Új privát üzeneted érkezett!

Évi,
Nagyon szépek a gyerkőcök!!! 1,5 éves koráig turmixoltál? :roll: Hát azért remélem nálunk nem tart addig.

Viki,
:?: :?: :?:
Nellikének Zsófija, és Zsombija van, és nekem Rékám.
Szerintem összetévesztettél minket Szilviket. :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Köszönjük az érdeklődést!
Valami vírusos fertőzést hozott haza apa nekünk karácsonyra. :( Apa karácsony előtt pénteken, Niki hétfőn, én meg kedden betegedtem le. Úgy nézett ki, hogy első nap magas láz, aztán 1-2 nap semmi tünet, utána meg jött a köhögés, torok-mandula, arcüreg, homloküreg gyulladás.
Én első nap alig bírtam felkelni az ágyból, emiatt teljesen kétségbe estem, hogy mi lesz így velünk. Mivel szoptatok még, gyógyszert csak mértékkel mertem bevenni, Panadolt javasolt a védőnő, de az nem sok ideig tartotta alacsonyabban a lázam.
Mostmár erőteljes gyógyulásban vagyunk. Niki és apa már túl vannak az antibiotikum kúrán. Niki még kicsit hörög, de a doktornéni szerint ez majd "kikopik", egyébként eszik rendesen, jó kedve van. Apa is gyógyulgat, én ma mentem el először orvoshoz, mert eddig valahogy elfeledkeztem magamról. Megkaptam én is az antibiotikumomat, ugyanazt, mint Niki kapott, szóval ez szopi mellett is szedhető.

Évi: Tündériek a gyerkőcök! :)

Teszek én is két képecskét:

Kipakolta apa szerszámosládáját:
Kép

Sétál a baba:
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok,

Dita,

én is az Évi féle megoldást javaslom, minél többet legyen szabadon a popsi mert a friss levegő beszárítja a sebeket és hamarabb gyógyul.
Az infra lámpa nem jó mert az melegít és az szerintem fájna Milónak, hanem a Bioptron lámpa lenne az igazi, az a napfény összetevőjén alapul, teljesen olyan mintha a nap sütné. (nekünk van, 1,5 éves részletre vettük és azóta is áldom, mert nagoyn sok mindent meggyógyít, pl Danci tüdejét is lámpázom és tényleg hamarabb gyógyul.)
Variálható cumi még korai Milónak, Danika sem tudja használni, túl gyorsan jön rajta a tápi. MI még mindig a 2-es cumit használjuk, egyszerűen az vált be neki.

Viki mami.

Danika mától van jobban, tegnap az ügyeleten is jártunk mert nagyon csúnyán köhögött, természetesen megint bronchitise van, de most nem ment a tüdejére, szerintem azért mert amikor éjjel befulladt akkor önhatalmúlag befújtam neki az inhaláló sprayket, a dokit csak reggel hívtam fel hogy mi történt de ő is mondta, hogy jól tettem, hogy befújtam neki.
Kistesó hivatalosan 2010. július 04-én fog születni, aztán ha Danciból indulunk ki akkor akár 3 héttel előtte is :lol:

Boni mami,

jobbulást Zsiginek!

Évi,

én is hetedhét országra szóló szülinapot szeretnék csinálni Danikának, persze csak csecsemő szemmel hetedhét országra szólót (pl neki egy külön tortát amit úgy kenhet szanaszét ahogy csak akar, stb.... Szeretném ha emlékezetes lenne neki.
Tényleg hihetetlen, hogy az ikrek mindjárt 1 évesek :lol:
Nagyon jók a képek, a büszke nagytesó nagyon aranyos a kicsik mellett :lol:

Denika,

jobbulást nektek! Milyen betegségben szenvedtek?

Nemone,

Danika is öklendezik néha, kitartás, fog menni. Mondjuk Daninak 8 foga van már. :wink:
Mostanában én is Danikával alszok, egyenlőre elfogadtam, hogyha mindannyian pihenni akarunk akkor csak így lehet.

Zsuzska,

Danika is nagyon szereti a főtömet, én már levest is szoktam adni neki, szerencsére én eleve enyhén sósan főzok csak. MI már ott tartunk, hogy az üveges bébiételt nem fogadja el, sem a gyümit sem a főziket.
A banánt is már csak úgy eszi ha ő haraphatja. Hát végülis nagyfiúk vagyunk már... :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Na, nekem majd' 2 év után megjött :( Pedig éjjel is szoptatok még néha, nappal is vagy 3-4-szer, és mégis :( Jaj, úgy nem hiányzott még, brühühüüüüüü :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi,

nagyon sajnálom :cry: Nagyon büszke vagyok rád, hogy még mindig tudsz szoptatni.

Én ezt a mensi dolgot megoldottam mégegy terhességgel, nekem 2 volt aztán most megint hosszú ideig semmi nem lesz :lol:

Denika,

látom, hogy a kérdésem már nem aktuális, rendesen hazahozta a párod a betegséget. :cry: Remélem te is hamar jobban leszel.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Dita,

Danika szolidaritást vállalt Milóval, most hogy a fürdetéshez vetkőztettem láttam, hogy csúnya piros hólyagos a popsija :cry:
Érdekes, hogy most estére lett ilyen, amikor csak reggel kakilt...

