Új privát üzeneted érkezett!

Hello Lanyok!!

Gyorsan visszaolvasok....

KépKép
gyancsi

Ranita :!:

Nálad sem biztos a kezdés 21-én?
Miért :?:

Nekem az első short protokoll szerint ment, de valahogy én ugy érzem meg anno a doki is mondta, hogy a long protokoll esélyesebb.
Majd meglátom mi lesz csak jussak már el odáig :!:

Most már kezdem azt érezni, ahogy közeledek, hogy vánszorog az idő.
Vendég

Tetüüüüüüm van!!Atadom Zsu-nak, azt hiszem most neki kell a legjobban!! :wink:

KépKép
gyancsi

Gyancsi :!:

Mizujs?

Vettél csizmát :?:
Vendég

Angyli- Nem vettem basszus csizmat, mert nem talaltam olyat ami tetszett volna egyaltalan, vagy ami volt az 100 euro volt, na annyiert nem veszek vazzeg :shock: ....De viszont csizma helyett 2 poncsot, meg egy kötött bolerot, meg egy barna vaszon rövid nacit, darabja 5 euro volt, igy nem volt szivem ott hagyni :oops: :D ....Miert eselyesebb a long mint a short??

Betty- Nagyon sajnalom, hogy megint nem sikerült :( ...Nem lehet egyebkent, hogy meg korai volt a teszt??Annyira szeretnem ha sikerülne vegre....De nagyon igazad van es annyira erös vagy, hogy igy allsz hozza....Csak is elöre szabad nezni es egyszer meg lesz a jutalmad!! :wink:

Zsu- Akkor azert ha rögösen is, de beadtad a szurikat :D Ügyi vagy!!!Hat a kutyas sztoridon besz@rtam :D :D :D

Princzike- Olyan sokaig fogsz dolgozni???Hat sajnos a penz az nagy ur, igy megertem :roll: Cuki lehetett ahogy apjuk izgult az UH-on!! :lol: Bizom nagyon en is a HSG-ben, meg most mar az inszemben is!!

Melike- Kitartas a melohoz!!

Bri-de jo, hogy jöttel!!!Ilyen vv-röl meg nem is hallottam :shock: Remelem jo eredmenyeket ad majd!! :wink: Talaltal mar valami szupi hobbit magadnak?

Suzy- Meg mindig nem repedt meg a tüszöd??? :shock:

Ranita- Akkor Hannaval szerencsesebb voltal!!Hogy lehet az, hogy az elsö viszonylag siman összejött a masodik meg ilyen nehezen?? :roll: ....Bettynel en is ezt kerdeztem magamtol, hogy hogy lehet, hogy ha elvileg Bettynel minden okes, akkor hogy hogy nem marad meg a baba??Erthetetlen.....

Na ma voltam shoppingolni, mint mar irtam...Aztan Csabinak ( paromnak) a baratai beugrottak egy kavera, mert Hollandiaban laknak es erre visz az utjuk kifele...Na ugy nez ki, hogy itt ragadtak es csak holnap mennek reggel tovabb igy este rendezünk egy poker partyt!! :D

Mindenkinek nagyon szep hetveget!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi :!:

De akkor igy jobban jártál, mert több mindent vettél Magadnak :D
100 euro az nagyon sok pénz egy csizmáért :shock:

Nekem, anno volt az endom, ezért a long protokolt tartja esélyesebbnek a doki, mivel longnál már 21.napon leállitják a petefészek termelését, tehát az hasonló egy GNRH-hoz, amely ugyanazt a célt szolgálta, hogy nem volt vérzésem 8 hónapig, igy nem tudott szigeteket csinálni az endometriózis.
De mivel utána volt félév spontán próbánk, és valszeg az idő alatt jöhetett vissza az a ronda endó, amelyet mai napig nem értek, hogy nem vett észre a doki inszemek előtt.

Mindegy, lesz ami lesz, amit a doki jónak lát azzal megyünk tovább.

