Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Boni mami,

még nem írt fel nekünk a doktornő inhaláló gépet, mert még nem indokolt :evil: Recept nélkül meg kb 60 ezer...
Van ismerősünk akinek kettő van és tőle szoktam kölcsönkérni. Natrium Croatium injekciót kell beleönteni és azt párologtatja és Dancinak be kell lélegeznie. EZ nyugtatja a hörgőket, csökkenti a köhögést és segít felszakítani a lerakódott hurutot.
Hegedűs sztori nagyon jó :lol: :lol:

Viki mami,

éjszaka most nagyon jó volt, én is hatalmasat aludtam és mára lényegesen jobban vagyok.
Jó ötlet a zenekar :lol: Azt hiszem Danika háttértáncos lesz benne :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Dituli, szóval szegény picúrnak a kaka marta ki a fenekét, legalább most már ez is kiderült. Szerintem is irass fel másik tápit, nem érdekes a doktornő. Ha már úgysem bízol benne, akkor simán le lehet cserélni, szabad orvosválasztás van:)

Monic, milyen ügyesen megoldottad az inhaláló gépet! Tudsz te!:)

Hát, nekem félig jó híreim vannak.
Szóval, reggel 15 perces fájásaim voltak 5 órától kezdve, csak az tűnt fel, hogy 1 óra múlva abbamaradtak. Aztán megint kezdődtek és megint abbamaradtak. Örültem is, hogy megyünk a kórházba, ott majd megvizsgálnak. Az NST is nagyon sok és erős fájásokat mutatott, ezeket már éreztem is és nagyon reménykedtem, hogy hátha felvesznek az osztályra végre és szülhetek. Annyira reménykedtem, hogy még a szülőszobai cuccomat is magammal cipeltem.) És ezek után a doki is azt mondta, megnézve az NST eredményemet, hogy lehet, hogy ebből ma szülés lesz. Hát, én ott örömködtem, azt sem tudtam, hova legyek nagy boldogságomban. De előtte megnézte a méhszájamat és akkor jött a szívás, hogy még zárt:( Megrövidült már, tehát megkezdődött a folyamat és akár ma éjjel, akár holnap, akár holnapután megszülhetek, mert a dolog elkezdődött. Tudtam én, hogy nem marad bent örökre Dorka!:)
Azt mondta a dokszi, hogy ezek az ún. jósló fájások és ha majd meg sem tudok szólalni, úgy fáj, akkor azok az igazi fájások. Holnap reggel megint vár engem NST-re. Lehet, hogy pont a kiírt időpontban látja meg a napvilágot a bigém? Jó fej, hogy ennyire pontosan akar érkezni:))
Vendég

Twist,

nagyon izgalmas, ha rövidül a méhszáj akkor nemsokára tényleg itt az idő :lol: Szerintem a szülésfelszerelést már te rakd vissza a szekrény mélyére :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Twist,

nagyon izgalmas, ha rövidül a méhszáj akkor nemsokára tényleg itt az idő :lol: Szerintem a szülésfelszerelést már te rakd vissza a szekrény mélyére :wink:

Kép}
monic80

Tényleg ezek a szenya frontok meghozzák a végén a babát:) Az időjárás mindent megtett, elmondhatjuk most már. Meleg van, aztán hideg, aztán ónos eső, aztán hó, aztán holnaptól megint meleg, aztán hétvégén megint hideg. Szerintem sokan fogunk most szülni.
Vendég

Twist!
CSaj hajrá! Rajtad a világ szeme!

Dita!
Én nem akarom védeni a dokit, akinél voltatok. De mivel nem nála van leadva Miló kártyája (v. hogy mondják ezt), ő kötelességből ezzel a szöveggel jött.

Látom a zenekar alakul, már csak vmi frappáns nevet kell kitalálni.
20150601134430

Viki kábelzörej :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hali

Twist remélem Dorka babó nem soká kint lesz már nagyon várom :)
Éjjel is irhatsz akármi van nekem telom mindig be van kapcsolva.És éjfél előtt úgy sem szoktunk aludni.

Dita mit mondott a másik doki?
Remélem már javul Milóka popója.
M ia zenekarban nyrevogni azt jól tudnánk :)

Nekünk tegnap óta tök sokat fáj a pocija és nyugtalanul is alszik miatta.Remélem csak pár napról van szó enne a drágám de nem bír úgy fáj neki.

