Új privát üzeneted érkezett!

Hello Lanyok-Asszonyok!!

Mar nagyon hianyoztatok, tegnap is akartam jönni csak mire a masik topikbol ide ertem, ugy döntött a net, hogy nem müködik tovabb :shock: .....Na gyorsan visszaolvasok!!

KépKép
gyancsi

Tetüüüüüüü :D Mar full tetüs vagyok :lol:
Zsu-Atadom neked, neked kell most a legjobban! :wink:

KépKép
gyancsi

Ancsuka- Erre en is mindig rajövök, hogy az elet igazsagtalan sokszor.....De nem szabad ilyenekre gondolni, mert akkor en is indulok a konyhaba egy vajazo kesert es azzal vagom fel az ereimet :D :D ...Nagyon kiraly, hogy a doki ilyen alaposan elmagyarazott mindent, fontos, hogy elegedett legyel a dokival hiszen azert nem kis dolgot bizol ra :wink: 18-an elsö UH??Nekem meg akkor lesz a HSG :D ...Az pikk-pakk itt van am!!

Princzi- Varunk a kepekkel!!

Angyli- Ez az endo szepen taccsra tett :shock: Ez mitöl alakul ki egyaltalan?...Az a baj ezekkel a protkoll dolgokkal, hogy altalaban csak a kezeles utan derül ki, hogy jot valasztottak-e....Mivel mindenki maskepp reagal, van akinek ez jön be, van akinek az....De ahoz, hogy ezt kideritsek meg kell probalni valamelyiket....Na jol összezagyvaltam, de remelem ertitek mire gondolok :oops: :D

Betty- Nagyon drukkolok, hogy tudjal ebben a honapban kezdeni...Elvileg egy fagyibaba van meg a "sitaborban" , ugye?

Susy- Igen, gyüjtöm a tetöket, de tök veletlenül :wink: ...Remelem szerencset hoznak majd februarban....Összegyürtetek rendesen a lepedöt a hetvegen?? :lol:

CukiGabi- Es ti??Az a hasszurkalas tuti, hogy a pe volt...Remelem mindent beleadtatok :wink:

Zsu- Drukk a holnapi UH-hoz!!Jol beszart a fönök, mi??? :D Nagyon ügyik vagytok, igy kell ezt csinalni, ha nem megy szep szoval akkor mashogy kell :D

Ranita- Remelem jol telt a hetveged!!Fönököd meg mindig hülye??Vagy kinötte a hetvegen??A kocsin meg ne idegeskedj ( bar en is tuti sik ideg lennek), a lenyeg, hogy parodnak nem lett baja....Ha meg kifizeti aki neki ment, akkor meg nincs is mert stresszelni magadat! :wink:

Nalunk jol sikerült penteken a poker, nyert a parom, igy 15 euro pluszban zartuk az estet :D ....Aztan szombaton teremtornajuk volt amit megnyertek :wink: ....Tegnap aztan egesz nap csak lustalkodtunk, dvd-ztünk, ettünk, öhöm-böhöm... :oops: :D Szoval jol telt!!Holnap megyek vezetni, szerintem nem fogok tudni jönni, de szardan visszaterek, asztalaviszta :lol:

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

szardan-szerdan :oops: :roll: :wink:

KépKép
gyancsi

Ancsuka,
igen, nekem is volt inszemem a lombik előtt, kettő.

Gyancsi,
te aztán tudsz pörögni :D :D :D
Főnök nem mindig ilyen hülye, most gondjai vannak és rajtunk csattan :evil:

Betty,
nem csináltál azért még egy tesztet?

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, köszi az infot :wink:

Nekem is volt egy állat főnököm, fuuu de utáltam, aki meg most van...... ilyet kívánok mindenkinek :wink: :lol: :lol:

Most rendeltem a tesz-veszen terhességi meg ovulációs tesztet, mondjuk az ovulációs lehet nem kell már, ha inszem lesz, de nem baj max elajándékozom, de jó ha van.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sok a munkám, pedig úúúúúúúúúúúúgy jönnék... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok :!:

Ancsuka :!:
Valószinü, hogy ugyanazt a szurit kaphattuk, nekem is sok támogatás volt rajta.
Nálam 4 sikertelen inszem és 1 lombik volt :(

Drukkolok, hogy mielőbb kismama légy egy biztos, hogy jó kezekben vagy ennél a dokinál :!:

gyancsi :!:

Igen sajna jó sok időt elvesztegettünk az endó miatt de egyáltalán, hogy mitől alkulhat ki nem tudom.
Sajnos nagyon sok nőt érint ez a ronda betegség, ami kiujulhat.