Bizom benne, hogy HSG után már nem is kell menned inszemre, mert spontán kismama leszel :!:

Jó bulizást, kellemes hétvégét Nektek is :!:
Én a long mellett lennék de tuti nem én fogom eldönteni, hogy melyik legyen :!:
Vendég

Ancsi
Itt is tetőd van...majd csak sikerül, mert naon kerülget a szerencse :wink:
Jó pókerezést :!:

Angyli
Az endometriózisnak milyen tünetei vannak :?:
Ez ugyanúgy látszik uh-on, mint a PCO, nem?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy :!:

Nálam erős görcsöléssel, hányással, hasmenéssel kezdődött és aznap este 23h-kor mentünk be az ügyeletre, mert már az összeesés határán voltam annyira fájt.
A doki másnap megvizsgálni nem tudott, mert egyszerüen ahogy hozzámért, hogy megnézzen nem lehetett a fájdalomtól.
Aznapra kiirta a lapart.
a reggeli hasi UH ki is mutatta a cisztákat, amelyből a szövettan után derült ki, hogy endó.
én nagyon megszenvedtem vele, borzasztó csunya betegség.

igen látszik UH-on, másabb a telitettsége mint a sima cisztának.
Vendég

Sziasztooook!

Meli!
Március 1-2-re itt lesz,pláne,ha sokat dolgozol.Nekem is így volt.

Ranita!
Másodszor már nem is próbálkoztál?Anyósod egészségügyben dolgozik?
Én is ezen szoktam gondolkodni,h ha egy párnál apaával van baj miért nem sikerül?Kicsit már félek én is,mert nálunk is ez van.De majd meglátjuk!!!
Képek szééépek.

Betty!
Fagyis beültetésnél mit kell szedni?

Kamilla!
Növesztgest csak azt a pocit és hozz majd képet is!

Zsu!
Az a drága szuri mire van?Mit csinál?
BMC-be megmutatják hogy kell szúrni?
Ott váltottad ki megint a gyógyszereket?

Suzy!
Csak nem ciszta!!!!

Gyancsi!
Jól bevásároltál,jó neked!!!
Szerencsés pókerezést.

Angyal!
Mindegy melyik protokoll csak sikeres legyen a vége!

Lányok nekem nagyon szúrkál a hasam alja.Néha már összegörnyedek annyira fáj!

Kép
cukigabi
Budapest

Gyancsi, köszönöm szépen! :D

Gabi, a cetrotide szuri asszem a tüszők érlelésére való.
A vérvételi szobában kérésre megtanítják hogy hogyan kell szurizni, én anno a gonalt kérdeztem meg, nagyon aranyosak, szívesen megmutatják.
A gyógyszereket ott váltottam ki, mert jártam már úgy, hogy egy "mezei" gyógyszertárban nem volt olyan szuri ami kellett volna, mert ezeket hűteni kell és nem nagyon tartanak, csak rendelésre, meg eddig azt tapasztaltam, hogy ott a legolcsóbb.
Azért szurkál a hasad mert peteérésed van?Akkor hajrá :wink:
Vendég

Képzeljétek! Tegnap az ügyvédünk felhívta a volt főnökömet, hogy ha nem fizet akkor ma elkezdjük a pert! Ma reggel már ott is volt a pénzünkkel és a papírjainkkal! :D Végül minden jóra fordul!
És hétfőn mehetek a dokihoz, hogy írjon ki passzív betegállományba, azt egy hónapig vehetem igénybe, asszem.
Már csak a telefonom körüli dolgokat kell helyrehozni!
Vendég

Zsu!
16 cn vagyok,így valószínű,h igen.Rajta vagyunk!

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu!
Ez nagyon jó.legalább ez megoldódott.
Telóval mi van?

Kép
cukigabi
Budapest

A telómat egy hónapja vettük, aztán beszélgetés közben kikapcsol, és alig tér magához, bevittük a szakszervízbe, ott szoftvert frissítettek rajta, aztán még mindig sz@r! Visszavittük, akkor azt mondták, hogy helyszínen már nem tudják megcsinálni, el kell küldeni bevizsgáltatni, mondtam, hogy ok! Akkor nézte a srác, hogy a jótállásos papíron és a telefonon lévő imei szám nem stimmel :shock: Rögtön levert a víz! 50ezer ft volt a telefon....A dobozon lévő szám megegyezik a papíron lévő számmal, így a telefont cserélték ki!Most a férjem intézkedik, mert a melóhelyén keresztül vettük!De persze hogy szabin van a csaj aki ezekkel foglalkozik! :twisted: Na, majd hétfőn kiderül minden, remélem!
Vendég

ÓÓÓÓÓÓÓÓ de dühítő!