Monic Neked is és Danikának is jobbulást!!
Megyek is mert megen sírás van

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja

Hoztam képeket:

Kép

Kép

Megint elaludtam az etetőszékben:
Kép

Szeretek az autókkal játszani:
Kép

Leszüreteltem a fáról a citromot:
Kép

Én és a mikulás csomagom:
Kép

Karácsonykor a papával:
Kép

Mászok:
Kép

Szánkózás közben:
Kép

Kép}
monic80

Pár kép Darinkáról tegnap esti fürcsi Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja

Kép

Ez lemaradt

Kép

Kép
vius
Baja

VIKI
Ja én értem a dokit de azt nem hogy hagyják szenvedni a picit azért mert másik dokihoz tartozik???
Mindegy ezeket a palotaiakat kilőttük ahányan vannak mert ezeknek minden természetes.

A popija már javulgat nem olyan randa már mint volt de még mindig vannak részek ahol a hám sérült a kis bőrén.
Bizony nem normális ennyi fosi, kérés nélkül is felírta a dokinő a másik tápit veszprémben és szerinte ételallergiás. (tejallergia) El kell vinnem gasztroenterológushoz. Remélem az új kaja beválik. Akkor ezt fogja kapni 4 hónapos koráig.
A pofiján is a pöttyök a tápi miatt vannak, arra is kapott kenőcsöt. A palotai 3 db orvosnak ez is normális volt. A bőre is fehér, száraz és érzékeny arra is kapott testápolót ezt sem közölték velem én már azt hittem meggyógyult mióta a Gabi babaápolókat hazsnáljuk. Nagyon érzékeny Miló mindenre. Amikor mondta a tesóm az ultrahangon hogy na Jutka lesz egy nyápic fiad nem is mondott hülyeséget. De persze akkor is százszor jobban jártam hisz egyrészt imádnám akármilyen is lenne másrészt találkoztam a szobatársunkkal aki elmesélte hogy szinte óránként eszik a gyereke és a hasa nagyon fáj neki valamint közöttük alszik mert folyton üvölt de főleg este órák hosszat. Mondtam neki hogy Milónál egy kezemen meg tudom számolni hányszor sírt és abba is hagyta ha kézbe vettem vagy megetettem. Nagyon irigyelt a csajszi. Gondolom nem sok ilyen baba van mint az enyém mert a körülöttünk állók is csak lestek és méregették Milókát hogy ez valami UFOgyerek lehet :)
A védőnő is kérdezte hogy mi ez a nyekergés, mondom így sír. Nem az a bömbölős tipus. Éjjel arra ébredek hogy kepeszt az ágyban csendben így jelzi hogy éhes. Odatettem neki csörgő labdát meg ilyesmit hogy meghalljam mielőbb hogy felkelt mert nem sír ám. Ahová leteszem ott elalszik legyen az hinta,babakocsi, kiságya vagy a mózeskosár. Neki tök mindegy. Tündér. Agyon ajnároztam a dokinőnek hogy milyen kis drága gyerek és hogy hagyják szenvedni az ovosok nem adnak neki másik tápit és hogy milyen csúnya a kis popija hogy fájhat neki de még emiatt sem sír. Majdnem én sírtam el magam ahogy meséltem ott neki hisz olyan kis védtelen a kis drágám.
Most ahogy hazaértünk az új tápit kapta állítólag ahétvégére kiderül hogy beválik-e. Eléggé furcsán itta pedig sztem nem szarabb az íze a másiknál.
Kiváncsi leszek! A bőrére, popijára és az arcocskájára is kapott mindenféle szereket. Egy egész vagyont hagytunk ott a gyógyszertárba.

Sajnos csak jövő héten kedden délelőtt lesz rendelés a gasztron. Anyunak szóltam hogy jöjjön le hétfőn délután és elvisszük mert páromat nem szívesen engedik szabira meg ugyebár nekünk az pénzkiesést jelent.

Voltam 6 hetes kontollon is. Egyből kérdezték hogy időpont volt?
Mondom nem de nem is érdekel mert látom hogy pang a váró. Rajtam kívül senki nem volt. Megvizsgált a doki minden oké, említettem hogy nem mindig sikerül teljes mértékben a vizeletet megtartani el-el cseppen. Hüvelytornát kell csinálnom itthon kaziról vagy eljárni ilyen tanfolyamra. Illetve védekezni kell hiába vagyok elzáródva mert a terhesség vagy az idő simán szabaddá tehette a petevezetőket.

