Új privát üzeneted érkezett!

Látom, többen diétáztok. Hogy oldjátok meg? Megrendelitek a diétás kaját, a családnak pedig főztök? Hűű, akkor igen nagy önuralmatok van. Én ezt tuti nem tudnám csinálni. Pedig valamit majd nekem is tennem kell az alakomért, majd sokára, ha már nem szopik annyit a még meg sem született kisbabám...

Veronikusz, nektek is gyors egymásutánban jöttek a lányok. A középső leány hogy viselte a kicsi érkezését? Akkor ő már járt közösségbe? Most én kicsit attól félek, hogy Zétény fogja megsínyleni legjobban a kistesót. Zsombi már ovis, ő ott is, itthon is sok figyelmet kap. A kicsi meg újszülöttként megint csak sok figyelmet kap majd. A középső gyerek lesz leginkább holtvágányon. Nyilván törekszik az ember arra, hogy mindenkinek egyformán jó legyen. Ti hogy oldottátok ezt meg az első néhány hónapban?

Kép
Kép
Kép
szzsk

sziasztok,

csak egy UFF-ra jöttem most is, pedig már tegnap is ígértem, hogy jövök és írok :oops: De lánykám megszokta itt másfél hétig, hogy mindig talált valakit, akit szekálhatott, most meg folyton rajtam lóg :D
Én meg a teszvesze/vaterán/zsibvásáron lógok, a gőzgépemet akarom eladni + bélelt gumicsizmát venni a prücsöknek, mert nagy hirtelen kinőtte a régit, az itteni dzsuvába meg más nem jó.. a bababoltban meg 4500ft, azt most kicsit sokallom érte :oops:

Orsi,
Kolosnak utólag is nagyon boldog szülinapot!!! :oops:
Nagyon szép a kecó :D :D

Ancsa,
nagyon ügyik vagytok, Szofibaba szépen hízik :D Örülök, hogy jól sikerült a karácsony :D

Szzsk
üdv itt. :D

Majd jövök még és reagálok a többire is, de megint kezdenek a fejem fölé csapni a hullámok :? :roll: :oops: bár ezt már szerintem kezditek megszokni :oops:

Szép napot!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

sziasztok

nagyon jók a képek!! a picikről, a pocakokról és a lakásokról is :D :D :D :D

Tigrincs, az a "mikusapi" a dzsekimnek a kapucnija :D :D
még Decathlonban vettem, pont azért tetszett hogy fehér dzseki és más színű a kapucnija :lol:
Ja ma voltunk a Westend tetején, hát elég nehéz volt így korizni, mondjuk Enci élvezte nagyon.....
majd rakok képeket is, Apja is velünk volt.
ANCSA, szupi kis csajszi!!!!!hajrá!!!

Valentina
mond Apának,hogy ne féltse, tudnak esni :D

Enci az oviban mostanában nem akar ott maradni, reggel eleve
nem akar menni, amikor odaérünk meg sír, ANya maradj itt velem, ne hagyj itt stb :shock: az utóbbi 1 hónapban van ez, azelőtt olyan boldogan ment, és jól érezte magát.
kérdeztem ovónénit mi lehet, de azt mondják h nem történt semmi .(azt hittem hátha konfliktusa volt más gyerekkel vagy ilyesmi) de nem, egyszerűen csak ennyire anyás :shock:
mindenesetre elég nehéz így most vele, mert megszakad a szívem amikor reggel otthagyom és bömböl-.----

:cry:

valakinek okos ötlete?
Anyu szerint elkényeztetem és ezért ki is használja....
nemtom :?

Kép
gablaty

ja igen Lilluska! hajrá, fald a kilométereket :D :D
gratulálok a jogsihoz!!!
Kép

Kép
gablaty

SzZsK!
bocsi, de nem tudom a keresztneved :oops:
szóval nálunk nem volt gond, hisz ő megszokta, hogy nem egyedüli gyerek 8) Katának sokkal rosszabb lehetet mikor 16 hónaposan korában jött Szofi. Úgyhogy Szofi jól viselte (de Kata is) Zsófi érkezését. Sokat beszélgettem velük előtte is róla + bevontam őket amibe lehetett és ma is ha Zsófi alszik, leülök velük Duplozni, gyöngyöt fűzni, szinezni stb. :D A két nagy nekem segít is :lol: jönnek, hogy Zsófinak folyik az orra ... hogy Zsófi betojt :lol: ... szóval szoktak szólni, ha valami van. Vagy én kérem meg (főleg Katát), hogy hozza ki a fürdőszobából. (terelgesse ki, de általában felkapja és kihozza úgy :oops: :? :shock: :lol: :lol: ) meg megitatják (ha kell ha nem, hisz Zsófi már iszik egyedül :wink: ) Szóval jól elvannak. :D Imádom a 3 kis szarost! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!

Köszi, hogy leírtad a tapasztalatokat! Asszem imádatból nálunk sem lesz hiány! :) Amikor Z. született én is törekedtem arra, hogy Zsombit bevonjuk a napi teendőkbe (pelusozás, fürdetés). És ő is nagyon lelkesen közli velem: "Anya, Zéti bekakált... De nagyon büdös már. Köhögnöm kell tőle!"

A keresztnevem Kriszti.

Kép
Kép
Kép
szzsk

Jó Reggelt!!

VERÓ-mi jól köszi :D most reggelre itt is nagy hó lett-már Mikey lapátol Mikivel...én meg a pulton nyomtam eddig Benedekkel mert az ablakból olyan érdekes minden :roll: :lol: :lol: :lol: úgy veri az üveget nem számít,hogy tök piri a tenyere :D :D
90 napos-kibírható ma épp valami tészta lesz-talán grízes? :roll: nagyon jó a turbó a GR-nél de mivel ez minden héten ismétlődik nagyon bele lehet unni-és most még árakat is emeltek :evil: -szóval most ez megy.....
és jól olvasom bölcsi???Zsófi? :roll: :roll:
akkor most hogy mész vásárolni????? :D :lol: :wink: kölcsönkérsz egy két szomszéd gyerkőcöt???? :D :lol:

SISSY-mutiztam tesómnak a babakocsitokat-ők is ezt nézték de asszem a tiétek háromkerekű?-Kati mindenképp négykerekűt szeretne....hol vettétek,és mennyiért????ők olyan 170körül látták.....
meddig dolgozol még???

KRISZTI-de jóóóó megtudtuk a nevedet :wink: :lol: 8) -és srácaid nak is nagyon szép nevei vannak......és persze nagyon helyesek.....
a pocid meg háááát neeem kicsi :lol: :lol: :lol:
és mit szóltatok mikor kiderült,hogy Zoárd Zoárd????én már Benedeket is csajszinak vártam.....de milyen jóóóóóóóó ez így !!!!!! :lol: :wink: :wink: 8) 8) majd válogatok a menyeim között :roll: :lol: :lol: :wink:

JUDY-evezz már ki a hullámok közül :wink: 8) :lol: van mentőmellényed???találtál csizmát?
nálatok bölcsiszoktatás beindult???

ANCSA-nagyon jók vagytok!!!!! :lol: :lol: de ennek így kell lennie!!!!!!!
doki volt???-Szofibabához jött???ééés milyenek a csajos napjaitok???? :D
tejcid van?

LILLUS-grat Boginak!!!és neked is-na itt a hóó indulhat a buli!! :D jók a képek-látom nagyon nézték a pávát-nekünk szomszédnak van-Mikey is imádja-én meg akkor mikor párzás van :roll: :shock: iszonyat hangokat képes kiadni.....télen nyugi van :D :D

GABI-gondolom kényetztetésből nincs hiány :D :D pasi nincs a láthatáron??? :roll: :lol: :lol:

Timi te merre?Brigi?Linocs?Reni?

és KATA-egy uffra????