Kép
cukigabi
Budapest

Úgy hallottam, hogy a mnyh növesztésére jó a túró, meg joghurt, meg az ilyesmik.... :D ez tényleg így van?
Vendég

Gyancsi
nem hinném, hogy korai lett volna a teszt...másnak már ET+8-nál mutat valamit. 1% van, akinél még ilyenkor sem, és uh-n tudja meg, hogy terhes, de valjuk be, ez olyan elenyésző, és tuti nem leszek benne abban az 1 %-ban :lol:

Gabi
fagyisnál 13. cn.-től 18-ig (transferig) 2x1 estrofem tabi, majd utána csak 1x1, utrogestan 13 cn.-től 3x2 (ezt öntörvényűen, mert a doki csak 3x1-et mondott, én ezt keveseltem a múltkori 3x3-hoz :wink: )
meg a vitaminok: femibion, C, E vitamin. A pempőt eszem még. Ennyi.

Zsu
sok fehérje, sok folyadék (mentes víz), és a méhpempő ez mid nagyon jó :wink:

Többieket pusszantom :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szép jó reggelt!

Tegnap nem nagyon voltam este, nem igazán voltam jól, olyan hányingerem volt meg a hasam is szurkált, görcsölgetett, a melleim duzzadságáról nem is beszélve :shock:
De mára semmi bajon és a nagy örömömre a hőm is felment 36,7-re :!:

Puszikálok Mindenkit :!:

Csodás napot és a drukkjaim Mindenkinek :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kellemes hétvégét lányok :!:

Gabi :!:

Igy igaz mindegy melyik protokoll lesz a végeredmény a lényeg :D
Tuti, hogy pé-d van :!:

Zsu :!:

Örülök, hogy megvan a pénz és a papirok :D
A sok fehérje mind erősiti a méhnyálkahártyát.
Anno én rengeteg sajtot és halat és joghurtot ettem.

Megy a drukk ezerrel++++++++++++++++++++++++

Mindenkiért nagyon szoritok++++++++++++++++++

Puszi csajok :!:
Vendég

Sziasztok!

Angyal,
én 21-én megyek konzultációra, meg kenetet vesznek, meg apa vizsgálat lesz. Azt nem tudom milyen protokoll lesz. Az asszisztensnő mondta a telefonba, hogy akkor felírják majd a decapeptylt is :roll: . De azt nem tudom, hogy ő ezt honnét vette :roll: vagy mi lesz. Majd aznap kiderül.

Cukigabi,
többször aztán nem próbáltam beadni magamnak. Igen, anyósom egészségügyis.

Suzy,
jól megemelkedett a hőd :D .

Tegnap nem válaszolt nekem senki, mi az az antagonista protokoll???

Zsu,
a fehérje nagyon jó mnyh növesztő.

A méhpempőt milyen formában szeditek? Ez valami tabletta és hol lehet ilyet kapni???

A tegnapi napot nagyon jól zártuk :evil: :cry: . A főnököm (akivel egyébként nagyon jóban vagyok) elkezdett bunkózni, jövő héten nem is kell mennem egész héten dolgozni + még a decemberi fizumat sem kaptam meg :evil: :evil: :evil: . Nem tartom kizártnak, hogy nem lesz melóm. És, hogy ez még ne legyen elég, apa összetörte az autót, amit ő marha vidáman elmesélt nekem :evil: . Az egyik hátsó ajtónk cserés :evil: . Nincs elég kiadásunk, most meg még ez is :evil: .l
Szóval pocsék hangulatban vagyok, bőgni tudnék az idegtől :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Ha az asszinsztensnő azt mondta, akkor biztos kezdeni is fogod a decat.
Hanyadik cnapon leszel :?:

Nagyon sajnálom, hogy ilyen szemét főnököd van, de arra lenne inkább esze, hogy kifizesse a béredet :!:
Mi az, hogy nem lesz melóhelyed?
Lombikos vagy tehát védett, ki nem tehet :!:

Nálam is igy szokott lenni ha egy valami nem jó, meg sem áll legalább kettőig.

De most próbálj megnyugodni nem szabad idegeskedned :!:
Rendbejön, kialakul minden :!:
Vendég

Ranita, az antagonista protokol a ciklus 2-3 napján kezdődik, kb 11-14 napig tart, majd leszívás és pár nap múlva beülti.Ez egy rövidített változat.
Az nagy szemétség, ha nem fizeti ki a béredet, de ki nem tehet, mert védett vagy, küld el az email címed, küldök neked egy nyomtatványt, amit a dokiddal kell aláíratni és beadni a főnöknek!
Sajnálom a kocsitokat!