Úgyhogy bioptronozom fürdés után, utána Bepantennel bekenem (amikor szültem kaptam mintát a kórházban szerencsére), és elgondolkodom azon amit Nemone a Pampersről írt, mivel Danika azt használ 2 napja.

Kép}
monic80

Monic, akkor én inkább menstruálok :twisted: :twisted: :twisted: Azé' 4 kölök sok lenne :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!!

Dita nagyon sajnálom Milóka posiját és remélem mihamarabb meggyógyul.

Denika mihamarabbi jobbulást!!!!

Évi Elájulok a gyerkőcöktől.

Twist nagyon izgulok ám érted!!!!

Monic hogy vagy?
Remélem Danika posija is minél előbb helyre jön.

Nemone sokszor még én is öklödöm pedig én már nagy vagyok. :)

Viki Táncos lábú Lackó tök cuki lehet ahogy rázza :)

Mi már most 3as cumit használunk a tápihoz.
Nekünk két ünnep között újra jött vagyis nem múlt el a szájpenész rendesen nem volt hajlandó enni mondjuk most sem viszi túlzásba a kaját.Azt hittük a tápszer a rossz de nem kell neki az új amit irattam neki igy maradtunk a régi jól bevált milumilnál amibe rakom a kristálycukrot a doktornő utasítására.
Mi liberot használunk de van pampers is remélem nekünk nem lesz gáz.majd felváltva használom egyik nap ez a másik nap az.
Mondjuk mi gyógyszertári popsi kenőcsöt használunk és napi egy kaki van csak.
A hasfájás még mindig jelen van.
Ne hari hogy keveset jövök de nincs időm most anyu dajkál addig írok gyorsan mert már hiányoztatok.
Pár képet raknék ha nem baj.

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja

Jó reggelt!

Némóka!
Igazad van, h Nellikét írtam, de tutira Rékára gondoltam. Az iwiwes fotóalbumában a 17/19es képre.

Boni!
Gyógyultá nyilvánították Zsigut?

Vius, Denika!
Nagyon szépek a csajok!!! Annyira formásan csajok!!!!

Moncsi!
Örülök,h javulgattok. Írok majd egy természetes immunerősítőt, kedves barátnőmék használják és nagyon bejött nekik, a kisfiuk nem is volt még beteg.

Évi!
Pirit sajnálom!

A szülinapi muritokat nagyon várom már! Esztinek udvarolhatnánk néha néha?

Czinkivel nem szoktatok találkozni?
20150601134430

reggelt!
ne hari, apa itthon és emiatt nem tudok reagálni

ZSigike gyógyult, ventolint csökkenteni kell, de már nincs lerakódás

ez a bioptronlámpa dolog tényleg jó?MOnic?

VIikiel tudom képzelni ahogy LAckóbubus rázza..Zsiga is musicális. hangszerek bejöttek?
nem az enichachea? ha nem, engem is érdekelne

tejet már kb 2 hónapja iszik, eleinte negyed tej, többi víz, most már sima tej....kakaó reggel
:lol:

Vius, Deni, Évi gyönyörűek vagytok!

Milókának használ bepanthen?

mennem kell, apa is felkelt, meg fia is

:lol:
Vendég

Boni!
Örülök,h gyógyultok!

Hangszerek nagyon bejöttek, a játékzongora multifunkciós, még nekem is tetszik :lol:

Tejet én még nem adtm, oké, h kajában kapta, de még natúr nem.
20150601134430

Jó reggelt,

Évi,

a két gyerkőccel nálunk is teljesítve van a terv :wink: :lol:

Vius,

nagyon szép Darinka, tényleg nagyon csajos arcocskája van :wink: Igazi kis hölgy. :lol:

Viki mami,

Danikának is benne van a bugi a lábában, szerintem a ringató miatt, ha mondom neki, hogy tánci-tánc már éll is fel és rázza a seggét :lol: Ha meg bármilyen zenét hall a kezével üti a ritmust :lol:

Boni mami,

nekünk a Ventolin mellett az Atroventet is fújni kell, nekem meggyőződésem, hogy az többet segít.
Nektek is poháron keresztül kell, vagy már bekaphatja Zsigi a végét?
Bioptront el sem hinném, hogy milyen jó ha nekünk nem lenne...
pl a főnöknőmnek kölcsönadtam amikor leforrázta az egyik kezét úgy, hogy lenyúzták róla a bőrt, 2 hét múlva amikor visszahozta olyan gyönyörű volt az új bőre, hogy meg nem mondtam volna, hogy valaha mekkora kötés volt a helyén...
Danikának amikor beteg álmában 2X10 percet szoktam világítani a tüdejét, szeirntem ennek is köszönhető, hogy a bronchitis csak az első alkalommal ment a tüdejére mert akkor nem világítottam.

