ercsikati:azt hiszem cs-andy csinált táblázatot,hogy ki mennyi idős terhes,fiú vagy lány baba lesz,első vagy második esetleg harmadik,hol fog szülni,hogy fogják hívni a babát.Erre gondoltam
Cicák:nekm egy van,3 hetes kora óta nálunk van a lakásba,most 2 és fél éves.Nálunk bejöhet a szobába is,sőt ágyban alszik.Elég higiénikusan tartjuk,két havonta van fürdetve.A konyhában asztalra nem mehet fel,bár néha látom a "bűnjeleket" hogy az asztalon járt.A szobába sem mehet fel az asztalra,vagy szekrényre,bár nagyon szeret minél magasabb helyre felmászni.Még az erkélyre se mehet ki,csak nyáron és akkor is csak akkor amikor én is kint vagyok és csakis addig.
Nekem is azt mondták,hogy dobjam ki vagy ajándékozzam el,de nekem nincs szivem,nagyon imádom.(Már van két önként jelentkező rá,aki szivesen gondját viselné).Én vidéken nőttem fel,14 évig éltem szabolcsba,állatokkal voltunk körülvéve,mindig volt kutyánk és szobacicánk is.Semmire nem vagyok allergiás!Már csak ebből is indulok ki,hogy nem árt ha a kicsi szervezete is immunissá válik pl a cicaszőrre.Bár ha allergiás lenne mégis rá,akkor egyértelműen megválnék a cicustól.Majd meglátjuk.
Én eddig 3 hét alatt 4 kilót szedtem fel,és elvileg most jön majd amikor heti fél kilót is hízhat az ember lánya.Remélem nem fogok azért +10 kiló fölé menni.
Hozzám jöhet a védőnő,a babaágy helye már ki van alakítva,csak majd májusban kapjuk meg az ágyat,babaruhából már alakul a dolog.Párom nővérétől elhoztam az első adagot+mi is elcsábulunk egyszer kétszer.Tegnap vettem 4 előkét
Anyu mondta hogy ő ciciztetésnél is ránk kötötte ,így ha melléfolyt,vagy visszabüfiztük,nem a ruhánkra ment meg a textilpelusra,hanem arra és azt könnyedén kilötybölte a csapba.(meg ő mondta hogy sose tudta volna megjegyezni hogy melyik textilpelust mire használta).Plusz anyunak megvan még a mi baba plédünk,és azt mondta kitisztittatja és nekünk adja
(igaz hogy egyik fele rózsaszin alapon fehér minta a másik oldala fehéren rózsaszin minta,de ha csak a babakocsiba teszem amin feküdni fog a baba,szerintem lényegtelen milyen színű).Alig várom a következő adag bébiruhát,olyan édesek,és némelyikről emg se mondaná az ember hogy használt
Olyan izgatott vagyok,holnap megyünk 4d-re,már majd megesz a fene!