Új privát üzeneted érkezett!

Heni, nekem is megszűnt a melóhelyem, sőt úgy néz ki, hogy pereskedni is kell a munkáltatóval, mindegy hosszú lenne elmesélni! A hely ahol dolgozol, az végleg bezár? a vagy csak téged küldenek el? mert téged nem küldhet el!Átküldöm email-ben azt a nyomtatványt, amit oda kell adni a munkáltatónak, és akkor védve vagy!Küld el az email címed!
Vendég

Beteg a Szücs doki.... a p...ba :( én is ezt mondom, úi. én "csak" konzultációra mentem volna. Ha szabin lenne, legalább tudnák, mikor jön vissza, de így... szegény, remélem semmi komoly!

Heni, nagyon sajnállak, átérzem a helyzetetdet, mert én ugyanígy vagyok, csak nekem már szept. óta nincs melóm. Én is keresgélek, de pont ez a problémám, h. egy új helyen hogy a bánatba oldom meg, ha másnaponta uh-ra kell járnom, aztán leszívás, majd beülti, aztán legalább 1 hét pihi....????? Én is össze vagyok zavarodva, ráadásul most még ez is (doki beteg :( )
Pont lett volna egy meló, de azonnal kellett volna döntenem, így hogy a francba tudnék? Most megint van egy másik kilátásban, de addig nem akartam lépni, amíg nem beszéltem a dokival, hiszen még az is előfordulhat, h. vmiért nem tudunk most kezdeni... ezt sosem lehet tudni!
Most zakatol az agyam.... kat-kat-kat :?
navared
Szfvár

Babe, nem tudod véletlenül, h. mikor jön vissza dolgozni, azt nem mondták... hogy kb.?
navared
Szfvár

Lányok, vki lenne olyan drága és megadná a BMC összes hívható tel.számát? Kettőt ismerek, de sajnos holnap elutazunk, amúgy Pest közelében leszünk, így esetleg közben fel tudnám hívni őket és pénteken ha van már dokker, akkor bemennék!
Nagyon köszi!

Heni, sztem olyan csajszinak kellene átvenni a táblit, aki otthon van és nem melózik, nekem ez most képlékeny az előzőekben leírtak miatt, pedig szívesen csinálnám, amúgy!
navared
Szfvár

Böbe, szerintem kérd úgy a Merionalt, hogy mondd meg neked van. nem csak 10esével tudják felírni.

Babe, szerintem az UH miatt ne izgulj, drZ/drK is tuti jó!

Heni, a jogi hátteréhez egyáltalán nem értek, de... Nincs ugye annyi tartalékotok, hogy munka nélkül/előtt bevállaljatok egy lombikot? Ha nem sikerül keresel tovább melót, ha pedig igen, titkolod ameddig kell.

Andikám, vv remélem már kész. Gondoltam rád +++
kpn

Navared,
sajna nem tom, hogy mikor lesz Szűcs Doki. Nahát, Én is nagyon odavagyok miatta. Nem szeretek máshoz menni. Tudod, priviben már kitárgyaltuk ezt.
De most már holnap leszek 6 hetes, és muszály elmennem UH-ra, mert még nem néztek meg egyáltalán. Már nagyon kiváncsi vagyok.

Nem tudom, Lukácsné miért írta, hogy Apu nem mehet be. Szerintem csak egyszerűen rá kell kérdezni. Én feltettem a plépofát és ezért ma betelefonáltam.

Kép

Kép

Babe:)
babe3

sziasztok

megjöttem. sajna a doktor bácsink tényleg beteg és nem is tudják mikor jön, mert tegnap délben hazament mert nem érezte jól magát.
küldhetjük neki a baciűzőt.

este rakok képet mert most az én gépemen nem tudom kicsinyiteni.
6mm a kisbabócánk és 1 baba van. Nem hallhattam a szívverését sem, pedig azt hittem hogy azért azt megmutatja. csalódtam ismét, mindegy nem baj, majd meghallgatom a saját dokimnál remélem.

babe
sajna NINCS választás Skriba dr-nő rendel helyette a rendelőjében, ez van és kész.....
én is kiakadtam reggel mikor odamentem hogy nincs az enyém és ugye köztudott hogy nem lopta magát a szívembe a nyáron, és mondanom sem kell hogy most sem.
Azért írtam mert közel 1éve járok oda és még egyszer sem engedtek be apukát pedig többen megkérdezték már :(
de azért egy próbát megér.

