Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!

B.U.É:K, mindenkinek!!!

Zituska,dobnál fel egy képet erről a készülékről(lécci),Barni is sokat van megfázva,sokat szortyog,hol vettétek,van kisebb is???
Köszike !

Kép
bibi226

Bibi :)
Ennél kisebb nincs, ez max. 40 m3-es légtérbe való, ami kb. 15 m2-es helység.

Itt mindent megtalálsz:
http://www.soslevego.hu/main.php?f=kiir&oid=1&mid=1

Kép
Kép
zituska28

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy hol vettem:
A Bartók téren van egy gyógyászati bolt (a Centrumtól ha mész tovább a Mars tér felé), ott lehet kapni.

Kép
Kép
zituska28

Hali :)

Nekünk is van ilyen Salin sóslevegő készülékünk, én is Mucska javallatára vettem, még kb 2 éve (ha nem több), de még betétet nem kellett cserélni benne (leválik róla a só, ha cserélni kell, szal látszik) és nagyon szeretem én is.
Nálunk most a kicsik szobájában van, és a múltkori betegséget ők ketten győzték le leghamarabb, mondjuk nemtom mi lett volna ha nincs, de látványosan segíti a váladék kiürülését, én is csak javasolni tudom mindenkinek!!!
A nagyok szobájában sólámpa ég éjjel.

Hja hja 26-os cipők kellenek neki, elég magas a lábfeje, a legtöbb 25-ösbe már nem megy be a csülke..... 1 év alatt 5 számot nőtt a lába :shock: Tavaly ősszel apája vett neki egy Nike cipőt 21-est, kb 2 hétig volt jó rá, azóta nem győzöm lábbelivel... :roll:

Tegnap voltam a turiban az olajbányászon, és Boginak találtam 2 újszerű csizmát (bőr, hímzett pillangós, szivecskés, hiperszuper), kemény 50 ft volt darabja, annyiért nem hagytam ott egyiket sem :) :D

Ma anyós főz, lencselevest és mákos tésztát ígért, én csak egy kis húslevest csinálok, a gyerekek miatt, ha valaki nem szeretné a lencsét.... este meg tervezünk bemenni a tüzijátékra a gyerekekkel, ha nem fog esni az eső.... Bár sztem gumicsizmába meg hótaposóba öltöztetem az aprónépet, térdig ér a sár meg a trutyi a Kossuth Lajoson... :roll: Tegnap voltunk este kicsit a városba apácskával, hát nadrág, csizma, cipő, minden mehetett a "mosásba" :roll: Nemtom mikor lesznek már készen a mukálatokkal, de őrület, hogy még a járda is fel van túrva.... :evil:

Mindenkinek szeretetben, békességben, boldogságban gazdag új esztendőt kívánok! :D
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

"Nem kívánok senkinek se
különösebben nagy dolgot.
Mindenki, amennyire tud,
legyen boldog.
Érje el, ki mit szeretne,
s ha elérte, többre vágyjon,
s megint többre. Tiszta szívből
ezt kívánom."

(Kányádi Sándor - Csendes pohárköszöntő újév reggelén)

Kép Hangolnak a zenészek :-)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Nagyon boldog új évet mindenkinek!!!!!
20140113113746

Sziasztok!
Mindenkinek NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNUNK!!!!!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Autósülés: Karmen, úgy látszik, Marcsi olyan átlagméret, egyszerre növi ki magasságra meg kilóra a Trimaxot. Exdeus: én autósülés-témában a minőség mellett szavazok, akkor is, ha sokkal drágább; a youtube-on vannak törésteszt-videók (rossz nézni :( ), még a drága márkák között is nagy a különbség, sőt, a különböző fajta isofix-rögzítések között is. Tudom, hogy a márkát is nagyon meg kell fizetni, meg azzal is egyetértek, hogy aki csak városban használja, országúton nem, annak felesleges megvenni a drágát.

Zituska: aha, értem, én néztem el, 40 m3 helyett 40 m2-t értettem. :oops: Mindegy, szerintem ilyet mi is veszünk, köszi. :wink:

Zsuzsu: levágtátok Ábel haját? Aranyosak! Már nem hasonlít rá annyira Konsti, én úgy látom.

Boldog új évet mindenkinek!

