Új privát üzeneted érkezett!

Iner- Ezt a csodaszep pocakot nem akartad megmutatni??? :shock: Iszonyuan csinos vagy szerintem :wink:

Juli- Szerdan az Uh-on kiderül, hogy volt-e egyaltalan pe-d??Elvileg a Clostitol kellett, hogy legyen, nem??Mondjuk ez meg csak az elsö honap, azt hiszem talan Zsu irta, hogy neki is csak 2-3 honap utan hatott a Closti.....

Zsu- Hol vagy?

Kirus- De cuki lehetett a lanykad :D Tenyleg ezek az ovis szerelmek milyen sokaig nyomokat hagynak az emberben, en meg most is emkeszem az ovis szerelmem nevere :lol: ...Szerdai Uh-hoz nagy kalappal!!

Susytunder- ???

Csip- Jol van, akkor megnyugodtam, hogy nem csak mi veszekszünk ilyen ertelmes dolgokon neha :D ...Egy pattanas :lol:
Mondjuk megertem, hogy stresszes a parod, ha most szokott le a cigiröl, gondolom kb ölne egy szalert :D

Gtunde- Nagyon cuki lehetett apukad a fa elött ahogy nezi a tesztet es probal rajönni, hogy mi lehet az :D ...A HSG az a röntgenes petevezetek atjarhatosagi vizsgalat!

Na most lepek, holnap nem tudom mikor fogok tudni jönni, mert elvileg vezetek.....De szerdan tuti erkezem :lol:

Pusszantas
Ancsa

KépKép
gyancsi

Laptetüüüüüüüüüü :D

KépKép
gyancsi

-j-! köszi a pocak és a kocsi dicsit....és az már biztos, hogy ebben a ciklusban nem lesz semmi nálatok?

Csip! ezek a pasik...néha tök vandálok, bezzeg ha nekik fáj valami...

Kírus! köszi neked is a dicsit...szerelmes a kislányod, de édes lehet...szorítok szerdán...

Tünde! ááá nem akartalak megfosztani ettől titeket, csak sztem nem vagyok jó a fényképeken..de azért köszi...jó kis karácsonyi meglepi lehetett... :lol:

Ancsa! köszi... :D vigyázz, mert még elbízom magam... :lol:

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Tünde: Nem hiszem, hogy nagyon ki lesz bukva a továbbikban, mert akkor rosszabb volt mikor el volt neki fogyva és nem tudot rágyújtani...meg is vagyok lepődve, hogy nem is annyira ideg beteg...
Büszke vagyok rá, mert nagy bagos volt ám :D
Na majd lesz valahogy :D
csip-csip18

Sziasztok!

Most csak egy mondat erejéig...

Kislányunk lesz! :lol: :lol: :lol:

Este majd jövök és mesélek milyen napunk volt, hát kicsit kiakadtam, majd jövök mesélek.

Most valahol repkedek örömömben. :lol: (Ebben a hidegben)

Kép
Kép
susytunder

susytunder itten várok!!! nem mozdulok, amíg nem jössz!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

csip úgy legyen! reméljük gond nélkül átvészeli!!! az lenne a legjobb mindkettőtöknek... :lol:

én mostanában visszagyermekiesedtem... tudjátok most épp mit fogok enni??? robbanócukorkás nyalókát!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bekattantam!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

na ezt a megérzést!!! :lol: :lol: :lol: :lol: de jó!!! szupi!!!! gratulálok!

Kép
gtunde75

ancsi!
volt 15. cn-ra egy satnya 12x14 mm-es tüszőm, aminek meg kellett volna repednie, de úgy látszik, ez nekem nem megy :o
persze ha lesz sárgatest, akkor volt pé-m... de ez majd holnapután kiderül.

iner!
akár még lehet is ebben a ciklusban bármi, hiszen múltkor is végül 40akárhanyadik napon lett egy pé-m... de az csak véletlen volt. én nem igazán bízom benne... és ezt a dokim is tudja :?

susy!
de jó!!!! puncis!!!
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Susytunder- Nagyon-nagy GRATULA :D :D :D ...Teljesült az almod!!

