Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!

Már nagyon kiváncsi vagyok nekem miket ír fel.
Neked drukk a szurihoz+++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Tető-tető-tető!!!!!!!!!!
Ezt most megtartom,bocsiiiii :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Angyal, laparom volt, és én nem akartam gnrh kezelést, mert mondtam, hogy megyek rögtön vissza a meddőségi klinikára, mert kezdeni szeretnék, és akkor nem erőltette a doki.
Ezeket az algákat hol lehet beszerezni?

Gabi, neked is antagonista protokol lesz?Köszi a drukkot, kíváncsi leszek, hogy mennyire leszek bátor reggel, bár remélem nem lesz semmi gond!
Hajrá laptető!!!!
Vendég

Gabi :!:

Ügyi voltál :D :D
Vendég

most megyek dokihoz, ha tudok akkor még jövök és válaszolok.

Puszi csajok

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Zsu!
Nekem is az lesz.

Hát csajok én még soha nem szuriztam magam,remélem menni fog majd.
Amúgy hogy kell beadni?Mármint milyen szögbe?Mennyire kell a tűt beszúrni?

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsu!
Mindenképp gyere és írd meg mi volt.ha későn érsz haza akkor is.
Legfeljebb reggel olvassuk csak :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu :!:

Értelek, akkor Te közvetlen utána már mentél is a Meddőségibe.
Én is lapar után lettem átirányitva a debreceni Meddőségi szakrendelőbe és ott szedtem fel minden hónapban az 1 db szurit, amelyet hasfalba kaptam, amely 6 hónapig tartott, majd féléves spontán próbálkozás volt, de akkor még mindig nem jött össze a baba igy utána kezdődtek az inszemek.

Nekem az egyik ismim keresztanyja gyógyszertárban dolgozik,Ő rendezte nekem de szerintem bioboltban meg lehet kapni ezt az algát.

Gabi :!:

Nálunk kétszemélyes a beadása a szuriknak, én szurom be a hasfalba, az ember nyomja be a dózist.
A tüt tövig kell benyomni.
ne ijedj meg kicsi a tü, nem fog fájni.
A GONALf-et szemből kell szurni, a decat srégen ugy nem csip annyira.

Ügyes vagy, menni fog Neked is :!:
Vendég

Gabi, ezek pici tűk,én tövig benyomtam, meg sem lehet érezni, a menopurt, kb 45 fokos szögben kell beadni, a gonalt meg 90 fokos szögben! Parázok tőle egyébként, de tudom, hogy újra bele fogok jönni, szerintem holnap azért még remegni fog a kezem :D
Vendég

Ancsuka :!:

Várunk vissza, hogy mi volt a dokinál :!:
Vendég

Suzy
Igen... úgy tervezem, hogy kb május közepéig. Most azon vacilálok nagyon, hogy az utolsó 1 hónapot töltöm otthon, de azt is úgy, hogy kiveszem az idei szabijaimat.... de aztán ki tudja még, hogy hogy alakulnak a dolgok. Sajnos ezt találom most a legjobb megoldásnak, mert a babáig még egy csomó mindenre kell pénzikét gyűjteni :roll: és így is csak 4 napot dolgozunk a melóhelyen 80%-os fizuért. Ha meg elmegyek betegállományba, akkor ennek csak a 60%-át kapom... tehát így a régi fizum fele lenne csak. Az meg hát elég karcsú lenne. Nem nagyon lehetne semmit sem félre tenni..... na nem nyavajgok ilyeneken.
Anyukám is mindig mondja, hogy ő is szeretne pár dolgot kifizetni a gyereknek szánt dolgok közül. Szerintem ezt tuti igénybe is vesszük :lol:
Igen a Genetikai UHU lesz :)

RAnita
Voltunk 4D-en még dec. 23-án. Nagyon jó volt. Apa is ott volt. Annyira be volt sózva. Ült ott a fotelban és meg sem állt a lába olyan izgatott volt. Össze-vissza hintázott, miközben vagy fél órát UHU-ztak. :lol:
Kérünk szánkózós képeket! :lol:

Zsu
Végre életjel rólad is :lol: SAjnálom a melóhelyet. Dög egy főnök... :x Hajrá BMC :lol: Apa meg gyógyuljon...... szükség lesz az egészségére!