Kép
csajok várják a Télapót
Kép Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus, igen, biztos vannak különbségek, de én akkor sem adok ki 20-40 ezer forinttal többet ugyanazért, mert én szinte 100%-ig biztos vagyok abban, hogy ugyanott gyártják, csak egyik kap márkanevet, a másik meg nem. Ami meg nem éri el a minőséget, nem is árulják, legalábbis nem az üzletekben, mert ugye ott keményen bírságolnak, ha észreveszik. Ezért pl. ilyet a piacon nem vennék...de úgy gondolom, hogy amit az üzletekben megkapsz, az már mind megüti a mércét. Mi ezzel Petit kivittük Csehországba is, az meg nem a szomszédban van. :wink: Én inkább azon vagyok, hogy az ülést a leírtaknak megfelelően szerelje be a tulajdonosa, ne csak bevágja a hátsó ülésre, mert szvsz ebből vannak nagyobb gondok és csúnyább balesetek.

Ha nem jönnék, mindenkinek B.Ú.É.K.

Ági és
KépKép
exdeus

Autósülés vásáslás elött én is napokat töltök a tesztek olvasgatásával, engem bizony csak a töréstesztek gyöznek meg, ára nem számit annyira. Jo persze nem akarok horros árat adni érte, de azonos minöségű üléseknél nyilván az olcsóbbat veszem, de azért nem fizetek semmiképpen sem kevesebbet mert nemt udom hogy mennyire megbizható az ülés v. tudom hogy kevésbé az.

Hipermarketban megvallom én soha nem vennék, szerintem meg pont azért árulnak ott olcsot mert tudják kötelezö használni és sokan amugy nem vettek volna ülést, ha a törvény nem irná elö, vagyis lett egy vásárlói réteg akiket meg tudtak célozni azzal, hogy készitenek üléseket, ami csak váz meg szivacs. Törésteszten én biztos vagyok benne nem felelne meg, legalábbis jo helyen nem, amikor a sokkal drágábbak között is sok a kevésbé megbizható. Vagyis nem elég egy váz meg rajta a szivacs, ennél többröl van szo ha biztonságot is szempontnak tartjuk.
Ettöl függetlenül szerintem mindenki olyat vegyen, amivel nyugodt útközben.

Nóra! milyen nagyon már a lányok!!

Sóslevegöset köszi emlitettétek, én is szeretnék beszerezni egyet, föleg hogy E. irta nem is kell olyan sürün betétet cserélni:)

Zsuzsi! Nagyon hasonlit Konsti Ábelra!!

BUÉK!!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Mindenkinek nagyon boldog új esztendőt kívánunk!! :D

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Mi is nagyon boldog újévet kívánunk mindenkinek!

Ülés: engem is a töréstesztek tudnak meggyőzni, Norus, abban a kategóriában, amit most te keresel, 2008-ban a Bébé Confort Moby és a Cybex Solution X végzett az 1. helyen. Hipermarketben én sem vennék soha ülést és no name-et sem, nem sznobságból, hanem mert nem érzem biztonságosnak és erre nem szabad sajnálni a pénzt szerintem.

Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Autószerelőt keresnék Szegeden, Suzukihoz értőt. :roll:
A probléma: nem indul el a ház elől, miután 4 napig nem mentünk vele. Az aksi jó, benzin van benne. Mielőtt elkezdenénk elvontatni vmi szervizbe, jó lenne telefonon beszélni ez ügyben egy szerelővel, hátha egyszerű a probléma és a ház előtt is megjavítható. Rókuson lakunk, Tescotól 1 percre.
Ismertek valakit, aki lelkiismeretes és nem túl drága? Priviben jöhet a neve és telefonszáma.
Köszi!
Andi

Kép
indababa

Zituska :D ,Enikő,köszi a hozzászólásokat,esetleg a Pingvin Patikának a Gyógyászati Segédeszköz Boltjában lehet-e kapni?? :wink: :cry:

Barninak Cybex gyerekülése van,mi nagyon szeretjük!!!!

Kép
bibi226

Boldog új évet kívánunk mindenkinek!
Bocsánat, de annyira el vagyok mindig csak olvasok olvasok :oops:
Mi jól vagyunk volt egy vírusos torokgyulladásunk karácsony előtt, de szerencsére gyorsan túl jutott rajta Zsolti!
Most pedig készülünk a szülinapra :lol:
Rakok fel képeket majd :wink:

Anikó
Kép
zsivicz

MI is Cybex-et vettünk Orsinak amikor cseréltük. Árban még megfizethető de minőségi ülés.

Szilcsi! Boldog szülinapot a fiúknak!!

Zsuzsi! Ábelnek boldog névnapot (ha ma tartjátok!)

Anikó! Vesetágulat elmult teljesen? Mikor kezdesz majd dolgozni, szept-ben? Zsoltikának boldog szülinapot!

Ha valaki talál még helyet ahol árulják ezt a sós levegős készüléket engem is érdekelne, kocsival a Mikszáth-ot nem szeretném megközeliteni

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Boldog újévet kívánok én is mindenkinek!