Gtunde- En is imadom a robbanos cukorkat :lol:

J - akkor meg barmi lehet ebben a honapban is akar :wink:

Csip- parod egy hös, ha igy birja a cigimentesitest....En is cigizek sajnos, bar "csak" 3-4 szalat, de azt is nagyon le kene rakni....Mar egyszer 2 evig nem cigiztem, de en barom visszaszoktam :roll:

Iner- Csak az igazat irtam!! :wink:

KépKép
gyancsi

Suzytündér: Csatlakozzom Tündihez!!!! Én is várom , hogy gyere!!!!!!!
csip-csip18

Itt vagyok csak olvasok, már amennyire birok, mert kiba....ttul fáj a derekam :!: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Iner
Nagyon szép babakocsit választottatok és a pocakfotó is nagyon tetszik :arrow: és ezt nem akartad megmutatni, hát :!: :wink: csini vagy komolyan :!:

Julcsi
Én azt hallottam, hogy a Closti nem jó PCO-nál :shock: :!: :?: sajnálom, hogy ennyit küzdesz ismerős a helyzet :!: :roll:
Most akkor mit fog nézni a doki uhun :?:

Kírus
Hát, aki nagylány az már ugye szerelmes is :wink: ez nagyon aranyos :wink:
A gyerekkori szerelemről csak annyit, hogy Én már első osztályban(alsó tagozaton), kemény 7 évesen a tanári asztal alatt papás-mamásat játszottam egy fiúval, aki most a FÉRJEM :lol: :lol: :lol:

Tündi, köszi ez jó volt :wink:
HSG=petevezeték átjárhatósági vizsgálat

Ancsi
laptető hozzon szerencsét :!: ++++++++++++++++++++++++++

Susy, az annyira jó, gratula, tudtam , tudtam :!: :lol:

Kívánom, hogy mindenki álma így váljon valóra, ahogy Susyé :arrow: működik :wink: örülök Nektek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép Estét Mindenkinek!
Mentem zárni :)
csip-csip18

És akkor, hogy jártunk ma...
Reggel szépen elmentünk Rákoskertre a sárga busszal Maglódról és vártuk a bkv- t. Vártunk...vártunk.. a -8 fokos hidegbe, kereken egy órát, de busz sehol. A lábam lefagyott, Kristóf egyre nyűgösebb volt, már csak az ölembe akart lenni, alig bírtam, végül más irányba kerülővel eljutottunk a keresztanyjához, de ellenőr volt a buszon. Mondtam neki szeretnék jegyet venni, mert nem volt lehetőségem Maglódról jövök...azt mondta nem lehet. Na én kifakadtam...mondtam nem lehet? 1 órát álltam a -8 fokba, a 14 kilós gyerekemet az ölembe tartva 21 hetes terhesen és meg akar büntetni??? Mondtam neki, hogy majd ha megfelelő lesz a szolgáltatás akkor veszek jegyet, nem nagyon akart elengedni, de több utas hőbörgése után ott hagyott. Mondtam neki hogy olyan levelet írok a bkv- nak, hogy azt nem teszik zsebre... végül annyi időm maradt, hogy beadtam Kristófot a keresztanyjához én meg összefagyva rohantam tovább, hogy beérjek 1 órára a kórházba. Épp csak odaértem, a többit már tudjátok...

Kép
Kép
susytunder

Zsu
Akkorát nevettem a papás mamás sztorin...ez nagyon tetszik. :lol:

Kírus
Nagyon édes a lányod! :)

Kép
Kép
susytunder

Zsu ez komoly?!?! már hét évesen alakítgattátok a kapcsolatotokat?!?!

susytunder de dúúúúúrva!!! ilyenkor hálát adok az égnek, hogy van autóm és megfogadom, hogy soha többet nem panaszkodok, hogy magas a hitel... élhetnék könnyebben több pénzből, ha nem vállaltam volna be az autót egy hitellel és az összes fenntartási költségével, de cserébe rengeteg ilyen bosszúságtól kímélem meg magam!!! megérte!!! főleg ha lesz gyerek... r

Kép
gtunde75

Tünde
Nekünk is van kocsi, csak azzal apa jár dolgozni.
Uh- s képet végül nem kaptam, de jövő héten szerdán megyek a dokimhoz, ő mindig ad, akkor majd hozok.

