Foltivspicur,
gondolkodtam mi olyan fura, aztán rájöttem, hogy más a vonalzód
scarlett hidegpárásítót vettem, ami mutatja a páratartalmat is, tehát nem kell mégyegy kütyü, meg a szobahőmérsékletet is, a lényeg hogy hidegpárásító legyen, tudjon több fokozaton párologtatni(azt hiszem ezzel be lehet állítani a páratartalmat is), az se baj ha ionizált, nagy tartálya legyen, könnyű legyen utántölteni, legyen irányított a párolgása, hgy a környezetében lévő tárgyakról ne csurogjon a víz. nagyjából ennyi. igazából csak fűtési szezonban fogjuk majd használni szerintem, de mivel mostanában mindig bedugul esténként az orrom, gondoltam megveszem most, és picit használom, és sokkal jobb a nózim helyzete
ja és 9500pénzért vettem garanciásan postaköltséggel együtt.
A 20 db textilpelust 220ft/db áron vettem postaköltséggel együtt.
amúgy ha rákeresel a neten, kpekben kijönnek hogy milyenek a babaruhák, és h hogyan szokták őket kombinálni.
amúgy még nem olvastam el alaposabban, de sztem a többiek már nagyjából leírták mi micsoda
A mellszívóval én is gondban voltam, hogy akkor most kézi/gépi, meg az első évben nem is szándékozom visszamenni a suliba, tehát nem kell előre lefejni, de mi van akkor ha bedurran a cicim? jobb ha már előtte utánanéztem, és már van egy, amit tanulmányoztam, amivel megbarátkoztam. meg az éjszakai etetéseknél lehet h jól jön, mert a férjem kijelentette, hogy ő is szeretné majd etetni
meg volt hozzá cumisüveg is, mg ilyenek, úgyhogy ezeket kihúzhatom.
Én egy ezressel olcsóbban jutottam hozzá a pelusszemeteshez, van hozzá egy utántöltő kazetta, de olvastam hogy az anyukák azt írták, hogy később sima szeemeteszacsit raktak bele egy idő után, és úgy is teljesen jól működött.
Henibaby,
ez azért elég komoly, nagyon jól megy nektek az ovizás, ami azért elég ritka, úgyhogy gratulálok!! a leányzód jól viseli, de mi van veled? neked milyen érzés?
és gratulálok az afp eredményedhez is!
Ja és olyan jó, ahogy Lunával itt írtok a gyerekkel kapcsolatos dolgokról, hogy már alig várom hogy kibújjon a fiam!!
tyűű, most ahogy olvasgatom itt a fiolák mennyiségét, hát nekem ez kimaradt az életemből. mert most pénteken nekem csak egy cső vért vesznek afp-re, mert a többi már megvolt. de fogalmam sem volt róla, hogy ilyen sokat vettek már le... látszik mennyire nem ot vagyok vérvételkor
Ajj Csilla ez nagyon jó hír!! egy héét? az király
Ja és szerintem kipróbálás terén mindenképp beszerzek majd én is mosható pelust. aztán ha beválik, akkor meg aztán!!
na most eszembe jutott, hogy pl ha nem otthon rakom tisztába a gyereket, hanem vhol máshol, akkor pl a használt pelust berakom a táskámba?
vagy akkor ha elmegyünk otthonról, alapból nem ilyet adok rá?
Rozsa,
én eddig az összes cuccot a teszveszről szereztem be, kivétel az avent mellszívót, mert azt az aventtől rendeltem.