Sziasztok!
Heni, azt hiszem, tudom, hogy mi ez a kettős érzés benned a kezdéssel kapcsolatban. Mi is kezdhetünk pénteken, de nem úgy, ahogy tervezve volt. Mivel jóval hamarabb megjött a menzim (fogigátló szedése mellett akkor, amikor még 8 bogyó hátra lett volna) a hosszú protokollból rövid lett. Egyrészt nagyon örülök, mert végre tényleg elkezdődik a program, másrész viszont kicsit aggódom, hogy miért jött meg hamarabb, illetve azért, mert a doki először, az eredményeim és állapotom alapján a longot javasolta. Szal örömködés egyrészről, kétely másrészről, hogy tud e majd a rövid program sikeres lenni nálam.
Azonban ahogy telik az idő és közeleg a kezdés napja, egyre nyugodtabb vagyok mégis. Mert azért azt gondolom, hogy a doki nem engedné, hogy feleslegesen nekivágjunk.
Szóval sztem felejtsd el te is a kételyeket és koncentrálj maximálisan arra, hogy sikerülni fog! Olyan sokat tettél már érte és az eredményeid is ezt igazolják. És a dokinő is látta az összes értékedet, ami alapján döntött!!Úgyhogy: JUHÉJJ, kezdés van!!!
Vicky, ez a faltetoválás nagyon tetszik. Én még nem is hallottam erről korábban...
Jövő héten akkor mindenképp befekszel a korházba a szülésig?
Olyan kérdésem lenne, hogy a méhpempő evését mikor érdemes elkezdeni szerintetek? Tud ez hatásos lenni egy cikluson belül, vagy csak akkor, ha már egy-két hónapja szedtem volna?