Jó éjt lányok!

Kép
Kép
susytunder

zsu!
tudom, hogy nem jó a closty pcos-ben. ezért is volt fontos múlt héten az uh, nehogy túl legyek stimulálva... de most már muszáj volt valamit megpróbálni, mert láthatóan a met nem csinál semmit :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Susy!
Nem semmi,ti szegények :? jól megjártatok!
De aztán gondolom az uh enyhített a dühödön :wink:
Gratulálok a kislányhoz!!!
Rucikat válogattál??

Zsu!
Hát nem semmi :wink: ,idejében elkezdtétek nem mondom :lol: ez tök jóóó...

Tök jó most esik a hó szépen így Kíra ma szánkón megy oviba :wink:

Hu csajok alig tudok az ágyban forgolodni,annnnnyira fáj a far csontom,föleg olyankor mikor hanyat fekszek és nézzük a bébit hogyan rendezkedik bent..na és akkor utána nem tudok moccani sem nagyon,tegnap is azt hittem daru kell,de aztán párom felhuzott valahogy :? :lol:
Ez most kb 1 hete fáj...de emlékszem Kíránál is volt ilyen gondom,sőt még születése után is elég sokáig...
Vendég

Szép jó reggelt!

Nálunk akkora pelyhekben esik a hó :shock: annyira gyönyörű...most aztán igazán nincs kedvem itt bent lenni :!: :wink:

A hőm nem mozdult semerre :shock: lehet, hogy tényleg nem kellett volna a Closti :!: :roll: :oops:

Tündi
hát igen, ennél korábban nem is kezdhettük volna...mi 8 évig osztálytársak voltunk, 8-ban "jártunk" is együtt kemény 2 hétig :wink: de aztán a gimis évek kimaradtak, akkor szinte nem is beszéltünk, míg egyszer csak a 7 éves általános iskolai osztálytalálkozón összejöttünk és azóta boldogan együtt vagyunk :!: :wink: hát ez a mi kis történetünk, ami már jó régen elkezdődött és a sors így akarta, és mi ennek nagyon örülünk :!: :wink:

Susy
mekkora bunkó emberek vannak, nincsenek tekintettel az emberre, csak egy bizonyos "fajtára" :!: sajnálom, hogy így felidegesítettek és így kellett menned az uhura, de kárpótlásként az álmod valóra vált :!: :wink:

Kírus
milyen jó lehet most Kírának :roll: :wink:
Kell a hely a bébinek, rendezkedik, igazodik :wink:

Csodás napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Hát lányok én olyan nyúzott vagyok, éjjel fél 1- kor még nem aludtam ,aztán fél 5- kor mentem Kristófhoz, és már vissza sem tudtam aludni, most meg össze tudnék csúszni.

Nem tudom mi van velem, de én nem tudom elfogadni, felfogni, hogy kislányom lesz. Annyira fiúnak érzem még mindig, nem csodálkoznék, ha azt mondaná a jövő héten a doki, hogy még sem nunija van...

Kírus
Végül nem nagyon lett válogatás, mert kiderült, hogy a nyári rucik mind nagyobbak ,de egy szatyorra való azért akadt.

Nálunk nem esik a hó, de nem is bánom, mert legalább apa normális időben fog haza érni.

Kép
Kép
susytunder

Susy
mi van veled :?: jajj, ne is gondolj ilyenre :!: örülj, hogy minden rendben van :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Uh-ra megyek most, majd este jövök bővebben!

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Nem jártam itt 60 éve! :) Remélem mindenki jól van, és újra fel tudom venni a ritmust! :D Nekünk úgy néz ki kisfiúnk lesz ismét. Nagyon örülök Neki! Megpróbálom a lehetetlent, és visszaolvasok! :)

Anita

Kép

Kép
anita1984

susytunder talán csak a fáradtság beszél belőled... :shock: próbálj pihenni!