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Itt még mindig esik a hó! A férjem elvitte Zsombit oviba, szánkóval. Kíváncsi vagyok az "élménybeszámolóra" :)

Etenci: valamilyen ősi ösztön, női megérzés már az elején tudatta velem, hogy a harmadik baba is fiú lesz. Aztán UH-n először lányt mondott V.G., de aztán "javította" magát. ;) Volt egy néhány rossz hetem, amikor lánynak gondoltuk Zoárdot (de csak azért, mert úgy gondoltam, mit sem ér a női megérzés, becsaptak az ösztöneim), aztán megbarátkoztam a gondolattal, kiválasztottuk a nevet is (Zenóbia lett volna). Aztán mégis beigazolódott, hogy a nők ösztönből tudnak mindent, töke lett a menyasszonynak. :) Ekkor a férjem került mélységes depresszióba, annyira szeretett volna kislányt a két fiú után. Persze azóta boldogság van.
Persze megtréfálhat minket ez a kis lény, és még kibújhat lányként is (bár nem tartom valószínűnek).
Azt sajnálom csak, hogy nem lesz lányom, akinek átadhatom a tapasztalataimat (a menyek általában nem fogékonyak az anyós sztorijaira).

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sziasztok,

Na van egy fél percem, kisasszony kisvakondot néz :D

Tenc,
mentőmellény nincs, de lassan már kéne :D :D Nálunk még mindig szakad a hó :D Majd megpróbálom kicsalni ezt a kiscsajt szánkózni :D
Csizmit találtam, le is csaptam rá :wink: Nagyon jó állapotúnak tűnik a fotón:
Kép Kép
De majd meglátjuk, ha ideér :D
Amúgy meg bevallok, könyvelést zárogatok le - lemondtam az összes ügyfelemet januártól, de ez nem azt jelenti, hogy jan 1-től hátradőlhetek és semmi dolgom :? azért áprilisig mindig lesz valami még velük :roll: Meg aztán ma leszedjük a fát, holnap vissza kell vinnem az ikeába, el kéne mennem a Bosnyákra mert a férfinép kocsonyát akar enni, az electrolux szervizbe, mert a porszívónak kikopott a szívófeje, meg egyéb hasonló marhaságok... Árajánlatokat kéne bekérni az előszobabútorra, kitalálni, hogy rendezzük át a törpe szobáját, hogy több hely legyen, meg gondolkodunk mi is egy kandallón vagy cserépkályhán a nappaliba - szóval ilyesmik havaznak el :D :D

Vero,
most ahogy olvasom olyan viccesen hangzik, de én is így vagyok ezzel a törppel - ha itt lóg a nyakamon akkor néha már sok, de úgy hiányzik, ha nincs velem :oops: Ahogy hallom megunta a vakondot és most épp a nappalit zúzza tönkre :roll: Ráadásul ma végképp kettesben leszünk ha minden igaz, após megy nyugdíjasbulizni fótra, csak érte kell mennem délután... Na tessék már itt is a lányom és lelökött a székről, mert az az ő helye... :roll:

Gabi,
te is kimaradtál a múltkor :oops: Nagyon szépek vagytok a fotókon :D Hogy vagy? Megszoktad már a munkát? Annyira nem tudom elképzelni hogy lesz ha visszamegyek :roll:
Sajnálom, hogy Enci most sírós az oviban, de biztos elmúlik, és megint örömmel megy majd...

Sissy
nagyon csini pocid van, és szép az új lakás is :D :D Na meg a babakocsi... A CAM-et én is néztem, de én kaptam valakitől egy Hauckot meg egy Gracot, úgyhogy nem vettem végül. Most egy jó kis esernyőkocsira fáj a fogam, pláne ha pestre fogom bölcsibe hordani a törpét, akkor kelleni fog. Na de erre ráérünk még tavasszal :D

Valentina,
valami baj van? Csak hogy írtad, hogy magad alatt vagy...
Vikónak micsoda járgánya van :D :D

Ki maradt még ki a múltkor??? Na megpróbálok visszaolvasni még egyszer :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Boldog Új Évet Mindenkinek!!!!!

Sissy: Nagyon szépek vagytok és te gyönyörű kismama vagy! Sugárzik rólad, na meg persze a férjedről is a boldogság! A babakocsi szuper! Örülök,h ogy végül sikerült megvennetek!
Lelked hogy van? Mert írtad, hogy vannak dolog, amin túl kell lenned?

Tenci: Én is itt! Megvagyunk, most megint van/votl tej mizéria, mert Benedekem súlya esett, nem nőtt, így most ezerrel tejtermelésen vagyok. Tegnap már fel akartam adni, de beszéltem egy szoptatási tanácsadóval és még próbálkozom.
Gratulálok Benedekednek a járáshoz!!!!!

Gabi, Valentina:
Jók a képek!

Gabi: Hogy vagy? Lelkileg rendbe jöttél?Nem lehet, hogy Enci most az ünnepek alatt nagyon megszokta, hogy megint csak veled van? Szerintem vissza kell neki is zökkenie a szürke hétköznapokba. Szerintem náluk ez olyan, mint amikor nekünk egy hosszabb szabi után újra dolgozni kell menni.

Lilluska: Nagyon jók a képek! Szerintem a 3 gyerek közül Bogi hasonlít a legjobban rád! gratulálok a járáshoz Boginak is!

Orsi: Szuper a lakás!! Mondtam már, hogy valamelyik éjjel azt álmodtam, hogy nálatok voltam Gyöngyösön az új házban?? Nem tudom,hogy jött az álom...

Kriszti: Én emlékszem rád! :wink: Anno mikor Zétényt vártad, akkor is írtál.
Gratula a 3. babához!! Csatlakozom a női megérzők táborába, énis éreztem mindkét gyereknél, hogy fiúk leszenk (bár a másodiknál nagyon reménykedtem a lányban) és érzem, ha lenne nálunk is 3. akkor ő is fiú lenne.
Így terveztétek, hogy a 2 kicsi között kicsi legyen a korkülönbség? Vagy így alakult?

Ancsa: örülök nektek, hogy otthon vagytok! Nagyon sok egészséget kívánok!

Veronikusz: ugye hogy tudnak hiányozni? Nekem is iszonyúan hiányzik Petya, mikor elviszik anyuék, pedig sokszor már várom, hogy vigyék, hogy kicsit nyugi legyen, aztán meg azt várom, hogy hozzák már :lol:

Judy:
Szupi a csizma!!! és tényleg nem tűnik agyonhasználtnak!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Na megjöttem a ctg-ről. Jó sokáig voltam fent, mert ez a hó betett mindenkinek. Kismamáknak, dolgozóknak stb.
Mindenféle mintát leadtam, vizelet, vér, gbs, ekg, ctg.
Pár szóra Várnai Gabival is tudtam találkozni, de aztán szülése volt, így nem nagyon tudtunk nagyon beszélgetni, majd jövőhéten, de nagyon szimpatikus.
Pont mikor bent voltam ctg-n szültek, hát nem nagyon volt jó hallani. Vajon én is olyan leszek?!
Egyébként 4-en voltak bent a szülőszobán, s kint is volt két kismama szintén ugyanahhoz a dokihoz, aki bent vezette a szüléseket, s valószínű ők is hamarosan megszülnek. Lehet, hogy ma már nem is engedik őket haza. Ez a havazás nagyon beindította a babákat. :)

Etenci!
Igen, a miénk 3kerekű. Eredetileg mi is négykerekűt néztünk először, meg én nem is akartam 3kerekűt, de ennek sokkal nagyobb volt a kereke, s talán jobban veszi majd az akadályokat.
Mi a Mattiban vettük, kint Budaörsön, de volt kedvezményen és nagyker áron kaptuk meg. Eredetileg 150 volt és 120-ért kaptuk meg.
Hogy meddig dolgozom? Ameddig tudok :)

Judy!
Hát akkor nem unatkozol, látom ezer a dolgod, s az elintézni valód.
A csizma szerintem nagyon jó, és valóban újnak tűnik.
Kisvakon???? De szeretjük a férjemmel! :)
Ja, egyébként a lakás, csak ideiglenes megoldás, tán egy évig, s nem is a miénk. Még a mosogatógép sem :)
A bútorainkat nem is tudtuk hozni, mert tele van beépített szekrényekkel. Meg azért még egy jó pár dolgot át kell hozni a régi lakásból. Hiányzik egy jópár konyhai cuccom is.