Örülök, hogy jól telt a hétvégétek :!:
Jó vezetést holnapra :!:
Mindjárt február :D

Suzy :!:

Örülök, hogy továbbra is fennt van a hőd, megy a sok drukk++++++++++++++

Zsu :!:
Biztos vagyok benne, hogy szép tüszőid vannak a holnapi UH-ra :!:
Drukk++++++++++++++++++++++++

Betty :!:
Egy ujabb tesztet tényleg jó lenne csinálnod :!:
Szoritok +++++++++++++++++++++++

Gabi :!:
Remélem ügyesek voltatok, szépet alkottatok :D :D

Ranita :!:
Már nem kell sokat várnunk és kezdhetünk :D

Mindenkiért nagyon drukkolok csajok++++++++++++++++++++++

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Ancsu!
Nekünk nem volt inszem,mert apának nagyon kevés a cucc.Ezért csoda lenne,ha sikerülne spontán,de ki tudja.....
Láttam tegnap én is a híradót :twisted:

Gyancsi!
Nekem azt mondta dokinéni,azért lesz rövid,mert nagyon jó minden eredményem,sok kis tüszike vár a sorára odabent. :lol: Remélem teszik is majd a dolgukat.

Princzi!
Várjuk a képeket! :lol:

Angyal!
Endo nálad már ne újuljon kiiiiiiii :!: :!:

Ancsu!
Jó kis doki :D ,nekem a BMC-n kívül most nincs is dokim,mert nyugdíjba ment :twisted: De már keresgéleg.

Suzy!
Este azért gyere!

Többieknek is puszi+ölelés :!:

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu!
Holnapi uh-hoz:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Köszönöm szépen a drukkokat! Remélem ezúttal minden rendben lesz, és sok szép tüszim lesz!

Ma voltam dokinál, hogy elintézzem az utiköltséges papírt, mert a bnőm is kapott, hát gondoltam nekem is adnak, erre közli a doki, hogy csak akkorad ha majd beavatkozásra kell mennem! :shock: :? mert, hogy nagyon ellenőrzik! Mindegy!
Aztán elmentem a munkaügyi kp-ba, hogy elintézzem az álláskeresőit, erre február 19re kaptam időpontot :shock: , majd kisírtam a jan. 28-át.Mert ugye addig nem kapok pénzt! Erre kiderült, hogy a "kedves" volt főnököm nem hozott ki két papírt ami kell az álláskeresőihez :shock: Ma felhívtam a könyvelőjét, és a nő megígérte, hogy utánéz, és holnap felhív! Hát remélem, hogy nem fognak szemétkedni!

Na jó sokat panaszkodtam megint! bocsi érte! :oops:

Gyancsi, köszönöm szépen!!!
Vendég

Halihó!

Nagy sokára, de itten vagyok :wink: :!:

Ancsi
Hozzon szerencsét a sok laptető :wink:
Gyűrtük, ahogy csak tudtuk :lol:
Jó vezetést, szerdán várunk :!:

Angyli
Neked is drukk ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu
Tüszőnövelő drukkok mennek tőlem holnapra+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Várunk az uhus hírekkel :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
Nem megyünk inszemre egyenlőre, hiszen spontán is összejött a dolog...és továbbra is bízunk benne, hogy hamarosan újra sikerülni fog :!:
Ha egy pár hónapi próbálkozás után nem sikerülne, akkor esetleg, de most pihentetni szeretném a szervezetem, meg egy kicsit nem állandóan az uh-ra és a szurira, hormonra koncentrálni :arrow: most így döntöttünk, egy kicsit várunk és reménykedünk :!:

Én is láttam, hallottam a híradós sztorit :!: :shock: ez egyszerűen borzasztó és igazságtalan velünk szemben :!: sztem :!:

Gabi
Neked is sok-sok drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Szerintem is igazságtalan :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Na meg ez a reklám sz@rság :shock: már az agyamra megy itt fent :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

én is ebben bizom, hogy mégegyszer már nem fog kiujulni az a fránya endó :!:

Sok melód volt ma :?:
Elég idegelő ez a reklám :!:
Bizom benne, hogy jól dolgoztatok az emberrel :D :D

Betty :!:
Merre vagy :?:

Melinda :?:
Bri :?:
Vendég

Reklám is :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Angyli
Most már azt hiszem minden orvos kinyaralta magát és jöhet az újabb "kaszálás", mert ugye beteg az mindig van és akad... :roll: igen, beindult az új év és akad munka, de nem is bánom, nem szeretek sokat ülni egy helyben és agyalni, hogy most mit csináljak, szeretem a munkám :wink:
Neked amúgy milyen a ciklusod :?: az endo miatt van kavarodás :?:

Gabi
Ma szabados voltál/vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu,
holnap uh? Akkor mennek a drukkok ezerrel. Most nem volt ami bekavarjon, biztos lesznek szép tüszők :D .

Angyal,
már alig várom azt a 21-ét, gondolom te is. Bár nekem még nem biztos az a kezdés, de már valamivel előbbre leszek. De most meg úúúúgy vánszorog az idő :? .

Cukigabi,
ha csak apa gond van és nálad minden eredmény jó, akkor biztos sikerülni fog.
A rövid prtotokoll szerintem nekem is jó volt, úgyhogy ezért is vagyok kíváncsi, hogy akar e a doki változtatni :roll: .

Suzy,
én is most a pihenést választanám a helyetekben, hiszen sikerült spontán is. Most meg az esély még nagyobb. Lehet, hogy már ebben a hónapban...

Sikerült ma megint jól felhúznom magam :evil: :evil: :evil: . Apának is meg nekem is küldi a bank az smst, hogy a kölcsönünkön kemény 302 ft hátralék van :evil: és 3 nap áll rendelkezésünkre, hogy befizessük. Nem arról a 302 forintról van szó...... :evil: . De miből van hátralékom, ha minden hónap 3-án a bankom elutalja azt az x összeget, ami a hitelünk? Se többet, se kevesebbet .... Akkor?????
Anyukám azt mondja, mit szórakozok, fizessem be, aztán kész. De azért sem. Majd ha megmondják mi az a 302 forint :evil: . Most biztos azt gondoljátok milyen sz@rrágó vagyok, de akkor is......

Kép

Kép
ranita1979

Suzy!
Dolgoztam.4-körül értünk haza.

Ranita!
Bízom benne,h sikerül.
Nem vagy kakirágó,igazad van.Múltkor mi se tudtuk,h miért van elmaradásunk.Egyszer csak hívta a bank a páromat,h 1200ft tartozásunk miatt 3000ft-al terhelik pluszba a számlát és,ha 24 órán belül nem rendezzük akkor még 3000.Ahány nap annyiszor 3000. :twisted: :twisted: :twisted: Hát köszi :twisted:

CSAJOK!
Tegnap óta tiszta takony vagyok.Nyomatom a neocitránt+citromos teát,de nem nagyon hat.Remélem elmúlik jövő hétre.
Sima megfázás még nem kavarhat be ugye?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi,
de ez olyan szemétség, mikor tudom, hogy nincs tartozásom :evil: . Akkor így akármannyivel lehuzhatnak :evil: ?

Kép

Kép
ranita1979

Ugy a jó ha akad munka főleg még ha szereted is csinálni :!:
Nekem 25-26. naposak a ciklusaim minden hónapban nincs benne kavarodás.

Én is várom a 21-ét nálam sem biztos, hogy lesz kezdés, mert nem tudom, hogy cisztaleszivás után már aznap lehet-e kezdeni.
Majd a dokibá megmondja, hogy mi lesz :!:

Valóban kissé lelassult az idő én is érzem :!:

Igaza van anyukádnak tényleg fizesd be, nehogy legközelebb még nagyobb összeget küldjenek sms-ben :!:
A bank ugyis kitalál valamit, hogy mire kell az összeg.

