Sziasztok!
Szilcsi, Zsuzsu: Szerencsére nem a betegség miatt nem telt jól a Karácsony, semmi nem sikerült, minden tönkrement, ajtóüveg tört, gyerekek hajmeresztőek voltak stb, de mint a Mr. Bean-ben, úgy képzeljétek el, szóval másnap már röhögtünk rajta, de aznap rémálom volt!
Zsuzsu: Mivel Doró óvis, nem járhatunk a fejlesztőbe, de sokszor emlegeti, szerintem hiányzik is neki.
Doró jövőre kaphat fejlesztést az óviban, szerintem kelleni is fog neki, elég pösze, de nem is rég óta beszél. Nektek ki volt a logopédusotok? Nekünk Márti, csúcsszuper... Azt mondta, ha 5 éves korában aggódom, hívjam fel.
Addig még van idő. Ha nem vagy megelégedve az óvitokkal, szerintem megkeresheted őket.
Nóra: A készülék engem is érdekel, ha a Bartók téren drágább. Köhögés ellen is jó ez a sós párologtatás vagy mi a szösz??? Enyémek mindig "csak" köhögnek. Nincs más most sem, "csak" köhög Doró.
monka: Az enyémek sem voltak elragadtatva a répa-krumpli-alma bármely kombinációjától. Szerintem először pár kanállal kóstoltasd, és napról napra kicsit többet, ha elfogadja. De én mindenhol azt olvasom, hogy 6 hónapig kizárólag az anyatejes
vagy tápszeres táplálás az egészséges a babának! Hogyhogy nem ezt javasolja a védőnő/doktornő???
Az enyémek azután, hogy elkezdtek kanalasat enni (igaz, anyatejesek, de lehet, hogy ez mindegy), azután kezdtek el "fogyni", illetve nem husi-pufókák lenni, hanem arányosodni. Én ezért azt gondoltam, hogy a kanalas kaja kevésbé hízlal, mint a tejszerű...
De lehet, hogy ez csak nálunk van így!!! Többiek? Ti nem ezt tapasztaltátok?
Tud valaki olyan építészt vagy építési vállalkozót, aki tervezhet is és árajánlatot is készít, kivitelez (vagy trud ajánlani), megbízható, nem az a "lehúzós" fajta, korrekt????
Nagy újság van, Dávidka önállóan is, minden segítség nélkül jár!
Eddig csak 1-2 lépést tett meg ha hívtuk és Doró vagy én vártuk a "túloldalom", de ma teljes biztonságban is kipróbálta tudományát.
Láthatóan tetszik neki, ellenben azzal, hogy a gépnél ülök és pötyögök, így megyek is....
Szép napot!
Ja! Tud valaki pontos infót arról, hogy mikor lesz már végre tavasz???
e.