Nem tudtalak olvasni sem benneteket, mert az internetünk gyengélkedett, még mindig nem százas, bosszantó, hogy egy rakat pénzt fizet az ember érte és hetekig nem lehet használni. :evil:

Az ünnepek szörnyen teltek, betegek voltak a gyerekek is, mi is, a szenteste pedig katasztrofális volt, de túl vagyunk rajta! :D

Zsuzsu: Ábel és Konsti nagyon édik. Hogy kikerekedett Konsti! :shock: Vagy ez is csak úgy tűnik, mint régen, hogy pufika??? De jól áll neki nagyon! :)

Norus: Szépek a lánykáid! :D Hogy tetszett nekik a karácsonyfa? És az ajándékok? Nálunk a fának nagyobb sikere volt, mint bármi másnak! :D

Mennem kell!
Jó hétvégét!

eszter

KépKépKépKép
hefe

LALINAK (ÉS AZ APUKÁJÁNAK IS) NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!! :D
Képeket kérünk!

ÁBELT ISTEN ÉLTESSE NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!!!!! :D

A karácsony jól telt nálunk is, Málna irtó sok ajándékot kapott, és amit Enikő írt tényleg megfontolandó, mert már szinte csak arról szól az ünnep, hogy mit hoz a Jézuska. :oops:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
20140113113746

Köszönjük szépen a köszöntéseket, istenem már 2 éves... :lol: :cry: Úgy megnőtt. :oops: 8) Készül az ünnepi ebéd, apának lesz vakondtúrás torta, Lalinak az A Capellából rendeltünk tortát, csokitorta tűzijátékkal, micimackós, kíváncsi vagyok, fincsi lesz-e. Ajándékokat meg a tortát majd délután kapja, ha felébredt ebéd utáni alvásból. Majd teszek képeket is.

Nóra, mekkorák a lányaid! :shock: Jó nagyot nőttek szerintem, olyan nagylányosak. :D

Eszter, mi volt a baj? Annyira betegek voltatok, hogy nem sikerült a szenteste sem? Sajnálom. :( Kolléganőm lánya 23-ára lett bárányhimlős... :roll: :(

Anett, jöttök hétfőn bölcsibe? Lali már nagyon várja, sokat emlegeti. :D Málna jó sok mindent kapott, élvezi az új játékokat?

Anikó, jó lenne talizni valamikor. Jó, hogy hallottunk rólatok! Jogsival hogy állsz? Vezetsz már forgalomban? Milyen?

Kép
szilcsi

Sziasztok!!

BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK!!!

LALINAK, ZSOLTINAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Köszönjük mindenkinek a névnapi köszöntést, jólesik, h eszetekbe jutunk, aranyosak vagytok!!!

Nórus!
nagyon aranyosak a csajok, jól megnőttek!!! :lol:

Igen, vágattunk Ábel hajából. Rendezetebb lett, könnyebb fésülni és nagy örömünkre a hullámossága így is megmaradt.

Eszter!
Mi a gond????????????

Nekünk is ezer bajunk volt az internettel, most mobilnet van, ami elfogadható....

Az a kép csalóka Konstiról, nem hiszem, h ennyire duci lenne. Sok a ruha :lol: Szerdán kapja a 15 hós szurit, akkor lesz mérlegelés, kíváncsi vagyok...... (egy évesen 9kg volt) Mutatok egy másik szilveszteri képet itt más...

Jártok még az ODU ba???? Mi megyünk januárban megbeszélésre, nem vagyok elégedett az ovis fejlesztéssel.

a kép:
Kép

Anett!
Nagyon aranyos Málna. Nem igazán látszik miket kapott!! :wink: :lol:

Köszi a kedves szavakat!!!!

Úgy tűnik Ábel kezd beindulni. A magánhangzók már tökéletesen mennek, de a mássalhangzók nem. Kell a logopédusi segítség mindenképp, de léptünk előre: Pld. anya jeje=anya gyere,
éjek jisli= kérek virslit.......tudom, ez 2 éves szint, de nekünk ez előrelépés és büszke vagyok a fiamra.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Autósülés: Karmen, Timika, nagyon egyetértek veletek. Pelusból tökéletesen megfelelt a pelusdiszkontos is (nekünk semmivel nem vált be kevésbé, mint a Libero), pólót se veszek 5-6ezerért, akármilyen puccos márka, sőt feleannyiért sem, csak azért, mert új, és babakocsiért se fizetnék 80-100ezret. De az autósülés más, én is 100% biztos vagyok benne, hogy a noname ülések nem hoznák ugyanazokat az eredményeket a törésteszteken, és hogy nem ugyanabból az anyagból vannak. Nem beszélve arról, hogy évekig használjuk őket akkor is, ha nem örökli nagyobb tesó, tehát szájhúzás nélkül fizetek érte 2x annyit is, mint egy hiperben. Szóval úgy vagyok ezzel, mint az autóvásárlással, inkább vennék egy használt márkásat, mint egy noname újat, ha nem lenne pénzünk rá.