Cukorfalat!
Köszi, a lelkem már egy kicsit rendben. Hétfőn mikor visszamentünk a babakocsiért, vittem az ismerősömnek, meg a másik ügyvezetőnek, aki pont aznap ott volt, egy-egy ajándékcsomagot, hogy megköszönjem a segítséget, s hogy elnézést tényleg a kellemetlenségért. De hát mit csináljak, van ilyen, férjem is mondta miután eljöttünk, s látta rajtam, hogy eléggé le vagyok tőrve, hogy már ne stresszeljek ezen, próbáljam meg elfelejteni, ez van.

Egyébként köszi mindenkinek a dícsérő szavakat, jól esik, pláne, hogy sokszor már egy lomha bálnának érzem magam.

Tigrincs!
Nálatok mi újság?

Ancsa!
Örülök, hogy jól vagytok! S már egy hónapos a kis Szófi?! Hogy megy az idő. Ilyenkor döbbenek le. Vigyázzatok magatokra.

Snoopy!
Nagyon szép lett a lakás. A dobozokkal meg ne törődj, idővel majd azok is eltűnnek, szép lassan. Nem lehet mindent egyszerre. Azért még nálunk is van 3 doboz, ami várat magára. :) Csak majd az IKEA-ban akarok hozzá venni díszdobozt, amibe beletudom pakolni a cuccokat. Mert hát itt nincs túl sok fiók. Viszont fizú nélkül nem nagyon tudok garázdálkodni.

Na most már megyek!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Cukorfalat, igen, én vagyok az, akire emlékszel ;) Csak én nem emlékszem a régi login-jelszó kombinációra...
A kis korkülönbséget terveztük, mert: annak idején, amikor Zsombi egyéves volt és megfogant Zéti, a férjem munkát váltott. Debrecenből Bp-re költöztünk, de az állásom Debrecenben "maradt". Állandó a munkaviszonyom. Mindenképpen 3 gyerkőt szerettünk volna, így most sem volt kérdés a kis korkülönbség. És mivel állást kellett volna keresnem, és onnan menni szülni, így az egyszerűbb megoldást választottuk...

Judy, szerintem is jó a csizma, és ahogy Debrecenben mondták: viseljétek el egészségben! Jóóó sok tennivalód akad. Hogy bírod?

Ma hívtam végül a kórházat, jövő kedden megyek UH-ra Halász dr-hoz, és a továbbiakat is megbeszéljük.

Kép
Kép
Kép
szzsk

Na én újra itt. Mindenkit betemetett a hó?? :D Tenciéket biztos :D :D :D

Mi is voltunk kint havat lapátolni meg sétálni kicsit :D Mármint kivételesen Anna is hajlandó volt kijönni és sétálni, mert amúgy mindig hiszti van belőle :roll: Most állt el a hóesés, de most meg olvad. Pedig olyan szép fehér a kert :D

Kriszti,
nekem annyiból könnyebb dolgom van, hogy velünk lakik apósom, és ő azért ideig-óráig le tudja foglalni a gyermeket, ilyenkor tudok mást csinálni :D Csak ma nincs itthon, mert összegyűltek a volt kollégákkal páran, majd 4 körül megyek érte Fótra. Meg néha leteszem őfelségét a tévé elé :oops: , és ha találok egy - a pillanatnyi hangulatának megfelelő - mesét, akkor van pár perc nyugtom :D Végső esetben meg beengedem a kutyát, és akkor azt kergeti úgy 10 percig :D Csak akkor többet kell takarítani utána, bár esténként úgyis beengedjük ebben a hidegben :)

Megyek, mert még a kocsit nem ástam ki, és nemsokára az is kelleni fog :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy, szóval van aki lefoglalja a lánykát! Az jó. Nálunk se após, se kutya... :D :lol:

Kép
Kép
Kép
szzsk

sziasztok,

köszönjük szépen a dícséreteket a házikóra. sokat fáradtunk vele míg megtaláltuk mindenhova mit szeretnénk.
js és a szülinapi köszöntőt is köszi mindnekinek!!!

üdv köztünk Kriszti!! gratula a 3. fiúhoz. én is úgy vagyok vele mint Brigi, szerintem a 3. is fiú lenne nálunk, szóval nem biztos, h bevállalnám. :wink:
hogy tetszett Zsombinak a szénkóval oviba menetel? egyezik az ízlésünk nevek terén. nekem a Zétény is nagyon bejön. :D

Csajok, nem kell vlkinek Libero mini 3-6kg-s pelus?? maradt egy bontatlan egy és bontott csomag összesen 162db. ár megegyezés szerint. :D

Sissy, ti is szépek vagytok! aranyos a családod. :) persze persze dobozok megvárnak...egy csomót levittem a pincében, ne legyen szem elött. :lol: :lol:
hol építkeztek? építkeztek egyáltalán, jól értettem ezért laktok ideiglenes lakásban? kertes házatok lesz?

tegnap végre bekötötték a tv-t, így képben vagyok. fura volt nélküle. igaz csak este nézzük, de akkor is.

mit is akartam még?? szóljatok rám ha vlmit/kit kihagytam, nem vagyok túl kialudt. :roll:

Brigi mit tanácsolt a szopis nő?? kíváncsi vagyok.
snooopy

sziasztok,

köszönjük szépen a dícséreteket a házikóra. sokat fáradtunk vele míg megtaláltuk mindenhova mit szeretnénk.
js és a szülinapi köszöntőt is köszi mindnekinek!!!

üdv köztünk Kriszti!! gratula a 3. fiúhoz. én is úgy vagyok vele mint Brigi, szerintem a 3. is fiú lenne nálunk, szóval nem biztos, h bevállalnám. :wink:
hogy tetszett Zsombinak a szénkóval oviba menetel? egyezik az ízlésünk nevek terén. nekem a Zétény is nagyon bejön. :D

Csajok, nem kell vlkinek Libero mini 3-6kg-s pelus?? maradt egy bontatlan egy és bontott csomag összesen 162db. ár megegyezés szerint. :D

Sissy, ti is szépek vagytok! aranyos a családod. :) persze persze dobozok megvárnak...egy csomót levittem a pincében, ne legyen szem elött. :lol: :lol:
hol építkeztek? építkeztek egyáltalán, jól értettem ezért laktok ideiglenes lakásban? kertes házatok lesz?

tegnap végre bekötötték a tv-t, így képben vagyok. fura volt nélküle. igaz csak este nézzük, de akkor is.

mit is akartam még?? szóljatok rám ha vlmit/kit kihagytam, nem vagyok túl kialudt. :roll:

Brigi mit tanácsolt a szopis nő?? kíváncsi vagyok.
snooopy

[quote="snooopy"]s írta:snooopyziasztok,

Jó hogy levitted a pincébe a dobozokat, okos ötlet volt! Jobb, ha nem is látja az ember, s majd apródonként mikor van kedved egy-egy dobozt felhozol és szétpakolod.
Én is inkább behúztam őket a szobába, hogy ne is lássam, és apródonként pakoltam ki.
Igen, idén elkezdjük az építkezést, egy családi ház felújítását és egy tetőtér rá. XV. ker.

