Zsu- 7 evesen mar ismertetek egymast Apjukkal???Ez annyira cuki, igazi kis habos romantikus törtenet, mint a filmekben
...Na hat akkor emiatt a giga tüszö miatt fajt neked mindened annyira, de remelem akkor mindent beleadtatok Apjukkal
Susytunder- hat a BKV az tenyleg mar minösithetetlen, az ellenörökkel az elen....Ahelyett, hogy azzal foglalkoznanak, hogy hogyan lehetne javitani a közlekedesen, inkabb arra mennek ra, hogy hogyan lehet megjobban lehuzni az embert, felhaborito
...Szerintem hidd csak el, hogy kiscsaj lapul a pocidban
Bar teged Kristofnal is megvicceltek, ugyhogy meg lehet barmi
Kirus- Nagyon sajnalom, hogy faj a derekad....Nem lehet, hogy az agybetet nem jo?Az nagyon sokat szamit!
Anita- Vegre te eltünt baranyka
Jo ujra itt latni teged!!Gratula a kukishoz!!!Remelem azert lassan gyogyulgattok!
Iner- Odaert Apjuk a vizsgara??
Csip- Nagyon jol haladsz akkor a lakas dologgal Csajeeeem, nagyon ügyi vagy, hogy szarsz pirire es inkabb ezzel foglalkozol
...Kocsi beindult, de az ajto be volt fagyva, meg a benzinsapka is, ott locsolgattam 10 percig melegvizzel!!
Gtunde- Jo, hogy lompos elkerül, örizze meg ezt a jo szokasat
Ediii- Vegre te is bekukkantottal!!!HSG -re nekem azt mondta a doki, hogy vegyek be egy Cataflamot....Te 4-et is beszedtel????Akkor lehet viszek egy egesz levelet magammal