Anett: jó sok ajándék! Azt a micimackós laptopot Marcsi is megkapta tavaly, hát, nem sok mindenre tudja használni, mert a feladatok 98%-ához ismerni kell a betűket, pusszantom, aki ráírta, hogy 3 éves kortól. :evil:

zsivicz, szilcsi: Zsoltit, Lalit isten éltesse! Az A Capella-s sütik finomak szerintem, az esküvői tortánk is onnan volt, az is nagyon fincsi volt. Na meg szép is. :lol:

hefe: szeretem bennük, hogy az apróságoknak is annyira tudnak örülni! Olyan jó, hogy nekik még gőzük sincs arról, hogy mi a drága ajándék, aminek jobban „kéne” örülni egyesek szerint. A karácsonyfa nálunk is nagyon menő!

zsuzsu: szerintem is sokkal jobb így a haja! Tuti hullámos marad, azt nem tudjátok vágással elrontani! Gartula a dumához!

A lányok tényleg úgy megnőttek, különösen Marcsira szoktam rácsodálkozni. :oops: :shock:

Kaptam egy újévi üzenetet, olyan szép, veletek is megosztom:

Kívánok én hitet, kedvet, szép szerelmet, hű türelmet,
utadhoz fényt, csodát, álmot, békességes boldogságot,
magyar szót és égre kéket, emberarcú emberséget.
Verseket, célt, igazságot, daltól derűs jobb világot.
Kézfogásos tiszta csöndet és mosolyból minél többet!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Karmen!

Rextra orvosi boltba kapsz.
Rókusi krt. Micimackó ( gondolom most is úgy hivják azt a gyerekboltot) bejárattal szemben. A bolt mellett azt hiszem vadász bolt van.
6724 Szeged, Rókusi körút 90. (Kisteleki u. sarka)
Tel./Fax: 06 (62) 490-511
E-mail: szeged@rextra.hu
Nyitva: H-P.: 8-16

Innen házhoz hozzák: www.soslevego.hu
SALIN AKCIÓ 2009.11.23-2010.01.15. KÖZÖTT!!!

SALIN S2 gép 10 500 Ft-ért!

2 db SALIN S2 már 18 900 Ft-ért!

SALIN PLUS gép 22 000 Ft-ért!

Mielőtt félreértés lenne, nincs semmi közöm a céghez, csak imádom a gépet, mert biztos vagyok benne, hogy Anna ennek köszönhetően nem volt sose beteges.

Salin S2 bőven elég szerintem mindenkinek, mi 25 nm2 szobában használtuk és ott is hatott.

Andi
Kép
mucska

Zsuzsi! Ennél jobban Norbi sem beszél! Én már annak is nagyon örülök hogy 2 hónapja elkezdett beszélni probálkozni! Mondókákat is mond, többet is csak szinte nem érthetö. Egyedül én ismerem fel mert velem mondja és már tudom melyik akar lenni ha egyedül ismétli. Én remélem mire ovis lesz addigra szebben tud majd beszélni, dehát mivel csak most kezdte igy szerintem nem is várható el hogy szépen tudjon artikulálni.

Salint néztem a neten is, legolcsóbb 8500 ft, de csak utánvéttel rendelhető. De lehet még mindig olcsóbb mint Szegeden venném meg

Mucska! Köszi de jelenleg a Rókusi krt. -Kossuth L még annyira sem közelithetö meg kocsival mint a Mikszáth részemröl. De majd felhivom a szegedi gyógytermék üzleteket akkor, van több is biztosan
Azt hol láttad hogy a soslevego.hu ingyen házhoz hozza most? MErt én nem találom ezt az oldalukon, csak az akciós árat!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Mucska! ja most látom azt irtad innen, nem pedig hogy ingyen :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Na rendeltem a neten 8500+900ft posta. Kiváncsi leszek kiszállitják-e mert a cégnek látom van egy uj weboldala is, ott meg már náluk is drágább a készülék, igy én rendeltem a régi oldalon, elfogadta a rendelést. Kiváncsi vagyok visszaigazolják-e majd hogy sikeres volt.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv.

Szilcsi, Isten éltesse Lalit és a párodat is.

