedni! :) Szépucska lett!

Rodina, ehh, hogy ennek a bládinak meg könyörögni kelljen! Nekem meg a két utolsó menzim 20, 22 naposak voltak a 28-30 helyett.
Neked nem tenne jót esetleg az a progi krém, aminek a hiire már járt ezen a fórumon is? (mexikói yam gyökér)

Egyébként én is álmos vagyok, de ez csak azért van, mert hajnal 1kor feküdtem le, aztán nem is igazán tudtam aludni az nagy izgatottság miatt..Pedig még csak nem is teszthez készültem....Szal ma kellett mennem kontrollra a BMC-be (csütörtök helyett), mert hamarabb megjött a menzim. Hosszú protokollban maradtunk Szűcs dokival még legutóbb,de a menzi korai megjötte miatt tudtam, hogy ez tuti ki van lőve. Már a megelőző ciklusnál is ugyaniigy jártam, akkor egy újabb ciklus fogigátlóra kárhoztattam. Szóval most azon aggódtam, hogy megint ez lesz. De nem!Pénteken kell visszamennem, és akkor már meg is kapom az első szurimat, rövid protokoll szerint. Ezért nem koppan most nagyokat a fejem az asztalon az álmosság miatt...
:D

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Muzsi! De jó, biztos jót tett, h. sokat gondoltam ma rád :D
Akkor pénteken indul a buli 8)

Kpn, boldog szülinapot!!!

Rodina, nem próbáltad meg a talpmasszírozást? Nekem szokott segíteni, ha érdekel megpróbálom leírni hol kell... :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared:igen ezek fontos dolgok mert bacikat pik pakk bele lehet bárhonnan vinni a "mintába".
nektek mikor kell menni bacivizsgálatra?

Kép
sting1982

Sting, mi is 2003. december 31-én ismerkedtünk meg a férjemmel, bár a szerelem csak 2004. március 12-én indult :lol:

Muzsi, de jó, örülök a kezdéshez! Húú lesz itt kiért izgulni az elkövetkezendő hetekben!

Babe fogadd részvétemet mindkét elvesztett családtagért.

Maccs
vörösmacska

Muzsi, ma a 6 cn-on vagyok, igen rövid protokolom van, ez a 4.nap, hogy lövöm magam, holnap megyek uh-ra.Hőhullámok még vannak..Remélem holnap minden rendben lesz, nagyon izgulok!
Hajrá péntek!!! Tudod már, hogy milyen gyógyszereket fogsz kapni?
Vendég

Sting, mi pénteken megyünk anyagleadásra és jövő héten szerdán kezdenénk, úh. remélem gyorsan (keddre) meg tudják mondani az eredményt, mert ennek a függvénye az indulás!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Muzsi!
Errő én még nem hallottam sosem! :shock: CSak nagy szemekkel nézek! MAjd holnap utánanézek mi is ez! De kösz az ötletet!

Navared!
Úúúúú, ez is nagyon jó ötlet! Írd már le, hogy hol kell masszírozni! A párom biztos megteszi! :wink:

rodina74

babe: Őszinte részvétem.

Ma voltam dokinál, hát nem biztos hogy februárig tudok parázni a szülésen. Ha valakit érdekel, oda megírtam a mai dolgainkat.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsu1981, még nem tudom, hogy milyen gyogyikat kapok, csak pénteken derül ki. Te fogigátlóztál az előző ciklusban?

Rodina, ezt az a magyar hormonterapeuta csaj mutatta be a Dunán, aki egy norvégiai orvoscsoporttal már sikeresen alkalmazza több mint 10 éve Norvégiában. Infókat itt találsz: www.womenscare.hu

Navared, az a talpmasszázs engem is érdekelne ám!Lécci, lécci!

Vicky, olvastam amit a másik topikba iirtál, remélem minden ok lesz és legalább jövő hétig bentmarad a babó! Szoriitok nektek naon!