Ancsuka
Drukkolok neked ezerrel ++++++++++++++++
Szerintem azért ezek jó jelek :)

Ranita, Angyal
Így legyen, ahogy írtátok, hogy egyszerre teszteljetek pozit a közeljövőben :lol:

Betty
Jó a tábla :lol:
Látom azért gyűjtögeted a laptetűt :lol:

Gyancsi
Ne idegeskedj annyit :wink: Ott lesz az a baba hamarosan. Kívánom neked!
HSG-n túl leszel, aztán egyből terhes leszel. A dokim is mindig azt mondta, hogy nagyon sok embernek sikerül HSG után közvetlen!

Zsu
Hajrá szurik!

Velünk úgy néz ki, hogy minden rendben :) Hétfőn megyünk dokibácsihoz, és remélem, hogy tudok a telefonnal fotózkodni egy kicsit :)

Kép

Kép
princzike

Princzi!
Képet majd ide is kérjük.Olyan jó nézegetni!
Pénzzel sokan vagyunk így,ez nem nyavajgás.

Kép
cukigabi
Budapest

princzike :!:

Igaza van Gabinak a pénzből van a legkevesebb ez nem nyavajgás :D

Mindig volt, van és lesz ugy, hogy jó legyen :!:
Várjuk a gyönyörü képeket :!:

Ugy érzem, hogy megint nem fogok tesztelni hanem megvárom a vv eredményét.
Sajna a tesztig én soha nem jutottam el, de hiszem, hogy az idén már beköltözik hozzánk és Mindenkihez a várva-várt babó/k/.
Vendég

További szép estét, jó éjt lányok :!:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Angyal
Te még soha nem teszteltél :?:
Drukkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjt Neked is :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Hogy vagy?Mi a helyzet tüszivel?

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsu
Nagyon vártam, hogy írj egy sms-t...szívből sajnálom :cry:

Princzi
Az nem semmi...május :shock: kitartás és drukkolok, hogy jól bírjad :!: :wink:
Várunk majd az uh hírekkel :!: :wink:

Gabi
Hozzon szerencsét a laptető :!: :wink:
Én is tövig nyomtam a szurit, mert valóban vékony tűkről van szó és szinte meg sem érzed :arrow: ami nekem volt egy toll szuri :!:
Menni fog, meg fogod oldani, tudod a babáért Mindent :!: :wink:

Zsu
Drukkom megy Neked is :!: +++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Még én sem teszteltem soha, bár egyszer a kutyusunknál, mert behülyítettek, hogy az jó a kutyáknál is, tök ciki!!! :oops: :oops: Naná, hogy nem jó! Nem baj, ráfogtam, hogy szőke vagyok :shock: :D
Vendég

Zsu!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu
Hát ez qrvára tetszett :lol: :lol: :lol:
Kép

Ancsuka
sajnálom a nega tesztet....van egy olyan érzésem, hogy holnap én is követlek :x fájnak a cicijeim, most már mindjárt megjön érzésem is van, kutymorog a hasam :twisted:
úgyhogy 99% hogy buktuk ezt is megint :x

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Még ne add fel!Teszt?

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu
hát ez nagyon tetszett :lol: :lol: :lol: még a harmadik szomszéd is hallja akkorát röhögtem :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:D és egy egésznap mentem mindenhova szegény kutyus után, vártam, hogy pisiljen, de szegény mindig megijedt amikor aláraktam a tálkát, de azért sikerült, mert eljött a pillanat, amikor már nem bírta tovább tartani! :oops: :shock: :D

Betty, ne add fel kérlek!!!
Vendég

Zsu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez nem semmi, elég kitartó voltál/vagy :!:

Betty
Ugye nem fogod, nem adhatod fel
:!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Zsu, beszarok rajtad :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajszik
a realitás talaján akarok maradni, és az nem azt mutatja, hogy sikerült :wink: Nincs semmi gond, nincs rossz kedvem sem, megyünk tovább :!: :!: :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Értem!Igazad van.
De azért.....

Kép
cukigabi
Budapest

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem sokszor jövök, de a héten már dolgozom, és nincs sok szabadidőm!Mondjuk nem is bánom, mert így hamar lesz március!