Tegnap a popsiját is lámpáztam amíg itta az esti tápit, aztán a kiskomám fogta magát, arrébb mászott és kakilt egyet a kanapén pucér seggel :shock: Nagy szerencsénk volt, hogy odalógott neki a rugi és felfogta, aztán mint aki jól végezte dolgát szépen elmászott onnan, apával azt sem tudtuk, hogy a gyereket fogjuk vagy a kakit próbáljuk elkapni, hogy ne a kanapén landoljon :lol: :lol: AZtán még a fiatalúr volt megsértődve, hogy átöltöztettem... :lol:

Kép}
monic80

Észrevettem, hogyha hajnalban adok teát Danikának akkor tovább alszik. Nem vagoyk az éjjeli itatás híve, de most betegen az a lényeg, hogy minél többet aludjon, ezért 6-kor kapott teát és még mindig alszik 8)

Kép}
monic80

Twist,

mi újság? tessék jeletnkezni! :wink:

Kép}
monic80

Monic, nekünk van hozzá baby haller, mert zsiga rángatja fejét, és nem lehetett megcsinálni..

bioptron lámpa elgondolkodtató akkor..

jó muris lehetett bocsi :oops: :lol:

Viki jaj én a zongorát egyébként is imádom :lol: én is zongoráztam, meg tesóm is.. volt otthon egy bécsi hangversenyzongoránk.. :lol: milyen koncerteket adtunk mindig :lol:
Vendég

Moncsi!
Danci tehetséges Kép

Boni!
Nálunk apóséknál van zongora és szintetizátor. Mikor ott voltunk fogta a papa kezét és húzta, h zongorázzon neki.
20150601134430

Sziasztok!!!

tud valaki valamit Twistről?
Írtam neki smst de nem válaszol ,gyanus ez nekem talán útban van Dorottya Baba?
lehet meghozta a hó.?
Remélem hamarosan tudni fogunk róla valamit.
Most lelépek pihizek még a főnökasszony alszik.
Majd jövök ha tudok.meg persze ha lesz hírem.
Köszi a dicséreteket.

sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja

Sziasztok

Köszönöm mindenkinek a sok jótanácsot, rengeteget tanulok tőletek. MEgjöttünk a dokitól is. A pamperst ők is mondták hogy cseréljük le liberora mert arra még nem volt senki allergiás. Mondták hogy Milónak nagyon érzékeny a bőre, hisz a gyógyszertári fürdetőt sem bírta. A dokinő is mondta hogy ha nagyon durva a popó a kórházba infralámpa alá szokták tenni.
Annyira sajnálom szegénykét. Reggel olyan véreset kakilt hogy azonnal öltöztettem és mentünk fel a dokihoz. Azalatt is betojt vagy 3x míg felértünk illetve kellett várni vagy másfél órát mire sorra kerültünk. Amikor levetkőztettem akkor is hallottam a rotyit alátettünk egy tiszta pelust és miközben a dokinő vizsgálta akkor is jött belőle a véres cucc. A doktornő szerint nem a kakija véres hanem a sebekből jön neki. Felírt egy trutyit neki ami állítólag nagyon ütős és egy hét alatt rendbe fog jönni neki a popi. Remélem. Jó ronda színe van és szinte ragad olyan az állaga.
Úgy bekentem vele hogy szinte tucsogott a gyerek alatt de állítólag így is kell.
Ez a doki sem mondott semmit arra hogy ennyi a széklet. Pedig itt van Vius babája aki alig idősebb Milónál és napi egy széklete van csak. Igaz a másik topicban a Milóval egy idős babáknak is sok van. De nem hiszem hogy ennyi hisz napjában akár 40 db pelenkát is elhazsnálhatnék mert csak úgy dől belőle. Csütörtökön megyünk veszprémbe kontrollra ott is meg fogom ezt említeni hátha az a doki tud valamit erre a fosira. Ez már a második doki aki nem mond erre semmit pedig tuti hogy nem normális dolog.
Amúgy ezt leszámítva minden rendben van vele nincs szájpenész, nincs megfázva, jól van. Jüvő héten védőnéni is megcsinálja a szokásos vizsgálatot és lekontrollálja a fenekét.

MONIC
Mennyibe kerül egy ilyen lámpa és hol vettétek?

ÉVI
Tündériek a babók.
Piri monnyon le! :(
Ki szoktam venni napközben igaz csak egyszer Milót a pelusból. Fürcsi előtt egy-másfél órát szabadon van a popi és azalatt is összevissza trágyáz meg pisil nem győzőm cserélni alatta a pelenkázó alátétet.

DENIKA
Sajnálom hogy benyeltétek ezt a vírust. Remélem mindenki rendbejön mihamarabb a családban.
Nagyon cuki Nikibébi.

VIUS
Olyan aranyos Darinka. Nagyon szépen kuksizik és tűri a pancsit.

TWIST tuti hogy már a kórházban van mert ilyenkor már rég be szokott jelentkezni. Drukkolok neki. +++++++++++++

dita75

Sziasztok!!!

Twist válaszolt az smsemre.

Üzenet szövege:

Szédelgek , de megvagyok.
Doki szerint megindul magától a szülés az nst alapján.

Nagyon izgulok
Twisttért ha valamit tudok akkor jövök

Dita nagyon nagyon sajnálom a popsiját és hogy senki semmit nem tud mondani.nekünk pl tegnap nem is volt kaki de ma már kétszer és szerintem ezzel le is zártuk a kaka témát mára.

Most épp eszik anyu eteti még irok.