a táblát egy időre ha gondoljátok megpróbálom vezetni és sok sikert mindenkinek a mielőbbi babához.

heni
sajnálom hogy pont most jött ez a melóhely váltás, az egész céged megszűnik vagy csak a munkaköröd??? mert ha vittél igazolást BMC-ből akkor nem tehet ki, véd a törvény.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Navared: nem bántottál meg...nem vok egy sértődékeny típus :D

Heni: bakker,ez curva szar...nekem is megszünt a melóm,de én bevittem ezt a papírt,így nem tudtak kirugni...ha megszünik egy cég akkor is még több hónapig a könyvelés,HR működik és neked bisztosítani kell munkát...ha máshol nincs is meló ezeken a területeken el kell helyezni téged!!!
Én is ezzel küszködök,hogy hova tudnék menni dolgozni úgy,hogy 2 naponta u.h. stb..szerintem próbaidőnél nem élvez az ember védettséget..

Babe: szerintem egy u.h. bármelyik dokker meg tud csinálni...értem én,hogy ragaszkodsz Szűcs dokihoz,de hát ha beteg...

Böbe:tényleg lehet kérni azt,hogy csak 3-om db-ot írjanak fel,mert a Jánosban a gyógyszertárban szétszedik a dobozt...megmondod a dokinak,hogy van 6 db merionalod és úgy fogja neked felírni a többit...Mikor kezdesz???

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

sziasztok

csináltam egy kis frissitést , a holnapiak majd este belekerülnek
és ha vkinél még hiányzik vmi szóljon beírom.

bmc

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Angyalka, reméltem is :wink:
Ezek szerint sokan küzdünk most ezzel a melóhely vagy lombik dilemmával :cry: Ráadásul nekem egy egész délelőttöt igénybe vesz ha csak uh-ra megyek is, szar helyzet, az tuti, de próbálom pozitívan nézni...

Lukácsné, sajnálom, h. így jártál és nem hallhattad a babád szívhangját, de a lényeg, h. ott vann benned és tudd, h. jól van! A többi meg lekaka :wink: ne foglalkozz vele, nem éri meg!
Köszönjük szépen (mindenki nevében mondhatom, remélem), h. kezedbe vettek a tábli sorsát! :D
navared
Szfvár

Lukácsné,
Hát Skriba Nekem se a szívem csücske, de majd csak lesz valahogy. Az a lényeg, hogy már lássam végre a Pindurit/Pindurikat.
A tábliba légyszi írd be Mellém, a szülés várható időpontja: 2010.09.01.
Köszi.
Én is nagyon sajnálom Szűcs Doki Bát. Szegény. :cry: :cry:

Kép

Kép

babe3

Most csak kipróbálom, h. az idézetet, ill. fotót beteszi-e a rendszer :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

az idézetet betette, de a fotót hogyan kell???

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Köcsi csajok a bíztatást, de az a baj, hogy most egy kis egyszemélyes boltban dolgozom, nincs ilyen, hogy munkakör. Bezár, mert nem megy, ilyenkor mi legyen???? Hiába lobogtatom majd neki a papírt ha nincs hova bemennem dolgozni!!! Nem?

Lukácsné, köszi, hogy átvetted a táblit!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Ajaj, szegénykém... (Heni)
Nem is tudom, mit mondjak... esetleg annyit, h. én sem lobogtathattam, mert határozott volt a szerződésem és vállaltam, h. csak 3 évet leszek, bíróságra meg nemakartam járkálni, de lehet, kellett volna :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

foto Kép baba

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: még1x Gratulálok :D nagyon szép fotó :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Lukacsne,
bárcsak már Nekem is lenne ilyenem. Remélem honap kapok. Én szinte pont egy héttel vagyok "fiatalabb" Tőled.
:lol:

Mariann, Kpn, Navared!
Akkor holnap tali? Én már tuti tök korán ott leszek. Valami egyezményes jel esetleg? :D
Nem valami jó az arcmemóriám. :cry:

