Sziasztok Csajok!
Vagyok ám vagyok! És
bocsika Mindenkitől, hogy kicsit eltűntem, de bevallom őszintén, hogy olvasok! Könyvet!
Jánostól megkaptam karácsonyra mind a 8 könyvet, amit szerettem volna....folytatásos sztori....és most ennek, vagyis ezeknek a bűvöletében élek!
Jelentem már az 5-et olvasom. Szóval minden szabad percemet kihasználom és olvasok. Szükségem volt/van már nagyon az olvasásra. Muszáj az agyamat is dolgoztatni!
És bevallom őszintén, hogy éjszakánként feljöttem én suttyomban olvasni, de hajnali 1-kor már nem sok kedvem volt írni! BOCSÁNAT!
De most azt mondtam magamnak, hogy nem lehet ilyen szenya és írnom kell egy pár sort!
Na akkor most egyesével mustrába veszlek Benneteket!
Nem ABC-ben, hanem ahogy eszembe jut, hogy kinek mit akartam.
Vero!
Hűhaaaaaaaaaaa!!! Magányosan nyomod a vásárlást!? nem vagy semmi!!!
Szofi és a Szerelem...!!!! Remélem legalább Lacifiú észreveszi és törődik/foglalkozik a kisasszonnyal!
Katát és Zsófit is pusszantolom!
És hidd el, hogy nagyon jól meg fogja tudni oldani Zsofesz az evést "fogak nélkül is"! Látnád Jáz hogy rág hátul a még meg nem lévő fogaival.
Most eléggé leállt a fogzással. Még mindig 6-nál tartunk.
Ja és egyébként, ha megyek budaörsi ósanba, akkor azt hétfőn vagy kedden délelőtt szoktam megejteni!
Akkor fel van töltve rendesen és még sokan sincsenek!
Sissy!
Örülök, hogy kecó rendben és Anyukád tud segíteni! Az biztos nagyon jó lesz!
KisTomi megszületéséről ki hozza a hírt? Van már jelentkező?
Képek Rólatok nagyon jók! És nagyon köszi!!!!
Helyes kis pocakod van!
szzskKriszti!
Szia! Üdv a bandában!
Három Pasi!!! Gratulálok!!!
Zétény név a legkirályabb!!!!
Ha lett volna fiam, Bálint Zétény lett volna.
Nem baj, hogy Te ennyire "panelmániás" vagy!
Nem fogunk érte nem szeretni!!!! Vannak ilyenek és olyanok. Én laktam itt is ott is, de inkább a kertesház. De ha ne adj Isten valamiért visszakényszerülnék panelba, valszeg akkor sem halnék bele. De talán inkább akkor már legyen egy kisebb társasház!
És természetesen gratula Zoárdhoz is!
Fántzi Móni is egy tündér!!!!
Tenci!
Hogy Te milyen okos vagy, hogy kitaláltad, hogy Kriszti férje Zoli!
Le a kalappal! Remélem vettél már lottót!
Fiúkák hogy vannak? És Miki keze már teljesen rendben? Vagy kell még "bugyolálni"?
Kati remélem jól van. Majd igyekszem neki küldeni egy mélt a héten.
Judy!
Kisbüdös kutyus nem lehet addig valahová bezárni, míg kiállsz? Vagy após nem tudja addig megfogni, hogy ne szökdössön ki a kapun?
Egyébként meg gondolom, hogy hazamegy. Mégis csak ott kap kaját meg szeretetet!!!
Ancsa csajszi hogy van? Úszást még nyomjátok? És bölcsi?
Ancsa vonalzó tök jó!
Orsi!
Kecó jól néz ki!
Matracom lesz vagy van vagy majd vigyek?
Örülök, hogy védő nénid jó fej. A másik topikkal meg ne törődj!
Szerintem néha inkább lusták szoptatni és nem is akarnak!
Persze vannak kivételek, de az más. És igen, tud mindenki "nagyon okosakat" mondani. De szerintem ahány védőnőt vagy dokit megkérdez az ember, nagyjából annyi félét mondanak. Evvan. Meg kell őket hallgatni, aztán szelektál az ember a józan paraszti eszére hagyatkozva és dönt, hogy neki vagy a gyerkőnek mi a jó! De Ti nagyon ügyik vagytok Noellal együtt! Hajrá!!!!! És inkább a szopitanácsadó, mint a tápszer!!!!!
Vonalzók tök jók!
Brigi!
Beni még gyümit sem kap? Még mindig csak a szopit nyomjátok? És azt hogy érted, hogy nem haladtok Petya bilizéssel? Mármint, hogy rá sem ül egyáltalán vagy ráül, de a pelusba intézi inkább a dolgokat? Mindegy, majd jön a jó idő, adhatsz rá kisgatyeszt, azt akkor majd meglátod, hogy zavarja-e, hogy becsúszott ez is meg az is vagy sem. Nekem pl. az egyik ismerősöm harmadik kisfiát abszolút nem zavarta a dolog
simán elüldögélt úgy, hogy a kaki meg a pisi ott volt a gatyeszban......nem pelusban!!!......és aznap mikor 3 éves lett, mintha elvágták volna a bepisilek/bekakilok dolgot, tök szobatiszta lett!
Úgy hogy hajrá!!!!
CukiKati!
Mikor és hol kezdesz el tanítani????
Gabi!
Bocsi, hogy lemikisapkáztam a kapucnidat, de annyira úgy néz ki azon a képen!
Na azóta voltatok máshol is korizni? Jött azért Nektek egy kis hideg!
Apukád hogy van?
Lillus!
Gratula a vezetéshez!!!
Így is kell csinálni!!!! Beülni oszt menni!
Az hogy Apjuk meg öregszik egy kicsit.....hát Istenkém!!!! A pasik úgyis csak sármosabbak lesznek ahogy öregszenek!
De komolyra fordítva.....milyen volt így elsőre egy hosszú utat levezetni? És visszafelé is Te vezettél?
Képek tök jók Gyerkőkről!!! Bogibébinek azok a hatalmas szemei!!!!
Boszi, Steff, Kriszta, Vali és akiket esetleg még kihagytam! Veletek mi újság? Csak egy Uff-ra!!!
Rólunk:
Adri tök jól, hogy ismét mehet oviba!
Már voltunk egy szülinapon és jön a többi is!
Jáz szépen bilizik, ha egy héten egyszer-kétszer megy a pelusba a kaki, akkor "rossz hetünk" volt!
Január 1-je óta áll mint a cövek
és két-hármat már lép is egyedül, de aztán inkább "levágja" magát négykézlábra, mert úgy mégis csak gyorsabb még!!!
Esni nem esik sokat meg mostanság rájött a "guggolhatnék"! Van úgy, hogy 3-4 percig is képes guggolni és nevet közben. Aztán feláll és kapaszkodva megy. Kicsit nagyon "rosszcsont"!!!
Teljesen más, mint Adri volt!!!! Úgy hogy
fiús anyukák nem panaszkodni, hogy "rosszcsontok" a fiúk, mert akkor kölcsönadom Jázt és meg lehet nézni,hogy egy csajszi is tud olyat!!!
Na jó, most megyek, mert hosszú lettem. Ha valakit kihagytam bocsi!!! Szóljon és bepótolom!
Pussz Mindenkinek! És ígérem, hogy igyekszem kicsit sűrűbb lenni!