Anita szijjja! több, mint 60 éve!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu hát akkor a Jóisten tartson meg Titeket egymásnak még minimum 50-60 évig!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ennek így kell lennie!

6-7 cm havunk van!!! olyan fura... eccer hó, aztán 15 fok...majd megint hó.... legyen már tavasz!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Jó reggelt!

Köszönöm a pocak dicsiket mindenkinek... :lol:

Zsu....mi volt az uh-on tegnap???

Anita! grat a kisfiúhoz... :D

Tunde! éjjel nálunk is esett a hó..apa szegény pont ma ment vizsgázni Pestre, remélem nem késnek a vonatok, így is tiszta ideg volt... :roll:

Suzy! ha előbb nem, akkor majd elhiszed, hogy kislányod van, mikor a karjaidban tartod majd a drágát... :D

Már reggel fél 5 óta fent vagyok...apa ment korán, mi meg nem tudtunk aludni...Mírus tegnap este is egyszer akkorát ugrott a hasamban, hogy szó szerint hirtelen bepánikoltam, hogy ez meg mi volt...de jó volt... :lol:
Hányadik hétre kell a babának fejvégű fekvésbe fordulnia?

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Szép jó reggelt!

Bocsika, hogy tegnap nem jöttem, de későn értem haza!
Délutánra, amikor mentem az uh-ra annyira fájt a derekam, hogy alig bírtam a váróban üldögélni!
Nagyon rendi volt a dokim, először manuálisan nézett meg, és már akkor kitapintotta, hogy a bal oldalon van valami, uh-on meg egyértelműen látszott, hogy a bal oldalon van egy szép 23x20mm tüszike, ami még valóban nem lökődött ki! megrepesztettük Choragonnal, aminek a helye most eléggé fáj, de nekem mindig is ilyen volt utána, ja és csomós már megint!

Örülök, hogy tüsző volt és nem ciszta, de hát így a biztos és nem is kell tovább szenvednem :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Anita
Hát valóban régen voltál már itt, de a lényeg, hogy jól vagy és szépen halad a Te terhességed is :wink: drukk továbbra is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tündi
köszi :wink:

Iner
Hát mozgolódjon is a kis drága :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok! Jó reggelt! :D

[quote="suzy78"][ írta:suzy78color=green] megrepesztettük Choragonnal, aminek a helye most eléggé fáj, de nekem mindig is ilyen volt utána, ja és csomós már megint! [/color]

Zsu az mit jelent, hogy csomós?

Kép
gtunde75

iner én úgy tudom, hogy az utsó hónapra kell megfordulnia... de vannak itt tapasztaltabbak...majd ők jól megmondják!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi
ha hozzáérek, ahova szúrt fáj, a szúrás körül csomós, kemény :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

De utálom ezt az apró betűt :shock: :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Jó nagy hó esett, komolyan mondom már nem örülök neki, én már várom a madárcsicsergést a hóvirágot a napocska simogatását...

Ma jönnek haza anyósomék a sógornőméktől, Kristóf már nagyon várja őket.

Zsu
Remélem ez jót jelent nálad? Apa otthon volt az este? :wink:

Tünde
Gyeshez a papírokat mennyivel előbb kell beadni?

Többség? Merre?

Kép
Kép
susytunder

Szép jó reggelt Mindenkinek!!!

Suztündér: Hogy vagy ma??? jobban aludtál???Van mr nálatok is hó??

Anita: Garulálok a kukishoz :D

Suzy: Akkor most már valamivel jobb a közérzeted???Hanyadik dpo-n vagy???Mikorra nem várod??? :D :D :D

Iner: Szerintem olyan 32 hét, mintha én azt hallottam volna...De nem biztos...

Tünde: Hogy vagy??? Róka koma nincsen???

Ancsa: Gondolom sok a melod :( remélem a kocsi elindult a nagy hóban :D Porszívózás megvolt tegnap :D ??? Puszillak!!!

Joli: Suli, hogy állsz???

Kírus: Te voltál az aki írt nekem iwiwen, a hajamhoz???Ügye :D
Köszönöm!!!!