Ez volt a mai nap. Jövő héten szemészet meg gasztro.

MONIC
Olyan ritkán teszel képet hogy nagyon látszik Danikán a változás. Csak ámulok amikor nagy ritkán teszel fel hogy ez biztos hogy ő mert akkorát változott. Gyönyörű kisfiú és milyen nagy már! :)
A szánkós nem semmi jó kis gúnyája van biztos jó meleg.
Az etetőszékesnél jót nevettem általában Miló is bealszik etetés alatt de hát ő még csecsemő! :lol: Ugyanolyan előkénk van. Nemonetól kaptuk! :wink:

VIUS
Sajnálom Darinka pocóját. Remélem nem lesz hasfájós.
Lányoknál ritkább.
Lehet Milót annyira lánynak akartam azért ilyen! Hasa se fáj csak néha de nem sír miatta. :)

TWISt
Ugyanez volt velem is hogy ilyen rendszertelen fájások kínoztak de nekem nem akart szűnni. Viszont másnap estére már meglett Miló úgyhogy sztem most már nagyon kevés van hátra.

Lehet hogy még kivárja azt a két napot de sztem nem biztos.

dita75

Dita Remélem minél előbb rendbe jön Miló és bizom benne hogy a tápi is jó lesz.

A hasfájás sajna nálunk jelen van már mindent kipróbáltunk most felváltva minden nap mást kap egyi nap infacol a másiknap espumisan a harmadik nap pedig angol víz igy nem szokik hozzá de ugy látom hogy jó is igy.

Kép

Kép
vius
Baja

Dita,
csak gyorsan Neked! Milyen tápit kaptál? Pregomint? A lényeg, hogy bármilyen tejmentest, már a 2. alkalommal az orvos saját hatáskörében egy éves koráig 90%-os támogatással írhatja fel, 1 éves kor felett kell hozzá szakorvosi (gasztroenteorológus) javaslat. Nekünk mondjuk adtak már most is, de Lili anno enélkül kapta. Így 375Ft egy doboz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINA
Bezony mondta a dokinéni is! Ezért is megyünk minél hamarabb a dokinénihez! Legalább ennyit meg tudunk spórolni mert konkrétan a családi pótlék tápira megy el sőt több is ha jól számolom.
Seggemet földhözverem örömömben ha ez sikerül. :)
Bár annak nem örülök hogy allergiás. :(

dita75

Sziasztok!

Most önző módon csak magamról :oops: Ezt intéztem ma...Megjöttem a nagy faluból, és várakozáson felül jó híreket kaptam :) Több, mint valószínű, hogy ősszel végre meglesz a plasztikai műtétem, és megint emberi formájú lesz a hasam. És nemcsak, hogy elvállalta a doki, de szerinte nagyon szépen meg lehet csinálni, és hab a tortán, hogy több, mint valószínű, hogy mehet tb támogatással is! Remélem nem jön közbe semmi... Nagyon tropa lett az ikerterhességtől, a hasizmaim jó 5 centire elszakadtak egymástól, hatalmas hasfali tágulatom lett :cry: Mintha mindenórás terhes lennék, és se tornával, se fogyókúrával nem tűnik el. Meg a bőröm is lóg, mint egy szatyor :cry: Na, ezt a szörnyet tünteti el a dokim :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szasztok! Sajnos, elmúltak a fájások. Remélem, hogy holnap reggel megint kezdődnek. Nekem ez a reggeli, alvás utáni fájás a módi:)

Monic, jé, szöszi lett Danika, nagyon szép!
Vius, Darinka egyre szépségesebb:))

Évi, de klassz lesz lapos hassal élni:))) Irigy leszek!:)

Ditus, kíváncsi vagyok az új tápira, hogy beválik-e.

