Új privát üzeneted érkezett!

Csillag ne ijesztgess :) biztos hogy egy van :) sőt néha azt is megkérdőjelezem.
Tina, :cry: hogy vagy? ne én nyavalyogjak itt :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szia Tina!
Teljesen igazad van!
Én is azért híztam 25-öt a fiammal,mert karácsonykor halálba ettem magam :D szaloncukorral-sütikkel.Nem hazudok!!! januárban a tanácsadáson mért súlyom 8kg-mal volt több mint a december elején mért súlyom :(
Ez van!!!!

Mostantól biztosan lassabban mennek majd fel a kilók!!!Nyugi Évi!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

8??? :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Ott van az a baba Évi!!!!!
Efelől semmi kétségem!!! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó tudom hogy unalmas :? a férjemet is ezzel nyúzom. :(

evilany

Imádom ezeket a képeket

evilany

[quote="evilany"]8 írta:evilany??? :lol:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: igen :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: sajnos :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

De apu hibája!!!!!
Ő vett 15kg szaloncukrot-nem én :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ja igen és kismama nacit húztam ez legalább nem vág be :oops: ha már volt egy kordbársony a csomagban amit vettem :) nyáron nem lesz jó :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.01.06 09:47-kor.

evilany

Én jól vagyok. Számolom vissza a 3 hónapot :)
Holnap megyünk Maccsal nőgyógyászhoz (ua a dokink), hogy minden okés-e.

Kép
xtina75

Maccsal,de jó,randi :) Üdvözlöm ha addig nem jönne,hiányzik.
15 kg szaloncukor :lol:
Lassan mennem kell,így is későn keltem,10 körül jön egy munkatársam,elmegyünk vmi pelenkázóért...na még nem nekem,hanem Miki öccséékhez megy egyenlőre(a héten szülnek,kiírás szerint) aztán majd ide:) Tervek szerint eddigre le kellett volna zuhanyozzak,rendbe tenni magam,mosogatni,sőt még főzni is. Ehelyett keltem 9kor,beágyaztam,elájultam a mérlegen,fogat mostam,felöltöztem és benyomtam 1 szendvicset...ügyes csaj vagyok én.

evilany

Tina! Neked nincs kép a pocódról?Ha van rakj fel te is :D légyszi,légyszi,légysziiiiiiiiiiiiiii :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nem mind a 15kg-ot ettem meg...nyugi :D
Menj csak-jó vásárlást!
Puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ingyen lesz,vmi padlásról kell lehozni...na nem nekem,majd ő cipeli :)

evilany

sziasztok!

csak irnék ide egy pár mondatot.
sogornőmmel nagyon rosz dolog történt,julius 22re volt kiirva,tegnap volt a 3. ultrahang és a baba csak 1.5 cm volt,8cm helyett..elhalt,nem volt szivhang :cry: :cry: :cry: 2 héttel ezelőtt nagyon beteg volt,lázas,torokgyulladása volt,és a doktornő kiirt neki semicilin gyulladáscsökkentőt,én ugy gondolom hogy ez nagyon erős gyógyszer..kismamának szabad e adni???hát nem hinném..és pont abban az időben állt meg a fejlődében a magzat,a doki is mondta h valószinű a betegség miatt..

kinek mi a véleménye erről?

ma fejezték be a terhességet :cry: :cry: :cry:

KépKép
bettike83

csillagfeny1976 én kb 6 hetesen epét hánytam most meg mint akit elvágtak most csak émelygésem van de az nagyon cicim nekem is önálló életet él de most olyan mind ha a első trimeszter végére érnék pedig csak a dokik 8 hetesnek alapítanak meg pedig holnap töltöm a 10-et :shock:
Vendég

bettike83 : semmilyen gyógyszert nem lehet szedni mert árt a picinek.
Vendég

Bettike...szerintem nem a Semicillin okozta,azt szedhet kismama,talán inkább a láz,az nagyon veszélyes a magzatokra. Borzasztóan sajnálom ami történt.