Kép

Kép
vius
Baja

Twist,

nagyon izgulok és drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép}
monic80

Sziasztok!
Köszi az sms-t Vius:)
Sajnos még semmi különös nem volt, csak egész nap várattak a kórházban. Tömegnyomor volt az NST-n, volt, aki be sem jutott. Mondták, hogy jöjjön vissza ebéd után.
Ma magas vérnyomim is volt 140/80 és nem is voltam jól, nagy szédelgés, bedagadt szemek stb. Na, végül is valahogy megoldottuk az NST-t, voltak szép nagy fájásaim.
A dokira is sokat kellett várni, mert nagyüzem volt. De megnézte a leleteimet és szerinte jól vagyok, várjunk még. Tehát nem lesz császár, hanem ki szeretné várni, hogy magától meginduljon a szülés. Azt mondta, hogy az lenne a jó. És az NST alapján mondta, hogy lát rá esélyt. Csütörtökön újra vissza kell mennem, megint ugyanez lesz és akkor méhszáj vizsgálat is lesz és megmondja, hogy mikor szülök. Azaz úgy mondta, hogy majd kitalálunk valamit. Tisztáztuk, hogy szombatra vagyok kiírva, felírta magának ezt a napot. De nem mondott semmit. Lehet, hogy akkor már befekhetek? Nem tudom...

Nos, hogy mondta, hogy vannak fájásaim és megkérdezte, hogy érzem-e őket, ez felbátorított és a Tesco-ban lett is néhány fájásom, levert a víz és kellemetlen volt. De aztán elmúltak. Hú, nagyon reménykedem, hogy megindul szépen magától a szülés. Most éppen abban reménykedem.
Vendég

Nagyon édik a babaképek:))) Olyan jó nézegetni őket.)
Vius, könnyen ment a fürdetés és pelenkázás megtanulása? Olyan nehéznek tűnik nekem. Félek, hogy kicsúszik majd a kezemből a kisasszony.
Vendég

Sziasztok

Twist én nem fürdetek még majd később meg nem érem fel az álványos kádat...Apa fürdet nálunk a pelusozás nem nehéz én is azt hittem de ha belejössz akkor már könnyű

Az az egy biztos hogy biztos kézzel kell megfogni erre már én is rájöttem.

Jelezz ha van valami nagyon izgulok már érted!!!!

Kép

Kép
vius
Baja

Viki mami, Olcsa szánkót és természetesen gitárt kapott karácsonyra. Sokat gondolkodtunk rajta hogy mikor kellene megkapni élete első gitárját, de akkor minden eldöntődött amikor hetekig semmi más nem érdekelte csak apa gitárja. Minden reggel odaodtuk neki és szépen megfőztem kint, kajáltunk, Olcsi csak gitározott. Csakhát apa féltette a gitárjait, mivel olcsó mulatság egyik sem (árakat nem irok) ezért hosszas tanakodás után úgy döntöttünk,hogy veszünk neki egy tanuló gitárt. Ugyanúgy néz ki egy normális gitár csak kisebb a mérete. Mellette kapott még mamáktól járássegitőt, tesómtól logikai játékokat stb, de a gitár az első. Hát itt is láccik a vér nem válik vizzé.......

Ditus, sajnál szegény Miló fenekét, mindig rémülten olvasom, olyan nehéz elhinni ezeket mivel Olcsinak még piros sem volt a feneke soha, jó persze más a szitunk Olcsi rézbörű :oops: :lol: ez nem vicc, valszeg ezért ilyen. Szoritok remélem az új kence rendberakja.

Móni, jó lehetett Danika kaki története, mi még nem jártunk igy soha, persze ami késik nem múlik.

Boni, nem is mondtad, hogy ilyen muzikális vagy....

Twist, Olcsa a legnagyobb hóban született. Programozott császárra mentünk hajnali háromkor indultunk hogy fél nyolcra Pesten legyünk akkora hó volt. Emlékszem hallgattuk a Slágert és a Bochkor be sem tudott menni dolgozni mert akkora hó volt hogy nem birt kiállni a garázsból. Soha nem fogom elfelejteni hogy Olcsi mekkora hóesesben született.

Vius, nagyon szép Darinka, tényleg már akartam kérdezni, milyen név ez a Darinka???

Deni, sajnál betegséget, jobbulást. Nici cuki.

Évi, csodaszépek a gyerekek és jó húsban is vannak, hihetetlen hogy elment az idő....

Kép
pgsuska

Suska, igen, a legjobb ajándék a gitár Olcsának!))) És milyet kapott? Lefotózod? Szóval, babáknak valót műanyagból, vagy gyerekeknek való igazi gitárt? Biztos, hogy nagyon jól fog tudni játszani rajta, apa majd megtanítja, nem is akárhogy!
Én ezúton le is stoppolnám Olcsát 18 éves korában Dorkának, hadd járjon a kislányom egy igazi zenésszel, az olyan jóóóóóóóóó!:)
Holnap nem szeretnék szülni, mert a párom vidékre megy és csak 1,5 óra, mire hazaér és akkor mehetnék rokonokkal a kórházba, az meg nem romantikus :?

Vius, nagyon szép Darinka. Tényleg hogyan ünnepelteték a névnapját Szilveszterkor?

Dituli, a popsi levegőztetése nagyon jó ötlet volt szerintem! Használt valamit?

Denika, nagyon szépséges a kékszemű kiscsajod! Ügyesen kipakolta apu szerszámosládáját! Nem volt mérges apa?
Vendég

Twist!

Nagyon sokat gondolok Rátok mostanában. Ügyes légy, már nagyon várjuk Dórit. :wink: Puszillak és szorítok!!!!

