Sziasztok!
Gyancsi,
te aztán jól megjárod az autóddal
. Remélem a csizma kicsit kárpótol a bosszúságért
.
Hanna nem lombik baba. Ő könnyebben összejött, legalábbis a mostanihoz képest. Mikor abbahagytam a fogigátlót, hogy jöhet a bébi, nem jött meg. Szinte egyből kiderült, hogy PCO
. Pár hónapig próbálkoztunk spontán, aztán megműtöttek, megdrillingezték a petefészkeimet és a 6. hónapban terhes lettem. Aztán most mikor elkezdtünk próbálkozni, megint ugyanez zajlott le. Pár hónap spontánkodás, aztán műtét, 6. hónapban terhes lettem, de az volt a méhenkívüli
. Ennek már egy éve és azóta sem sikerül....
.
Zsu,
múltkor hogy jártál? Nem volt elég tüsződ vagy nem nőttek meg???
Így,hogy nagyobb adag szurit kapsz, sokkal többe fog kerülni?
Az a kutyás sztori nem semmi
, jól indult tőle a napom
.
Én nem bírom magamnak beadni a szurit. Az első inszemkor akkor beadtam, de a tüszőrepit olyan bénám adtam, hogy felhólyagosodott és bepirosodott a bőröm. Jól megijedtem, hogy elszúrtam, úgyhogy a múltkori lombiknál is anyósom adta be az összeset. Ez egy kicsit körülményes, hogy mindig időre menjek hozzá, de én nem bííírom
.
Az antagonista protokoll az mit takar?????
Princzike,
ja, tényleg voltatok 4d-n, hiszem raktál fel képet is
. Azt én is nagyon élveztem anno, meg apa is. Hallanotok kellett volna , hogy ujjongott, mikor kiderült, hogy kislány. Olyan jó ezekre visszagondolni.
Pénz
ne is mond
. Sokszor gondolkodóba esek én is, hogy biztosan ez e a megfelelő időpont egy kistesó vállalásához
.
Bri,
az összefoglalás :
Suzy- volt egy szép tüszője, kapott tüszőrepit, apájával rádolgoztak, most várunk....
Cukigabi- kb 2 hét múlva kezdi a szurikat
Zsu-ma kezdte a szurizást
Angyal-21-én megy dokihoz, ha ott van még a ciszta leszívják és ő is kezd
Gyancsi-18-án hsg
Ancsuka- ő tegnap kezdett új ciklust
Betty-sajnos nem sikerült a fagyis beülti
Meli-várja a márciust, január végén megy konzira
Princzike- ők jól vannak, úgy néz ki kislány lesz a drága
Ranita- 21- én Tapolca, aztán remélem kezdés
Ugye nem hagytam ki senkit
????
Drukk, hogy jó legyen az eredményed. Mikorra lesz meg???
Betty,
fenébe
.
Pedig képzeld, veled álmodtam, ültem a gép előtt és olvastam, hogy azt írtdam pozitív lett a teszt. Még fel is ébredtem rá, úgy megörültem.
Hogyan tovább? Két hónap múlva újra lombik?
Suzy,
érdekes a hőd
. Mikor kaptad pontosan a tüszőrepit, hétfőn vagy kedden?
Nnnna, most olvashattok. Nagyon ráérek
.