Vanilla,ezt nem értem,hogy hogy 8 hetesnek állapítanak meg ha 10 hetes vagy?

evilany

evilany : okt 29 .-én volt utoljára mensesem és ha kiszámolom akkor a vonalzóm szerint -i idő a jó.
Vendég

Értem.Hát az fura.
Pedig elvileg ők is így számolnak. Vagy UH alapján mondta a -2 hetet?

evilany

evilany : Látom te is augusztusra vagy kiírva és 2 nap eltéréssel amúgy hol fogsz szülni ???
Vendég

Vanilla,mind augusztusra vagyunk kiírva :) Pécsett,a Megyei kórházban szeretnék de elég nagy a kavarodás itt,lehet addigra csak a Klinika lesz...

evilany

Sehol senki,na lépek,beviszem a tp lapot a munkahelyre,tervek szerint hazafelé sétálok.Munkatársam csak du.jön,most hívtam.

evilany

bocsi úgy értem hogy augusztus eleje nagyon elejére .nálam az a baj hogy a dokim aki 12 évig volt az orvosomhoz nem tudok járni mert kicsit sokat kéne utazni csupán csak 220 km. És az itteni dokik meg katasztrófák 3 van de egyik sem normális az egyik akkor jár be mikor akar rendel 7-9 de 7 -kor már nincs hej nála a másik bunkó a harmadik meg Pestről jár ide , de ez még mindig nem lenne elég akkor szülni Kerepestarcsán fogok és ott nem ismerek senkit sőt 50 km -re van tőlünk érdekes lesz
Vendég

Tina! Nagyon szégyenlem magam!!!Elnézést kérek Tőled!!! Ne haragudj!!!

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]V írta:evilanyanilla,mind augusztusra vagyunk kiírva :) Pécsett,a Megyei kórházban szeretnék de elég nagy a kavarodás itt,lehet addigra csak a Klinika lesz...

Már csak az van!!!Nekem hétfőn ezt mondta a védőnő...akár mi probléma van...oda lehet menni...megyei már nincs!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tina!
Az agyam tiszta káosz!!!Bocsáss meg nekem!!!
Látszik hogy nem mindennap nézem vissza az üziket és nem jegyzetelek!!!
:? :( :( :( :( :!:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

LŐJETEK LE!!!!!!!
EGY PÁR NAPIG NEM JÖVÖK...ANNYIRA ÉG A POFÁM :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Tegnap nem voltam valami jó, így nem jöttem (fejfájás, hányinger). Most sem vagyok a jobban sajnos.

Szerencsére pénteken nem is dolgozom. Most is csak ülök és pihizek. Nincs kedves semmit csinálni.

Betti, szerintem a láz volt a gond. Az nagyon nem jó, ha valakinek az első 3 hónapban magas láza van.

Csatolom a hétfői képeket. A drágám fejjel lefelé fekszik valamiért. :)
1262774693.8031.pdf

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Csillag, nem haragszom. Első pillanatban kicsit elszorult a szivem, de én annál sokkal vagányabb vagyok, hogy tartósan felvegyem... más különben nem is jöttem volna már ide. :wink:

Kép
xtina75

Woody,nagyon édes a babád!!
Jobbulást...

evilany

Ja én meg megjöttem.Sétáltam egy jót igaz esik de mit nekem... 20 perc alatt értem haza gyalog,egyre jobb időket futok :)
Jó látni a kollegákat,olyan örömmel fogadnak mindig. Kivéve a főnököm,aki alig köszönt ma :shock: :( de hát,biztos rossz napja van,én ehhez kevés vagyok hogy megitéljem a dolgokat. Nagy a szar odabent az biztos... :?

evilany

Sziasztok Lányok!

