Sziasztok kismamik!
Én is szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem gond. Már szinte az eleje óta olvaslak Titeket, de sajnos a sok hányás és hányinger miatt az ágyban töltöm alvással a nap nagy részét. Igaz, mostanában már kicsit csillapodott (csendben le is kopogom), de nem kívánom senkinek, hogy reggel ahogy felkel első dolga az legyen, hogy hányni megy a wc-re, és a legrosszabb az egészben az, hogy semmi nem is jött ki belőlem.
Aztán ha ettem, akkor egyből megint wc... Ezért sok vizsgámat át is kellett tennem januárra, bár büszkén mondhatom, hogy a pocaklakóval nagyon jól bírtuk a vizsgákat.
Utolsó menzi alapján aug. 6-ra várható a baba, de a doki a legutóbbi uh alapján azt mondta, hogy 1 héttel fiatalabb (plusz elég rendszertelen volt a menzeszem, tehát a peteérésem se a 14. napra esett sosem). Első babánk lesz és nagyon nagyon várjuk!
Én pénteken megyek védőnénihez, és a 11. héten az újabb ultrahangra. Eddig kettőn voltunk, az utolsó dec. 21-én volt, 15 mm-es petezsák és 6 mm-es kicsi dobogó szívű törpe volt látható legnagyobb örömünkre.
Nem tudom, nektek mondta-e a dokitok, de mi mire legközelebb megyünk, addigra már túl kell legyünk egy vérvételen (általános vérkép és vércsoport meghatározás), egy ekg-n és egy belgyógyászati vizsgálaton, úgyhogy ez a következő 2 hét programja.
Ja és közben még vizsgázom is még 5 tárgyból...
A veszprémi Cholnoky Ferenc Megyei Kórházban szeretnék szülni, és a dokimnál, bár úgy hallottam, Veszprémben sajnos annál lehet csak szülni, aki éppen ügyeletes
, de ennek még utánajárok. A dokim eszméletlen jófej, a sógornőm ajánlotta
, ráadásul itt lakik abban a faluban Vp mellett, ahol mi.
Még annyit, hogy nekem mindkét eddigi uh-m hasi volt, aminek nagyon örültem, de ahogy kivettem, nektek hüvelyit csinált a doki.
Elevitet én most szüneteltem, mert nemhogy csillapította volna a reggeli rosszullétet, még fokozta ráadásul egész napossá tette... De lehet, ez csak velem van így.
Folsavat szedek napi 1-et és B6-vitamint a hányinger ellen.
Amikor csak tudok és jól leszek, akkor itt leszek, mert ahogy észrevettem nagyon jó kis csapat gyűlt itt össze.
Ircsi majd a táblázatba én is szeretnék bekerülni, priviben elküldöm az adatokat.
Huhh, jó hosszú lett...