Angyal, én is kaptam fél éves injekciós kezelést, a nevét nem tudom. 4 hetente kellett mennem, és így fél évig kb. nem volt mesim.
Zsu, ez a kutya sztori nagyon állat
a passzív táppénz 45nap, ha jól tudom, de nézz utána, ilyen címszóval, hogy passzív táppénz.
Ranita, le a kalappal látom, napra kész listád van kivel mi történt. Hát igen, általában mindenki csak szív a munkahelyén.
Suzy, nekem az endo kb. fél évig volt meg, úgy hogy tudatosan tudtam, hogy ott van a munkahelyemről nem tudtam eljönni, hogy megműtsék. A doki azt mondta, sok időt nem lehet vele várni és húzni halasztani, de ha nekem nem fáj akkor nem vészes. Hozzáteszem nekem a császár hegében volt, jól látható csomóként.
Betty, nagyon sajnálom
Próbáltam visszaolvasni, kicsit el voltam tűnve, doki után nem tudtam jönni. Pénteken már nem tudom mi volt, szombaton Vivi szülinapjára készültünk, mert most jöttek a kispajtások.
Szóval az én sztorim:
Ugye csütörtökön mentem dokihoz, mert reggel megjött. Beléptem egyből avval fogadott, hogy elnézést kér, hogy nem válaszolt az sms-re amit írtam neki a nagy tüszőkről, de a fia elbabrálta a telefonját. Mondta, hogy az a doki szerinte egy kicsit túl reagálta a túlstimulálást, és hogy akkor ő még nem látott olyat, mert csak ilyezgetésnek volt jó, másnak nem nagyon. Sőt az 1 tüszőrepit sem értette, hogy miért csak az egyiket kaptam meg. Mondta, hogy jó akkor most már inszem. Mondta, hogy nagyon jól időzített, mert pont jövő héten megy szabira és nekem rákövetkező héten hétfőn kell mennem 1. uh-ra vagyis 18.-án. full normális volt, elmesélt egy HSG-s sztoriját, hogy hogy járt, csak lestem mi a fene közöm van ehhez. Majd egy csoporttárást aki felhívta és kiderült u. az a baj van neki mint nekem volt az endoval. Ehhez is mi közöm, de jó volt vele dumálni. Felírta a merionált meg a costit és a coragont is. Megbeszéltük, hogy 3inszemet megcsinálunk ha nincs eredménye akkor megnéz lapoval, nem-e még maradt egy kis endo, mert ha van akkor nem esek teherbe, illetve valami méh vizsgálatot is kell csinálni 3 sikertelen inszem után. Mondta ha ott minden rendben és a lapo nem mutat semmit akkor lombik. Mondta, hogy ő ezt látja jónak, hogy előbb inszemezzünk, és csak utána vizsgálatok.
Mondta azt is, hogy lehet akár egy fel nem szívódott varrat is ami okozhatja, hogy nem esek teherbe. Így most kiveséztük a dolgot a-z-ig. Aranyos volt, sőtttt ő nekem soha nem csinál a klinikán uh-t mert van saját rendelése minden nap, hiszen onkológus is és nem tudja otthagyni minden uh miatt a betegeket. De most azt mondta nem ír uh-re papírt majd ő megcsinálja az uh-t, csak néztem, aztán majd látjuk.