Kép

Kép

babe3

Babe, én akkor így holnap nem megyek. Ha csak uh lenne vagy vérvétel, stb. akkor mennék, de így, h konzultáció... majd amikor meggyógyult dokibácsi :D Nem azért mert gondom lenne a többi dokival, csak azért a sajátommal kellene megbeszélni, hogyan tovább, szerintem :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Babe, én akkor így holnap nem megyek. Ha csak uh lenne vagy vérvétel, stb. akkor mennék, de így, h konzultáció... majd amikor meggyógyult dokibácsi :D Nem azért mert gondom lenne a többi dokival, csak azért a sajátommal kellene megbeszélni, hogyan tovább, szerintem :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

küldd már el...... kaka rendszer :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Tudtam, h. most meg 3x elküldi :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lukácsné, nagyon szép kép!
Gratulálok :D :D :D

Babe, tuti neked is ilyen szép képed lesz holnap. :D :D :D

Én is pont tegnap kaptam 3 szép képet a dokimtól, már jó nagy baba 30,2mm! :D :D :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

sziasztok!

Heni: nagyon sajnálom a melót! Az 1 év az úgy van a Gyed-nél meg ezeknél, hogy 2 éven belül kell meglenni az 1 évnek de a lényeg, szülni a "meló helyről" kell menned, mert csak akkor vagy jogos. Úgy hogy szünet lehet a munkahelyek között.

Lukácsné: nagyon szép képed van :lol:

woody: te nem akarod feltenni a nagy babádat? :lol: :wink:

babamozis csajok: holnap a képeket dobjátok föl!!!

Kép
sztyopane

Sziasztok,

Lukácsné: Nagyon édi a kisbabátok...! :) Nem is tudtam, hogy Te is ma mész, talán láttuk is egymást.. mi is ott voltunk, a vv-k közötti 1-1 órákban visszamentünk a BMC nappali melegedőjébe.. kutya hideg volt, mászkálni a környéken nem volt kedvünk...

Kpn: köszi, rám fért.. :)

Sting: akárhány db-ról van a recepted, simán lehet olyat, hogy csak x db-ot váltasz ki róla.. megmondod nincs több pénz nálad.. ennyi van.. ennyit kérsz.. patikusnak max azt mondod, hogy a többit majd külön feliratod :) mert a maradékról a receptet nem adhatja vissza...

Navared: én ezeket a bmc-s telefonszámokat tudom:
4584633
4684580
4584579
4584640

Babe: Igen, Szűcs doki beteg, automatikusan minden betegét a drnőhöz irányítják. Ha gondolod azért reggel szólj, néhány mondatban vagy Irénkének, vagy a másik fiatalabb sötét hajú, kicsit teltebb, szemüveges recepcióshölgynek (sajnos a nevét nem tudom), ha van lehetőségük ők biztosan segítenek abban, hogy kihez mehetsz még, a többieket nem ismerem, de talán ők is .....
Én is ma kérdeztem a sötétebb hajú hölgytől jópár dolgot, hogy mit hogyan tudnék itt a jövőben intézni, hogyan működnek itt a dolgot és nagyon diszkrét és segítőkész volt, elmondta, megértő volt... úgyhogy kicsit meg is nyugodtam.

Egyébként megvolt a 3 vv.. gyerekek, ez a cukros sz@r... broááááfffff.. tettem bele citromot.. de még így is.. ráadásul nem oldódott fel rendesen.. így a db-okat is ki kellett enni belőle... :))) Uram ott röhögött.. mert ő meg nagyon édes szájú.. hogy majd ő megeszi-issza ezt a gej cuccot.. azt leveszik tőle a vért, ha az nekem könnyebb.. mondtam hogy ezt most nem tudja átvállalni...de mindenképp riszpekt, hogy felajánlotta.
Szóval túlvagyok a "műtéten.." :))) .. csak a jobb kezemen van véna.. így mind a három vétel 1 helyről volt.. de kifogtam egy normális vv-s nénit, aki látta hogy para van, és nem dorongolt le úgy mint a múltkor a másik (idősebb, nagyon kövér nő.. az mikor bementünk, rámnézett, első kérdése: mit vágja itt maga a pofákat.. erre uram leugatta, hogy nem pofákat vág, rosszul van :)...)... szóval egész jó élményeim is vannak mostmár végre a vv-ről.. csak eléggé fáj a kezem.. de a cél érdekében mindent... :)