Sima megfázás nemigen okoz gondot, de toljad befelé a sok vitamint,főleg savanyu kápi és citrom formájában :!:

Gyógyulj meg mihamarább :!:
Vendég

Sajna a bankok nagyon rafináltak :evil:
Vendég

Puszi lányok :!:

További szép estét, jó éjt Mindenkinek :!:
Vendég

Gabi
jobbulást, nem hiszem, hogy baj lenne a lombiknál a megfázás, csak akkor, ha antibiotikum is van :!: :roll: mert az nem mehet egyszerre a szurikkal úgy tudom :!:
Mézet is egyél, igyál és kúráld magad egy kis izzadással :!: :wink:

Ranita
A bankoknál sokszor nem lehet tudni és követni, hogy mi van, de ezek olyan érdekes dolgok :!: :roll: be kell fizetni, mert mást úgy sem tudtok csinálni :!:
Hát tulajdonképpen akármennyi pénzt le tudnak húzni az emberekről sajnos :!: :shock:

Angyli
Azért az jó, hogy a ciklusod állandó :!: és biztos, hogy lesz ciszta leszívás :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyli
Jó éjt Neked is :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Húú, mennyi iromány :lol:
Visszaolvasok :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Lányok!

Most egy kicsit ritkábban jövök, mert nem vagyok túl jó passzban!Bocsánat érte!
Szerintem majd a febr.4ei megbeszélés után javul csak az állapotom.De azért nem adom ám fel, csak még teljesen be kell gyógyulnia a lelkemnek!
Hoztam Nektek egy idézetet, remélem nem haragszotok meg érte!
Mikor elkeseredek, csak elolvasom, és könnyebben talpra állok!
És persze a háttérből is drukkolok mindenkinek!

"Egy meddő nő annyiszor áll fel, ahányszor padlóra kerül.Nem marad ott elnyúlva, port nyelve, mert tudja, hogy az út végén a kincse várja.
Egy meddő nő erős, aggódó feleség, mert figyel a férfira, és félti, védi, elé áll, ha úgy érzi, bántás érheti, védi a lelkét, kíméletesen tálal, a legjobb időben.
Egy meddő nő tud nagyon gyenge lenni, napokig a kudarc után, kitépik a szívét, de aztán feláll, nem is áll, ugrik, libben-toppan, mozdul, harcol.
Egy meddő nő nagyon egyedül van, és mégsem, mert szívében ott él a gyermeke már évekkel előbb.
Egy meddő nő tud bölcs lenni, tud értékelni, tud vigyázni, tud tanulni, de egyet nem tud: FELADNI!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sajna képet nem tudtam hozni, mert a nődokinál nem nagyon jó a felbontás és a gyerek sem nagyon fért bele a képbe :cry: Remélem a genetikain csütörtökön már lesz használható képem....

Zsu
Hajrá UHU! :lol:

Betty
Holnap teszt nap?? :lol: Ha igen, mennek a drukkok!

Kép

Kép
princzike

Ancsuka
sajnos ilyen igazságtalan a világ. Én is láttam a híradóban, hogy ott hagyták a csecsemőt. Le kéne az ilyennek törni mind a két kezét, nem ám még gyereket adni neki :evil:

Gyancsi
még egy duónk van a fagyiban, hát igen, jó lenne már kezdeni....
Na, látom nyomjátok a pókert :lol: 8)

Ranita
tesztet csak 2 naponta csinálok már, de mondjuk tudom a végeredményt....szal holnap jön a következő...de hát ez már matematikai képtelenség lenne.... :lol:

Zsu
megy a drukk holnapra.+++++++++++++
A költségtérítés papírt minden esetben, minden uh-kor, minden vizsgálatkor, és beavatkozáskor....tehát, ha el kell oda utaznod, tölteni kell :!: Máskülönben mit ér az egész :?: :roll:
Az benne a lényeg, hogy amit oda járkálsz, megtéríti a tb....hát akkor :?:
Nekem mindig ki van töltve, bármiért megyek a dokihoz :!:

Szuzy
drukk megy a spontánhoz :wink: ++++++++++++++++++++

Aki mostanában kezdenek, mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Meli
Megkönnyeztem :roll: :oops:
Én teljesen megértelek, nem lehetünk mindig jó passzban :!:
Amikor csak tudsz gyere közénk és drukkolok teljes szívemből++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Egy kis léleksimi

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Meli
Szerintem nagyon szép gondolatok és kívánom, hogy ezek mind adjanak erőt neked :)

Kép

Kép
princzike

Gabi,
én úgy tudom, hogy egy kis megfázás még jól is jöhet, mert legyengül az immunredszer, és könnyebben be tud ágyazódni a baba!

