Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a köszöntést
tegnap megvolt a buli, de arról majd később!
Bibar,
Mesélhetnél, hogy milyen egy ilyen vizsgálat, aznap haza lehet menni?
BOLDOG SZÜLINAPOT utólag OLIVÉRNEK! Milyen volt a mai buli?
Elan, Share,
Én úgy hallottam, lábgyógyásztól
, hogy otthon a gyerek legyen cipőben, mert nem egészséges, ha mezítláb van! Viszont, ha jó idő van, akkor kertben vagy az udvaron az a legegészségesebb, mert nem egyenletes a talaj! Azt is ajánlotta, ha van egy kicsit kavicsos talaj arra is próbáljam majd rávezetni. A lakásban azt mondta, hogy mindenképpen csak cipőben, én is azt hittem, hogy mezítláb nagyon egészséges a lakásban, de ezek szerint nem. Azért is jártam utána, mert a férjem alapból lúdtalpas és bokasülyedése is van, hiszen ott csak mezítláb jártak gyerekkoruktól kezdve, így inkább megkérdeztem egy szakít, hogy nehogy Uche-nak is az legyen, mert hajlama van rá.
Nekem szerencsém volt, mert Uche anyukáméktól kapott egy salvus szandált karácsonyra és abban ropja már, meg sem lehet állítani
Az elején furcsa volt neki, de most már nagyon szépen megy!
amúgy a heim pálba most 5400 Ft-ok a téli bundás cipők, olyat még nem vettem hiszen kint még nem vagánykodunk, majd egy kicsit később
akkor már inkább tavaszit fogok venni. A szandit is ott vettük, igaz az egy kicsit drágább volt.
amúgy Anyu is vett neki egy benti mamuszt, de a doki ugyanezt mondta nekünk, mint Elan-nak, hogy semmiképpen ne adjam rá, mert nem fog semmit.
Nekünk is van olyan zokni mint, Shareknek, de abban állandóan az utóbbi időben bepöndörült a lábujja, mert Uche mindig így visszahúzta és akkorákat esett, hogy azt már nem adom rá.
Gabicsibe,
Boti hogy van? Minden rendben vele? tetszik még neki a karácsonyra kapott autó?
kedden megyek beíratni Uche-t az oviba, lenne valamilyen kérdésed, mert szívesen megkérdezem Neked!
Benszi,
Aranyosak lehetnek a kölkök, ahogy így játszanak! Talán benned is felébred,hogy újra babázni kéne
Chesti,
Lencsilány eszméletlen nagyot nőt! és milyen szép! Igazi csajos már?
Nika,
Ati nagyon jól széttúrta a tortát
láttam a képeket iwiw-en nagyon jók!
Mamm,
Gratulálok a kis tököshöz
Mot,
Gratulálok Krisztina 3. születésnapjához!
Juci, Jezsoerika, Vicuska, Witch, Süni - Ti jól vagytok?
Ha gondoljátok nekünk is van eladó vastag zokni csúszásmentes,meg egy csomó gyerek harisnya, zokni, stb...majd teszek fel linket, mert a tesz-veszen fent vagyok, ha gondoljátok!
Szülinapról!
Uche a mamáéktól és a keresztszüleitől kapott egy "thomas" tortát, már tesóm előtte kijelentette, de azt csinál a gyerek vele, amit akar, mondta, hogy ok
erre egyszer-kétszer megfogta aztán hozzá sem nyúlt
ő nem akarta széttúrni, pedig már azt hitték, hogy tiszta csokiban fog fürdeni Uche, hát nem így lett, nagyot nevettem rajtuk
de inkább beszéljenek a képek
a tűzijáték az enyém
na ez meg mi?
csak hozzányúlok!
ennyire tudok örülni
koncentrálok, az egér fülére
csak lazán