Suzy, tök jó, hogy feljebb ment a hőd! Hajrá!!!
Vendég

Angyal,
én idegenforgalomban dolgozok és most nagyon nagy pangás van. Az a legnagyobb baj, hogy pénzgondja van és rajtunk csattanik minden. Ilyen esetben mindegy, hogy lombikos vagyok e vagy sem, nincs vendég, nincs pénz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ranita1979 2010.01.09 12:58-kor.

Kép

Kép
ranita1979

Zsu,
akkor nekem is antagonista volt :roll: :oops: .
Küldöm az e-mail címem.

Kép

Kép
ranita1979

Dehát ha nem tud fizetést adni, akkor minden mindegy.

Kép

Kép
ranita1979

Ez egy gonosz boszorkány :!:
Soha nem tudtam megérteni, hogy ilyen szemét legyen valaki mint az a nő és sajnos nagyon sok ilyen "emberkével" találkoztam:!:

Egy biztos, hogy jogilag védett vagy, mert lombikozol és kirugni nem lehet ha a nőcike a fejére áll akkor sem :!:
Vendég

Ranita, érdekes egy nő lehet a főnököd..... :?

Ez a 2.nap, hogy szúrom magam, de már a banyakór tünetei jelentkeznek rajtam! :shock: Lehet, a dupla adagnak köszönhetően!
Vendég

Zsu,
köszi :D .

A főnökömről a történetet töröltem. Ha valakit érdekel, elküldöm priviben.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita

A rövid, illetve antagonista protokoll esetén általában a stimu a menszesz 2. napján kezdődik, és 11-14 napig tart.
A hosszzú protokoll a menszi 21. napjától kezdődik, és általában 3 hétig tart.
A méhpempő egy sűrűbb állagú anyag, mint a méz.
(lehet kapni kapszulában is, de sokkal drágább is, és nem nagyon dícsérik) Általában 10 g-os kiszerelésben van, egy nagyon pici dobozban. Én méhészboltban szoktam venni, mert ott mindig van, máshol nem nagyon (kb.1100-1200ft egy tégely).
Hogy méhpempős mézet kapj, én egy 2 dl-es akácmézet szoktam venni, és a kettőt összevegyítem. A méhész nő azt mondta, sok lombikos jár hozzá pempőért, és mézért :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jah, és napi másfél teáskanálnyit eszek kb.
A méz cca. 10 napig szokott elég lenni.

betty615

Ranita
Örülök is neki nagyon :wink:

Sajnálom, hogy ilyen főnöknőd van :!: :cry:

Zsu
Nekem a Clostillal is voltak klimaxos tüneteim, hát ha még ennyi mindent kellene szúrnom nem is tudom, hogy bírnám :!: :?: kitartás :!:

Angyli
Nem semmi, hogy nem vették észre :shock: sokat szenvedhettél az tuti :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép estét!

Sehol senki :?: ...akkor mentem lepetőd gyűrkészni :lol: :lol: :lol: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát nem volt egy leányálom de tulvagyok rajta hál Istennek :!:

Ügyesek legyetek, jól gyürjetek :D :D

Puszi Mindenkinek :!:

További szép estét, jó éjszakát :!:
Vendég

Sziasztok

Szeretnék eladni egy bontatlan doboz + 1 db (össz.8db) decapeptyl szurit! Hűtőben tárolom! Ha érdekel írj privit!

Elnézést kérek, ha valakit zavart, hogy ide is kiírtam! :oops:
De most most minden pénzre szükségünk van!
Vendég

Zsu
hogyhogy eladod a szurikat :?: Miért nem kellenek :?:
Majd meglátjuk, mit mond a dokker, lehet, nekem kell majd....bár még van egy fagyisom, csak utána jöhet szóba, ha longot kapok megint.
Ha addig nem kell senkinek, akkor segítek rajtad :wink:

Mindenkinek szép hétvégét :!:

betty615

Betty, a decpeptylt a long protokolhoz írták fel, és az már nem kell.
Köszi szépen, de tuti sikerülni fog neked a következő!!!