Henikém: szomorúan olvasom a mhely dolgot... az egy év munkaviszonynak úgy tudom nem feltétlen szükséges 1 helyen meglenni. Úgy sajnálok mindenkit aki ilyen helyzetbe kerül!!! Mi biztosan nem tudnánk így folytatni, így is gond van az anyagiakkal..
Szerintem ha találsz melóhelyet, a próbaidő alatt ne kockáztass, azt a 3 hónapot valahogy át kell vészelni, utána meg ha letellik a próbaidő, beadod a papírt, hogy kezelésekre jársz. Interjúkkor szinte biztosra veszem, hogy ha megemlíted a dolgot, akkor nem biztos hogy sikerrel járhatsz majd. Egy munkáltató hosszútávban gondolkodik,... érted...
én nem szólnék a dologról.. Sőt pont az ellenkezőjét mondanám..
Nagyon drukkolok Neked!

Puszi Mindenkinek
andi
andrea-1

Gratulálok Lukácsné a "Maszathoz"! Én is szeretnéééééék ilyett! :D
A Konc doki beteg? Csütörtökön megyek vv-re és 1 hét múlva vizsgálatra kéne menni!

Kép
avarka

Sziasztok! :D

Előszöris ne haragudjatok az eltűnésért, az ünnepek alatt Londonban voltunk család látogatáson, és ott nem tudtam netezni :(
nagyon le vagyok maradva a történésekben... :oops: :oops: :oops:

őszintén szólva, most nem ígérem, hogy egyhamar vissza tudok olvasni, de igyekezni fogok, és ha mást nem, mostantól ismét próbálom felvenni a fonalat! :)

Lukácsné!
Gratulálok :D nagyon kis széééép :)
biztosan megmutatja majd a dokid a szívhangot :)

Woody!
Neked is szívből gratulálok!
teszel képet???
neked már gömbölyödik a pocid? ...nekem akkora, hogy..... húúúúú

Avarka!
Konc doktor van!
én ma voltam nála jó sokat :)
jól van, jó kedve volt :)
bááár látott ma vicces dolgokat :)
úgyhogy szerintem mehetsz hozzá bátran!

Nálunk ma némi változás történt:

Gondoltam megosztom veletek, ezt az egészet, hiszen ti is végig követtétek a velünk történteket :)
Londonban volt egyszer egy csepp barna trutyim, ami miatt nagyon megijedtem, így felhívtam Lintner tanár urat szilveszter előtt picivel
:shock: :oops:
azt mondta, hogy amint haza jöttem, azonnal látni akar, és addig is fekvés, pihi!
Ma reggel 9re mentem, felküldtek uh-ra!
felfeküdtem az ágyra a genetikain - állítólag az a jobb gép - és az uh dokin láttam hogy ráncolja a szemöldökét! Mondtam neki, hogy: Ja, ketten vannak...bocsánat elfelejtettem mondani!
Mire közölte, hogy nem, nem ketten vannak!
na ott egy pillanatra megállt a szívem, hogy te jó ég, mi történt a babával, vagy a babákkal!
mire rám nézett,és közölte, hogy nem, nem ketten...hárman vannak!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
mondtam, hogy háááááárman???????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
még jó hogy fekve végzik ezt a vizsgálatot...mert így is mindjárt leesek az ágyról...
mondta hogy ha nem hiszem, a szememnek már csak elhiszem.... és megmutatta külön mindhármukat és a szívhangokat is :)
alig kaptam levegőt...lepergett előttem, hogy három ágy, hármas babakocsi...nagyobb autó?!?!?!? :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:
aztán lementem Lintner dokihoz, aki szintén kisebb sokkot kapott... és átküldött Konc Tanár Úrhoz konzultációra! Azt mondta, hogy ő csinálta, akkor mondjon valamit :D
mire átsétáltam azon a 20 méteren, már át is telefonált, és mentem be Konc doktorhoz... megvizsgált pocak uh-n is és hüvelyin is.... bizony, a kettő beültetett babciból az egyik tovább osztódott...
aztán megbeszéltük a lehetőségeket, kockázatokat... hááát nem könnyű döntés.
Konc doktor nyugodt, és azt mondta minden rendben lesz szerinte, ő azt javasolja, hogy tartsuk meg mindhármukat.
Lintner Tanár Úr fél attól, hogy meddig tudjuk bent tartani őket a pocakomban, hiszem most, 10 hetes 5 naposan vagyok 50kg. és a 164 centim változatlan... :oops: :oops: :oops:
a statisztikák megrémítettek, de azt gondolom, az lesz a vége, hogy mindhárman maradnak... :)
kockázatos, de az is ha elveszik az egyiküket... (és hát nem is adnánk!!!!)
és mi nagyon örülünk nekik, és mindhármukat szeretnénk....csak legyen minden rendben, legyenek mind egészségesek, és ennyi :)
persze végig kell feküdnöm, és az a feladat, hogy a 34-36. hétig húzzuk ki valahogyan!!!!
Ma megnéztem őket egyenként, teljes monitor nagyságban..... jajjjj Lányok! forgatják a fejüket, és folyamatosan kalimpálnak a kezeikkel, lábaikkal.... olyan gyönyörűek..... az egypetéjűek 36 és 37 mm-esek, a külön petezsákban lévő babócka 38 mm!
nagyon erősek és mozgékonyak....

