Nnnnnna.. Ideértem én is!!!
Mágnes! Boldog szülinapot Bencének!!! Nagyon jó a Bencés-összeállítás. Nem csodálom, hogy szerelmes vagy a fiadba! Ez a vörös haj??!!!
Ilonám! Naooooon széép vagy! 12 kiló???!! Ne aggódj ezen.. Én laza 24-et rántottam fel... Persze én nem figyeltem semmire. Amit megkívántam, meg is ettem, akár hajnali kettőkor. Most 6-7 kiló van rajtam, amit viszont meg is szeretnék tartani.
Gyöngyi! Tényleg édesek a gyerkőcök a fa alatt.
Lukács is kel éjjel cicizni. Párszor megpróbáltam "elrázni a sejhaját". Nekem kevesebb volt a siker, inkább nulla.. Ha ő ébred, csak a cici jó. Viszem át az ágyunkba. Ott szopi, aztán alszik is. Egész jól bevált. Ha elaszik, visszaviszem a szobájába. Ez vált be.
Mi van Anna fülcsijével?
Trin! Éééén is kérem!!!!
johanna0201@freemail.hu
Ne aggódj a mászás miatt. Az elindulás nem rögtön a felállásból jön, türelem. Ha meg már kúszik, hamarosan rájön, hogy mászva még gyorsabb. Próbáld ki, hogy teszel egy hosszú sálat, kendőt a pocakja alá, a háta fölött fogd össze, és ha kúszik, kicsit emeld meg, hogy csak a kezei meg a lábai érjenek le.
Lukács igazi ínyenc. Szeret mindent, aminek erősebb íze van. Kelbimbót, karalábét, karfiolt. Csak megfőzöm neki, kicsit sós vízben és tolja be egyedül. A kelbimbót jól összenyomja a kezével, még nyög is hozzá. Az ujjai között jön ki. Na neki az a legfinomabb..
Múltkor frankfurti levest csináltam, meg palacsintát. Volt pusztítás akkor is.
Nagyon indokolt esetben kell neki külön kaja, élvezettel eszik.
KIcsibém! Hamarosan, alig pár hét, és elmúlik az émelygés. Addig még foghatsz pár rókát is!
Már a 12 hétig sincs sok vissza. Csak nagyon vigyázz magatokra és minden rendben lesz.
Most azt hiszem, figyelmetlen voltam, de végül is, milyen doki mellett döntöttél?? Egy hét csúszás kontrollon nem lesz gáz, a kötelező szűréseknél fontos. Szerintem.
Tücsök! éééés képzelheted, mindenki a te szőrös lábaddal foglalkozott. Még itt is hallottam, hogy mondogatták, "nesze, beugrik egy villámszülésre, szőrös lábbal...". Ha már fazont borotváltak, teljes generált kellett volna kérned. Szemöldökszedéssel, manikűrrel!
Mi jól vagyunk. Apa karácsony körül hozott egy náthát. Ő még szenved tőle, köhög, szívja, fújja, mi is belecsúsztunk, de pár nap alatt ki is másztunk belőle.
Lukács egyre biztosabban közlekedik egyedül. Már többször felállt guggolásból is.
Tegnap beleragasztott egy kocka májasos kenyeret a hajába. Pont úgy nézett ki, mint a gézkocka, amit a fejsérültek kapnak a sebre varrva. Visítottunk a röhögéstől.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zel 2010.01.10 21:09-kor.