Zsuzsu, Ábelnek boldog névnapot! Petinek is kelleni fog majd logopédus, a "szokásos" betűkkel van bajunk, de még várok, hátha alakul, ha meg nem, akkor irány a segítség. :)

Norus, hát nem biztos, hogy akinek most göndör a haja, az is marad. Petinek kétéves kora előtt fürtös volt a haja, aztán levágtuk, akkor még göndörödött, most is látszik, hogy nem sima a haja, de nem göndörödik annyira. ;) Mondjuk én ennek örülök, illetve tökmindegy, mert ilyenkor hagyjuk a fején, tavasszal meg ledúrjuk hárommillisre. :D

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Nagyon boldog új évet Mindenkinek!

Szilcsi: Isten éltesse Lajos nevű rokonaidat szülinapjuk alkalmából! :)

Zsuzsu: Ábelnek boldog névnapot!

Szilde: Calcimusc receptköteles, de egyszer régebben nekem mintha adtak volna recept nélkül is, de a Pingvinben Nórának meg nem adtak recept nélkül. Szóval passz. :)

Ünnepek nálunk jól teltek, sajnos holnap meg már kezdődnek a dolgos, szürke hétköznapok :(
Szilveszterre elutaztunk Novajba, 3 napra. Egy házat béreltünk ki, 4 kisgyerekes család, összesen 5 gyerekkel. Nagyon jó volt!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Beszéd: logopédus Marcsinak is kelleni fog, az l-eket már szépen mondja (pár hete lett l a j-ből), most kezdi pörgetni az r-et, de az összes sz, c, z pösze, az nehezebb lesz szerintem. De 5 éves koráig várok mindenképp, tényleg nagy változásban van most a hangképzése, és ez nemrég indult be.

mucska: és ti folyamatosan használjátok a kütyüt, vagy csak télen, éjszaka?

Karmen: légyszi írj majd, hogy mi lett a megrendeléseddel!

Exdeus: de érdekes! Olyat már én is hallottam, hogy a göndör haj egy ledúrás után megszűnt az lenni… Marcsi haja is úgy tűnt, amíg rövid volt, hogy göndör lesz, de ahogy nő, csak a vége göndörödik. Én örülnék, ha hullámos maradna legalább. :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket nagyon kedvesek vagytok :lol:
Hamarosan rakok képeket!

Karmen!
Állítólag nem látják már a vesetágulatát, de akkor fogom csak elhinni ha még legalább egyszer elviszem és akkor sem lesz kimutatható az Uh-n.
Szeptembertől megyek vissza dolgozni, de már előre félek, hogy
oldom meg az utazást!

Szilcsi!
Jó lenne bizony találkozni veletek :wink:
Sajna a vezetni még nem voltam, mert nem volt aki
vigyázzon Zsoltira, de remélem hamarosan el tudom kezdeni, nem szeretem ha valaminek nekiindulok és nem tudom befejezni!

Jégvirág!
Írom a privit :wink:

Anikó
Kép
zsivicz

Szilcsi!
Igen nagyon örült az ajándékoknak, mindennek, szóval fölöset szerencsére nem vettünk,mindennel játszik. Az FP-s trón (bili) is nagyon bejött, egyből belekakilt. :D
Hát a bölcsit annyira nem várta, nagyon sírt ma reggel,nem értem az egészet, mert kb 5 hete jártunk,mikor teljesen abbamaradt a sírás és örömmel ment. Utána 2 hét és elkezdett pityizni, mint Te is láttad, de annyira nem volt vészes. Na ma üvöltött. Jó 2 hetet itthon volt,de én semmi jóra nem számítok. Annyira rossz, nem tudom mi van ott vele, gondozók szerint nagyon jól érzi magát, de akkor miért sír?? :roll:

Nórus!
Igen igazad van,láttam egy másik Disney hercegnős szív alakú laptopot is, ugyan az mint a Micimacis, és arra 4 év van írva!Málna egyenlőre nyomkodja össze vissza, vagy hozza nekem, és a szavakat nézegetjük rajta, meg tanuljuk az abc-t! Egyenlőre az A Á B betűket tudja. Szerintem erre is jó ez a laptop, legalábbis anyuék ezért vették, hogy megtanulja a betűket. a számokat ismeri már 10ig pontosan, 20ig még keveri!
20140113113746

SZiasztok!

Nóra:

Általában szeptembertől használtuk márciusig. Nyáron általában az egyik allergiás sofőrünknél van, neki az allergiában segit sokat.
Itt általában éjjel megy, de ha Anna úgy jött haza a bölcsiből vagy oviból, hogy elkezdett folyni az orra, akkor bekapcsoltam napközben is, hogy ürüljön a gyerekből.
Andi

Andi
Kép
mucska

Salin. Hivtam a céget, ez a régi webodaluk amit kértek már hogy szüntessék meg, többször is de valamiért nem teszik meg. Igy a megrendelés ott már nem érvényes, az új oldalukon meg drága, annyiért itt Szegeden is kapok és nincs posta. Azt mondták Szegeden a Bartók téren most leltár van, de szerdától kapható lesz.