Én szívesen átveszem a Liberokat. Igaz vettünk egy csomaggal, talán az is 3-6kg-os, de úgy gondolom, hogy bőven el fog fogyni, s még így is vennünk kell majd, nem igaz?
Írd meg priviben, hogy mennyit kérsz érte.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Itt nálunk megint ömlik a hó!!!

Snoopy, Zsombinak tetszett a szánkós ovibamenetel, a férjemnek kevésbé. Főleg úgy, hogy Zsombor elég hajcsár bír lenni időnként, meg is futtatta az apját rendesen. :D :lol:

Többen is költözködtök, építkeztek. Ennyire vágytok a családi házra? Én nem tudnám elképzelni magam egy házban. Túlontúl panel-gyerek vagyok... :)

Kép
Kép
Kép
szzsk

Én is panelben éltem eddig, igazából dec. 20. óta nem, de valahogy szívesebben megyek egy házikóba, még ha több a gond is vele. Szerettem ott lakni a panelben is, mert a környék is nagyon jó volt, de azért egy családi ház számomra az igazi. Mikor nem vagy bezárva, s bármikor kimehetsz a kertbe. Mondjuk mi gyerek korunkban is sokat voltunk lent a telken, egész nyarakat töltöttünk ott, úgyhogy lehet, hogy emiatt is jobban ragaszkodom a kertes házhoz. :)

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Tudom, hogy én vagyok a furcsa, mert én pont az ellenkezője vagyok ennek. Szeretem a panel korlátait, hogy átlátható a lakás, annak ellenére, milyen szomszédok vesznek körül... Én a kertes házban érezném magam bezárva. Nekem az a kimozdulás, ha kilépek az utcára, elmegyek pl. a játszótérre. A kert engem összenyom (sosem érzem jól magam pl. anyósoméknál, mert nincs más perspektíva csak a kert), olyan tudathasadásos állapot, kint is vagy, de nem is...

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sissy, írtam privit.
snooopy

na tényleg mindenkit betakart a hó???? :lol: :lol: :lol:
nálunk van mennyiség igaz ahogy esik úgy olvad-szánkóval nemigazán lehet közlekedni,így csak a szánkópálya marad egy kis mókázásra....na meg most Miki Mikeyval hóembert épít.....

ORSI-nem is írtam-nagyon klasszak lettetek.....és a vidéki élet,majd kíváncsi vagyok hogy jön be neked...-amúgy hogy vagytok?Koli-Noel páros hogy műxik???? :roll: :D :D és te alszol valamennyit éjszaka??? :roll:

BRIGI-igen igen mit mondott a tanácsadó????-látod nálam fordítva volt-tej lett volna de Benedek nem kért....már fejni sem fejek-nincs mit...nemsokára egy Benedek-úgyhogy vezetem a tejtermékeket.....tejet persze nem...tejpép ahogy bejön gyümikkel,dm-es joghurtok....sajtok túró....de már teljesen azt eszi mint mi...
és amúgy Benedeked kéri a cicit????
Petya pelus ügy???haladtok?

JUDY-kocsit kiástad???-nincsen garázsotok?
szupi ez a csizma 8) :lol: tényleg nem uncsizol....kandalló nagyon tuti ötlet-én imádom-főleg mikor érzem a hatását :D de nem egy olcsó játszma.....

KRISZTI-mi családi ház...az uccsó lenne a panel :roll: de tényleg kinek mi jó és persze mire van lehetősége-de a mi gyerekkorunk is családi ház Mikiék is-szóval nem volt kérdés...fontos szempont azért az is hová építesz-mi imádjuk az udvarunkat tök mindegy tél vagy nyár-és csak a miénk....és olyan amilyennek mi szeretnék
és mekkorába laktok most???-lassan kinövitek :D :lol: és megálltok háromnál vagy esetleg terveztek négyeskét is??? 8) :roll: :lol: persze ez még korai kérdés-bocsi :roll: :roll:
látom Z betűs nevek bejönnek......

SISSY-120ért nagyon jól vettétek :wink: még annyi ezek felfújható kerekek?
ha megérkezik piciTomi anyukád segít majd??-vagy belevágsz a lecsóba és csak ketten lesztek??? :roll: :D :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

ORSI-jók az új vonalzóid :lol:

JUDESZ-neked is :lol: és avatar kép is-tök jó téli :D :D :D

valaki nem látta az Avatart???-mi igen,még kari előtt 3d-be-nagyon nagy film...kár kihagyni :wink: :lol: :lol:
mondom én aki mindig megoldja a mamák segítségével a gyerekeket :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

[quote="etenci"]
írta:
etenci
SISSY-120ért nagyon jól vettétek :wink: még annyi ezek felfújható kerekek?
ha megérkezik piciTomi anyukád segít majd??-vagy belevágsz a lecsóba és csak ketten lesztek??? :roll: :D :D

Nem felfújhatóak a kerekek, de valami gumiból lehet, mert pattogott a kövön. :)

Persze segít anyukám. Nem is tudom mi lenne velem nélküle. Persze biztos megoldanám, mert nem érzem magam egy elveszett léleknek, de jó, hogy tudom, hogy ott van anyum. És ő nagyon profi és imádja a gyerekeket. Már alig várja. Ő mossa a kis rucikat, pelusokat stb. is, meg áztatja, meg fertőtleníti, mindent amit kell. Tegnap mondtam, hogy ami megszáradt elviszem, hogy kivasaljam, mert tudom, hogy egyet utál, mégpedig vasalni, de mondta, hogy nem-nem majd ő megcsinálja. Meg szerintem neki is jól esik, hogy részt tud venni a készülődésben.
És biztos az elején sokat itt lesz velünk, de én nem bánom. Második unokája, de az első kint van külföldön, így abban nem nagyon tudott résztvenni. Ahogy megszületett egyből ment ki hozzájuk is, ott volt vagy három hétig, de azért rossz neki, hogy ilyen messze van. Nem tudja mondani nekik, hogy ugarjatok már át, mert hiányzik a kis szaros. Most ez másként lesz.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Etenci, igen, kinek mi a jó, mit szokott meg. Én ezt szoktam meg. Persze nem nézek senkire furcsán, amiért családi házba megy lakni, de rólam gondoltak már érdekeseket, amiért ennyire panel-párti vagyok. A sorházat még el tudom képzelni otthonként, kis kert, nagy terasz... :)
Most 73nm-en lakunk, 4 szobánk van, így mondhatom, elférünk. Kinőni biztosan ki fogjuk, de nem azért mert gyarapszik a család, hanem mert majd megnőnek ezek a Z-betűs legények! :) Nem tervezünk több babát, legalábbis belátható időn belül nem.
Kicsit kattantak vagyunk, de Zsombi születése után valahogy úgy alakult, hogy maradtunk a Z-betűnél. :)

Sissy, jó, hogy lesz segítséged, bár egyedül boldogulni is jó muri... :lol: Én a látogatóktól egyet kértem csak: ne hozzanak szirszarokat, hozzanak inkább enni-innivalót, pláne, ha ebédre jönnek. És hozott mindenki húslevest, főtt húst, nem puffasztó második fogást. Szerintem hálásabb voltam, mintha lehozták volna a csillagokat az égből, és ezt ők is érezték. :)

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sehol senki????hol vagytok csajok?
kicsit egyhangú lett a topic....... :cry:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

SISSY-de jó akkor mama jön :wink: :lol: te majd kicsit lazulsz és tanulsz a mami meg vagy 5évet fiatalodik :wink: :lol: :lol: :lol: nálunk is első unokák anyunál-mindig azt mondja gyógyító erőt adnak a srácok :D :D na meg némi hajhullást :roll: :wink: :lol: -és nemsoká jön a harmadik húgoméktól :D

KRISZTA-tényleg klassz a Z betűs nevek.....csak te lógsz ki a sorból :wink: lehet férjed Zoltán??? :roll: :lol: :lol:
és 4szoba???az tök jó.....nekünk jóval nagyobb a házunk de csak 3szoba van....épp ezért maradunk a 2gyerkőcnél :wink: :lol: :lol: :lol: Z betűs srácok meg elférnek ha nőnek-max ti mentek a padlásra vagy a pincébe :wink: :lol: 8)
sima szülésre készültök?