M
muzsi

sziasztok Csajok,

köszi mindenkinek a kedves fogadtatást. :-)

vicky:
szívesen elolvasnám a beszámolódat. megírod hogy melyik fórumban írsz még?
az inszemes beszámolót köszi szépen, most hogy már tudom Te voltál, aki ilyen részletesen beszámolt. nekem sokat segített.

babe:
részvétem.

vayacon:
úgy értettem Ti inszemmel próbálkoztok januárban. félreértettem valamit? most láttam a táblázatban hogy ott a lombikosok között szerepelsz.

kpn:
úgy látom mi elég hasonló cipőben járunk, ráadásul a dokink is megegyezik. Neked az ir-t nyomon követi a dokinő a beavatkozások mellett/alatt? milyen gyógyszert szedsz? én 2X500 meforalt. valahogy én hiányolom hogy ezzel nem nagyon foglalkoznak. Te hova jársz kontrollra?
bocsi ha sok kérdést tettem fel, de még elég kezdő vagyok a bmc-ben és érdekelne hogy mi itt a menet.

a táblázatba beírtam magam az inszemesek közé, csatolom.

1263252051.1602.xls

kismamiknak boldog babavárást, többieknek erőt és kitartást.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Eszter,

gratula a három babához.
a lilypie.com oldalon van hármasikres vonalzó, ha esetleg (még) érdekel.
ne értsd félre, a mostaniak is nagyon aranyosak szerintem, csak írtad hogy azért vannak külön a babák mert nem találtál hármasikrest.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Eszter,

gratula a három babához.
a lilypie.com oldalon van hármasikres vonalzó, ha esetleg (még) érdekel.
ne értsd félre, a mostaniak is nagyon aranyosak szerintem, csak írtad hogy azért vannak külön a babák mert nem találtál hármasikrest.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Babe!
Őszinte részvétem mindkét elvesztett családtagod miatt. De legalább a nagyidtól elbúcsúzhattál. Vigyázz nagyon magadra, méhenkívülire pedig ne is gondolj, azt már tuti éreznéd!!!

Bocs, hogy önző módon nem reagálok külön a hsz okra!

Rólam:
tegnap voltam a dr nőnél, nagyon ari volt. Kurvára megdícsért a szép cukor eredményemért, és azt javasolta, hogy szerinte kezdjünk, az ilyen szuper cukorral, pedig akkor még nem is említettem neki, hogy miért jöttem.
Nem is tudom, hogy mondjam, nagyon nagyon örültem a kezdés lehetőségének, elmondta, hogy mennyire fontos a babának a tökéletes cukor érték, meg ilyenek, de a magasabb inzulin értékre végülis semmi konkrétat nem mondott. Gondolom csak mondta volna, hogy ne is kezdjünk az inzulin miatt, vagy nem?
Szóval ott tartok most lelkileg, hogy nem nyugodtam meg 100 % ban, maradtak kétségek bennem. Persze bízok az orvosomban, másként nem is menne a dolog, csak mégis. nem tudom értitek mit szeretnék "mondani" ?
A magam megynugtatása végett szívesen elmennék egy ehhez jobban értő szakemberhez is, csakhát mindenhol több hónapos a várólista.
Amúgy nekem semmi vizsgálat nem kell, apával megyünk hétfőn bacivizsgálatra, most rajta múlik minden, mert ha bacimentes lesz, akkor mensi után a 2.napon mennem kell, és kezdődik a buli antagonista protokollal.

Szóval nagyon vegyes érzések vannak bennem, nagyon örülök is, meg picit nem is........

zsuszi.bmc küldök privit.

Puszi mindenkinek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Ja azt elfelejtettem írni, hogy rákérdeztem, hogy elég e nekem a 2x500 Merckformin, azt mondta, abból baj nem lesz, ha erősebbet szedek, beszéljem meg a háziorvosommal.

És most hívtam a házidokit azt mondta felírja!!!! Na kezdenek eltűnni a felhők a fejem fölül!!!! És SIKERÜLNI FOG!!!!! ÉS KÉSZ!!!!

Puszi

heni77

muzsi: Köszi, már visszafelé számolom a napokat. Lehet hogy jövő hét végén már meg lesz a baba. A 20-a a cél, bár én nem érzem úgy magam, mintha ilyen közel lenne a dolog. Még jósló fájásom se volt. Majd meglátjuk.

zsuzsi.bmc: A Budai meddőségi centrum babát várunk fórumába. Itt van ez alatt. Ide is feltenném, de mondtam a lányoknak hogy inkább senki szívét nem fájdítom babás dolgokkal, ezért szoktam jelezni ha írtam odaát. Örülök, hogy a beszámolóm segített, remélem nem lesz benne sokszor részed és akkor gazdagíthatod te is a babás fórum létszámát.

