Ancsuka- Erre en is mindig rajövök, hogy az elet igazsagtalan sokszor.....De nem szabad ilyenekre gondolni, mert akkor en is indulok a konyhaba egy vajazo kesert es azzal vagom fel az ereimet
...Nagyon kiraly, hogy a doki ilyen alaposan elmagyarazott mindent, fontos, hogy elegedett legyel a dokival hiszen azert nem kis dolgot bizol ra
18-an elsö UH??Nekem meg akkor lesz a HSG
...Az pikk-pakk itt van am!!
Princzi- Varunk a kepekkel!!
Angyli- Ez az endo szepen taccsra tett
Ez mitöl alakul ki egyaltalan?...Az a baj ezekkel a protkoll dolgokkal, hogy altalaban csak a kezeles utan derül ki, hogy jot valasztottak-e....Mivel mindenki maskepp reagal, van akinek ez jön be, van akinek az....De ahoz, hogy ezt kideritsek meg kell probalni valamelyiket....Na jol összezagyvaltam, de remelem ertitek mire gondolok
Betty- Nagyon drukkolok, hogy tudjal ebben a honapban kezdeni...Elvileg egy fagyibaba van meg a "sitaborban" , ugye?
Susy- Igen, gyüjtöm a tetöket, de tök veletlenül
...Remelem szerencset hoznak majd februarban....Összegyürtetek rendesen a lepedöt a hetvegen??
CukiGabi- Es ti??Az a hasszurkalas tuti, hogy a pe volt...Remelem mindent beleadtatok
Zsu- Drukk a holnapi UH-hoz!!Jol beszart a fönök, mi???
Nagyon ügyik vagytok, igy kell ezt csinalni, ha nem megy szep szoval akkor mashogy kell
Ranita- Remelem jol telt a hetveged!!Fönököd meg mindig hülye??Vagy kinötte a hetvegen??A kocsin meg ne idegeskedj ( bar en is tuti sik ideg lennek), a lenyeg, hogy parodnak nem lett baja....Ha meg kifizeti aki neki ment, akkor meg nincs is mert stresszelni magadat!
Nalunk jol sikerült penteken a poker, nyert a parom, igy 15 euro pluszban zartuk az estet
....Aztan szombaton teremtornajuk volt amit megnyertek
....Tegnap aztan egesz nap csak lustalkodtunk, dvd-ztünk, ettünk, öhöm-böhöm...
Szoval jol telt!!Holnap megyek vezetni, szerintem nem fogok tudni jönni, de szardan visszaterek, asztalaviszta
Szeretettel:
Ancsa