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci,
jelen!! Tegnap rohanós napom volt, meg apóssal is összevesztem, úgyhogy kicsit fagyos a hangulat. De kicsit elegem lett belőle, hogy egyfolytában engem csesztet, miközben ő tart fel. Namindegy. :?
Amúgy semmi extra, kutya megint télakolt, most jövök épp kintről, mert őt kerestem. :roll: Úgy látszik ezt is el kell játszani időnként - lassan már hetente...

Sissy,
az jó, ha anyukád jön. Nekem is annyira jó volt, hogy itt volt 2 hétig szülés után :D

Timi te merre kolbászolsz???

Ancsa? Hogy vagytok??

Steffi?

Meg akiket még kihagytam... :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Etenci, igen a férjem Zoltán. Én kilógok, de csak keresztnévileg, a vezetéknevem Z(s)-betűs. :)

Normál szülésre készülök, mindkettő eddigi hüvelyi volt, jó gyors. Zsombi első gyerekként 3 röpke óra alatt született meg, pedig nem bíztattak, mert keskeny a csípőm. Zétike kórházba érkezés után kb. 1 órával. Most a cél az, hogy beérjünk :lol:

Kép
Kép
Kép
szzsk

sziasztok,

Tenci, köszi! jó vannak a srácok... noel nem sokat alszik, vagyis inkább azt mondanám soksor kel és éjjel szeret fenn lenni. de majdcsak alakul a dolog. Kolos nagyiéknál egész nap...imád ott lenni, kinyalják a fenekét, elkényeztetik aztén itthin nem bírunk vele. :roll:

Kriszta, Te mázlista! :lol: nekem első baba 24óra második 10 alatt lett meg. szerintem tanyázzatok le a korház közelében ha közeleg az idő, még a végén te is autóban szülsz mint az a kismama akit mutattak a híradóban pár hete.
amúgy merre laktok? messze a kórháztól?

Judy, és nem találna haza magától a kuty?? hagyd nyitva neki az ajtót, majd jön ha végzett a kirándulással. :lol: bizti csajozni/pasizni ment ( nem tudom mi a neme :wink: )

unalmamban beleolvastam a 2009 decemberi babás topikba...olyan hülyeségeket tudnak tanácsolni a védőnők szegény első szülőknek, totál kiakaszt, majdnem írtam is, hogy felejtsék el...de nem akarok kotnyeleskedni.
js és szinte mindenki tápszerezik, alig van aki kizárólag szoptat. miért van ez?? nincs önbizalmuk a mamáknak?? mondjuk a védőnők, meg dokik annyi baromságot mondanak nem csoda ha nem tudják mit kell csinálni.
de az megnyugtatott, hogy nem az én gyerekem romlott el, minden baba többször kel éjjel, hasfájós és ordít. :oops:
snooopy

Tencikém!
lélekben veletek vagyok, de se olvasni, se írni nincs időm! :oops: :D
különben ma tényleg gyerekhiányom volt vásárlás közben :lol: ilyen is rég volt, mármint hogy gyerek nélkül vásároltam 8)

ha utolérem magam majd jövök.

JA! Sissy vagy Szzsk!!! :oops:
valaki kérdezte hogy hogy fogyózunk :D igen! én sütök, főzök, magamnak meg rendelek :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

csak még 1!!!

Tigrincs hol van????????? :shock: napok óta nem látom!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Snooopy, szerintem, sajnos kezd beszivárogni a nyugati trend, bár még így is elég jónak mondható a szoptatás-dolog itthon. Nem kapnak elég bíztatást az első gyerekes anyukák, és így nem is próbálnak meg megtenni mindent a szoptatásért. Persze vannak esetek, amikor valóban nincs más megoldás, csak a tápszer.

Igen, szerencsés vagyok a gyors szülések miatt, de azért most kicsit tényleg tartok a dologtól. Nem szeretnék hír lenni a tv-ben.

Kép
Kép
Kép
szzsk

SzZsk/Kriszti!

:D én Katát 2 óra alatt szültem meg az első fájástól, Szofit 1 és végül Zsófit is 1 óra alatt. Szofi sírása ébresztett fel álmomból :lol: én magamtól ui. még nem keltem volna fel a tágulásra. Így viszont épp beértünk. :lol: Azt mondták, hogy ha nem Szofi ébreszt, hanem csak Zsófi KÉSŐBB!!! akkor otthoni szülés lett volna :lol: Viszont ha nálatok ilyen hamar kell menni, akkor hívj mentőt és ők oda visznek ahova te kéred!!! :lol: ez tuti, mert felhívtam őket!!! :lol: Lacit nem tudtam volna megvárni, hogy napközben vagy éjjel hazaérjen! :D :D Én drukkolok nektek!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

KRISZTI-gyors szülés-épp ma olvastam anyáéknál most is szült egy kismami autóban,csak itt apa volt a sofőr...minden okés volt mire odaért a mentő már a manó előbújt :D és persze hogy kiscsaj....úgyhogy aggodalomra semmi ok-a srácok nem ilyen sietősek!!! :roll: :lol: :lol: :lol:
ilyenkor mit írnak-hol született???M7 90es km-székesfehérvári lejáró??? :roll: :lol: :lol: :lol:
de persze drukkolunk,hogy minden jól menjen-látod vannak itt hiper gyors kislurkók....és mind odaért az ötödikre.... :wink: :lol: 8)
jaaaa és megyek lottót venni :lol: :lol: végül is kitaliztam férjed nevét...de tényleg csak ez ugrott be :D

VERÓ-te meg már tök rutinos vagy-úgyhogy meg sem kottyanna négyeske :wink: :lol: :lol: szerintem a Savoyából három csajjal+bevásárlókocsival tépnél a kórházba :wink: :lol: :lol: de talán ha kisPeti lenne nem is kéne izgulnod...
lehet átugrottad :oops: de most Zsófi bölcsibe jár??? :roll:

JUDY-kutyus meglett???hogy tud kiszökni?-mondjuk én tök parázom ha kint vagyunk és szabadon kószálnak a kutyák...

ORSI-szóval Kolikényeztetés megvan :lol: olyan ismerős a helyzet :wink: :lol: :lol: :lol:
neked minden okés tejügyileg???
és aggodalom semmi ok-ha jön hármaska 24-10 talán 2óra??? :roll: :wink: :lol: :lol:

itt szakad az eső-na ez szupi lesz ha lefagy.....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci!
:lol: :lol: :lol: hát! ilyen tolófájásokkal - amikkel nálam indul a szülés, átugorva a fájdogálós részt :lol: - biztos nem vezetnék egy centit se :lol: :lol: :lol:
Zsófi-bölcsi: :oops: bocsi, igen átsiklottam fölötte :oops: igen! Zsófi keddenként DE bölcsis lesz! :oops: :oops: :oops: :oops: tudud! nálunk bölcsi = nagyszülők :oops: evvan! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

:lol: én zárom, én nyitom itt a napot :lol:

Judy!
kutyi meglett? :roll: hát! én nem máskálnék ilyen hidegben :? :D
Tetszik a vonalzód feletti szöveg :lol: :lol: :lol:

Orsi!
de jó dolga van Kolosnak! :lol: Noel meg csak felveszi a ritmust és előbb-utóbb csak aludni is fog éjjel! :oops: :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