én úúúúgy örülök, és remélem jól is döntünk...nem szeretném mindhármuk épségét veszélybe sodorni egy rossz döntéssel....
mostantól minden héten kell mennem, és mikor épp nem ott vagyok, akkor fekvés!

állítólag azért nem lehetett látni még legutóbb - 7 hetes uhn - mert akkor elbújt a kis huncut a másik mögé! :)

Bocsánat hogy hosszú lettem.... mostantól igyekszem újra lenni innen az ágyból, párnák közül....

nagyon drukkolok értetek...minden nap eszembe juttok sokszor, hogy mikor élhetitek át mind azt mikor ezek a kis picik kalimpálnak a pocikban és látjátok, halljátok a monitoron.... tényleg csoda az egész :)

puszi: eszter és a triumvirátus :)

eszter82
Budapest

Jó döntés Eszter!
A hugoméknak is három lány lett! Nem egyszerű, de megéri!
Nagyon sok boldogságot!

Gratulálok!

Puszi :D :D :D

Kép
avarka

halika

Andrea: Ügyes vagy te nagyon :lol: :lol: . Mikor lesz eredmény?

Eszter: Három babó?! Vigyázz nagyon magatokra és kérünk képeket!!! GRATULÁLOK :D

Kép
sztyopane

eszter: Gyere és mesélj a másikban. Tigriske nemsokára szüli a három kislányt (ők inszemből sikerültek). Ők már a 32. héten vannak, reméljük hogy még sikerül egyben maradniuk egy ideig. Szerintem sok segítséget tud neked adni. Gratulálok természetesen.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Eszter!
Ez csodálatos!!! Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz, hogy vigyázz magadra!!! Bár nem lesz könnyű dolgod, de szerintem is jól döntöttél, főleg ha dr.K. is azt mondja.

Woody! Tőled is várunk képet!!!!
szöszi1977

Eszter!
Ez aztán a hír... nem semmi, hallod!! :) Gratulálok!!!!!!!! :)

Sztyopáné: jövő hét második felében kb. lehet már hívni a labort, hogy kész van-e a lelet. Utána ha igen, akkor elhozhatok egy pld-t, így egyből megtudhatjuk... Aztán a bmc-ben egy konzis időpontot kell kérni, ahol megbeszéljük a dokival a továbbiakat.
andrea-1

köszi a gratulációkat mégegyszer.

woody
mutasd azokat a képeket.

eszter
hatalmas gratula és hidd el hogy jól döntöttél bírni fogod :)
épp ma mikor írtam a táblát gondoltam rád hogy el vagy tűnve , de örülök hogy jöttél a jó hírekkel.
szülési időpontot írj légyszives te is.

sajtikám
+1 gyerekünk van a statidba :) ja és még tavalyra :) :) :) :) :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

holnap küldök táblát este, addig a hiányzó adatokat kérem pótolni légyszives mindenki.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok

Egy kérdésem lenne, remélem valaki tud segíteni!

