Idézet a szeptember 29-i zebra-klubbos minitali emlékére.
"Szia pohár..........."
"Elöször is szeretném megköszönni, hogy..........
a kezem izzad a pezsgöspoháron, a hangom remeg, a csajok még mindig trécselnek, van aki a fényképezögépével foglalatoskodik, ekkor én megkísérlem újra elkezdeni a beszédemet.
"Elöször is szeretném megköszönni, hogy.........
a lányok még mindig dumálnak, de én úgy izgulok, hogy örülök, hogy hagynak egy kis idöt, hogy úrrá legyek az izgaom okozta remegésen. Kb még háromszor indítottam el a beszédet mire hagytak kibontakozni, de olyan aranyosak voltak így együtt annyi mondanivalóval a tarsolyukban.
"Először is szeretném megköszönni, hogy itt vagytok és itt lehetek én is. Külön köszönet Krisztinek és Pucúrnak, hogy össze hoztak minket.
Nekem a Babanet, - vagyis TI - nem más, mint vígasz a szomorúságban, csend a zürzavarban, nyugalom a kimerültségben, remény a kétségbeesésben. Hálás vagyok,hogy mellettem vagytok, bátorítotok, hogy kiállhassak magamért és ne adjam fel soha.
S, hogy kedvenc, egyik esküvömön elhangzott Horatus idézettel éljek, - carpe diem - avagy élj a mának, használjuk ki a pillanatot és végre dumáljunk egy nagyot.
S, ahhoz, hogy megalakítsuk saját zebrafarmunkat hoztam egy kis meglepit."
Ekkor már teljesen OFF voltam, de végre magamba dönthettem a gyöngyözö pohárból a hüs pezsgöt és kezdödhetett a minitali.
Ezt a talit muszály megismételni!!!!!!!!!Aki nem volt muszály eljönnie!!!!!!!!!!!!!Ezt az idillt éreznie kell mindenkinek aki közénk tartozik!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mert
"A legnagyobb zürzavarban is hagyj nyitva egy kaput a barátságnak, a segítség fog kopogtatni rajta."
Szeretlek titeket és már könnyezik is a szemem.
Gabó