Betty,
drukk holnapra!

Mindenkinek drukkolok!
Kezdőknek a szurihoz, teszt előtt állóknak a ++++++++++++++++++++++hoz!
És mindenkit ölelek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

En is betoppantam egy nagy drukkra mert majdnem mindenki kezd januarban :D Velem semmi extra...tegnap voltam 2.cn vv eredmenyeim

TSH 1.83
f3 1.1
FSH 18.7
E2 67.7

Azaz magyarra leforditva:
TSH jo persze a gyogyit szednem kell mert azzal ertunk el ilyen eredmenyt a tsh amugy a pajzsmirigyem ami 6.7volt az marha sok

f3:jo

FSH:Marha sok mondjuk nekem 22-24szokot lenni

E2:meg benne van az ertekek kozott de minnel magasabb annal jobba a kimerulo petefeszekre utan :? szal kicsit alacsonyabb jo lett volna :roll:

Bovebben http://gyerebaba.blog.hu/2008/07/08/noi_hormonszintek

Egy honap mulva megyek megint TSH(pajzsmirigy) ellenorzesre :?

Volt meg egy specko vv-m is AMH hormont neznek :arrow:

Ez a vv ngyon specko :shock: A lenyege az megnezik mennyi kis tuszo van meg a petefeszkekben meg a jovomre :shock: ebbol lelehet szurni mennyi idom van meg hatra babavallalasra... :shock: marhara izgulok csajok lecci szoritsatok most nekem kicsit :roll: :oops: (tudjatok nekem kimerulo petefeszkem van es ezert javasolta a doki)

http://www.otvenentul.hu/page.php?PageID=6779

Bovebben itt :arrow: http://www.google.co.jp/search?q=amh+ho ... d=0CAYQuAE

Hat "rovide" ennyi van nalam...februarban ha hazajutok kezdek ha nem akkor itt szeretnek valamit lombik vgy inszem nekem mind1 :roll:

Zsu,Gabi
Nekem is antagonista volt a mostani ami otthon volt :shock:
Gabi szuras menni fog foleg a gonal megse fogod erezni imadtam pedig en is oktoberben szurtam magam eloszor ugyanis az elso lombiknal clostis stimum volt es az injekciokat ami a leszivasok elott kellett a korhazban beadtak nekem bejartam erte minden nap :roll: :roll:

Szal sok szerencset mindenkinek es ha valaki kicsit roviden osszefoglalna kivel mi van az megkoszonnem mert nem tudok annyit visszaolvasni :oops:

Jah es netmentesites van nalunk mert hobbit kell talalnom meg lefoglalnom magam ezert sem tudok olyan sokat jonni :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na meghoztam a várva várt nega tesztet :lol:
Úgyhogy megint randizom a dokival egy szexuális együttlét erejéig :lol: Nem vág földhöz az egész, mert mint már mondtam, éreztem, hogy piri fog jönni, nem a gólya.
Bár még nincs itt, de hamarosan jönni fog (bár az utro lehet be fog kavarni most)

Drukkjaimat küldöm mindenkinek, osszátok el, kinek, mire kell+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

betty615

Jó reggelt mindenkinek!

Bri!
Cia!Jó,h jöttél.Hobbizzál sokat,mik lesznek a listán?

Betty!
Sajnálom, de igazad van,előre kell menni! :( :( :(

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Betty
Kép

Na Lányok...
Én már nem tudom, hogy mi van, mert a hőm változatlan ma reggel is :!: :shock:
Még nem repedt volna meg :?: ez fura Nekem :!:

Bri
Jó, hogy jöttél :!: :wink:
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Gyancsi,
te aztán jól megjárod az autóddal :evil: . Remélem a csizma kicsit kárpótol a bosszúságért :D .
Hanna nem lombik baba. Ő könnyebben összejött, legalábbis a mostanihoz képest. Mikor abbahagytam a fogigátlót, hogy jöhet a bébi, nem jött meg. Szinte egyből kiderült, hogy PCO :x . Pár hónapig próbálkoztunk spontán, aztán megműtöttek, megdrillingezték a petefészkeimet és a 6. hónapban terhes lettem. Aztán most mikor elkezdtünk próbálkozni, megint ugyanez zajlott le. Pár hónap spontánkodás, aztán műtét, 6. hónapban terhes lettem, de az volt a méhenkívüli :cry: . Ennek már egy éve és azóta sem sikerül.... :cry: :cry: :cry: .