Velem a helyzet változatlan piri anyó itt van, de senkit semm izgat :D
Tegnap körmöztem, aztán anyuval mentünk nézelődni Tűzhelyet, ki is nézztünk egyet, csütörtökön megis veszi nekem :D
Aztán annyira várom még a csütörtököt, mert megyek az új lakásunkba mérickélni anyuval :D :D :D
Aztán mi történt tegnap velem??? Eladtam a szőnyegünket meg a konyhabútort a tesz veszen 20000-ért :D :D :D Tegnap raktam fel és el is viszik holnap :D :D :D
Aztán apival este nézztünk vitrin kombinációt, bele is szerettünk egybe, megyünk szombaton azt is megnézzük...
Szóval egyszerűen teljess lázban vagyok :D :D :D
Szép Napot!!!
Imádlak titeket :D
csip-csip18

Susy
Örülök, hogy jöttél már azt hittem, hogy haragszol :?: :roll: :oops:
Nálunk is elég nagy a hó, de most meg esik az eső :shock: :evil:

Itthon volt bizony :!: :D

Már nem fáj a derekam :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip
Igen jól vagyok, köszi :!: :wink:
Tegnap volt a tüszőrepi, ma az első DPO :!:

Jó is az a tesz-vesz, ügyi vagy :!: :wink:

Örülök, hogy így érzel és nem bánod, hogy piri ott van :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Miért haragudnék? Dehogyis! Rátok sose!
Tegnap kicsit kész voltam, majd össze csúsztam, ma jobban aludtunk, de sajna megint nem apával, Kristóf kikövetel magának és ez már kicsit rossz. :?

Örülök, hogy otthon volt apa! :lol:

Kép
Kép
susytunder

Zsu jaaaaaaa...a szuri helye csomós!!!! :lol: most már értem... azt hittem a kirepedt tüsző helye csomós...ezért kérdeztem, hogy az meg mit jelenthet... de akkor így már világos!!! :lol: :lol: :lol: szóval jól vagy :?: :!: :?: :!: :wink: :wink: :wink: remélem is!!! :wink: :wink: :wink:

susytunder megy a privi!

csip néha itt ólálkodik a lompos... a kis dög... de konkrétan nem találkoztam vele... remélem nem is fogok!
szóval az iwiw-en van fent kép az új séródról??? na megyek és meglesem!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Susy
Nem tudom, csak úgy éreztem...amit írtam az uh-ra :!:
Pont ma vagy 21 hetes :!: :wink: ez tök jó :!:

Hát még Én, hogy örültem neki 8)

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tündi
Egy kicsit szórakozott vagy :?: vagy csak a hormonok :?: nem is értettem, hogy mit kérdezel igazából :?: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Nem, nem nincs semmi gond. :wink:
Várom a jövő hét szerdát, hogy a doki megerősítse, vagy megcáfolja a hétfői dokit. Én még most is azt mondom, hogy kisfiú!

Ja 21 hét! :shock:

Én meg lányok olyannyira nem kívánom az ágyakrobatikát, hogy nem is emlékszem már mikor gyűrtük össze a lepedőt utoljára apával. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Zsu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem is tudom... mostanában kicsit nehezebben forog az agyam...és néha össze-vissza beszélek... :shock: de jól vagyok... :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi, az a lényeg, örülök Neked :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!! Gratula a kiscsajhoz!!!! :D 4d-én voltatok??

Zsu!!! Akkor most már mennek a babaragacs drukkok!! m.nyálkahártya vastagságát nem nézték??

Tünde!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez nagyon tetszet :lol: :lol:

Anita!! Gratula a kiskukishoz!!! Gyere sűrűbben!! (mondom én :oops: ,aki mostanában hanyagol egy picit benneteket),mentségemre ,azért olvaslak benneteket ,csak időm nincs mindíg írni :oops:

Csip!! Hova költöztök??? valamiről mégis lemaradtam,hiába olvasok :oops:

Húú tutkó valakiket még kihagytam,de pótolom :D

EDI
ediii

Ancsa!! Nem tudja a doki,hogy mitől lehetet a hasfájás csak tippelgetet :?
Kitartás a HSG-hez, ott adnak valami fájdalomcsillapítót???
nekem márciusban volt, és mivel naon féltem, bebiztosítottam magam cataflammal , bevettem vagy 4db-ot folyamatosan míg vártam a soromra :lol: ,de így is fájt..., igaz az egyik oldal elvolt záródva, valószínű azért fájt..

