Sziasztok!
Szép Napot Mindenkinek!
Nálunk ismét esett a hó, igaz nem olyan intenzitással, mint Karácsony előtt, de azért esett! A kutyáim nagyon-nagyon örültek reggel amikor lementünk!
Mi tegnap voltunk dokinál, meghallgattuk Kendra Nina szívverését, nagyon-nagyon klassz volt! Ilyenkor mindig megnyugszom egy kicsit, hogy minden rendben van. Kenetet vett a doki, és 3 hét múlva megyek újra. Most nem volt UH, mert a két ünnep között voltam genetikai UH-n és azt mondta, hogy ne nézelődjünk olyan sokat!
Mondtam, hogy rendben!
Judit!
Az ikrek fantasztikusak lehetnek!
De hogy-hogy azt mondták meddő vagy, és most meg mégsem?! Nálunk sem természetes úton fogant a baba, igaz nem lombik útján. Hol sikerült az ikereket "összehozni"?
Csöpplány!
Nem ikereket várok, bár az elején két baba volt, de ez egy hosszú történet, majd ha érdekel valakit leírom hosszabban is, egyszerűen csak ekkora a pocakom! Nagyon szeretem simogatni és amikor érzem, hogy mocorog, az meg még jobb! Bár még a párom nem érzi, de mondtam neki, hogy hamarosan ő is fogja már!
A cicáról csak annyit, hogy utánaérdeklődtem, és azt mondták, ha kölyökkora óta a lakásban van, és nem járt a szabadban, akkor semmi veszély, hiszen a toxoplazma vírust a szabadban tartott macskák hordozzák, vagyis náluk nagyobb az esély! De az utolsó trimeszterben már a benti cicák ürülékéhez sem lehet hozzá nyúlni! Szóval, az utolsó trimeszterben, már a párod cserélje az almot a cicánál! Ennyi amit megtudtam egy állatorvos ismerősömtől!
Remélem sikerült megnyugtatnom téged!
Mokimama!
Még akartam kérdezni, hogy hová jársz terhesgondozásra, mert nem sok doki veszi ilyen komolyan a hízás dolgot! Én ahová most járok a doki szinte terrorban tarja a lányokat, hogy mennyit hízhatnak! Tőlem is kérdezte, hogy mennyit híztam az ünnepek alatt. Mondtam neki nézze meg a kiskönyvemet, és döntse el, hogy sok-e! Erre nézi és megkérdezni, hogy "Maga 1 kg-ot hízott 3 hét alatt?"
Mondtam igen! Aztán mondtam neki, hogy eszem rendesen, még van hogy este 10-kor is benyomok pár bundáskenyeret!
És azt még nem is mondtam neki, hogy hazafelé útba ejtünk egy Mekit, ahol felfalok mindent!
:) Azért remélem a terhesség alatt nem leszek bálna!
Linocs!
Remélem a tesóm el tudja intézni a dokit, és akkor én is mehetek a Kútvölgyibe szülni. Nekem szimpatikus a kórház és a személyzet is - bár amennyit láttam belőle! Tóth doki meg szerintem klassz doki! Velem is el kezdett poénkodni amikor a tesóm már a szülésre készült!
Te miért váltottál dokit? És tényleg igaz, hogy júliusig még az OEP támogat mindent, és onnantól "igazi" magán kórház lesz? Mert ha jól tudom már október óta magánba működik, csak júliustól kell fizetni érte!?
Klaccc!
A mocorgást már én is érzem, egyre intenzívebben, és egyre gyakrabban! A párod érzi már a mocorgást? Gratulálok én is az esküvőtökhöz! Ugye kaphatunk majd pár fotót?
Caysee!
Kíváncsian várom a pocis képedet, és akkor majd össze tudjuk hasonlítani az enyémmel!
Cyntia!
Hány hetes terhes vagy most, mert nincsen vonalzód! Bár csak saccolni tudom, hogy 18 körül jársz, ha most voltál genetikai UH-n! Az eredmények klasszak, hol voltál UH-n? Ha gondolod összehasonlítás képpen leírom az én eredményeimet is!
Gratulálok a kislányhoz! Nálunk is a 18. hetin dőlt el, hogy kislány a pocaklakónk! Nevetek van már? Vagy még dilemma? Mi is sokat törtük a fejünket a néven, de aztán sikerült dűlőre jutni!
Most lépek, majd még este felnézek! - Húúú jó sok lettem - bocsi!
Mindenkinek további szép napot!