Anikó! melyik bölcsibe megy majd Zsoltika? Szülinapos fotó??

Kép

Kép

Karmen
karmen

Anett: igen, arra tényleg jó, hogy megismerjék a betűket, csak én korainak tartom. Marcsit kevés ideig köti le a betűzés, na meg Dóri is nyúzza, össze is vesznek rajta (illetve múlt idő, mert mostmár annyira nem menő :lol: ), ezért le is esik néha, nem fogja megérni működőképes állapotban azt az időt, amikor tényleg használni tudnánk. :( Ezért tartom korainak.

Karmen: Micsoda kavarás! Belinkelnéd az új honlapjukat? Van más termékük is, ami érdekelne.

mucska: köszi! Tehát nem csak akkor használjátok, ha taknyos, beteg, hanem állandóra. A Rextra boltban mennyibe kerül?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóri! Irta a régi oldalon is, wellmed.hu Ott mondták telefonon hogy Szegeden is lehet kapni a terméküket a Bartók téren. Amugy egy másik cégnél is igy jártam, ott 9e volt a termék ára, majd új oldalán meg már közel 13e ft.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek! :):)

A sok szülinaposnak-névnaposnak sok boldogságot kívánunk! :):)

Bogyó és Babóca társas:
Dénesnek szeretném megvenni szülinapjára az Úton az óvodába társast, nem tudjátok, lehet valamelyik szegedi játékboltban kapni? A Régióban nincs, legközelebb 15-én jön áru, az már nekünk késő. Szerintük nincs az egész városban, mindenki azt keresi... :(
Megrendelem neten ha nincs más, de ha van rá lehetőség nincs kedvem plusz 800-1000 Ft-ot kifizetni a postázásért. Köszi!

Matyikám jól halad a járással, már 2-3 métert megtesz egyedül (ha van kedve), de azért még sokat mászik. :) Zituska, jól emlékszel, Dénes is korán indult el, ő 9 hónaposan és 1 hetesen indult el, de őt utána nem érdekelte a mászás, 2 héten belül profin járt! Matyi előbb kezdte, de lassabban halad. :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Karmen,mi a Pingvin Gyógyászati Segédboltban rendeltük meg,11000Ft lesz,de előtte meg kell rendelni!!!

Kép
bibi226

Klzsuzsi!
Ugye Dénes a Vasutas oviba jár? Meg vagytok elégedve?Én ma írattam be Málnát,szeptemberben kezdi :D Jártok vmi szakkörre? Vagy kis csoportban még nem javasolják?
20140113113746

Sziasztok!

Először is mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! :)

Tegnap voltunk (kicsit megkésve, de az ünnepek miatt Pesten voltunk) a 3 hónapos szurin.
Megmérték Lillát, és most már 63 cm, és 6 kg.
3 hét alatt most 70 dkg-t hízott, úgyhogy a súlygyarapodása miatt már nem aggódik senki.
Viszont a tejem nem lett több, úgyhogy négy hónapos korától (jó két hét még) el kell kezdenünk a hozzátáplálást.
Ezzel kapcsolatban tudnátok írni ötleteket, tanácsokat?
Azt mondta a doktrnő, hogy répa, krumpli, alma a kezdés, meg azt tudom, hogy először csak inkább kóstolás, majd pár kanállal, de például mennyi idő alatt lehet eljutni oda, hogy egy étkezést kiváltsunk? Hány gramm egy teljes étkezés gyümölcs/zöldség?
Ha ízlik neki, és enné, mennyit lehet neki adni, milyen fokozatossággal?
Nálatok hogy volt?
Köszönöm a segítséget előre is!

Rakok fel egy képet is Lilláról.
Monka

Kép
monka79

monka: tündéri a csaj! Ha 3 hét alatt 70 dekát hízott, és nem aggódik senki a súlya miatt, akkor nem tökmindegy, hogy neked mennyi a tejed? Neki elég, ez biztos. Helyedben én nem sietnék a hozzátáplálással, de te tudod. :wink: Az anyatejhez képest a répától meg az almától miért gyarapodna jobban? :roll: Na meg ha eszik mást, kevesebbet fog szopni, és akkor tuti kevesebb lesz a tejed, kevesebb ideig fogod tudni szoptatni, na de befogom a szám, ez magánvélemény. Inkább válaszolok: nálunk gyümölcsből 2, főzelékből 1,5 deci votl a maximum adag (mondjuk 7-8 hónaposan), kezdetnek pár kanál is siker! :wink: Amikor ették a csajok, én adtam nekik, amennyit megettek, ez fokozatosan lett egyre több, mi elég gyorsan eljutottunk a teljes adagig. Szoptatás kiváltása egy étkezéssel: az attól is függ, hogy előtte megszoptatod, vagy nem. Én utána szoptattam eleinte, de a helyedben nyilván fordítva csinálnám (illetve egyáltalán nem csinálnám, de ha muszáj lenne, na érted :lol: ), a fentiek miatt.