Eddig fogigátlót szedtem, végre elfogyott! Úgy volt kiszámolva, hogy csütörtökön jön meg és pénteken kell mennem uh-ra, és kezdődik az antagonista protokol. Erre megjött most este :evil:
Szerintetek mit csináljak?Ha felhívom holnap a BMC-t akkor tudok beszélni a dokival? Vagy csak menjek oda?
Vendég

Sziasztok!

Húh, zajlanak itt az események!!!!!

Eszter!!!
Apám, de jó!!!! Jól döntöttetek!!! Nagyon gratulálok, és nagyon vigyázz a nagycsaládodra :)
Én is akartam mondani, hogy Tigriske bizti nagyon sokat tud majd segíteni neked a tanácsaival, de Vicky megelőzőtt!!!!
Tényleg LAc mit szólt :) Gondolom jól beparázott hirtelen ő is!!!!

Hát csajok, JÓ HÍREIM vannak!!
Talán menthető a helyzetem munkahelyileg!!!
Tegnap nagyon sokat beszélgettünk a főnökasszonyommal, mondanom se kell annyit bőgtünk, hogy még mindig úgy be van dagadva a szemem, hogy 2-2 óriás sóskifli beférne alájuk :)

A lényeg, hogy ő azt hitte, hogy én azért akadtam ki annyira, merthogy nehéz lesz új melót találnom, elfelejtette, hogy én most szeretnék már kezdeni a lombikkal!!! És azon paráztam, hogy egy új helyen, hogy tudnám kezdeni, és a lényeg, hogy mikor!
Megígérte, hogy addig semmiképpen nem zár be a bolt, amíg nem sikerül ez a lombik, illetve, majd a drnő hétfőn megmondja, hogy kezdhetjük e egyáltalán. Tehát bizonyos szempontból ez az utsó lehetőségem ezen a helyen, a hármas lombiknak befutónak kell lennie!!!! Remélem tényleg kezdhetjük majd most, a holnapi IR től függ majd.
Persze tuti jó lesz az eredményem ( kopp-kopp-kopp )

Annyira aranyos volt a csaj ( főnök ), még a végén százszor ő kért bocsánatot!!! Hogy tudja, hogy évek óta erre a hónapra készülünk, és ő meg milyen bunkó volt, de neki is összejöttek a dolgok, aztán meggondolatlanul cselekedett velem szemben!!!

Szóval ez van.

Szeretném mindenkinek megköszönni a segítségét ezügyben, annyira megható, hogy tök ismeretlen emberek ennyire szíven viselik a dolgaimat. Sőt még annál is ismeretlenebbek is megkerestek a tanácsaikkal. Olyanok akiket eddig még itt nem is láttam!!!! NAGYON KÖSZÖNÖM NEKTEK!!! ( persze megint bőgök, mi lesz ha tényleg sikerül végre? ) :lol: :lol: :lol:

Ja azért a papírt kitöltetem én is a dokinővel, kb vagy 6 félét kaptam tőletek, lehet válogatnom is :wink: :lol: :lol: :lol: Bizti ami zíher

Woody!
Engem is érdekel a kép az egykori 9 mm eskéről :)

Lukácsné!
Mégegyszer köszi a táblázatvezetést, megígérem, hogy ha megszületett Filiptesó akkor visszaveszem, mert addigra én fogok nagyon ráérni POCAKOSAN!! :) :) :)

heni77

szép havas reggelt 8)
Eszter micsoda híííííííííííííír :lol:
Heni, örülök, nagyon rendes ez a nő! 8)
Lukacsne, helyes a pötty :wink:

Senkivel sem találkoztam, kb 8.15re értem oda, egy csajt le is
szólítottam mint Babe-esélyest, de nem ő volt :lol:

Kezdhetem az 5. inszemet, de bajban vagyok. Lányok, aki
használt már Puregont nem tudjátok, hogy a 300NE kiszerelés
mennyivel van túltöltve? Fontos lenne. Asszem hiívhatom a gyógyszertárat.