Ha nem bánjátok, csatlakoznék! Aug.10-re várom a második manócskámat, 7.héten voltam UH-n, már dobogott a pici szíve, remélhetőleg a rengeteg hányinger most is azt jelenti, hogy minden rendben van vele. :D
Látom, nagyon pörög a topik, na én nem ígérem, hogy minden nap jövök, mert azért a "nagylányom" is sok időmet igényli, de azért igyekszem majd lépést tartani! :wink:

Üdv,
stelly

KépKép

KépKép
stelly

Szia Stelly
Kép
:D

evilany

Szia stelly üdvözlünk köztünk :)

Hú lányok én olyan fáradt vagyok ma képzeljétek fél 12 óra óta aludtam most keltem fel nem tudom mi ez de nem jó az tuti , mert hiába aludtam ugyan olyan fáradtnak érzem magam :(
Vendég

Itt volt a munkatársam,bazi nagy ez a pelenkázó,és ketten emeltük ki a kocsiból+be a házba,hát ez nem biztos hogy jó ötlet volt. :(
Na mindegy remélem nem lesz gond.

evilany

sziasztok!

Tina, Ti akkor errefelé laktok Szigetszentmiklós felé, vagy akár itt? :) csak, mert múltkor említetted ezt a vasalásos dolgot...

üdv Maccsnak, ha taliztok!

Betti, szerintem is a láz lehetett a ludas, nem feltétlen a gyógyszer, főleg, hogy nem önhatalmúlag szedte be, hanem orvos írta fel neki, nyílván látta, hogy babát vár! nagyon sajnálom, ami velük történt, de remélem, hogy most a többiek itt a fórumon nem kezdenek el rettegni, hogy velünk is megtörténhet!!! :(

Csillag, vigyázz magadra! pihenj annyit, amennyit csak bírsz!!!

pocakfotót még nem teszek! nekem csak hájas hasam van, nem kismamis... :( Benivel is igen kicsinek láttam, bár sokan el voltak ájulva, hogy mekkora!

rosszul levőknek jobbulást! remélem, hogy hamar elmúlik a hányingeretek, émelygésetek!

Évi, tényleg szar, hogy az ember mindig a kilók miatt stresszel, át tudom érezni a szitudat, főleg, hogy én sem éppen a versenysúlyról indultam... sőőőőt! :( ez van! én Benivel amúgy végül 16-t híztam, ami nem kevés, de végül kiderült, hogy iszonyat mennyiségű víz volt bennek! evvan!

Stelly, üdv közöttünk! nagyon édes a lánykád!

Woody, nagyon édes a babókád!

ikres pocifotó nagggyon durva! és lesz ez még így se! bár azért a kis csöppök kénytelenek alkalmazkodni a helyhez, szóval azért a végtelenségig csak nem nő az a pocak! :) nem?

vanilla nem arra gondolsz, hogy a dokik a babád korát számítják 2 héttel kisebbnek!? mert ugye a vonalzód az utolsó mensitől számítja a heteket, ami 40 hét lesz a végén, de a baba 9 hónapot van "csak" a hasadban! szóval érted! a baba kb. 2 héttel fiatalabb, mint a terhességi korod! remélem, hogy érthető voltam! :)

most megyek lányok! legyetek jók!!! kutyusok nagyon édik! :)

sophie27

köszi a kedves fogadtatást lányok :)

KépKép

KépKép
stelly

Sophie, igen, Miklós, buckalakók vagyunk... :)

Kép
xtina75

áhhám! :) mi meg dujmósok... szóval nagyon az eleje, Lakihegy felől!

sophie27

ismerem, lakik ott egy kollégám az egyik színes társasházban
xtina75

Sziasztok!

Csillagfény
Jó a kép!
Neked is van már pocid! :roll:

Bettike
Semicillin egyszerű penicillinszármazák. Kismamáknak leginkább adható antibiotikum.
Inkább csak a véletlenek egybeesésée lehetett :cry:

Woody
Jobbulást!