Ezüst kolloid:
http://www.suryan.hu/vmchk/kolloidok.html
http://www.yessplus.hu/yessaruhaz/category/193
Vélemények itt:
http://termektapasztalatok.hu/

Salin: Karmen, végülis megrendelted már? A Bartók téren mennyi? Ha még nem, összefoghatnánk, most az akcióban 9450 Ft 1 db, ha legalább kettőt veszünk, na meg a posta, rákárdeztem e-mail-ben, hogy az mennyi lenne.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Köszi a választ, Nóra! :)
Igazad van, teljesen egyetértek.
Én nem fogalmaztam jól. Múltkor már írtam, hogy nem elég a tej, és végig is próbáltam a szaporító praktikákat, de nem igazán történt változás. :(
Mostanra olyan még van állapotnál tartunk.
Két hónapos koráig volt elég csak a tej, azóta kap tápszert is, tehát nem kizárólag anyatejes baba, hanem mostanra már főleg tápszeres.

Viszont elég haspók a kisasszony. Attól tartok, ha ízlik majd neki a cucc, akkor többet akar majd enni, mint egy kóstolás, és attól azért tartok, hogy reagál majd az emésztőrendszere egy addig teljesen ismeretlen ételre, főleg ha túl sok lenne elsőre. Szóval mennyit szabad adni konkrétan? Csak egy kanál? :) Vagy elsőre minden tuti baba kiköpi? :)
Lehet, hogy túlparázom (ezt is), vagy tökbéna vagyok, de tényleg nem szeretném, ha fájna mondjuk a pocija. :D
monka79

Akarom mondani minden baba tuti kiköpi?! Na. :lol:
monka79

monka: jaaa, így egész más a helyzet és a véleményem. :wink: (Utoljára csak annyit írtál, hogy lehet, hogy kell neki tápszerpótlás.) Szerintem tuti van olyan, aki nem köpi ki elsőre se. Az enyémeknek az első kanál nem ízlett, illetve valószínűleg csak fura volt először, mert másodszorra már ették. Inkább a kanálból evés módjával kellett ismerkedniük, mint az új ízekkel, de azt az akadáylt is vették hamar.
Nem hiszem, hogy az almától hasfájást kapna, de nyilván ne adj neki sokat elsőre. Mondjuk 5-6 kanál, ha nyeli? :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

klzsuzsi:
Én igaz nem most még karácsony előtt láttam a bogyó és babóca társast a Gulliver játékboltba. Szerintem érdemes megkérdezni hátha van még vagy rendeltek belőle azóta. Ők is azt mondták nagyon kapós mert most jelent meg!

Jégvirág, Enikő ment a privi :wink:

Szilcsi hogy vagytok, mikor tudunk talizni?

Képek hamarosan :lol:

Anikó
Kép
zsivicz

Hali!

Csak életjel, jól vagyunk mindenkivel minden oké :)

Zsivicz: Válasz ment! :)

Ilcsi: Drukkdrukk a vizsgáidhoz! Mindjárt írok privit! :wink:

Mindenkit pusszantok
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Szilcsi, Zsuzsu: Szerencsére nem a betegség miatt nem telt jól a Karácsony, semmi nem sikerült, minden tönkrement, ajtóüveg tört, gyerekek hajmeresztőek voltak stb, de mint a Mr. Bean-ben, úgy képzeljétek el, szóval másnap már röhögtünk rajta, de aznap rémálom volt! :)

Zsuzsu: Mivel Doró óvis, nem járhatunk a fejlesztőbe, de sokszor emlegeti, szerintem hiányzik is neki. :D Doró jövőre kaphat fejlesztést az óviban, szerintem kelleni is fog neki, elég pösze, de nem is rég óta beszél. Nektek ki volt a logopédusotok? Nekünk Márti, csúcsszuper... Azt mondta, ha 5 éves korában aggódom, hívjam fel. :) Addig még van idő. Ha nem vagy megelégedve az óvitokkal, szerintem megkeresheted őket.