Megyek aludni, mert 4-kor keltem. Puszi
Vendég

Jó reggelt,

Twist,

mi újság? Hogy vagy?
A sógoromnak ma van a születésnapja :wink:

Kép}
monic80

Monic, Boldog szülinapot a sógorodnak:)))

Szóval, megjöttem az NST-ről és a vizsgálatokról. Fájások vannak szépen, de ugye, megszakadnak, azaz csak jósló fájások. Ma reggel 5 percesek is voltak, csak abbamaradtak. Az autózás kihozza belőlem a fájásokat. Mondtam, hogy körözzön velem a kórház körül, hogy megszüljek végre:)
Na, szóval, méhszáj 1 nap alatt 2000-ról 2111-re nyílt ki, nagyon örültem neki, jól haladunk.)
Hazaküldtek még sajnos. És vasárnap megyek újra NST-re és ilyesmire, bár addig megindulhat magától a szülés (erre mindig van sansz). Ha nem szülök meg addig, akkor hétfőn befektetnek és csak babámmal a kezemben jöhetek csak haza, hurrá! Már úgy irigykedtem, amikor a babasírásokat hallottam a folyosón, kíváncsi vagyok, hogy milyen hangja van Dorkának.)
Vendég

Sziasztok

Látom Twist már megelőzött én is akartam írni de sajna a hercegnő lefoglalt.

Most aludt el majd jövök csak nem akarom felkelteni mert a gép is abban a szobában van ahol ő.

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja

Twist,

nagyon örülök, hogy haladtok, remélem azért Dorka nem várja meg a vasárnapot :wink:
Nem is tudom, hogy mit írjak, hogy pihenj, vagy ne pihenj... Azért kell pihenned, hogy a szülésre ne legyél fáradt, azért meg ne pihenj hátha megindulna a szülés. :roll: Szóval, fogalmam sincs.

Vius,

Danika is alszik éppen, őt szerencsére nem zavarja semmi, már kiskorától a zajokhoz szoktattam, most is szól a tévé meg gépezek, apa meg csörög az edényekkel mert ma ő főz.
Hasfájást nagyon sajnálom, Danika aznap amikor betöltötte a 12. hetet már nem fájt a hasa, úgy mintha elvágták volna neki. Kívánom, hogy Darinkának is így legyen :wink:

Kép}
monic80

Csajok, ez a hasfájás dolog mikor kezdődik a babáknál?
Ditus, hogy van a Miló popsi?

Most délelőtt mesélték a kórházban, hogy bejárnak emberek telefont lopni a szülőszobába. Nem semmi! Akartam laptopot, fényképezőt és telefont is vinni, de így hogyan? Azért kell telefon, mert akarnám értesíteni a rokonokat. De így hogyan? Ti hogy csináltátok?
Vendég

sziasztok
TWIST
nagyon jól érzi magát odabent Dorci. :) NEm csoda hisz idekint hideg van! Nem hülye az a gyerek hogy a 37 fokos meleget választja!

Én végül nem vittem el a laptopomat de amúgy sokszor tárva nyitva maradt a kórtermünk és együtt mentünk az anyukákkal gátkezelésre vagy gyógyszertárba, enni vagy a nőgyogyira azokhoz akik még nem szültek meg. Soha semmi nem tűnt el. Lehet hogy csak szerencsénk volt. De a laptopomat bántam nagyon hogy itthon hagytam mert nagyon hiányzott a beszélgetés veletek.

ÉVI
Ez nagoyn jó hír.
Ne izgasd magad mostanában én is csak magamról írok sajnos másra most nem nagyon van időm. Remélem majd később ez változni fog. Sokszor nem is nézem hogy írok, se vessző se pont se füle se farka a mondandómnak gyorsan behadarom ahogy van egy kis szusszanatnyi időm. :)