Stelly
Isten hozott! Nagyon jó helyre jöttél! :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok kismamik! :)

Én is szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem gond. Már szinte az eleje óta olvaslak Titeket, de sajnos a sok hányás és hányinger miatt az ágyban töltöm alvással a nap nagy részét. Igaz, mostanában már kicsit csillapodott (csendben le is kopogom), de nem kívánom senkinek, hogy reggel ahogy felkel első dolga az legyen, hogy hányni megy a wc-re, és a legrosszabb az egészben az, hogy semmi nem is jött ki belőlem. :( :( Aztán ha ettem, akkor egyből megint wc... Ezért sok vizsgámat át is kellett tennem januárra, bár büszkén mondhatom, hogy a pocaklakóval nagyon jól bírtuk a vizsgákat. :) Utolsó menzi alapján aug. 6-ra várható a baba, de a doki a legutóbbi uh alapján azt mondta, hogy 1 héttel fiatalabb (plusz elég rendszertelen volt a menzeszem, tehát a peteérésem se a 14. napra esett sosem). Első babánk lesz és nagyon nagyon várjuk! :wink:
Én pénteken megyek védőnénihez, és a 11. héten az újabb ultrahangra. Eddig kettőn voltunk, az utolsó dec. 21-én volt, 15 mm-es petezsák és 6 mm-es kicsi dobogó szívű törpe volt látható legnagyobb örömünkre. :roll: :wink: Nem tudom, nektek mondta-e a dokitok, de mi mire legközelebb megyünk, addigra már túl kell legyünk egy vérvételen (általános vérkép és vércsoport meghatározás), egy ekg-n és egy belgyógyászati vizsgálaton, úgyhogy ez a következő 2 hét programja. :) Ja és közben még vizsgázom is még 5 tárgyból... :?
A veszprémi Cholnoky Ferenc Megyei Kórházban szeretnék szülni, és a dokimnál, bár úgy hallottam, Veszprémben sajnos annál lehet csak szülni, aki éppen ügyeletes :(, de ennek még utánajárok. A dokim eszméletlen jófej, a sógornőm ajánlotta :), ráadásul itt lakik abban a faluban Vp mellett, ahol mi. :D
Még annyit, hogy nekem mindkét eddigi uh-m hasi volt, aminek nagyon örültem, de ahogy kivettem, nektek hüvelyit csinált a doki.
Elevitet én most szüneteltem, mert nemhogy csillapította volna a reggeli rosszullétet, még fokozta ráadásul egész napossá tette... De lehet, ez csak velem van így. :evil: Folsavat szedek napi 1-et és B6-vitamint a hányinger ellen.
Amikor csak tudok és jól leszek, akkor itt leszek, mert ahogy észrevettem nagyon jó kis csapat gyűlt itt össze. :)
Ircsi majd a táblázatba én is szeretnék bekerülni, priviben elküldöm az adatokat. :wink:
Huhh, jó hosszú lett... :D

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi
Küldjed!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi
Ha minden igaz, sikerült elküldenem. :)
Nagyon szép a pocakod!! Majd én is töltök fel róla képet. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kicsit átrendeztem a gmail-t!
Azokat a dokumentumokat, amiket Évi küldött, feltettem a DOKUMENTUMOK közé.
A Csillagfény-féle képet meg a FÉNYKÉPEK-hez tettem egy BABANET-albumba!
(aki tölt fel albumot---amikor az albumot létrehozod, választhatod a "nem nyilvános" tulajdonságot---keresőprogramok se hozzák fel!!!)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,az én hasam is ilyesmi :) Bár kicsit zsirosabb :?
Miki szerint már látszik kicsit,ahogy dudorodik :)
Hogy tudok a gmailen albumot létrehozni? Tehetne fel mindenki képeket,meg UH képet,stb...

Barbcsi,szia,gyere nyugodtan!

evilany

Nem esik valakinek útba? Nekünk nagyon messze van de kár lenne ott hagyni :shock:
http://www.vatera.hu/gyerekszoba_szekre ... 78139.html

evilany

Már ha az egészre vonatkozik az ár,de én úgy értem.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?