KépKépKép
bikfy

Bikfy, ari vagy:))) Rodina, te is:)) Akartam írni nektek, csak szét vagyok szóródva. Be is nézek hozzátok mindjárt!:)
Vendég

Hali

Zsuzska szláv név jelentése ajándékocska(nálunk api és családja bunyevác nemzetiségiek) ezért is kapta ezt a nevet de tetszett is.

Twist mivel nem tudja még mi az de hétvégén mindenki jött az egész család kapott sok plüst a drágám meg persze rugikat.

Hogy állsz a fájásokkal???

Vickyvel mi van tud valaki valamit?

Kép

Kép
vius
Baja

Délután egészen a fürdésig szabadon volt Milóka popija, eddig nem láttam még rajta változást de gondolom hogy ez nem fog óráról órára gyógyulni. Állítólag a krémmel egy hét alatt meggyógyul.
Kiváncsi leszek.
Amúgy ott ültem az ágya mellett, a szobában volt vagy 30 fok itt meztelenkedtünk. :) Ezalatt az idő alatt legalább 10x befosott még álmában is meg vagy 4x bepisilt. Nem győztem törölgetni vizes vattakoronggal a gyereket meg cseréltem alatta a pelenkázóalátétet.
Amúgy baromi érdekes mert nem mindig fosik nagyobb adagot hanem csak egy kis nyúlfingnyit de viszont ez épp elég ahhoz hogy megül a popiján és marja neki. Ez a vér sem tudom honnan jön mikor a kis adag fosit produkálja akkor olyan véres. kész vagyok már tőle. alig várom a csütörtököt hogy mehessünk veszprémbe. Amúgy meg eldöntöttem hogy orvost váltunk. Ma beszéltem a barátnőmmel egy órát telefonon és elmondta hogy a mi dokink volt az övéké is és 3x majdnem meghalt a gyerek és egy másik doki mentette meg az életét aki a párom katonatársa volt egyébként. Holnap felhívja a párom őt. Az az igazság hogy ő nem rendel itt a városunkba csak ügyelni szokott néha. Viszont kijön házhoz igaz nem ingyen de nem érdekel ha a gyerekem egészségéről van szó.
Az oltás helye is olyan randa tiszta gyulladt, de mondta a barátnőm hogy ez természetes dolog majd kifakad a gyulladás és összehúzódik a heg. Már emiatt is ideges voltam hogy nem látta a dokinő vagy mi van? De legalább mondának valamit hogy az ember ne idegeskedjen minden szaron nem mindenkinek vannak kisgyerekes anyuka barátnői mint nekem ti meg az Erika barátnőm. Itt rágnám a kefét már 6 hete ha nem nyugtatnátok meg sokszor.

TWIST
Nem ám úgy jársz mint én? Kajak azt gondoltam hogy már kint van a kis királylány. Továbbra is mennek a drukkok akkor ++++++++

VIUS
Vicky jól van. A BMC-sbe mindennap többször ír.
de jó neked hogy anyukád ilyen sokat tud segíteni. irigy mirigy vagyok.

ZSUZSKA
Úgy ahogy mondod a vér nem válik vízzé a gének benne vannak. Én főleg a párom fián látom hogy olyan mint az apja egy az egyben csak kicsibe totál ugyanazok a dolgai vannak, nem elég hogy hasonlít rá külsőleg a természete és a szokásai is teljesen egyformák. De sztem ez minden családban jellemző hogy a gyereket azok a dolgok érdeklik amiket a szülőktől lát. Nem véletlenül nem olvas a Ricsi soha hisz otthon nem lát senkit olvasni. A párom szokott de csak a fürdőszobában igaz máskor nincs is nagyon rá ideje.

Tényleg csudajó bőre van Olcsának. Most is ahogy nézem a kis képét milyen barna mint akit szoliba tettek. :) Pedig neked világos a bőrőd és a férjed sem olyan barna mint Olcsa bőre. Nem cserélték el ezt a gyereket a kórházban? :)
Persze vicceltem hisz amúgy tiszta apája nagyon hasonlít rá bőrét meg lehet valamelyik nagyszülőtől vagy más rokontól örökölte.

Teszel gitáros képet?

dita75

Hali

Dita nekem is fura hogy a véres székletre nem igazán mondott semmi.nekünk mikor multkor két ünnep közt nem akart enni elküldtem a férjemet hogy irasson másik tápit akkor dokinő hazaküldte és visszakelett minket vinnie minket akkor volt a szájpenészes mizéria.
Most i s épp egy kézzel írok mert üvöltött eddig fájt a pocoja talán most elalszik amugy tök jó baba most mértük fürcsi előtt és hizik szépen.4950g és ha jól mértük akkor 56 cm.
Az első adag ruhát már kinöttük igy a tescosból már nem a newborn kell hanem a 0-3 .De ez sem lesz sokáig jó.