VERÓ-látom te sem uncsizol így korán reggel :lol: :wink: hiába nem vesztegetik alvásra az időt ezek a lurkók..
és már elkezdtétek?milyen volt?-el sem tudom képzelni mit csinálhatsz így a csajok nélkül :wink: :lol: :lol: :lol:
persze értem én.....nagyibölcsi-bölcsinagyi :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci!
bölcsi jó volt! bár miután kimentem 5 percre és visszajöttem, Zsófi nem akart többet tágítani mellőlem :oops: :lol: fogta a combom és jött velem :lol: de csak egy darabig. Gondozónők szerint max. 2 percig sír, de teljesen vígasztalható. Megengedi hogy megnyugtassák. Rongyiját visszük :D az már sokat segít :D kajálni eddig 2x kajált ott (ott ebédelt). Mindent megevett. Viszont nem tudom, hogy a reggelit hogy fogják megoldani, mert ott kirakját a szalat vajaskenyeret (hol ezzel, hol azzal) oszt egyél és igyál pohárból :oops: :oops: :oops: :oops: hát! neki 2-2 metszőfoga van eddig kint + 2-2 már áttört de még csak a hegye látszik ... hát azzal szegényke hogy rágjon kenyeret :oops: de azt mondták, hogy meg fogják ezt oldani :? :D Persze hazafele mindig 1 perc után elájul a kocsiba, majd mint egy kis rongybabát hozom fel a garázsból :lol: :lol: :lol: olyan édi. Puszilgatom, bármit csinálok vele, SEMMI!!!! :lol: tiszta KO!!!! :lol: tegnap így sikerülte egyedül bevásárolnom a budaörsi Auchanban (néztem Tigrincset, de nem láttam :? :wink: ) hát! furcsa volt így! folyton azt néztem, hogy Zsófi ki ne ugorjon a kocsiból :shock: :? :lol: :lol: de a végére megszoktam, hogy nincs ott senki velem :lol: ma meg Laci hajnalban elvitte Katát magával dolgozni, jönnek 9 fele és megyünk az IKEÁ-ba.

de most már mennem kell, mert a TÖPIK is felkeltek :lol: :lol: :lol: Szofi különben tegnap a szerelménél A LACKÓNÁL volt szülinapi buliban :lol: :lol: :lol:

szép napot mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Kutyi meglett persze :D Már délelőtt mikor kimentem keresni. Csak arra kellett menni, ahol nagyon ordított a többi kutya :D Egyébként mikor meglátott, akkor oda is jött, és onnantól mintaszerűen vonult a póráz végén hazáig...

Tenci,
akkor szökött meg, mikor álltam ki a kocsival :roll:

Orsi,
hazajön magától is - volt már ilyen, hogy nem mentem utána :oops: - csak mindig parázok, hogy elüti valami, mert amilyen kis lüke mindig a kocsik előtt rohan keresztül :roll: Amúgy fiúkutyi, valószínűleg csajozik ilyenkor :wink:

Vero,
nekem néha olyan jól esik... Múlt héten olyan jó volt kivinni őt abba a nagy hóba :D
Köszi :D Loptam a szöveget :oops: valahol egy vonalzón láttam, de nekem is nagyon tetszik :D
Kíváncsi leszek nálunk hogy megy majd második felvonásban a bölcsi... Csak most nem tudom mikor tudunk elmenni megnézni a céges bölcsit, mert pont az a bölcsi-ovi az, amelyiknek a szomszédjában tegnap hajnalban a gázrobbanás volt... :oops: Úgyhogy még nem is hívtam fel a vezető óvónőt időpontegyeztetés miatt, úgyse tudna még mit mondani :?
Sokat filózom amúgy, hogy az itteni magánbölcsibe vigyem, vagy a cégesbe... Mert a céges az napi 2*1óra utazás, viszont akkor legalább azalatt is velem van, és nekem is egyszerűbb, ha valami gond van, odaszaladok érte és legfeljebb beviszem a munkahelyemre... :oops: Meg anyu is azon a környéken dolgozik, akár ő is be tud érte szaladni, ha valami gond van. Csak nem tudom, hogy mennyire gáz ennyit utaztatni 2évesen...

Timi nagyon eltűnt... :(

Megyek, vasalnom kéne még - csak most nincs kedvem :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Halihóóóóóóóóó!

Megvagyunk, megvagyunk....BUÉK mindenkinek így utólag is....

Mi egész szépen átvészeltük az ünnepeket, nagyon rohangálós volt a Karácsony 3 napja, de a gyerkőcök nagyon élvezték...és ez a rengeteg ajándék.... :shock: most selejtezem a régi játékaikat....közben meg visszakaptunk csomó babajátékot amire tökre nincs már szükségünk. Azt se tudom hova rakjam őket. Párat már eladtam a teszveszen. Ja meg csomó ruhát is visszakatunk...na azokat meg pláne nem tudom hova tenni....

Csajok!!!!!! Január 1.-én útnak indult a Cash Flow Akadémia!!!!!! Nagyon a szivem csücske ez a projekt, úgyhogy ha valakinek van kedve megtanulni bánni a tőzsdén a saját pénzével, akkor szóljatok bártan :wink:

Kolosnak meg így utólag is boldog SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!! :oops:

Vero!

Azta, de nagy már Zsófi is...bölcsis csaj...most akkor gondolom még nem találod a helyed amikor tök egyedül vagy :lol: , de néha azért kell ez is :D

Jaj, rohannom kell....majd még jövök :D

Puszi Nektek!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Etenci!
Igen én is örülök, hogy itt lesz anyum, tudom, hogy sokat tanulok majd tőle.
Egyébként már mondta, hogy ő is akar jönni velünk szülni, tehát ha megindul, majd őt is fel kell vennünk. :)

Veronikusz!
Szerintem Szzsk/Kriszti kérdezte e fogyókúrát!

Judy!
Örülök, hogy meglett a kutyus. Tudom milyen szar érzés, mikor elveszik a kedvencke.

Vero/Kriszti!
Irigyellek titeket, hogy ilyen könnyű és gyors szülésetek volt. Én is arra készülök, remélem manóka is így akarja. :)

Tigrincs!
Merre vagy????? Már én is nagyon rég láttalak. Hogy is szoktak mondani?! Tessék jönni legalább egy UFF-ra!!!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Veronikusz, a bölcsi kemény lehet. Nálunk itt a kerületben nem sok van, ráadásul a lakótelepen is csak 1 (és már terjengenek a rémhírek, hogy az is bezár, pontosabban visszakapja az ovi az épületet, bár a fordított helyzetnek jobban örülnék).
Igen, a fogyókúrát én kérdeztem. :)

Sissy, jó is gyorsan szülni, de ennek is van sajnos rossz velejárója is. Zsombi születése után 4-szer ájultam el. 12 órát töltöttem az őrzőben, mint a császárosok. Zéti után is sokat szédelegtem, csak felügyelettel tudtam kimenni a wc-re (Grazsi kísérgetett), és lehetett zuhanyozni. Persze ez lehet, hogy csak az én spec. esetem, és másnak meg sem kottyan, de a 2 óra letelte után nem tudtam eddig egyszer sem lábra állni. Amúgy is alacsony a vérnyomásom (idegesen, kávé után szokott 110 lenni az első érték).

Judy, örülök, hogy a kutyus előkeveredett.
Bölcsi-kérdés: én valószínűleg a cégeset választanám, pont azok miatt, amit leírtál. Persze rossz a hosszú utazás, de legalább addig is együtt vagytok, és a közelben vagy, ha szükség lenne rád (nem kéne egy órát utaznod, hogy megtudd, mekkora púp nőtt a homlokára motorozás közben, pl.).