Nóra: A készülék engem is érdekel, ha a Bartók téren drágább. Köhögés ellen is jó ez a sós párologtatás vagy mi a szösz??? Enyémek mindig "csak" köhögnek. Nincs más most sem, "csak" köhög Doró. :roll: :roll: :roll:

monka: Az enyémek sem voltak elragadtatva a répa-krumpli-alma bármely kombinációjától. Szerintem először pár kanállal kóstoltasd, és napról napra kicsit többet, ha elfogadja. De én mindenhol azt olvasom, hogy 6 hónapig kizárólag az anyatejes vagy tápszeres táplálás az egészséges a babának! Hogyhogy nem ezt javasolja a védőnő/doktornő??? :shock: Az enyémek azután, hogy elkezdtek kanalasat enni (igaz, anyatejesek, de lehet, hogy ez mindegy), azután kezdtek el "fogyni", illetve nem husi-pufókák lenni, hanem arányosodni. Én ezért azt gondoltam, hogy a kanalas kaja kevésbé hízlal, mint a tejszerű... :shock: De lehet, hogy ez csak nálunk van így!!! Többiek? Ti nem ezt tapasztaltátok?

Tud valaki olyan építészt vagy építési vállalkozót, aki tervezhet is és árajánlatot is készít, kivitelez (vagy trud ajánlani), megbízható, nem az a "lehúzós" fajta, korrekt????

Nagy újság van, Dávidka önállóan is, minden segítség nélkül jár! :lol: Eddig csak 1-2 lépést tett meg ha hívtuk és Doró vagy én vártuk a "túloldalom", de ma teljes biztonságban is kipróbálta tudományát. :lol: Láthatóan tetszik neki, ellenben azzal, hogy a gépnél ülök és pötyögök, így megyek is....

Szép napot! :D Ja! Tud valaki pontos infót arról, hogy mikor lesz már végre tavasz??? :lol: :lol: :lol:
e.

KépKépKépKép
hefe

Salin: válaszoltak, 5 db gépig 2000 a postaköltség, tehát, ha 2 db-ot rendelünk, akkor (18900+2000)/2=10450 Ft lenne egy gép. Ha többet, nyilván oszlik a posta. Ki csatlakozna hozzám?

hefe: Tavasz: sokára. :( Salin: én úgy olvasom a véleményekben itt meg a neten, hogy mindenféle légúti nyavalyára jó, tehát a köhögésre is. Nem tudom, mennyi a Bartók téren. Ha Karmen jelentkezik, talán ő meg tudja mondani. Járáshoz gratula! Csajok ilyen idősen a kapaszkodva felállásnál tartottak. :lol: Kaja: a jó zsíros-cukros anyatejhez képes a répa-krumpli nem táplál annyira szerintem, azért lehet ez.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Monka, nagyon aranyos a lányod!
Hozzátápi ügyében nem nagyon akarok nyilatkozni, igaz, Peti is kapott négy hónapos korától pótlást, de ő gyümölcsöt (konzerveset) tápszerrel keverve, mert kanállal az istenért nem akarta megenni...

Hefe, remélem, karácsony óta helyre rázódtatok. :)
Hízás terén én semmit nem tapasztaltam, mert ahogy írtam, Peti jó ideig csak úgy volt hajlandó megenni a gyümölcsöt, hogy a konzervesből mertem a tápszerébe, összeráztam, és megette. Kanállal szerintem 7 hónapos kora táján kezdett úgy enni, hogy lehetett is vele boldogulni... De még kapott tápszert akkor is, arról nem is olyan rég szokott le. Mellesleg Peti sosem volt pufók.

Na megyek, szép estét.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Megbízható idősebb hölgy gyerekfelügyeletet vállal. Nagyon megbizható, rendes és imádja a gyerekeket!
( Nem horror áron)
Ha esetleg valakit érdekel , akkor küldök priviben telószámot.
Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Anikó, privi megy mindjárt. :wink:

Zituska? Rég voltál... :( Hogy vagytok?

Eszter, átérzem, milyen rossz az a nap, amikor minden összejön... Pláne, ha ünnepnapon. :( De jó, hogy tudtok rajta utólag nevetni. Dávid nagyon ügyes! Hozzátápi: Lali 5,5 hónapos korától kapta a hozzátápit, anyatejes volt ő is (az elején volt tápszeres pótlás is), és ő sem hízott olyan ütemben utána már, eltűntek róla a hurkák. Na de ő se volt soha "gurulós" baba. :D

Nóra, én (talán) cstlakoznék a Salin-hoz, majd apával még megbeszélem azért, de szerintem nekünk is kelleni fog. És akkor ezt honnan rendeled? Házhoz hozzák ki? Munkaidőben nekünk ez necces...

Kép
szilcsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?