Betty,
mostmár tuti, hogy nem sikerült? :cry:

Bri,
merre vagy?El vagy tiltva? :lol: :lol: :lol:

Ranita,
nagyon drukkolok Nektek is, hogy minél előbb kezdhessetek.21én mentek, ugye?

Suzy,
megugrott a hőd?Nagyon örülök!
Dobsz majd egy görbét?
Apácskát remélem elkaptad! :D

Angyal,
remélem eltűnt az a fránya ciszta, és nem kell leszívni!

Már nem emlékszem ki kérdezte, nekünk nem volt inszem lombik előtt, mert a lapar kimutatta, hogy mind2oldalon el van záródva a petevezetékem, és csak lombikra mehetünk!

Mindenkit puszilok!
Akinek nem írtam külön, annak duplán!!!!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli
Nincs hőgörbém, csak egy idő után kezdek hőt mérni, nem a teljes ciklusban...hogy miért, ne kérdezd :!: :wink:

Lányok nagyon görcsöl menzi szerűen a hasam, puffadok is rendesen, úgy szúrkál a petefészeknél és egészen alól...reménykedek egy beágyazódásban :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

El is megyek lefekszem, nagyon görcsöl és a derekam is leszakad :?

puszikálok Mindenkit :!:

További szép estét, hasznos eszmecserét :!:
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsuka
sajnos ilyen igazságtalan a világ. Én is láttam a híradóban, hogy ott hagyták a csecsemőt. Le kéne az ilyennek törni mind a két kezét, nem ám még gyereket adni neki :evil:

Gyancsi
még egy duónk van a fagyiban, hát igen, jó lenne már kezdeni....
Na, látom nyomjátok a pókert :lol: 8)

Ranita
tesztet csak 2 naponta csinálok már, de mondjuk tudom a végeredményt....szal holnap jön a következő...de hát ez már matematikai képtelenség lenne.... :lol:

Zsu
megy a drukk holnapra.+++++++++++++
A költségtérítés papírt minden esetben, minden uh-kor, minden vizsgálatkor, és beavatkozáskor....tehát, ha el kell oda utaznod, tölteni kell :!: Máskülönben mit ér az egész :?: :roll:
Az benne a lényeg, hogy amit oda járkálsz, megtéríti a tb....hát akkor :?:
Nekem mindig ki van töltve, bármiért megyek a dokihoz :!:

Szuzy
drukk megy a spontánhoz :wink: ++++++++++++++++++++

Aki mostanában kezdenek, mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szarakodik a netem, alig tudtam ezt is beírni....

betty615

Suzy
Mennek a drukkok a beágyazódáshoz +++++++++++

Kép

Kép
princzike

Jó reggelt Mindenkinek!!!

Pár perc és indulunk, alig bírtam aludni...remélem, hogy minden rendben lesz!

Betty, hát nekem nem adott a doki költségtérítéses papírt, annyit mondott, hogy ezt szigorúan ellenőrzik! Lehet, hogy átmegyek a férjem körzeti dokijához!

Suzy, drukkolok a beágyazódáshoz!

Gabi, gyógyulj meg hamar, az a lényeg, hogy lázas ne legyél!

Megint beteg a férjem, remélem most nem kapom el tőle! :?

Na mentem, majd jövök a hírekkel!
Vendég

Zsu
sztem is menj el a körzetidhet, hátha megcsinálja :roll:
Én is először ott kezdtem, mert a doki mondta, hogy van ilyenre lehetőség bla-bla....aztán a körzeti (sztem még nem is látott ilyet)azt mondta, ezzel nem fozzá kell menni, hanem a tb-hez, ott kell kérni papírt, és ott is pecsételgetik :lol: szal hóót hülye volt hozzá....
Aztán mondtam a dokimnak, hogy a körzeti nem csinálja meg, és azt mondta, semmi baj, majd ők akkor csinálják, mindig pecsételik, mikor megyek. Ha betelik, akkor meg újat kezdenek, mert ugye egy lapra 4 pecsét fér.

Szuzy
szorítok, hogy beágyi leygen+++++++++++++++++++++

Meli
biztos nem jött össze, csak az utro tolja pirit :roll: pedig jó lenne, ha már megjönne...mindegy, majd uh után abbahagyom, aztán megjön.
Az idézetet ismerem, szép.
Sajnálom, hogy nem vagy jó passzban, de érthető teljes mértékben.