Iner!! nagyon szép pocód van és csinos kismami vagy!!! :)

EDI
ediii

Ediii, de 10mm :!:
És Te hogy vagy :?: nemsokára itt a nagy nap :!: :shock: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Mi betegek vagyunk csajok. Már egy hete kezdte az uram, aztán elkapta Kende, meg én is. Kende még mindig lázas, köhög, taknyol. :( Nekem is fáj mindenem. :( Remélem Ti jól vagytok!

Anita

Kép

Kép
anita1984

Sziasztok!

Na túl éltem a cukorterhelést :) ,még jól is esett a lötyi(persze tettem bele citromlevet) mert nagyon szomjas voltam és jó hideg vízből csinálta a nőci :wink:
Aztán voltam uh-n is de sajna nem tudott képet adni mert szervízben van az a gép :( ..de mindegy lényeg hogy rendben van minden!!!
Ma kértem Kecskemétre genetikára időpontot(remélem tényleg most megyek utoljára..) 18.-án megyek...

Anita!
Jobbulást nektek!!! És gratulálok a kisfiúhoz!! :)

Susy!
Ezzel nem vagy egyedül(a lepedő gyűréssel) :) ,mi le is vagyunk tilva róla de nekem amugy sem hiányzik...

Zsu!
Örülök hogy van egy szép nagy tüszőcskéd!! :wink:

Iner!
A 36.hétig kell hogy beforduljon a helyére én ugy tudom...

Csip-csip!
Igen én írtam iwiw-re :wink: ..
Akkor most ismét happy vagy csaje,csupa jó dolgok történnek most nálatok..

Juli!
Gyere az uh hírekkel te is!!! :wink:
Sajna nem futottunk össze..11 után végeztem már az uh-n.. :roll:
Vendég

Hello Csajok!!

Visszaolvasok....

KépKép
gyancsi

Zsu- 7 evesen mar ismertetek egymast Apjukkal???Ez annyira cuki, igazi kis habos romantikus törtenet, mint a filmekben :D :D ...Na hat akkor emiatt a giga tüszö miatt fajt neked mindened annyira, de remelem akkor mindent beleadtatok Apjukkal :lol:

Susytunder- hat a BKV az tenyleg mar minösithetetlen, az ellenörökkel az elen....Ahelyett, hogy azzal foglalkoznanak, hogy hogyan lehetne javitani a közlekedesen, inkabb arra mennek ra, hogy hogyan lehet megjobban lehuzni az embert, felhaborito :twisted: ...Szerintem hidd csak el, hogy kiscsaj lapul a pocidban :wink: Bar teged Kristofnal is megvicceltek, ugyhogy meg lehet barmi :D

Kirus- Nagyon sajnalom, hogy faj a derekad....Nem lehet, hogy az agybetet nem jo?Az nagyon sokat szamit!

Anita- Vegre te eltünt baranyka :D Jo ujra itt latni teged!!Gratula a kukishoz!!!Remelem azert lassan gyogyulgattok! :roll:

Iner- Odaert Apjuk a vizsgara??

Csip- Nagyon jol haladsz akkor a lakas dologgal Csajeeeem, nagyon ügyi vagy, hogy szarsz pirire es inkabb ezzel foglalkozol :D ...Kocsi beindult, de az ajto be volt fagyva, meg a benzinsapka is, ott locsolgattam 10 percig melegvizzel!! :roll:

Gtunde- Jo, hogy lompos elkerül, örizze meg ezt a jo szokasat :lol:

Ediii- Vegre te is bekukkantottal!!!HSG -re nekem azt mondta a doki, hogy vegyek be egy Cataflamot....Te 4-et is beszedtel????Akkor lehet viszek egy egesz levelet magammal :lol:

KépKép
gyancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?