MONIC
Hogy van Danika?
Ajánlották tegnap nagyon a bioptron lámpát. Fel is hívtam a kozmetikus barátnőmet hogy kölcsönadná nekem hétvégére hogy kezeljem vele Milópopit, de végülis mióta ezt az új kaját eszi azóta minden oké mert a popija is szinte ujjászületett hisz nincs benne gyakorlatilag a szarban naphosszat hisz azért 5 percenként mégsem pelenkázhattam. Amúgy írtam a kakik számát és most visszanéztem hogy hetek óta megy ez már és kb. 10 csomag pelenkánk ment el mert tényleg lelkiismeretesen szedtem alóla ki mindig mert tudom hogy csípi neki és ettől nem javult hiába akármilyen kencefice ha a fő probléma nincs megoldva.
Ma elmentem a dokijához de nem volt csak az asszisztens és elpanaszkodtam hogy mi történt velünk mondta ő is hogy jól tettem hogy nem hagytam annyiban jól működnek az anyai ösztöneim hogy valami nem stimmel a gyerekkel és 3 doki sem tudott megnyugtatni meg ti sem tudtam hogy ez nem normális ennyi széklet. és láss csodát tegnap óta egyszer kakilt és normális állagút nem hígat. Igaz baromi zöld mintha sóskát evett volna a gyerek és nem is valami jó illatú de ez a tápszer eleve baromi büdös és sztem szar íze is van. Nem is nagyon akarta inni tegnap mindig meghagyott belőle és úgy itta mint aki meg akar fulladni. Borzasztó hangokat adott ki. Máskor is szokott de ennyire nem. Már párom szólt rám hogy fulladozik a gyerek miért erőltetem a kaját. De hát ha egyszer szopta még akkor vegyem el tőle? Kicsit pihentünk büfizett egy picit aztán újra próbáltam hogy kér-e még, kért és szopizta de megint azt a hülye hangot hallatta. Kész voltam már tőle. Aztán éjszaka meg az istennek nem akart büfizni már nem is tudom mióta tartottam már zsibbadt a kezem, de tök be volt ájulva. Elaludt teljesen. mondom jó hát akkor leteszem lehet nem nyelt levegőt hisz ezek az aventes cumit elég jók.
Rá másfél órára majdnem szívinfarktust kaptam úgy rákezdett bömbölni nem tudtam mi a szar van. Kikaptam az ágyból szegénykét továbbra is úgy üvöltött mint akit nyúztak. Valahogy ösztönösen éreztem hogy talán böfigondja lehet mert fuldoklós hangokat adott ki arcával a föld felé emeltem hát dőlt ki belőle a böfögés olyan szinten azt hittem hányt de nem. Bántotta a kis pociját a bent maradt böfike. Végül megnyugodott pár perc múlva amikor kibüfizte magát. Kis drágaságom. Mik érnek mostanában bennünket! :roll:
Most voltunk a dokinál kiirattam még neki két doboz szörnyületet. Remélem hamar kapunk időpontot a gasztrora mert a gatyánk rámegy erre a cuccosra. Csak a gasztros doki javaslatára kapjuk meg a támogatást.
Még lenne mit írnom de már így is hosszú voltam meg ébredezik a szerelmem. Két órát sétáltunk illetve ebből fél órát a dokinál voltunk meg boltban és gyógyszertárban.

dita75

Ja és tegnap a feje búbján elkezdett koszmósodni.
Nem tudom mi jöhet még. Pedig minden nap hajat mos és meg van fésülve. Anya úgy mondta hogy most tegyek rá olajat és sapit este meg a fürcsinél mossam le neki. Ti hogy csináltátok Linácska?

Még annyit akartam mondani hogy amíg gondolkoztam hogy mitől lehet ez a sok fosi az is eszembe jutott hogy lehet nem jól csinálom a vizét neki mert a babavizet nem kell forralni csak két nap után. Aztán amikor letelt a két nap akkor is azt csináltam hogy felforraltam lehütöttem és visszatettem a hűtőszekrénybe ugyanúgy és amikor kellett akkor csak melegítettem a mikróba most meg az avent melegítőbe mert közben rájöttem hogy működik. De akkor ezek szerint nem a technikámmal volt a baj hanem allergiás a gyerek.
Na ez lett volna a legutolsó amire gondoltam volna. Sejtettem hogy tápi gond van de azt gondoltam hogy csak erre a tápra nem reagál jól de hogy ételallergiás ??????? Erre nem számítottam.
Azért akinél dől a tej biztos durva ha ilyesmi kiderül a gyerekéről.

Lina nem is tudtam hogy Lilinek is kellett ilyen cuccos.
Nálatok hogy derült ki hogy erre van szüksége?

dita75

Most evett és kihányta az egészet. Mi van ezzel a gyerekkel? :(
Minden tiszta tápszer! :roll: :roll: :roll:
Most alszik újra. Kezdek ki kész lenni mint a mateklecke.
Épp most hívtam fel a veszprémi dokit hogy azóta jól van a babám mióta ezt a trutyit kapja.
Amúgy még sose hányt leszámítva amikor hazajöttünk a kórházból talán 2-3x.

dita75

Dituli, én is ezt a kezelést olvastam a Kismamák nagykönyvében a koszmóra, amit te anyud mondott. Érdemes kipróbálni.
Reméljük, hogy csak mohó volt, azért hányta ki az egészet.
Viszont tök jó hír, hogy a popója és a kakija rendben:)))) Hurrá:)

Aszem nekem elment végre a nyákdugóm, felismertem:) Az jó, ha szúr a méhszájam, ilyesmit érzek? Remélem, hogy tágul szépen ügyesen.
Megértem, hogy Dorka nem kíván kijönni ilyen hidegben:) Van esze:)
Vendég

Twist,

Danika 5 napos volt amikor elkezdődött a hasfájás és 12 hetes koráig tartott.
A szülőszobán végig a kezemben volt a telefon, amikor konkrétan szültem akkor a férjem vagy a szülésznő vigyázott rá. Szerintem meg lehet oldani, hogy ne tűnjön el.