Biztosan volt már téma, de szeretném megkérdezni, hogy ti használtok bármilyen illóolajat párologtatni a gyerekek szobájában? Mert én most első felindultságomban vettem citromfű-, levendula- és teafaolajat, fertőtlenítés (bacik ellen), gondűzés céljából (Zsombika sokszor álmodik mostanság rosszat). Használni még nem használtam, ezért is szeretnék tapasztalatokat.

Kedden megyek UH-ra, bízom benne, hogy találkozom Vida doktorral (azt mondta bent lesz, de nem tudom, hogy ő végzi-e a vizsgálatot). És remélem, hogy a szülésznővel is sikerül beszélgetni.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sziasztok!

Kriszti: Én is panellakó vagyok :-) Anyuék kertes házban laknak, ami szuper, de én télen mindig fázom ott. Pedig 20-21 fok van állandóan. Itt a panelban is csak 22 van, de sokkal melegebbnek érzem.
Ki lesz a szülésznőd??
Én is elájultam az első szülésem után, de szerintem csak azért, mert melegebbre állítottam a a túst,mint a szülésznő és ezért. Ja és nekem is gyors szüléseim voltak.

Tenci, Orsi:
Azt mondta a tácsadó, hogy mérjem és ha megáll a súlyesés, akkor jó, ha nem akkor továbblépünk+nézzem a pisis pelusokat.

Tenci: Kéri a cicit és eszik is, csak én attól tartok,hogy nem eleget. Bár azt mondja a tanácsadó, hogy szoptatás közben termelődik a legtöbb tej...
Petyával sehogy sem haladunk a szobatisztaság felé :-((

Sissy: az jó ha van segítséged, nekem nem nagyon volt.. de megoldottam. Én Petyánál 1 évig szigoguan külön mostam a ruháit, vasaltam. Most kb. 6 hétig azóta együtt mosom a mienkkel és nem vasalom. Eredmény=Petya ekcémás, Benedeknek semmi baja
:)

Orsi: Szerintem sokan nem akarnak küzdeni a tejért vagy elhiszik, hogy nekik nincs és akkor adnak tápszert.

Timi????

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Cukorfalat, Fántzi Móni lesz a szülésznőm. Zétike születésénél ő volt bent, nagyon sokat segített, így vele tervezzük Zoárd születését is.

Szobatisztaság: Zsombika 2 hónappal a 3. szülinapja előtt lett szobatiszta, egyik napról a másikra, gyakorlatilag balesetek nélkül. A pelust még kérte a kakihoz, de az egyszer csak "elfogyott", a Zétié pedig kicsi lett volna rá.

Benedek csak szopik még? Mikor tervezed a hozzátáplálás elkezdését?

Kép
Kép
Kép
szzsk

[quote="szzsk"]
írta:
szzsk
Sissy, jó is gyorsan szülni, de ennek is van sajnos rossz velejárója is. Zsombi születése után 4-szer ájultam el. 12 órát töltöttem az őrzőben, mint a császárosok. Zéti után is sokat szédelegtem, csak felügyelettel tudtam kimenni a wc-re (Grazsi kísérgetett), és lehetett zuhanyozni. Persze ez lehet, hogy csak az én spec. esetem, és másnak meg sem kottyan, de a 2 óra letelte után nem tudtam eddig egyszer sem lábra állni. Amúgy is alacsony a vérnyomásom (idegesen, kávé után szokott 110 lenni az első érték).

Fúú, az nagyon komoly! Egyébként nekem is nagyon alacsony szokott lenni a vérnoymás, s így terhesség alatt sem volt magas, pedig ilyenkor azért megszokott nőni. Szóval akkor én is számolhatok ezekkel a tünetekkel, pláne, hogy még a vasam is alacsony, pedig szedek vastablettát, meg szoktam enni vastartalmú ételeket, de lehet, hogy az a baj, hogy nem szedek mellé c-vitamint, s így nem tud felszívódni.

Én ma voltam ctg-n! Rendben volt minden, még nem látható fájás, hál' istennek. A leleteim is jók lettek, a gbs is negatív, egyedül a vizelet üledékben van baktérium, de a szülésznőm azt mondta, hogy majd azt jövő héten megbeszélem a dokimmal, ilyenkor ez természetes, hogy jobban összeszedem a kórokozókat. Lehet, hogy kell rá szednem majd valamit, vagy nem tudom. Jövő héten kiderül.

Egyébként lehet, hogy már jövő héten elkezdik átrendezni a szülőszobát, meg a műtő is lekerül a feljújítás idejére. De ez még mindig nem biztos. Még mindig nagy a bizonytalanság. Kíváncsi vagyok mi lesz jövő héten. Szerdán megyek megint.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

sziasztok

Kriszta, nekem is ő volt a szülésznőm. :D

ájulásról: nekem is tök alacsony a vérnyomásom, ahogy Sissy írod még terhesség alatt sem volt magasabb... és én is elájultam az első szülésem után pedig nekem tök hosszú volt. második után viszont elég jól voltam, igaz nem tudtam saját lábon elhagyni a szülőszobát de estére már egyedül mentem ki pisilni.

Brigi, drukkolok a szopihoz!!

Kati, Cash Flow Akadémia: ez mit takar??

Judy,akkor én is paráznék, h elütik. anyáék kettő van, mármint kuty, őket sem lehet egyedül kiengedni mert össze vissza rohangálnak az úton.
szerintem is a cégest válaszd.

Timi, mi a baj csajszi??? várjunk a dumád, vagy az újévre hallgatási fogadalmat tettél?? :lol: :lol:
snooopy

Sziasztok Csajok! :P

Vagyok ám vagyok! És bocsika Mindenkitől, hogy kicsit eltűntem, de bevallom őszintén, hogy olvasok! Könyvet! 8) Jánostól megkaptam karácsonyra mind a 8 könyvet, amit szerettem volna....folytatásos sztori....és most ennek, vagyis ezeknek a bűvöletében élek! :oops: 8) Jelentem már az 5-et olvasom. Szóval minden szabad percemet kihasználom és olvasok. Szükségem volt/van már nagyon az olvasásra. Muszáj az agyamat is dolgoztatni! 8)
És bevallom őszintén, hogy éjszakánként feljöttem én suttyomban olvasni, de hajnali 1-kor már nem sok kedvem volt írni! BOCSÁNAT! :roll:

De most azt mondtam magamnak, hogy nem lehet ilyen szenya és írnom kell egy pár sort! 8)

Na akkor most egyesével mustrába veszlek Benneteket! :lol:
Nem ABC-ben, hanem ahogy eszembe jut, hogy kinek mit akartam. :wink:

Vero!

Hűhaaaaaaaaaaa!!! Magányosan nyomod a vásárlást!? nem vagy semmi!!! :wink: :D
Szofi és a Szerelem...!!!! Remélem legalább Lacifiú észreveszi és törődik/foglalkozik a kisasszonnyal! :wink:
Katát és Zsófit is pusszantolom! :wink: És hidd el, hogy nagyon jól meg fogja tudni oldani Zsofesz az evést "fogak nélkül is"! Látnád Jáz hogy rág hátul a még meg nem lévő fogaival. :lol:
Most eléggé leállt a fogzással. Még mindig 6-nál tartunk.
Ja és egyébként, ha megyek budaörsi ósanba, akkor azt hétfőn vagy kedden délelőtt szoktam megejteni! :wink: Akkor fel van töltve rendesen és még sokan sincsenek! :wink:

Sissy!

Örülök, hogy kecó rendben és Anyukád tud segíteni! Az biztos nagyon jó lesz! :wink:
KisTomi megszületéséről ki hozza a hírt? Van már jelentkező? 8)
Képek Rólatok nagyon jók! És nagyon köszi!!!! :wink: Helyes kis pocakod van! :D

szzskKriszti!