heni: Mondtam én, hogy nagyon ügyes voltál. :D Büszke vagyok rád nagyon ám. Nagyon örülök, hogy kezdhettek. A gyógyszer emelésével azért óvatosan. Csak úgy hogy ne legyél rosszul tőle.Azért megértem a kétségeidet, de szerintem magasabb inzulin szinttel is lehetsz babás, mert sokat javultak a dolgok. Lehet hogy majd beáll az inzulin és akkor nem lesz ennyire alacsony a terheléses cukrod, de nem lesz magas hozzá az inzulin. Most próbálj meg a lombikra koncentrálni most. Próbálj meg a mensmentisbe bejelentkezni valamelyik dokihoz, bár az sem lenne olcsó és nem tudom mennyi időt kell várni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

bár még nem olvatam odaát, mi történt veled,( végülis még ide tartozom, de már nem sokáig, ide szoktam jönni előbb )de a te véleményedre mindenképp kivi vagyok ( a többiekére is )

Felírattam az erősebb Metet a dokivel, hogy mégtutibb legyen az inzulin is.

És azon gondolkoztam:
Ugye ez az inzulinszintet akkor mérik, ha 75 g CHot iszol / eszel. Csak nem lehet ez olyan rossz, mert a mindennapokban sosem eszem egyszerre 75 g ot. Tehát ennyire nem működik magasan, ha odafigyelek, mint ahogy eddig is, a többszöri kevés CH ra. Nem? Te hogy gondolod?

heni77

heni: Persze, szerintem is így van. Ez a terheléses mérés extrém körülmények alatt méri a cukor- és inzulinszintet. A mindennapokban nem kell ennyi inzulin az élethez. Ez a vizsgálat azt mutatja, hogy mennyire terhelhető a hasnyálmirigy. És hogy reagál az extrém terhelésre. Menni fog az a lombik, nagyon drukkolok nektek.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Vicky, mindent. Remélem akkor nem lesz szükség a tanácsodra mikor babás leszek, 8 inzulinszuri )nagyon szeretném elkerülni azt, amin te átmentél. De sajna nincs kizárva.
Én is nagyon drukkolok neked, hogy Barbi ebbe a nagyon szép kis szobába minél később jöjjön. De akkor sem lesz gond, ha már előbb kíváncsi a faldekorjára :)
Kitartás!!!!
Puszillak

heni77

Sziasztok!

Heni:de örülök hogy kezdhettek!
tényleg nagyon ügyes és kitartó voltál!
Drágám:ennek meg lesz a jutalma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky:olvastam a másik fórumon a történetedet.
Lehet tényleg megkímélnéd magad ha be kéne már elöbb feküdni mint hogy akkor kelljen menni mikor indulnak a fájások!
de olyan nagy gond hogy pár héttel előbb ki akar bújni a pici lány? :roll:

Kép
sting1982

Sziasztok!

Heni, azt hiszem, tudom, hogy mi ez a kettős érzés benned a kezdéssel kapcsolatban. Mi is kezdhetünk pénteken, de nem úgy, ahogy tervezve volt. Mivel jóval hamarabb megjött a menzim (fogigátló szedése mellett akkor, amikor még 8 bogyó hátra lett volna) a hosszú protokollból rövid lett. Egyrészt nagyon örülök, mert végre tényleg elkezdődik a program, másrész viszont kicsit aggódom, hogy miért jött meg hamarabb, illetve azért, mert a doki először, az eredményeim és állapotom alapján a longot javasolta. Szal örömködés egyrészről, kétely másrészről, hogy tud e majd a rövid program sikeres lenni nálam.
Azonban ahogy telik az idő és közeleg a kezdés napja, egyre nyugodtabb vagyok mégis. Mert azért azt gondolom, hogy a doki nem engedné, hogy feleslegesen nekivágjunk.
Szóval sztem felejtsd el te is a kételyeket és koncentrálj maximálisan arra, hogy sikerülni fog! Olyan sokat tettél már érte és az eredményeid is ezt igazolják. És a dokinő is látta az összes értékedet, ami alapján döntött!!Úgyhogy: JUHÉJJ, kezdés van!!! :)

Vicky, ez a faltetoválás nagyon tetszik. Én még nem is hallottam erről korábban...
Jövő héten akkor mindenképp befekszel a korházba a szülésig?

Olyan kérdésem lenne, hogy a méhpempő evését mikor érdemes elkezdeni szerintetek? Tud ez hatásos lenni egy cikluson belül, vagy csak akkor, ha már egy-két hónapja szedtem volna?

M
muzsi

Muzsi!