FONTOS, volt SZ. doki!
kpn

kpn: Nekem Zeke azt mondta hogy 450-re van túltöltve, de az utolsó adag már nem ment be teljesen. Az a lényeg, hogy ne levegőztesd ki, mert annyi nincs benne és jó pár egységet veszíthetsz.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki, jaj de jó vagy, te tényleg szinte mindenre tudod a választ.
Felhívtam a János patikát és a Délit, még azt sem tudták, hogy túl van töltve.
Na most akkor jól feladtad a leckét, hogy 400-at vagy 450-et használtam-e múltkor. A baj az, hogy utána új ampullát kezdtem, amiből így nem tudom, hogy mennyit használtam és most mennyi van benne. nem írtam fel :(
kpn

Kpn!

Ha ma fél 2 ig ráér a válasz a Puregonra szívesen megnézem neked, én kerek 1 ampullát használtam fel, ha érdekel akkor előkeresem a stimus lapomat!!!

heni77

Sziasztok!
kpn, tuti túl van töltve. Nálam is az volt a gond, hogy azt gondoltam, hogy már nem lesz elég és ezért rohantam a Jánosba egy másikat kérni. Mind ez este 8-kor volt. :D

Eszter, nem semmi gratulálok! És nagyon-nagyon vigyázz magadra.
Nekem még kicsi a pocim, de én fogytam vagy 3 kg-t is, ja és csak 1 baba.

Csatolom nektek a képeket. Azért van így, mert az én drágám valamiért fejjel lefelé fekszik. :) :) :)

1262772242.6564.pdf

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Andrea, köszi a tel.számokat! Bár ha mégis van Szücs doki, akkor valszín pénteken bemegyek hozzá!
Szerintetek ma meddig lehet menni, ha esetleg még kora délután odaérnénk? Vagy ha uh-t is csinál, akkor csak reggel?

Eszter, nagy-nagy gratula a triumvirátushoz!
Nem tudom, emlékszel-e arra, mikor azzal nyaggattalak, mikor mondják már meg, h. 3-an vannak?????
Hát azért ez az idő is eljött. Azt hittem elájulok, mikor olvastam :D
Bárcsak magammal kapcs-ban is ilyen erősek lennének a megérzéseim :oops:
Amúgy szerintem is jól döntöttél!

Heni, na látod, nem is olyan rossz a helyzet, mint ahogy hitted! Látod, sosem tudhatod, mit hoz a holnap!

Kpn, mi is mindig úgy láttuk, h. az összes Puregon túl van kicsit töltve, ne aggódj!

Lukácsné, Woody, nektek is gratula a sztárfotókhoz :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok

Nem tudja valaki a doktornő számát? Nem veszik fel a telefont a recin...
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek:)
remélem igazatok lesz és tényleg minden rendben lesz :)

Woody!

Nagyon szép a sztárfotótok :D
Olyan jóóóóó, ugye?
Te mennyire vagy rosszul?
vagy ezt majd tárgyaljuk ki a másik fórumon? :)

Heni!

Nagyon rendes a főnökasszonyod... és nagyon örülök, hogy minden sinen van... remélem most már aztán eljött a ti időtök is :)

Navared!

Igen...ezeket a megérzéseket kell magatokra is alkalmazni... mikor kezdtek, gondold azt hogy velem történik... :D akkor lehet hogy megint mindent pöccre eltalálsz :D :D :D

Vicky!

Megyek oda is... :)
és Tigris tanácsaira is nagyon rászorulok... mert egyenlőre szinte nem is fogtam fel... tudom az agyammal, de nem biztos hogy már 100%ig tudatosodott... :oops:

eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok Lányok!
Remélem mindenki rendben tudott közlekedni a havazásban.. :)

Eszter:
Család már tudja? Ha igen mit szóltak? Elképzelem a mi szüleink fejét.. lenne pánik szerintem elsőre rendesen :)))) Aztán gondolom örülés.... :)
Nem tudom melyik kerületben laktok, de képzeld nálunk a 16-ban úgy van, hogy ikrek esetén egyszeri támogatást kapsz az önkormányzattól, 3-as ikrek esetén is úgy tudom + még egy gondozónőt is rendelkezésre bocsájtanak melléd napi 8 órában... Ha majd már aktuális lesz érdemes ezeknek a dolgoknak is utánanézni, hátha máshol is így van, és szerintem főleg az első időszakban ez óriási segítség lehetne... bár gondolom a védőnőnek ezekről úgyis tudnia kell, ha van... :)

Várom a mai nagy csapat többi tagjának is a beszámolóját a bmc-s történésekről..

