Sziasztok!
Előszöris ne haragudjatok az eltűnésért, az ünnepek alatt Londonban voltunk család látogatáson, és ott nem tudtam netezni
nagyon le vagyok maradva a történésekben...
őszintén szólva, most nem ígérem, hogy egyhamar vissza tudok olvasni, de igyekezni fogok, és ha mást nem, mostantól ismét próbálom felvenni a fonalat!
Lukácsné!
Gratulálok
nagyon kis széééép
biztosan megmutatja majd a dokid a szívhangot
Woody!
Neked is szívből gratulálok!
teszel képet???
neked már gömbölyödik a pocid? ...nekem akkora, hogy..... húúúúú
Avarka!
Konc doktor van!
én ma voltam nála jó sokat
jól van, jó kedve volt
bááár látott ma vicces dolgokat
úgyhogy szerintem mehetsz hozzá bátran!
Nálunk ma némi változás történt:
Gondoltam megosztom veletek, ezt az egészet, hiszen ti is végig követtétek a velünk történteket
Londonban volt egyszer egy csepp barna trutyim, ami miatt nagyon megijedtem, így felhívtam Lintner tanár urat szilveszter előtt picivel
azt mondta, hogy amint haza jöttem, azonnal látni akar, és addig is fekvés, pihi!
Ma reggel 9re mentem, felküldtek uh-ra!
felfeküdtem az ágyra a genetikain - állítólag az a jobb gép - és az uh dokin láttam hogy ráncolja a szemöldökét! Mondtam neki, hogy: Ja, ketten vannak...bocsánat elfelejtettem mondani!
Mire közölte, hogy nem, nem ketten vannak!
na ott egy pillanatra megállt a szívem, hogy te jó ég, mi történt a babával, vagy a babákkal!
mire rám nézett,és közölte, hogy nem, nem ketten...hárman vannak!
mondtam, hogy háááááárman????????????
még jó hogy fekve végzik ezt a vizsgálatot...mert így is mindjárt leesek az ágyról...
mondta hogy ha nem hiszem, a szememnek már csak elhiszem.... és megmutatta külön mindhármukat és a szívhangokat is
alig kaptam levegőt...lepergett előttem, hogy három ágy, hármas babakocsi...nagyobb autó?!?!?!?
aztán lementem Lintner dokihoz, aki szintén kisebb sokkot kapott... és átküldött Konc Tanár Úrhoz konzultációra! Azt mondta, hogy ő csinálta, akkor mondjon valamit
mire átsétáltam azon a 20 méteren, már át is telefonált, és mentem be Konc doktorhoz... megvizsgált pocak uh-n is és hüvelyin is.... bizony, a kettő beültetett babciból az egyik tovább osztódott...
aztán megbeszéltük a lehetőségeket, kockázatokat... hááát nem könnyű döntés.
Konc doktor nyugodt, és azt mondta minden rendben lesz szerinte, ő azt javasolja, hogy tartsuk meg mindhármukat.
Lintner Tanár Úr fél attól, hogy meddig tudjuk bent tartani őket a pocakomban, hiszem most, 10 hetes 5 naposan vagyok 50kg. és a 164 centim változatlan...
a statisztikák megrémítettek, de azt gondolom, az lesz a vége, hogy mindhárman maradnak...
kockázatos, de az is ha elveszik az egyiküket... (és hát nem is adnánk!!!!)
és mi nagyon örülünk nekik, és mindhármukat szeretnénk....csak legyen minden rendben, legyenek mind egészségesek, és ennyi
persze végig kell feküdnöm, és az a feladat, hogy a 34-36. hétig húzzuk ki valahogyan!!!!
Ma megnéztem őket egyenként, teljes monitor nagyságban..... jajjjj Lányok! forgatják a fejüket, és folyamatosan kalimpálnak a kezeikkel, lábaikkal.... olyan gyönyörűek..... az egypetéjűek 36 és 37 mm-esek, a külön petezsákban lévő babócka 38 mm!
nagyon erősek és mozgékonyak....
én úúúúgy örülök, és remélem jól is döntünk...nem szeretném mindhármuk épségét veszélybe sodorni egy rossz döntéssel....
mostantól minden héten kell mennem, és mikor épp nem ott vagyok, akkor fekvés!
állítólag azért nem lehetett látni még legutóbb - 7 hetes uhn - mert akkor elbújt a kis huncut a másik mögé!
Bocsánat hogy hosszú lettem.... mostantól igyekszem újra lenni innen az ágyból, párnák közül....
nagyon drukkolok értetek...minden nap eszembe juttok sokszor, hogy mikor élhetitek át mind azt mikor ezek a kis picik kalimpálnak a pocikban és látjátok, halljátok a monitoron.... tényleg csoda az egész
puszi: eszter és a triumvirátus