Sziasztok,
Dita,
én is az Évi féle megoldást javaslom, minél többet legyen szabadon a popsi mert a friss levegő beszárítja a sebeket és hamarabb gyógyul.
Az infra lámpa nem jó mert az melegít és az szerintem fájna Milónak, hanem a Bioptron lámpa lenne az igazi, az a napfény összetevőjén alapul, teljesen olyan mintha a nap sütné. (nekünk van, 1,5 éves részletre vettük és azóta is áldom, mert nagoyn sok mindent meggyógyít, pl Danci tüdejét is lámpázom és tényleg hamarabb gyógyul.)
Variálható cumi még korai Milónak, Danika sem tudja használni, túl gyorsan jön rajta a tápi. MI még mindig a 2-es cumit használjuk, egyszerűen az vált be neki.
Viki mami.
Danika mától van jobban, tegnap az ügyeleten is jártunk mert nagyon csúnyán köhögött, természetesen megint bronchitise van, de most nem ment a tüdejére, szerintem azért mert amikor éjjel befulladt akkor önhatalmúlag befújtam neki az inhaláló sprayket, a dokit csak reggel hívtam fel hogy mi történt de ő is mondta, hogy jól tettem, hogy befújtam neki.
Kistesó hivatalosan 2010. július 04-én fog születni, aztán ha Danciból indulunk ki akkor akár 3 héttel előtte is
Boni mami,
jobbulást Zsiginek!
Évi,
én is hetedhét országra szóló szülinapot szeretnék csinálni Danikának, persze csak csecsemő szemmel hetedhét országra szólót (pl neki egy külön tortát amit úgy kenhet szanaszét ahogy csak akar, stb.... Szeretném ha emlékezetes lenne neki.
Tényleg hihetetlen, hogy az ikrek mindjárt 1 évesek
Nagyon jók a képek, a büszke nagytesó nagyon aranyos a kicsik mellett
Denika,
jobbulást nektek! Milyen betegségben szenvedtek?
Nemone,
Danika is öklendezik néha, kitartás, fog menni. Mondjuk Daninak 8 foga van már.
Mostanában én is Danikával alszok, egyenlőre elfogadtam, hogyha mindannyian pihenni akarunk akkor csak így lehet.
Zsuzska,
Danika is nagyon szereti a főtömet, én már levest is szoktam adni neki, szerencsére én eleve enyhén sósan főzok csak. MI már ott tartunk, hogy az üveges bébiételt nem fogadja el, sem a gyümit sem a főziket.
A banánt is már csak úgy eszi ha ő haraphatja. Hát végülis nagyfiúk vagyunk már...