Kép}
monic80

Hali

Twist anyu azt mondta éjjel mentek szülni :)Szólj bármi van

Az unokatesomnél is elment a dugó és éjjel meg is szült a csaj.

Lenne egy kérdésem .

Lehet a bcg oltástól nyügős mert nagyon csúnyán be van durranva a keze.?

Ki kelett vennem azt a szép fülit a füléből mert megint kitéptük így megkapta az én baba fülimet majd visszakapja mikor 2-3 éves lessz úgy sírt most meg én bőgök meg lelkiismeret furdalásom van.

Kép

Kép
vius
Baja

Dita,

hányt Miló vagy csak tápit böfizett? Danika eddig csak egyszer hányt életében de akkor sugárban, a 3 napos láz kezdődött így nála.
Szerintem Milónak még szoknia kell az új tápit.
Koszmó ellen én megvettem a Babe koszmó elleni samponját (kb 2000 Ft), de igazán úgy szabadultunk meg tőle, hogy bekentem babaolajjal, aztán este fogkefével szép óvatosan le tudtam szedni neki az összeset. Azóta sem jött vissza, mondjuk még a mai napig a koszmó elleni samponnal mossuk a haját.

Twist,

ha a nyákdugó elment akkor nem kell menni a kórházba (ebben teljesen tapasztalatlan vagyok mert nekem már a kórházban ment el, de azután még órák múlva született meg Danika)? Van szülésznőd akit meg tudsz erről kérdezni?
Nagyon izgi, Elvisnek is ma van a szülinapja, ma lenne 75 éves. :wink:

Kép}
monic80

Vius,

nem tudom, hogy az oltás miatt nyűgös-e a picike, lehet, hogy fáj neki. Ha kifakad végre akkor már biztos nem fog neki annyira fájni. Gondolom tele van váladékkal.

Kép}
monic80

Vius, nehéz anyának lenni, soxor sirtam én is Olcsával. De mennyiszer.

Móni, Neked már legényed van vazze, Danci csodás, dönci. Jaj annyira láccik rajta hogy a szeme sem áll jól, némelyik képen látom benne a fiamat.

Ditus, remélem most már végre dülőre juttok kaki, popsi, kaja téren, drukkolok

Viki, férjem most épp alakulóban van neki egy zenekara hála Istennek két fős lesz, latint jáccanak majd, de jelenleg zé-zajozik, www.ze-zaj.hu, itt olvashacc róla és ha elég szemfüles láthacc rólam na és még Olcsáról is képeket.

Twist, nagyon drukk neked, rem minden jól alakul, kérlek küldj sms-t h akció van.

Csajok, néhány kép az elmúlt időszakról:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
pgsuska

Viki, talán igy könyebb : www.ze-zaj.hu

Vius, Darinka napról napra változik és nagyon teccik csak ki ne fogjam Olcsának :oops: :lol: :lol:

Kép
pgsuska

Jó reggelt!

Suska Oli mennyit változott :lol: tényleg olyan szép a bőre
látom a háttérben ott a Herendi készlet..még a mintáját is felismerem :wink:

Dita remélem most már tényleg jó lesz.
hányás..Zsiga képes este túlenni magát, és ilyenkor hányni is szokott :twisted: :roll: szóval lehet sok volt nkei az adag
Ricsi meggyógyult már?