Szép napot Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Az, hogy kinek milyen protokoll lesz rövid vagy hosszú azt a doki dönti el a kapott előzetes hormonprofil v.v alapján :?:

Rövid vagy hosszú...mindenféle protokollhoz nagyon, de nagyon drukkolok Mindenkinek és remélem, hogy nem haragszotok, ha továbbra is maradok köztetek, mert Én továbbra is bízom a spontaneitásban :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép vasárnapot Mindenkinek, pusszantás :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Kép

Köszi a drukkot és nagyon örülök, hogy itt vagy köztünk :D

Ezerrel megy a drukk a spontánkodáshoz+++++++++++++++++

Mindenkiért nagyon szoritok+++++++++++++++++

puszi lányok :!:
Vendég

Angyal, én is kaptam fél éves injekciós kezelést, a nevét nem tudom. 4 hetente kellett mennem, és így fél évig kb. nem volt mesim.

Zsu, ez a kutya sztori nagyon állat :) a passzív táppénz 45nap, ha jól tudom, de nézz utána, ilyen címszóval, hogy passzív táppénz.

Ranita, le a kalappal látom, napra kész listád van kivel mi történt. Hát igen, általában mindenki csak szív a munkahelyén.

Suzy, nekem az endo kb. fél évig volt meg, úgy hogy tudatosan tudtam, hogy ott van a munkahelyemről nem tudtam eljönni, hogy megműtsék. A doki azt mondta, sok időt nem lehet vele várni és húzni halasztani, de ha nekem nem fáj akkor nem vészes. Hozzáteszem nekem a császár hegében volt, jól látható csomóként.

Betty, nagyon sajnálom :(

Próbáltam visszaolvasni, kicsit el voltam tűnve, doki után nem tudtam jönni. Pénteken már nem tudom mi volt, szombaton Vivi szülinapjára készültünk, mert most jöttek a kispajtások.
Szóval az én sztorim:
Ugye csütörtökön mentem dokihoz, mert reggel megjött. Beléptem egyből avval fogadott, hogy elnézést kér, hogy nem válaszolt az sms-re amit írtam neki a nagy tüszőkről, de a fia elbabrálta a telefonját. Mondta, hogy az a doki szerinte egy kicsit túl reagálta a túlstimulálást, és hogy akkor ő még nem látott olyat, mert csak ilyezgetésnek volt jó, másnak nem nagyon. Sőt az 1 tüszőrepit sem értette, hogy miért csak az egyiket kaptam meg. Mondta, hogy jó akkor most már inszem. Mondta, hogy nagyon jól időzített, mert pont jövő héten megy szabira és nekem rákövetkező héten hétfőn kell mennem 1. uh-ra vagyis 18.-án. full normális volt, elmesélt egy HSG-s sztoriját, hogy hogy járt, csak lestem mi a fene közöm van ehhez. Majd egy csoporttárást aki felhívta és kiderült u. az a baj van neki mint nekem volt az endoval. Ehhez is mi közöm, de jó volt vele dumálni.  Felírta a merionált meg a costit és a coragont is. Megbeszéltük, hogy 3inszemet megcsinálunk ha nincs eredménye akkor megnéz lapoval, nem-e még maradt egy kis endo, mert ha van akkor nem esek teherbe, illetve valami méh vizsgálatot is kell csinálni 3 sikertelen inszem után. Mondta ha ott minden rendben és a lapo nem mutat semmit akkor lombik. Mondta, hogy ő ezt látja jónak, hogy előbb inszemezzünk, és csak utána vizsgálatok.
Mondta azt is, hogy lehet akár egy fel nem szívódott varrat is ami okozhatja, hogy nem esek teherbe. Így most kiveséztük a dolgot a-z-ig. Aranyos volt, sőtttt ő nekem soha nem csinál a klinikán uh-t mert van saját rendelése minden nap, hiszen onkológus is és nem tudja otthagyni minden uh miatt a betegeket. De most azt mondta nem ír uh-re papírt majd ő megcsinálja az uh-t, csak néztem, aztán majd látjuk.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

suzy, majd a jövőhéten leírod az inszemet, mert kíváncsi vagyok te mit mondasz az "élményről"

Puszi és drukk mindenkinek+++++++++++++++++++++++

Ancsu

ancsuka

ancsuka :!:

én ZOLADEX szurit kaptam minden hónapban egyet a hasfalba fél éven keresztül.
2007. aug-ban volt az első az utolsó 2008 januárban és az első havim márciusban jött meg utána.
Vendég

ancsuka :!:

Jó alapos dokit találtál :!:
Vendég

Sziasztok
csak bekukkantottam, férjem most ébredt fel :shock: , nem akartam a billentyűzetet ütni, míg alszik :lol:
Olyan, mint egy kisbaba, most eszik, fürcsi, aztán megy aludni :lol: :lol:

betty615

angyal, én megmondom őszintén nem emlékszem mit kaptam, azt tudom 25eft lett volna ha nincs rá támogatás így azt hiszem 300 FT körül fizettem érte. Én rendesen fenékbe vagyis izomba kaptam.
A dokimon ki vagyok akadva, soha nem volt még ilyen lelkiismeretes, mindent szépen elmondott, szerinte hogy kellene csinálni, de természetesen az enyém a döntés, mondta ha szeretném akkor megcsinálja a lapot és átnéz. Én viszont egyet értettem vele, hogy inkább csináljuk meg a 3-at és bízunk benne nincs semmi gond és simán össze jön. Felesleges altatás, vágás stb.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Annyira rosszul aludtam, nagyon fáj a derekam és görcsölget a hasam, de a hőm fent van :arrow: 36,7 :!:

Beindult a munka sorozat, majd csak később leszek, remélem jól vagytok :!: :?: :wink:

Puszika Mindenkinek :!:

Betty
annyira nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++, jövőhétig kitartás, nem engedjük, hogy jöjjön piri senkihez :!: :wink:

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Betty,
akkor te még mehetnél akár a következő ciklusban fagyis beültetésre?

Ancsuka,
akkor hajrá inszem :D , alapos dokid van.

Suzy,
igen, a doki dönti el, hogy milyen protokoll lesz.

Tegnap voltunk baba látogatóba, apa unokatesójáéknál született 2 hónapja. Nagyon aranyos volt :D . És be kell nektek valljam, egy év óta először, nem éreztem irigységet :oops: :oops: :oops: . Lehet, hogy meggyógyultam :D .

Az autó ügy meg megoldódott. Apába az egyik munkatársa úgy tolatott bele, -ezt először nem közölte velem -, így kifizeti az új ajtót, nekünk meg így csak a munkadíjat kell, amiért kicserélik. Bár lehet, hogy még festetni is kell, de remélem pár 10ezresből megússzuk.
A munkára meg azt mondta apa, most ezzel ne foglalkozzak. Csak a februárra koncentráljak, meg arra, hogy sikerüljön, aztán majd lesz valahogy :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
most sztem is csak februárra koncentrálj :wink:
Igen, ha megjönne végre piri, kezdhetnénk is ebben a ciklusban :wink:

Szuzy
a hős remélem ott is marad, ahol van :!:
Köszi a drukkot, bár 100%, hogy az utro tolja sztem.

betty615

Hős=hőd :lol:

betty615

Szép jó reggelt mindenkinek!
Sajnos most nincs időm visszaolvasni, de természetesen mennek mindenkinek a drukkok +++++++++++++++++

Ma jó napom van nagyon... úgy néz ki (az előre megkapott leleteim alapján), hogy tán rendeződik a cukrom. Már várom, hogy doki bácsi rámtelefonáljon ma és mindent megbeszéljünk! :lol:
Addig is szép napot :)
Aztán remélem este jövök pár sztárfotóval, mert délután doki bácsi. Remélem mobillal tudunk pár képet gyártani. :lol:

Kép

Kép
princzike

suzy, gondolok rád, remélem sikerül, de most nem lesz inszemed? miért? Úgy volt, hogy január a 4. inszem vagy tévedek?

Kinek volt még inszemje?
Bettyt tudom, ő lombik...
Princzike, neki már egyik sem, szerencsére...
ranita, lombik neked is, de nálatok volt inszem is?
Tudom zömében lombikos mindenki "sajnos", de előtte volt inszem is?

Tegnap este néztem a híradót, és mutatták, hogy egy csecsemőt ott hagytak a kórház lépcsőjén, azt mondják feltehetően 1 napja születhetett. Komolyan csajok még el is sírtam magam, nem kegyetlen az élet? Aki szeretne annak nem jön, és sokan vannak akik "eldobják" maguktól......

:cry: :cry: :cry: :cry:

Ancsu

ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?