Na Sziasztok újra!
Akkor belefogok megint! Hátha most sikerül!
Szóval bocsi, hogy nem voltam tegnap, de úgy döntöttünk, hogy most már el kéne kezdeni vásárolgatni valamiket a gyermekünknek! Na meg körül néztünk, hogy mit mennyiért lehet venni, és hogy mi hol olcsóbb! Mondjuk most nem vettünk túl sok mindent, csak mellszívót, cumisüveget, sterilizálót, meg vettem a cumisüvegeknek ilyen termosz félét, ami melegen, vagy hidegen tartja az ételt, vagy az italt! Most csak ezt vettük meg, de aztán eldöntöttük, hogy minden hónapban veszünk valamit, hogy a pénztárcánknak is "könnyebb" legyen! Néztünk már babakocsit - bár ezen még gondolkodunk - meg bababútort. A Brendonban és az Elefániban néztük ezeket a dolgokat, de olyan borzasztó nagy különbség nincs köztük. Mondjuk az Elefáni annyiból olcsóbb, hogy ha 50.000,-Ft felett vásárolsz akkor 5%-os törzsvásárlói kártyát kapsz, ha meg 90.000,-Ft felett, akkor pedig 10%-osat! Most a Brendonban vettük a cuccokat, de a bútort és a babakocsit szerintem az Elefániban fogjuk.
Egyébként Ti milyen babakocsit néztetek magatoknak, vagy milyen elképzelés van?
Caysee!
Mi olyan babakocsit néztünk, ami több funkciós, tehát már a hordozó is benne van. Szerintem nézz körül és számolgass, hogy hogyan jöttök ki olcsóbban! A 4D Genesist, pedig meleg szívvel ajánlom, mert nekem pozitív tapasztalataim voltak. És hidd el nem ajánlanám, ha nem lett volna jó. És azért 1 órát nézni a csöppséget, és tökre sok fényképpel hazajönni, amit felírnak cd-re, szuper élmény! Már én is alig várom, hogy újra menjünk, de szerintem az még 2-3 hét is lesz!
Charlott!
Mi a babaruhákat szerintem majd csak április körül kezdjük el megvenni, bár előtte a tesómmal egyeztetek, hogy mit is érdemes egy újszülöttnek, és hogy hány darabot, mert azért az sem mindegy, hiszen lehet, hogy egy rugi csak max. 2x lesz rajta, aztán meg kinövi. Szóval én így tervezem egyenlőre.
Csöpplány!
Az UH felvételek aranyosak. És szuper, hogy az eredményeid is azok lettek! Most már megnyugodtál egy kicsit igaz?
Pisi téma:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy a 20. hét után amikor megyek a dokihoz, meg hozzá, akkor mindig vinni kell neki pisit és ő nézi meg, a dokihoz meg a labor eredményt!
Mindenkinek további szép napot! Majd még lehet jövök!