Látom, tényleg érted miről beszélek, akkor egy cipőben evezünk!!!
Lehetnél a ZEBRAtársam ( nem tudom ittvoltál e már mikor ez a sztori volt )

Már totál nyugodt vagyok, hogy megszereztem az erősebb Metet :) Tuti sikerülni fog!!!!! Mindkettőnknek. Én is azzal nyugtattam meg magam hogyha nem lehetne bizti nem engednék, hogy kezdjünk, nehogy a statisztikát rontsuk :) :) :)

De teljesen megbízom bennük, máshogyan ezt nem is lehetne!!!

Drukkolok, hogy minden rendben menjen!!!!

Sting!

Neked is nagyon szurkolok!!!!! Kitartás!!!! 3 a magyar igazság!!!!! Aszem neked is a harmadik lesz ez, nem?

heni77

Most nézem jól összekevertem,

egy cipőben evezünk = egy cipőben járunk + egy hajóban evezünk keveréke :lol:

heni77

Szia Lányok :D

Heni, szuper, h. kezdhettek, okés lesz minden, ne aggódj! Biztos nem mondta volna a doki, h. kezdés, ha nem látja jónak/eléggé megfelelőnek az eredményeidet!

Vicky, akkor már tényleg nincs sok hátra :D Olvastam odaát, h. ti is alacsonyak vagytok... ne aggódj a baba miatt, ő sem lehet óriásbébi ezek után :lol: Ha pedig mégis be kellen feküdnöd, legalább ellenőrzés alatt leszel. Végül is az volt a lényeg, h. az ünnepeket otthon tölthesd, most már nyugodtan lehetsz akár a kórházban is kicsivel előbb! Ja és tuti a babaszoba... lehet, ezért sietne a kiscsaj, h. láthassa már!

Muzsi, Rodina, megpróbálom érthetően leírni (egyszer már sikerült, csak jó pár oldallal ezelőtt) h. hol kell masszírozni.
Egyszer lehet a bokacsontok körül átmasszírozni, aztán közvetlenül a külső bokacsontok alatt a sarok, ill. Achilles-ín felé. Ezen kívül (nekem ez szokott bejönni leginkább) a talp saroki részén a láb végétől kb. 1 cm-re (és széleitől kb. egyenlő távolságra középen) kell masszírozni. Ha peteérés van, akkor itt érezhetőek pici dudorok!!!
Ha nem volt érthető, szívesen megpróbálom újra :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

sziasztok kétkedő csajok.

leírom magunkat, ugyanebbe a szituba kezdtük el, nov 16-án mentem gyógyszert iratni de megbeszéltük a férjemmel hogy nem kezdünk most mert még kellene fogynom majd jövőre.
Erre a dokibácsim drága mondta hogy most kezdünk mielőtt mondhattam volna hogy mi van....
Szóval így lett nekünk a kicsi babánk .

kívánom nektek is ezt :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Muzsi, a méhpempőt elvileg a mensi után (6. nap) éredemes elkezdeni, h. jól épüljön fel a mnyh. (úgy ahogy a krémet is 6-26/28. napig)!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Heni, nekem az egy cipőben evezünk fel sem tűnt... :) Mondjuk az én cipőmben lehet is evezni...41-es...
Zebratárs sztori nincs meg sajna... :roll:
És mikorkörül lesz esedékes a kezdés kb? Mikorra várod a bládit?

Navared, köszi a méhpempő + taplmasszázs infót. Talpmasszázshoz mindjárt neki is látok, hogy tuti minden fölösleges mnyh eltakarodhasson...

Lukácsné, jó példa vagy nekünk, remélem tudunk majd utánozni :)

Végülis, ha belegondolok, akkor 3 napos terhes vagyok iigy a 3. cn-omon... :shock: :) Dulva... Dehogy mennyi mindennek kell még jól sikerülnie!Még dulvább...

M
muzsi

Muzsi, még a talp külső élét a sarok felé (Achilles felé) is lehet!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared!

Köszönöm a tapmasszázs infót, tökéletesen érthető!
Apa este meg is masszírozta a talpimat kb ott ahol most lertad, de igazából az inkább simi volt. De azért nagyon jól esett!

Muzsi!
Utána olvasok a linkednek! Köszönöm!

rodina74

Muzsi!
Ezt a krémet használta már valaki? Mi volt a tapasztalat?
Bocs, ha már olyat kérdezek, amiről volt korábban szó, de akkor én még nem voltam ennek a topiknak a lakója! köszi

rodina74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?