Sziasztok
Kis csatater van nalunk , mert most festik a beazast, azert nem tudok mostanaban jonni.
Nagy hirem van, pici fiam masfel hete atalussza az ejszakat!!!
Erdekes, hogy Emike is pont ilyen koraban kezdte ataludni.
Viszont rossz hir, hogy ugy erzem kezd egyre kevesebb lenni neki a tejem es ez sajna nem atmeneti allapot. Reggelre van egy csomo, azt ki is fejem, hogy legyen tartalek napkozbenre, meg estere, de hat az ugye eleg hig ami ejszaka termelodik. Meg nem mindig fogadja el a cumit. Ez is ugyanigy volt Emikenel. Nagyon nem szeretnek tapszert feliratni!
Mar mindent megprobaltam, voltak nyugosebb delutanok, amikor orankent! szoptattam...hogy szaporodjon a tejcsi. Egesz nap meg azert ket gyerek mellett nem fekhetek. Ennel tobbet enni meg keptelenseg,legalabb 5-szor eszek egy nap,megis nagyon felek, hogy kezdem elerni tejgyarto kapacitasomnak a maximumat. Mindegy, meg kuzdok azert!
Conti
Emike sem tudja mindig kimondani a v-t, omeg ugy mondja az ott van-t, hogy ott ban...mintha nathas lenne.
Remelem mar meggyogyult Betti.Nalunk engem kapott el Torok Gyuszi.
Meg jo hogy a manokra nem ragadt at.
Nagyon bator vagy, hogy hagyod egyedul enni, mikor nincs szem elott! En infarktust kapnek, ha osszekenne az ulogarniturat! A konyhaban meg az ebedloben ganyolhat, azt fel lehet mosni!
Nagyon edi a dumaja!
Nalunk a Nemo nyomaban c. rajzfilm a meno mostanaban, bar kisse fel a capas jeleneteknel.
Gumicukor
Emike is vezenyel, mikor vezetek:"Anya vezessen jassabban, Emike elbojul a szekeben"
Dio, Parazita
Nalunk mar reg nincs olben altatas. Ha maszkal, akkor nem eleg almos. Ilyenkor hagyom, faradjon kicsit, persze van hogy nekem mar majd leesik a fejem, o meg meg porogne. Ilyenkor mondom neki, hogy oke, anya megy aludni az agyaba, o meg jatszhat egyedul ha akar. Ez altalaban bevalik.
Eleinte persze nem hitte el, ilyenkor eljatszottuk neki, villany lekapcs, tv kikapcs, anya-apa megy aludni...
De egyaltalan akkor fogok az egeszhez, ha mar latom rajta hogy almos. Ez nalunk altalaban 9.30 es 10.00 kozt kovetkezik be, attol fuggoen, hogy aludt-e napkozben.
Ja es a mai napig megvarom, mig elalszik, vagy meselek, vagy enekelek, mikor mit szeretne, van mikor kozli hogy maradjak csendben. Eleg nehez, mert neha majd leesik a fejem es elalszom en is, de ha eleg almosan viszem aludni nem tart sokaig.
Judy
Szurkolok, hogy beforduljon a baba!
Nalunk a nem racsos agyabol is ugyanugy kiabal Emi, nem jon ki magatol, pedig neha orulnek neki, mikor pont szoptatok mikor felebred a delutani alvasbol.
Mano
En is nagyon elvezem ezt a beszed dolgot, foleg mikor elesik es ilyeneket mond:"Elofordul."
Vagy megkerdezem ker-e reggelire tejbegrizt ,mire o:"Persze."
Vagy az apjanak este kiadja a parancsot: "Apa ne jegyej szőjös!"= borotvalkozzal
Beszti
Hajra, mar nincs sok hatra, mindjart babazol!
Bilizes
Sajna nulla haladas, egyszeruen raulni sem hajlando. Ha elovesszuk, hogy ra kene ulni szepen fogja es visszateszi a helyere.
Ilke
Koszi a hianyolast, vagyok, csak inkabb olvasok, de azt is csak par naponta. Vegre lassan befejezodnek a festesi, szinezesi stb., munkalatok, el sem hiszem.
Mar nagyon kozel van a szules! Akkor mar addig nem is jottok el mihozzank? Lili szulinapi ajandeka azota is itt figyel egy szatyorban...
Kepzeld, mar raktunk el korte es barackbefottet, baracklevart es szorpot is!Meg paradicsomlevet.
Rit,Kataa
Tenyleg, utlevel! Az Emike utlevele lejart, meg jo hogy van angol utlevele is, azt meg 5 evre adjak.
De a picinek meg semmilyen nincs.
Nyuszi