Zsu,
múltkor hogy jártál? Nem volt elég tüsződ vagy nem nőttek meg???
Így,hogy nagyobb adag szurit kapsz, sokkal többe fog kerülni?
Az a kutyás sztori nem semmi :D :D :D :D :D :D , jól indult tőle a napom :D .

Én nem bírom magamnak beadni a szurit. Az első inszemkor akkor beadtam, de a tüszőrepit olyan bénám adtam, hogy felhólyagosodott és bepirosodott a bőröm. Jól megijedtem, hogy elszúrtam, úgyhogy a múltkori lombiknál is anyósom adta be az összeset. Ez egy kicsit körülményes, hogy mindig időre menjek hozzá, de én nem bííírom :roll: .

Az antagonista protokoll az mit takar?????

Princzike,
ja, tényleg voltatok 4d-n, hiszem raktál fel képet is :oops: . Azt én is nagyon élveztem anno, meg apa is. Hallanotok kellett volna , hogy ujjongott, mikor kiderült, hogy kislány. Olyan jó ezekre visszagondolni.
Pénz :arrow: ne is mond :evil: :evil: :evil: . Sokszor gondolkodóba esek én is, hogy biztosan ez e a megfelelő időpont egy kistesó vállalásához :oops: :roll: .

Bri,
az összefoglalás :
Suzy- volt egy szép tüszője, kapott tüszőrepit, apájával rádolgoztak, most várunk....
Cukigabi- kb 2 hét múlva kezdi a szurikat
Zsu-ma kezdte a szurizást
Angyal-21-én megy dokihoz, ha ott van még a ciszta leszívják és ő is kezd
Gyancsi-18-án hsg
Ancsuka- ő tegnap kezdett új ciklust
Betty-sajnos nem sikerült a fagyis beülti :cry: :cry: :cry:
Meli-várja a márciust, január végén megy konzira
Princzike- ők jól vannak, úgy néz ki kislány lesz a drága :D
Ranita- 21- én Tapolca, aztán remélem kezdés
Ugye nem hagytam ki senkit :roll: ????

Drukk, hogy jó legyen az eredményed. Mikorra lesz meg???

Betty,
fenébe :evil: .
Pedig képzeld, veled álmodtam, ültem a gép előtt és olvastam, hogy azt írtdam pozitív lett a teszt. Még fel is ébredtem rá, úgy megörültem.
Hogyan tovább? Két hónap múlva újra lombik?

Suzy,
érdekes a hőd :roll: . Mikor kaptad pontosan a tüszőrepit, hétfőn vagy kedden?

Nnnna, most olvashattok. Nagyon ráérek :D .

Kép

Kép
ranita1979

Valamin elgondolkodtam, így Betty esetén is :roll: . Vagy itt van pl az enyém.
Bettyéknél elvileg apa gond van. Nálunk is mindent rendben találtak, talán a megmaradt petevezetőm nem átjárható. De akkor miért nem sikerül a lombik???? Én ezt nem értem :roll: :cry: . Megnövesztik a tüszőket szépen, leszívják, nem is keveset ( nekem pl 12 volt), összecsinálják őket, berakják őket, a mnyh általában ilyenkor szép vastag, nekik csak annyi lenne a dolguk, hogy megtapadjanak. De akkor miért nem :?: :?: :?: :?: :?: :?: Mi a fene történhet ott bennt, hogy mégsem sikerül :?:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Kedden délután kaptam :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
akkor annak elvileg csütörtökön kellett volna repednie szerintem :roll: . Lehet, hogy csak lassabban megy fel a hőd :roll: , talán holnapra......

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Hát nem tudom, de az biztos, hogy az Én hőm mindig olyan alacsony :!:
Amikor volt a pozi teszt a múltkor, akkor is csak 36,9 volt a hőm, nem ment feljebb :!: Én 37,5-nél már lázas vagyok és nagyon megvisel :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Hogy vagy, sikerült ugye a szurizás :?:

Mindenkinek sok szeretettel:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsuka,
doki mit mondott tegnap?