Twist de izgi

:lol:

Vius sajnálom fülbevalót

Évi éljen a szép pocak :lol:

Monic látod ilyeneket nem támogatnak, csak a férfiból nővé operálást :roll:
Vendég

Kép Kép
Vendég

Szasztok! Bejelentkezem, mert még nem szültem.
Szóval, barnázgatok, de csak alig, szóval, 2 óránként egy fél cseppet. És tegnap a barnázás nagyobb mennyiségben jött picit és zselés állagú volt, tehát nem vér, hanem zselé (bocsi a naturalizmusért). És szerintem ez volt a nyákdugó. De még nem szültem.
Nálam ezek szerint ez nagyon lassan megy, ez van, így jártam.
Aludtam egy jót éjjel, de örültem is neki, hogy legalább nem hulla fáradtan megyek szülni. Mindig attól félek, hogy fáradt leszek, mert éjjel nem tudok aludni és úgy megyek szülni. Mint Dituli, aki nem aludt napokig.
Most jön értem a párom, visz el a szüleimtől, most már ő vigyáz rám, aminek örülök, vele olyan jó nyugis vagyok:)
Szóval, semmi, kicsit fáj a pocim. Nekem igazán az autóban jönnek a fájások, most is hazafelé majd biztosan fájni fogok, aztán meg az a rossz, hogy elmúlnak ezek.

Ja, anyum mondta, hogy be van dagadva a fejem, a szemeim, a szám. Amúgy meg a bokám is, az ujjaim stb. Szóval, vizes vagyok és tényleg szülés előtti állapotban vagyok, csak az a baj, hogy már napok óta van ez. Azt hittem, hogy gyorsabb lesz. Anyukám itt káromkodik, hogy mertek hazaküldeni a kórházból, ott kellett volna tartaniuk és régen bezzeg nem volt ilyen. Nagyon aggódik, hogy a metró lépcsőjén fogok megszülni. Toxémiám nincs, mivel a vérnyomim 125/74, tök normális!

Most már 13.20 van és semmi nem történt, itthon túlságosan megnyugszom és elmúlnak a tünetek. Mindegy, a lényeg, hogy hétfőn befektetnek és utána már babával jövök haza. Puszi mindenkinek!
Vendég

SZiasztok,

[color=blue]Twist[/color],

én már sík ideg vagyok, igazság szerint azt hittem, hogy már meg is született Dorka :wink:
Kitartás, már nincs sok hátra :wink:

[color=blue]Zsuzska[/color],

gyönyörű baba Olcsi, sőt ő is inkább már kisfiú mint baba. Hogy nőnek ezek a gyerkek :lol: :lol:

[color=blue]Boni mami[/color],

Zsigi jól felszerelkezett innivalóval a nagy útra. Szerintem a zenekar mellett szánkós bandát is alapíthatnak a srácok :lol:

Kép}
monic80

Dita,
milyen tápszert kaptatok??? Egyébként egy éves kor alatt símán a gyerekorvos saját hatáskörében írhatja támogatással, ahhoz nem kell a javaslat. Én ma váltottam ki 3 dobozt 1126 Ft-ért.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja és a koszmó...
mi vazelinnel kentük be, rajtahagytuk vagy öt órán át, aztán lemostam, már amennyire a vazelint lehet, és puha fogkefével ledörzsöltem. Igazából dörzsölni nem kell, hanem a fogkeve szálaival alá lehet nyúlni az elhalt hámnak. Ja, és ne mosd minden nap a haját, attól is koszmósodhat. Mi most már Levinek jó ha hetente megmossuk.
Ha meg jön vissza Milóból a kajcsi, akkor add neki 1-es lyukú cumiból. Ha Avent, ha nem, nyeli a levegőt, főleg, ha gyorsan jön. Ő még nagyon pici, Levinek kb. 4,5 hónaposan cseréltem le 2-esre. Igaz lasabb, de benne marad.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szasztok! Még egyben vagyok, holnap reggel megint megyünk a dokihoz, de csak megnéz és persze a babát is. Folyamatosan ellenőriz minket, ami azért megnyugtató:) Csak hát vidékről feljárni naponta.... hát elég gázos.
Igazából már az egész családot idegesítem, hogy nem szültem. A párom is azt mondta, hogy hétfőn odavisz a kórházba és elhajt a kocsival és már nem fog értem jönni - megmondja a dokinak, hogy most már szedjék ki belőlem a babát, ő nem vár tovább.))) (mekkora lüke!!!)
Már senkinek sincs ideje vigyázni rám, ügyeletben lenni mellettem, az az igazság. Kifáradnak a családtagok, hiszen ennyit várni egy babára, iszonyúan fárasztó. Én barnázgatok, voltak fájásaim is, de mindig elmúlnak. És nagyon hisztis vagyok már, nem igaz, hogy más simán megszül, én meg egy ilyen nyomi vagyok:(((((
Vendég

twist: A barátnőm 3 héttel hordta túl a kisfiát! Mindig azt mondták, hogy biztos elszámoltak valamit. Már minden nap hívogattuk, hogy mi újság. A végén próbálták megindítani neki a szülést, de császár lett mert Áron rosszul tartotta a fejét. De nálad nem ez lesz, csak még jól érzi magát Dorka odabent.
vicky79
Budapest III. kerület