Most elköszönök

Jó éjt

Kép

Kép
vius
Baja

Ditus, férjem állat barna, csak amikor láttál minket nem volt napon, igazáből a nászútunkon 2005-ben úgy legégett a napon a francia riviérán hogy orvos köllött. Két napott feküdt a szobában amig én lubickol a tengerben, hát igy jár az aki azt hiszi nem sülhet le eléggé. Na azóta nem volt napon. És még igy is ha megy az utcán a bőre a széltől barnább lesz mint nekem az egész éves szolitól. Szóval apja bőre az a rézbörű indián. Most is olyan barna még mindig épp este néztem mintha tényleg szoliba járna naponta, vagy lehet hogy romák vagyunk vazze, csak nem vettem észre :oops: :lol: :lol: férjem szokta is mondani, lehet anyai ágon mert néha nagyon sokat káromkodok, és szerinte ilyet csak a romák tesznek....... remélem Miló böre javul, de szegény béjbi miért kakil ennyit, jah nagyon szurkolok hogy rendbe jöjjön,

Lesznek képek, csak még mindig ott a fa a nagy gép előtt és nem bir letölt, de jelentkez ha meglesz

Kép
pgsuska

Jó reggelt! Bejelentkezem, még mindig 2in1 vagyunk.
Egész éjjel nem fájt a pocim, pedig reménykedtem, hogy mehetnénk szülni, éjjel olyan klassz lenne! Aztán reggel 5-től megint indult a mensis fájás, a derekam is fáj, de folyamatosan. Tényleg olyan, mintha mensi készülődne. A férjemet el kellett engednem dolgozni, de autóval ment végig és ha bármi van, 30 perc alatt haza tud rohanni értem, autópálya matricát is vettünk, mert úgy a leggyorsabb hazajutni ide Pestről.

Dituli, elhiszem, hogy ki vagy készülve Milóka sok kakijától és a véres széklettől. Lehet, hogy allergiás, vagy akármi lehet. Jó, hogy másik orvos is meg fogja nézni, kíváncsi vagyok, mi lesz a megoldás.
Én eleve ezt megelőzendő, két orvost izzítottam a kis hercegnőhöz. Azaz lesz egy gyerekorvosa és lesz az ismerős orvosunk is, aki a közelben lakik. Tegnap mondta, hogy ő is mindig szívesen megnézi a babót. Plusz még Veresegyházon nagyon sok gyermekorvosi rendelés van, van fizetős (várakozási idő nélküli) gyermekgyógyászat is stb. Most így elsőre az ajánlott dokit fogom választani, aztán ha nem leszek elégedett, akkor váltok.
(Ha most nem lenne havas-jeges az út, le is mennék hozzá kocsival bemutatkozni és feliratni a babámnak az alapcsomagot. De ilyen időben ki nem mozdulok.)

Vius, szuper, hogy kiscsajod ilyen szépen fejlődik, gyarapodik:) A Darinka is ajándékocskát jelent? A Dorottya is Isten ajándékát jelenti:)
Vendég

Twist ez a lányka remélem hamar kinnt lesz már :lol:

Dita szegény Miló :cry: infra szerintem égetné a popót... :roll: én is vinném máshoz édes is csöppeteg

Suskajuj de jó! már a születésekor gitárt kellett volna adni a kézbe. a Mága mesélte,hogy a születéskor hegedűvonót adnak a kezébe a picurnak,hogy átöröklödjön a tehetség :lol: és 4 évesen már hegedál az ő fia is

ööö nem kérdezte senki :lol: egyébként erre szoktam mondani eszem nem sok na de kézügyességem :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boniko, látom a vonalzóidon, hogy Zsigi mennyit változott újszülött kora óta. Olyan érdekes ez! Kíváncsi vagyok majd a kishercegnőmre, ő hogyan fog változni!:)
Darinka is napról-napra változott, ahogy láttam. ) Olyan izgi ez az egész!:)
Vendég

twist napról napra változnak! :lol: mire észrevszem a férjemből kettő lesz itthon :wink:
Vendég

megyünk szánkózni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dita! Feljöttem egy picit és szörnyülködve olvastam Milóka popsijáról. Normális ez dokinő? A véres széklet nem játék,amikor a kisebbik lányom két hónaposan véreset kakilt,befektettek minket a Madarászba pár napra. Sok esetben semmi komoly,de KI KELL VIZSGÁLNI! Ha izgulsz,nekem van Fehérváron egy szuper gyerekorvos barátom(magánrendelése is van),ha akarod felhívom és elmehetnétek, Most pár napig megint nem tudok jönni ezen a hülye gépen,de csörögj rám,ha segíthetek valamiben.Milókának mielőbbi gyógyulást!
Dorka babához sok-sok erőt és szuper könnyű,gyors szülést!
Minden baba továbbra is csodaszép,Darinkát is most láttam,gyönyörű és az ikrek,a "nagylányok" és a fiatalemberek is!
Mindenkinek szép hóeséses téli napot!

Kép
f.ancsi

Dita,
a BCG oltás annál jobb, minél rondább, mert akkor tutira megfogta. Levié nagyon sokára jött ki, sokáig tapintani sem lehetett, és nem is csúnya, szóval így nem az igazi.
Amúgy akartam már írni, hogy ne aggódj minden apróságon (persze a véres popsi már nem apróság), ezek a babácskák azért alapvetően jól össze vannak rakva :lol: Itt-ott egy kis hólyag, folt, némi hasfájás vagy nem evés, alvásgondok símán beleférnek egy kis újszülött működésébe, és abszolút nem kórosak. Tudom, én nem vagyok egy paramami, de így Levire sem ragasztom át az aggódást, Milókának is jobb, ha nyugodt vagy, hidd el, nem lesz semmi baja, de tényleg.
Én most már Levit bevittem a Heim Pálba (egy hét után), mert fulldoklott a köhögéstől. Bár sejtettem, hogy a refluxtól van, mert más baja nincs, na de egy hét után csak megnézettem. Aztán mondták is, hogy ilyen egészséges babát miért hozok ide (persze viccesen), amíg ilyen jól néz ki, vigyorog, addig hagy köhögjön. És igazuk van, ha tényleg baja lenne, akkor elesettebben nézne ki.
Na a lényeg, hogy nyugi, annyit vártál kicsi Milóra, élvezd minden percét a babázásnak :lol:

Pelusból én Pampers párti vagyok, a Libero meg a többi nekem olyan keménynek tűnik. Mondjuk egyik gyerekemnek sem volt baja tőle. Na mondjuk Levi heti egy kakijától...., most már mondjuk van 2-3 naponta, amikor adok neki őszibarackot.