Puszillak Benneteket,
andi
andrea-1

Sziasztok Csajok!

Eszti,
nagyon nagy 3x-os GRATULA Neked.

Ma Én is voltam az első UH-n. Kaptam is fotót. Csodás érzés. 5mm-es az Embrikém és már 140-et ver percenként az ici-pici szivecskéje. Szűcs Doktor Úr volt ma már hála Istennek, meg is lepődtem.
Jobb petefészkembe van két jó nagy ciszta, egy 56mm-es és egy 36mm-es, de azt mondta Szűcs Doktor Bácsi, hogy ezek általában a 12. hétre felszívódnak, nem kell velük foglalkozni.
Viszont a bal oldalon látott valamit, ami miatt visszahívott jövő hét szerdára kontrollra, mert nem vetette el a méhen kívüli terhesség lehetőségét sem. De azt mondta, hogy nagyon ritka, hogy egyszerre legyen egy normál terhesség, és egy méhenkívüli. De Ő biztosra akar menni. Hát nem Édi? Nagyon alapos, és rendes. Nyugtatott, mert látta Rajtam, hogy nagyon ideges lettem. De mondta, hogy ha mégis méhenkívüli, akkor laparral meg kell műteni, de attól a másik Életkémnek nem lesz semmi baja.
Hát, azért Rajtam van a para. De ugyanakkor valami földöntúli boldogság is elöntött.
A Doki tényleg egy tünemény volt, annyira türelmes volt, és mindent tök részletesen elmondott.
Kerülnöm kell a cipekedést, a csavaró mozdulatokat, a nyújtózkodást, ja és szegény Páromat is. :cry:
Legalábbi jövő hétig, amíg kiderül hogy mi is van bal oldalt. Azt mondta Szűcs Doktor, az is lehet, hogy egy megrepedt tüsző helye, vagy egy érésnek indult tüsző.
Drukkoljatok, hogy semmi gáz ne legyen.
Otthon este Én is megpróbálom feltenni az Én Angyalkámat.
Puszi Nektek :lol:

Kép

Kép

babe3

Kpn!
Én fennt voltam Szűcs Doktor Bácsi rendelőjénél az elsőn. Fekete nadrág, és fehér színű "denevér" újjas pulcsi volt Rajtam. Elsőnek mentem be a 2. öltözőbe. Amikor mentem el fekete hosszú kabátot, és egy nagy ciklámen színű sálat "húztam" Magamra. Láttál így?
:shock:

Kép

Kép

babe3

Sziasztok!

Eszter:anyám 3manó????????de nagy öröm te jó isten....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gratulálok!

Lukácsné:te kis babád is csodaszép :lol: :lol:

Woody:szóhoz sem jutok ennyi szép kis csoda láttán....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

én is nagyon szeretnék már egy CSODÁT......

Heni:örülök hogy egy időre legalábbis megoldodótt a munkahelyi dolog!
majd irj mi volt kezdhettek vagy mi van...

de mostmár mi jövünk...

Angyalkám:még várom mikit és aztán Bmc..
1-2 napon belül jönni kell neki mert pocim már jelez :cry:
amúgy mizus nálad?

Kép
sting1982

Babe!

Szerintem az a legfontosabb, hogy próbálj meg nyugodt maradni.. Gondolom ez nagyon nehéz lesz most jövőhétig, de +++ gondolatokkal próbáld a pocid most "bombázni".. Nem lesz semmi baj!!!
Ha tudod tereld el a figyelmed valamivel, jövőhét szerdáig meg ezerrel mennek a drukkok... de úgyis rendben lesz minden.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Ráadásul jó kezekben vagy, és jó tudni hogy van megooldás.. ha kell...... de erre most inkább ne is gondoljunk!!

Nyugi,
andi
andrea-1

Babe:tényleg jó kezekben van.Szűcs doki nagyon rendes :lol: :lol: :lol: ne aggódj!!!!

képet várunk..

Adikám:privit küldtem :lol:

Kép
sting1982

megint kaptam laptetőt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?