Szia! Üdv a bandában! :wink: Három Pasi!!! Gratulálok!!! :wink:
Zétény név a legkirályabb!!!! :wink: Ha lett volna fiam, Bálint Zétény lett volna. :wink:
Nem baj, hogy Te ennyire "panelmániás" vagy! :wink: Nem fogunk érte nem szeretni!!!! Vannak ilyenek és olyanok. Én laktam itt is ott is, de inkább a kertesház. De ha ne adj Isten valamiért visszakényszerülnék panelba, valszeg akkor sem halnék bele. De talán inkább akkor már legyen egy kisebb társasház! :wink:
És természetesen gratula Zoárdhoz is! :wink: Fántzi Móni is egy tündér!!!! :D

Tenci!

Hogy Te milyen okos vagy, hogy kitaláltad, hogy Kriszti férje Zoli! :lol: 8) Le a kalappal! Remélem vettél már lottót! :lol:
Fiúkák hogy vannak? És Miki keze már teljesen rendben? Vagy kell még "bugyolálni"? :wink:
Kati remélem jól van. Majd igyekszem neki küldeni egy mélt a héten. :wink:

Judy!

Kisbüdös kutyus nem lehet addig valahová bezárni, míg kiállsz? Vagy após nem tudja addig megfogni, hogy ne szökdössön ki a kapun?
Egyébként meg gondolom, hogy hazamegy. Mégis csak ott kap kaját meg szeretetet!!! :wink:
Ancsa csajszi hogy van? Úszást még nyomjátok? És bölcsi?
Ancsa vonalzó tök jó! :wink:

Orsi!

Kecó jól néz ki! :wink: Matracom lesz vagy van vagy majd vigyek? :lol:
Örülök, hogy védő nénid jó fej. A másik topikkal meg ne törődj!
Szerintem néha inkább lusták szoptatni és nem is akarnak!
Persze vannak kivételek, de az más. És igen, tud mindenki "nagyon okosakat" mondani. De szerintem ahány védőnőt vagy dokit megkérdez az ember, nagyjából annyi félét mondanak. Evvan. Meg kell őket hallgatni, aztán szelektál az ember a józan paraszti eszére hagyatkozva és dönt, hogy neki vagy a gyerkőnek mi a jó! De Ti nagyon ügyik vagytok Noellal együtt! Hajrá!!!!! És inkább a szopitanácsadó, mint a tápszer!!!!! :wink:
Vonalzók tök jók! :wink:

Brigi!

Beni még gyümit sem kap? Még mindig csak a szopit nyomjátok? És azt hogy érted, hogy nem haladtok Petya bilizéssel? Mármint, hogy rá sem ül egyáltalán vagy ráül, de a pelusba intézi inkább a dolgokat? Mindegy, majd jön a jó idő, adhatsz rá kisgatyeszt, azt akkor majd meglátod, hogy zavarja-e, hogy becsúszott ez is meg az is vagy sem. Nekem pl. az egyik ismerősöm harmadik kisfiát abszolút nem zavarta a dolog :shock: :roll: simán elüldögélt úgy, hogy a kaki meg a pisi ott volt a gatyeszban......nem pelusban!!!......és aznap mikor 3 éves lett, mintha elvágták volna a bepisilek/bekakilok dolgot, tök szobatiszta lett! :wink: Úgy hogy hajrá!!!!

CukiKati!

Mikor és hol kezdesz el tanítani???? 8)

Gabi!

Bocsi, hogy lemikisapkáztam a kapucnidat, de annyira úgy néz ki azon a képen! :oops: :roll:
Na azóta voltatok máshol is korizni? Jött azért Nektek egy kis hideg! :wink:
Apukád hogy van?

Lillus!

Gratula a vezetéshez!!! :wink: Így is kell csinálni!!!! Beülni oszt menni! :lol: Az hogy Apjuk meg öregszik egy kicsit.....hát Istenkém!!!! A pasik úgyis csak sármosabbak lesznek ahogy öregszenek! :wink: :D
De komolyra fordítva.....milyen volt így elsőre egy hosszú utat levezetni? És visszafelé is Te vezettél? 8)
Képek tök jók Gyerkőkről!!! Bogibébinek azok a hatalmas szemei!!!! :shock: :lol: :wink:

Boszi, Steff, Kriszta, Vali és akiket esetleg még kihagytam! Veletek mi újság? Csak egy Uff-ra!!! 8)

Rólunk:
Adri tök jól, hogy ismét mehet oviba! :lol: :wink: Már voltunk egy szülinapon és jön a többi is! :roll:
Jáz szépen bilizik, ha egy héten egyszer-kétszer megy a pelusba a kaki, akkor "rossz hetünk" volt! :oops: 8) Január 1-je óta áll mint a cövek :D és két-hármat már lép is egyedül, de aztán inkább "levágja" magát négykézlábra, mert úgy mégis csak gyorsabb még!!! :lol: :wink: Esni nem esik sokat meg mostanság rájött a "guggolhatnék"! Van úgy, hogy 3-4 percig is képes guggolni és nevet közben. Aztán feláll és kapaszkodva megy. Kicsit nagyon "rosszcsont"!!! :twisted: :wink: :lol: Teljesen más, mint Adri volt!!!! Úgy hogy fiús anyukák nem panaszkodni, hogy "rosszcsontok" a fiúk, mert akkor kölcsönadom Jázt és meg lehet nézni,hogy egy csajszi is tud olyat!!! :lol: :wink: 8)

Na jó, most megyek, mert hosszú lettem. Ha valakit kihagytam bocsi!!! Szóljon és bepótolom! :wink:

Pussz Mindenkinek! És ígérem, hogy igyekszem kicsit sűrűbb lenni! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja és Kriszti!

Az illóolajokról gyerekeknek nem sok mindent tudok, én a Lányoknak kamilla és hársfateát szoktam párologtatni, ha meg esetleg kicsit meg vannak fázva, akkor meg kamilla/borsmentatea keveréket.

Na mennem kell, mert közben Adri is megjött az oviból!

Szép estét Csajszik! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

sziasztok,

Timi,
na végre :D :D mailben már kérdeztem, de most itt is: milyen könyv??? Mesélj!!!
Úszást nyomjuk, csak szünet volt, ma megyünk megint :D Bölcsit most pihentetem, majd csak abba szoktatom már be újra, ahova járni is fog. Addig leszünk itthon :D
Á, apóst elrántja. Meg mire após kiér, addigra én hatszor kimegyek a kapun :oops: De amúgy elég rászólni, hogy ő most nem jön, és általában csak szomorúan nézi, hogy megyek. De néha begőzöl, és akkor aztán a kocsi alatt is kibújik :roll:

Orsi,
hát igen, kicsit szeleburdi :) De amúgy viszonylag szófogadó, ha nem is mindig "hallja meg" amit mondok...
Én is a céges felé hajlok, de még nem láttam. Majd 2-3 hét múlva megyünk, mert addigra átköltöznek az új helyre, és akkor már azt mutatja meg a vezető óvónő.

Sissy,
már alig van pár heted hátra :D Tényleg, ki hozza majd a hírt??

Kriszti,
ez az ájulás nem semmi :? Én nem ájultam el, de kétszer is le kellett ülnöm mire átjutottam a gyerekágyra... Pedig nekem se volt extragyors - 11 körül kaptam az első oxit, délben repesztettek burkot és 3/4 5kor született meg Ancsa. (nekem a diabetes miatt indították a terminus előtt 1 nappal)
Neked is köszönöm a tanácsot :D Valószínűleg a céges lesz.

Kati,
Cash-Flow akadémia?? Mesélj róla! Van valami részletes tájékoztató róla a neten? Jöhet mailben is ám!! :D De amúgy is lesz kérdésem, ha végre sikerül nyugodtan végiggondolnom a dolgaimat... majd dobok mailt.

Na megyek, elindítok egy mosást, hátha lejár még mire megyünk úszni... :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?