Twist,
szorítok nektek, hogy Dóri minél hamarabb a kezedben legyen. A gondozásába meg belejössz, ha meg tudod fogni, mikor tiszta véresen-nyákosan-csúszósan a kezedbe adják születésekor (tényleg nagyon csúszik :lol: ), akkor később sem lehet gond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Ma reggel megint produkált egy véres kakit a fiam úgyhogy megyünk egy másik dokihoz aki koradélután rendel. A popója egyébként látványosan javul. Beszéltem egy csomó mindenkivel lehet bélgyulladása van vagy annyira kimarta a folyamatos fosi a végbelét hogy onnan vérzik néha mivel a köv. kaki már normális mustárszínű szóval ezt is furcsállom hogy hol ilyen hol olyan. Eszméletlen hogy ennyire semmibe veszik ezt a dolgot de én nem hagyom magam.
Hiába holnap megyünk kontrollra veszprémbe képes leszek most délután is ott ülni a másik dokinál mert nem fogom kockára tenni a fiam egészségét és nem szenvedtetem még akkor sem ha csak egy fél napról vagy egy napról van szó. Igaz nem sír de biztos nagyon fájhat neki mert én tegnap elestem NA EZT MÉG NEM IS ÚJSÁGOLTAM és felhorzsoltam egy picit az ujjam felnőtt létemre tök fáj pedig ott nem olyan érzékeny a bőr mint egy kisbaba popiján. Úgy sajnálom.
Képzeljétek el hogy mentem át a szomszédba mert a barátnőm vitt fel minket kocsival az orvoshoz és azalatt a 3 méteren olyat zanyáltam hogy kiesett a kezemből a hordozó és félig rá is sikerült tehénkednem a gyerekre. Ott szencségeltem hogy ilyen fasza utcánk van és hogy nincs egy normális járda se. Tiszta jégpáncél az egész. Majdnem sírtam hogy még tetézem itt a gyerekem baját és hogy még a végén össze is töröm szerencsétlent. Hát fasza egy anyuka vagyok mondhatom. :(

ANCSI
Köszi lehetséges hogy igénybe vesszük az ismerőd ha itt a közelben nem találunk valami normálisabb dokit. Ma fel fogja hívni párom a volt katonatársát aki szokott is palotán ügyelni. Ő nagyon jó orvos hírében áll a barátnőm gyerekét 3x is megmentette.

Most dél körül kap enni aztán az se érdekel hogy nyakig ér a hó megyünk másik dokihoz megmutatni a kakit. UGyanis becsomagoltam egy nejlonba hogy lássa. Így eleve hogy gyógyul meg akár a popija vagy a végbele ha a fosás nem szűnik meg.
A forrást kell kiiktatni hiába ír fel csodakencét ha 5 percenként fosik. :twisted:

dita75

SZiasztok,

nem tudtam visszalolvasni, mert totál rosszul vagyok, elkaptam Danikától a betegséget :cry: Éjjel alig aludtam valamit, Danika szolidaritásból virrasztott velem, hajnal 5-kor bírtunk csak álomba szenderülni.
Ma kellett visszavinni az orvoshoz, és kiderült, hogy egyre betegebb, a hurut ráment a tüdejére :cry: Új gyógyszereket kapott és mostmár a gépi inhalálást is el kell kezdeni...
Én is elmentem a dokihoz, kaptam gyógyit, de még így is nehezen fogunk meggyógyulni mert egymást fertőzzük. Elszakítani meg nem tudom magamtól Dancit mert amikor beteg duplán anyás...
A férjem lánya is ma volt orvosnál, neki is hasonló a betegége + egy kötőhártyagyulladás úgyhogy hétvégén nem jöhet.
Valami csoda folytán a férjem még egészséges, pedig azt hittem ő lesz majd beteg.

És beadtam végül a derekam, a H1N1 elleni oltás itt van a hűtőben, ha meggyógyultam anyunak kell beadnia nekem, és akkor a páromnak is intézek.

Kép}
monic80

MONIC
Sajnálom!!! :(
NEm igazán jól indul nekünk ez az év! :(
Vigyázzatok magatokra! jó hogy kapsz oltást! Puszi, ölelés és jobbulást nektek is!

dita75

Halihó!

Ditus!
Én örülök,h mentek másik dokihoz. A vérs széklet mellett engem az is aggaszt, h miért megy ennyit a hasa. Egy pár hetes manókánál nem kéne.

Moncsi!
Jobblujatok meg Családilag!

