VIKI
Ja én értem a dokit de azt nem hogy hagyják szenvedni a picit azért mert másik dokihoz tartozik???
Mindegy ezeket a palotaiakat kilőttük ahányan vannak mert ezeknek minden természetes.
A popija már javulgat nem olyan randa már mint volt de még mindig vannak részek ahol a hám sérült a kis bőrén.
Bizony nem normális ennyi fosi, kérés nélkül is felírta a dokinő a másik tápit veszprémben és szerinte ételallergiás. (tejallergia) El kell vinnem gasztroenterológushoz. Remélem az új kaja beválik. Akkor ezt fogja kapni 4 hónapos koráig.
A pofiján is a pöttyök a tápi miatt vannak, arra is kapott kenőcsöt. A palotai 3 db orvosnak ez is normális volt. A bőre is fehér, száraz és érzékeny arra is kapott testápolót ezt sem közölték velem én már azt hittem meggyógyult mióta a Gabi babaápolókat hazsnáljuk. Nagyon érzékeny Miló mindenre. Amikor mondta a tesóm az ultrahangon hogy na Jutka lesz egy nyápic fiad nem is mondott hülyeséget. De persze akkor is százszor jobban jártam hisz egyrészt imádnám akármilyen is lenne másrészt találkoztam a szobatársunkkal aki elmesélte hogy szinte óránként eszik a gyereke és a hasa nagyon fáj neki valamint közöttük alszik mert folyton üvölt de főleg este órák hosszat. Mondtam neki hogy Milónál egy kezemen meg tudom számolni hányszor sírt és abba is hagyta ha kézbe vettem vagy megetettem. Nagyon irigyelt a csajszi. Gondolom nem sok ilyen baba van mint az enyém mert a körülöttünk állók is csak lestek és méregették Milókát hogy ez valami UFOgyerek lehet
A védőnő is kérdezte hogy mi ez a nyekergés, mondom így sír. Nem az a bömbölős tipus. Éjjel arra ébredek hogy kepeszt az ágyban csendben így jelzi hogy éhes. Odatettem neki csörgő labdát meg ilyesmit hogy meghalljam mielőbb hogy felkelt mert nem sír ám. Ahová leteszem ott elalszik legyen az hinta,babakocsi, kiságya vagy a mózeskosár. Neki tök mindegy. Tündér. Agyon ajnároztam a dokinőnek hogy milyen kis drága gyerek és hogy hagyják szenvedni az ovosok nem adnak neki másik tápit és hogy milyen csúnya a kis popija hogy fájhat neki de még emiatt sem sír. Majdnem én sírtam el magam ahogy meséltem ott neki hisz olyan kis védtelen a kis drágám.
Most ahogy hazaértünk az új tápit kapta állítólag ahétvégére kiderül hogy beválik-e. Eléggé furcsán itta pedig sztem nem szarabb az íze a másiknál.
Kiváncsi leszek! A bőrére, popijára és az arcocskájára is kapott mindenféle szereket. Egy egész vagyont hagytunk ott a gyógyszertárba.
Sajnos csak jövő héten kedden délelőtt lesz rendelés a gasztron. Anyunak szóltam hogy jöjjön le hétfőn délután és elvisszük mert páromat nem szívesen engedik szabira meg ugyebár nekünk az pénzkiesést jelent.
Voltam 6 hetes kontollon is. Egyből kérdezték hogy időpont volt?
Mondom nem de nem is érdekel mert látom hogy pang a váró. Rajtam kívül senki nem volt. Megvizsgált a doki minden oké, említettem hogy nem mindig sikerül teljes mértékben a vizeletet megtartani el-el cseppen. Hüvelytornát kell csinálnom itthon kaziról vagy eljárni ilyen tanfolyamra. Illetve védekezni kell hiába vagyok elzáródva mert a terhesség vagy az idő simán szabaddá tehette a petevezetőket.
Ez volt a mai nap. Jövő héten szemészet meg gasztro.
MONIC
Olyan ritkán teszel képet hogy nagyon látszik Danikán a változás. Csak ámulok amikor nagy ritkán teszel fel hogy ez biztos hogy ő mert akkorát változott. Gyönyörű kisfiú és milyen nagy már!
A szánkós nem semmi jó kis gúnyája van biztos jó meleg.
Az etetőszékesnél jót nevettem általában Miló is bealszik etetés alatt de hát ő még csecsemő!
Ugyanolyan előkénk van. Nemonetól kaptuk!
VIUS
Sajnálom Darinka pocóját. Remélem nem lesz hasfájós.
Lányoknál ritkább.
Lehet Milót annyira lánynak akartam azért ilyen! Hasa se fáj csak néha de nem sír miatta.
TWISt
Ugyanez volt velem is hogy ilyen rendszertelen fájások kínoztak de nekem nem akart szűnni. Viszont másnap estére már meglett Miló úgyhogy sztem most már nagyon kevés van hátra.
Lehet hogy még kivárja azt a két napot de sztem nem biztos.