Téli Balaton

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
pedig igazán örültem volna, ha valóra válik az álmod :wink:
Hát a dokitól függ a dolog, hogy kihagyunk-e egy ciklust most. Nem tudom, a szervezetemet mennyire befolyásolja, hogy folyamatosan szedem a hormongyogyikat. Én kihagynék most pihiképpen egy hónapot.
De majd dokkerbácsi megmondja.
És hát ez nagyon jó kérdés: ha minden rendben van, miért nem sikerül?
Az első még hagyján...na de a második se :shock: :?:

Brivel beszéltem tegnap este/éjjel telón. Több, mint 1 órát dumáltunk, pont ment hazafelé.

betty615

Sziasztok!Ég a pofám!NE HARAGUDJATOK HOGY ELTŰNTEM!
Mi ujság lányok?Mi jól vagyunk,növesztem a pocimat,dolgozom.
Betty mikor mész a fagyibabákért?
Puszi

KépKép KépKép
kamilla*

Kamilla
Örülök, hogy jól vagytok, nőjön is az a pocak :wink:
Mit dolgozol, ha publikus :?: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kamilla
most voltam nemrég, de nem sikerült megint.
Majd konzultálok a dokival, hogy hogy legyen.
Voltál uh-n :?: Hány babód van :?:

Ranita
a képek tökéletesek :!: Nagyon jók :!:

betty615

Sziasztok

Betty, sajnálom nagyon! :cry:

Ranita, a múltkor long protokolom volt, de cisztám lett ésezért nagyobb adagban kaptam a decát, ami elmulasztotta a cisztát, de viszont a tüszőimet és a mnyh-mat megakadályozta, hogy nőjjenek, hiába kaptam nagyobb adagot a többiből, ezért leállították a lombikot.hát szerintem ugyanannyibba fog kerülni mint az előző, mert igaz, hogy nem kellett a decát szúrni, de viszont amit most kell keddtől az nagyon drága.

Suzy, én úgy tudom, hogy a repesztő beadása után 36 órával reped meg a tüsző.
A ma reggeli szurizás: :D nem én lennék, ha minden simán megy :D beállítottam a gonalt 225-re, rárakom a tűt, és már dőftem is magamba, aztán hiába nyomtam nem nem mozdult :D mire rájöttem, hogy előbb talán fel kéne húzni :D :D De a menopur már simán ment....
Vendég

Zsu :lol: :lol:

betty615

Sziasztok lányok :!:

Suzy :!:

Nem, mert odáig soha nem jutottam el mindig megjött :(
Ezért nem fogok most sem tesztelni.

Betty :!:

Még ne add fel, nem biztos, hogy nem sikerült :!:
Szoritok továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++
Bizom a vvv eredményében, hogy mégis Veled van/nak/ a babó/k :!:

Bridget :!:

Örülök, hogy jelentkeztél és a TSH eredményed valóban szépen beállt a gyógyszertől :!:
A többi is rendben lesz beállitják majd a gyógyszerek.
Az egyik ismimnek is a petefészke volt kimerülőben talpmasszázssal és akupunkturával beállitották neki, azóta 20 hetes lombikos kismama
Nagyon drukkolok Érted is, hogy mihamarább kismama légy :!:

Ranita :!:

Köszi az összefoglalót :D
Bizom benne, hogy kezdünk 21.-én de ha én mégsem kezdenék, akkor sem kenődök el, mert kezdünk, akkor ha megjön a rövid protokollal.
Egy hét már ide-oda elreppen hamar :!:

Szépek a képek :!:

Tessék dolgozni az emberrel :D

Kamilla :!:
Örülök, hogy jól vagytok :D

Nagyon drukkolok értetek lányok :!:
Mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Angyli
Továbbra is rajta vagyunk az ügyön... :wink:

Zsu
Már az is letelt :!: :?: na majd lesz valami, de remélem nem ciszta :!:

:lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:D :D
Vendég

Zsu,
cetrotidot én is kaptam, szerencsére csak hármat, mert majdnem hasra vágódtam a pénztárnál :evil: :evil: :evil: .

Angyal,
hát én sem biztos, hogy kezdek. Igazából remélem is, hogy nem. Jobb lenne a short ..... :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?