Zsuzska!
Ezen a képen Laló 11 hónapos volt: Kép
Javaslom alakítsanak Olcsával egy zenekar, ahol Olcsa gitározik, Lacus meg zongorázik.
A topik csajok meg majd vokáloznak és táncolnak hozzá :lol:

Boni!
[quote]e írta:gyébként erre szoktam mondani eszem nem sok na de kézügyességem

Ezen baromi nagyot nevettem!
20150601134430

Monic, nagyon sajnálom, hogy ennyire beteg Dancika:( És főleg, hogy te is megkaptad kismamiként. Bár most már szerencsére 14 hetes vagy, így bizti nem lesz semmi baj:) A tüdőgyuszi rémes lehet Dancinak, biztosan fájhat neki.

Desviki, benne vagyok, küldöm énekelni tanuln Dorkát majd:) Én is kórusban énekeltem, de mégis valami jó hangom. MIndegy, a kórusban nem tűnt fel:)))))
Vendég

Dita,
tudod mi jutott még eszembe? Nem lehet, hogy Miló is "csak" tejallergiás? Ugye Levi nem kakilt sokszor, sőt, de ahogy többet kapott tejalapú tápit, föltornázta napi 6-8-ra is, a hasmenés elleni tápi meg még rontott is rajta, mert az végképp tejalapú.
Ja, amúgy van ilyen is, hasmenés elleni tápi, Humana HN mit MCT ha jól emlékszem. Jó sűrű, nagy lyukú cumi kell hozzá, de gyógyszertárban recept nélkül adnak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Holnap nem leszek, talán csak este, mivel megyek a szüleimhez és megint a kórházba is. Ha esetleg benntartanának, akkor Viusnak küldök sms-t.
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, Eszti bibe tegnap megtett 5 lépést teljesen egyedül! Meg egyedül akar enni. Ha nem kap külön tálkát (persze nem üresen) és külön kanalat, akkor inkább nem eszik egy árva falatot se. Így viszont bármit. Míg ő molyol a kanalával addig jól megetetem.
Ádám meg a földhöz vágja magát, ha elveszem tőle pl. a távirányítót (hapsi...), vagy ha tiltott helyről eltávolítom. A tojáshéj még a valagán virít, de veri magát a földhöz... Mi lesz itt kérem szépen :twisted: Ő semmi önállósági törkevést nem tud felmutatni evés terén, csak hátradől az etetszékben, mint valami kiskirály, és etetteti magát. Ha jóllakott, az utolsó falatot ádáz vigyorral rám köpi, jelezvén, hogy köszönöm szépen az ebédet, elég volt :twisted:
Hogy a Dórival is dicsekedjek talán úgy néz ki, hgy elkezd enni... Legalábbis szívesebben kóstolgat. Ez is valami :)

Betegeknek jobbulást!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Viki, cukker Lackó de Olcsa zongorázik is ám, van zongoránk is itthon, apánk a drága a hálót átalakitotta studióvá. Olcsa kedvenc helye lett ha jönnek hozzánk gitározni a studióba megy ő is mindenkit letojva és a saját gitárján nyomja velünk. Mindenki a csodájára jár, hogy semmi más nem érdekli csak a zene, sőt én is gitározom neki, nem vagyok profi sajna, de lényeg prünytögjek vmit.

Móni, nagyon sajnál benneteket, kitartás, jobbulást nektek.

Dita sajnálom a perecet, még jó hogy nem lett semmi bajotok. Jó Isten a kezében tartott.

Kép
pgsuska

Jó reggelt!

Évi!
Esztinek hatalmas gratula!
Ádám bátyám meg tényleg kiskirály pasi! Jó dolga is van ennyi csaj között!
Örülök,h Dorca szívesebben kóstolgat!

Zsuzska!
Én már annyiszor akartam kérdezni, h rézbörű indián párod melyik indiántörzsben zenél?

Moncsi!
Milyen éjjeletek volt? Hogy vagytok?

Dita!
Mi volt a dokkernál?
20150601134430

Reggelt!

Monic Danikának jobbulást és NEktek is! de Danika otthon van? gépi inhalálás az mit jelent? vennetek kellett készüléket?

Vikizabálnivaló , mi leszünk a Von Trapp család

:lol: :lol: ZSiuga is imád zenáéni, van neki dobcsörgő nem tom mi a rendes neve, xilofonja, meg ez a csörgője is .majd szinitje tuti lesz és bizttos fog zeneiskolába is járni..

apa azt mondja hoyg :el kellene döntenünk milyen hangszeren fog játszani Zsiga és hoyg mikor vegyünk neki hegedűt :lol:

örülök a vidám percekért..

Ditus mi van Milónkkal?
ű
Twist továnbbi drukk :lol:
Vendég

sziasztok
megírom ha megjöttünk most megyünk kontrollra veszprémbe ott is panaszkodunk a dokinak majd.
a másik dokker szerint a végbelét kimarta a kaki és onnan jön a vér. be kell nyúlni a popijába és ott is bekenni a csodakencével.
azt mondta hogy valóban kéne másik tápit kipróbálni de ő nem kontárkodik bele a doktornő dolgába mert megsértődik. Bacca meg a doktornő lelkivilága fontosabb? Inkább hagyják szenvedni a 6 hetes kisbabámat? Beszarok komolyan.
Ma addig nem jövök el vp-ből míg nem kapunk másik kaját a gyereknek. Most már nagyon elegem van!!!!!!

Majd jövök!

dita75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?