Twist,

fel a fejjel, már szépen elindult a szülés, zajlanak az események, egyszer csak Dorka is úgy dönt, hogy kifelé indul.
Megértem, hogy hisztis vagy, nem is tudom mi lesz velem, ha Kistesó kivárja az idejét, mivel Danika 3 héttel korábban jött, szerintem a Kistesóval az utolsó 3 hetet tűkön ülve fogom tölteni a nyári kánikulában...

Kép}
monic80

Jó Hajnalt lányok! Nem bírok aludni (minden reggel ez van), 3 körül megyek wc-re, aztán beindul az agyam és nem megy a visszaalvás.
Vicky, szióka, ezer éve! :-) Anyósom is 3 héttel tovább hordta a férjemet, szegényke, nagyon rossz lehetett nagy hassal. Nekem hétfőn csak megindítják, valami csak lesz. Gondolom, hogy azért fektetnek be. Bár van, aki ott sétál a folyosón hetek óta, mindig talizunk az NST-n és még egyben van szegényke. Jó sokáig váratják. Ó, én már egy hónapja babázhatnék, ha igaz lenne a népi mondás, hogy a lányok korábban jönnek.
Azért az jó hír, hogy pl. a méhszáj kinyílása tök magától történt, tehát semmi gyógyszer vagy ilyesmi. Tehát valamit csak intéz Dorka odabenn, csak lassan. Ma kíváncsi vagyok, mit mond a doki és remélem, hogy még jobban kinyílt a méhszáj. Megint szülőszobai pakkal megyek, már úgy nézek ki, mint aki naponta edzésre jár a sport-tatyómmal:-) Szóval, megyek az "edzéscuccommal", mert hátha örömhír lesz és benntartanak. Az előtej már nagy cseppekben jön a mellemből, úgy kell törölgetni. Szóval, Dorka jöhetne, elvileg nem hal éhen idekint, mondtam is neki:)

Monic, gratula a betöltött 15. héthez, hogy repül az idő!
Vendég

Twist a hajnali üzi láttán azt hittem... de majd ha eljön az ideje..kitartás!!!!
Vendég

Twist,
kitartás. Nálunk hivatalosan 41. hétig nem indíthatják a szülést, ha amúgy minden rendben van, sőt, csak a betöltött 41. héten fektetnek be egyátalán. Amúgy annyira egyéni, hogy ki hogy reagál a szülés megindulására. Az augusztusi topicunkban volt, aki már egy hete iszonyatos jóslókat élt át, aztán mégis császár lett, volt olyan, aki meg bement, hogy mintha fájása lenne, aztán 15 perc múlva ott volt a gyerek. Nekem a dokim a méhszáj állapotából azt mondta, hogy gyors és könnyű szülésem lesz, így is volt. Ezt mondta egyik nap, ekkor 2100 volt, aztán másnap 9:28-kor ott volt Levi, szinte fájások nélkül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vannak hírek: valami átlátszó zselés dolog kezdett jönni belőlem, kb. 1 dl. Nem tudom, hogy nyákdugó vagy esetleg magzatvíz szivárog, nem értek hozzá. Indulunk a dokihoz (kicsit elaludtam a hajnali kukorékolás után) és megtudjuk. Drukkoljatok!:)
Vendég

twist: Mennek a drukkok.
vicky79
Budapest III. kerület

Twist,

nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!

Kép}
monic80

Twist!
Nagyon drukkolok! Már hajnal óta nézem a telcsimet, hogy jött-e üzi tőled!
Gyors, és problémamentes szülést kívánok neked! Remélem ma már bent tartanak, mert az neked is megnyugtatóbb lenne, gondolom!

rodina74

sziasztok twist szülőszobán mindjárt repesztik a burkot hajrááááááááááááááááááá

Kép

Kép
vius
Baja

Twist, nagyon drukkolok neked, hajrá, ügyesek lesztek!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?