Most nézem, tegnap 2x küldte el :twisted: annyira le volt lassulva a gép, hogy nem tudom mi volt vele...mindig kilépett meg minden.

Ma csináltam tesztet, többet nem fogok. A szokásos nega :lol:

betty615

Köszi Csajok, reménykedek :!: :wink:

Betty
A pics...ba, sajnálom nagyon, de majd az uh és esetleg egy v.v eldönt mindent :!:

Én még mindig görcsölgetek, de nem olyan vészes, úgy tompán érzem az alhasamban :!:

Zsu
Nagyon, de nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++, várunk vissza :!:
Kép
Már biztos nem olvasod, de Én azért még ideteszem :!: :roll: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!!

Zsu!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty!
Akkor legalább piri jöhetne gyorsan.Sajnálom nagyon!
:(

Kép
cukigabi
Budapest

Lányok!!!!! Bocs a bepofátlankodásért, de nagyon sürgős segítségre lenne szükségem!

Tegnap délután tudtam meg, hogy kirúgtak (megszűnt a státuszom), és a mesterséges megtermékenyítési program alatti védettség érdekelne, hogyan működik.

Csajok! Ha bárki tud infót segítsetek!!!

Köszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Szia Lucuzs!

Én ezt olvastam..."2005. augusztusa óta a munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt abban az esetben sem, ha a munkavállaló mesterséges megtermékenyítési programban vesz részt (inszemináció és lombik program)."

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Lucus,
ezt nem hiszem el, te szegény :cry: , nem elég az ember baja :evil: Pont lejárt a gyesed, ugye? Most a szabadságod töltöd?
Tényleg védettséget élvezel, nekem Zsu küldött valamelyik nap egy nyomtatványt, állítólag azt kell kitöltetni a dokival :roll: . Ha megadod az e-mail címed, akkor elküldöm neked.

Kép

Kép
ranita1979

Zsu,
mennek a drukkok, remélem jó hírekkel jössz :D .

Betty,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
De legalább jöhet mindjárt az új próbálkozás :roll: . Tudom nem vigasz, de a semminél azért több :roll: .

Meli,
teljesen érthető, hogy magad alatt vagy. A lombikba ez a 3 hónap várakozás a legszörnyűbb :cry: . De olyan hamar elmegy ám, meglátod, mindjárt mehettek is konzira.

Suzy,
drukk a beágyihoz :D .

NNna, csak átutaltam azt a 300 forintot, legyenek vele boldogok. Igaz, csak az utalásom volt 380 ft. Röhej :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita :twisted:
ez tényleg röhej...300-ért, 380-at levonni :!: :shock:

Lucuzs
én is úgy tudom, hogy védettség jár, ha bent vagy a programban..nem rúghat ki, és ez 100% :!:

Zsu
gyere amilyen gyorsan csak tudsz

Szuzikjúúú :wink:

betty615

Lucuzs,
nincs kedved hozzánk is csatlakozni? Itt is vannak ám inszemesek is és most itt mindenkinek lehet drukkolni, mindenki akciózik :D .

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs
Várunk sok-sok szeretettel ide is :wink:

Betty
8)

Ranita
Na ez a nagy szemétség...csak hogy mindenki jól járjon alapon, a Te/Ti pénzetek meg had fogyjon :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy! Nagyon köszi az infót, igen erre gondoltam. Azóta már sikerült beszélnem egy munkajogi képviselővel, aki pontos törvény/paragrafus számot is tudott adni.

Meg hívtam Tapolcát, elvileg emailben küldenek valami igazolást.

Ranita! Légyszi küldd el azt a nyomtatványt is, hátha többre megyek vele! Ezt a Törökkel kell kitöltetnem? Vagy?
Az e-mail címem elküldöm priviben.
Amúgy igen, nov.29 óta már szabadságon vagyok, márc.10-ig.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Zsu,
neked akartam még az útiköltséghez írni.
Tapolcán úgy van, hogy az első útiköltség papírt a háziorvostól kell kérni. Utána Tapolcán már adják a következőt, ha betelik. De ha nem viszek a háziorvostól, akkor az első beavatkozáskor (mondjuk inszem, leszívás)ott adnak automatikusan és utána már minig.
Nem tudom érthető volt e. Szerintem mindenhol így van :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?