Új privát üzeneted érkezett!

Szonja!
Köszi a biztató szavakat, akkor a Klinika miatt már nem aggódom. Marad még így is elég aggódni valóm. Azért kíváncsi lennék, mi volt az a nagyon-nagy csalódás. Vagy már elmesélted? Meg hogy ki volt az a doki, bár a saját dokimon kívül nem ismerek ott senkit, de sose lehet tudni kihez keveredik az ember.

Moni!
Mindent bele! Ügyesek legyetek ám! Remélem továbbra is minden a nagykönyv szerint alakul.

Cincérke!
Holnapra szép nagy tüszöket kívánok neked!

Norci!
Én megszavazom a heti két babát. Akkor már csak pár hét és én is! Aztán majd kitesszük a táblát a topicra, hogy létszámhiány miatt zárva.

Sugár!
A 36,8 szájban mérve még jó!!! Tarjáni lányok nem szomorkodhatnak! Én már csak tudom, én is az voltam.

Andy!
Nagyon zebra-gyanús vagy. És ha már Ancsi-Boszor is ezt jósolja...

Edi
Edi

Andy!
Jól látom? Két nappal vagy elöttem, Mikorra nem várod?

Mj!
Van otthon számítógépünk, modom is van benne. Ha nem gond, melyik net előfizetés éri meg a legjobban?
Bocsi, hogy ilyenekkel terhelem a topicot!

Lányok,
aranyosak vagytok. Azt hiszem hétfőtöl nem lesz net. Addig jövök, amikor csak tudok! Utána is igyekszem megoldani.
Mindenképpen szerzek otthonra.

Semmiképpen nem akarok kimaradni a jó hirekből. Tudni szeretnék róla és én is szeretnék jó hireket mondani nektek.

Képzeljétek elmult a reggeli kis vérezgetésem. Lehet, hogy csak a h.-dől jött? Már nem kell sokat várnom és kiderül ... vagy beborul ...

Éppen ebben a pillanatban kaptam egy barátnőmtől egy sms-t. Az ő barátnője most volt abortuszon. Hát ez szörnyü. 20 000.- forintot fizetett érte. Most le vagyok teljesen blokkolva.
Be is fejezem

Djeszter
Djeszter

Edi!
Huha!!Asszem te vagy a kovetkezoo!!!!KépKépKépKépKépKép

Andi
Tudod,hogy fogom a kezed!!!KépKépKépKépKépKép

Orsoly
Ne aggodj,latod en is igy kezdtem es most ott ul a suliban!KépKép

Kriszti
kriszti

Orsoly!

En azt latom (tapasztalat), hogy a holgyeket eleg zsivesen hagyjak ki az UH-s monitor nezegetesebol. Nekem mindig csak fekudnom kell (pedig fordithato a monitor), es a ferjemnek magyaraz. Persze ez most nem olyan baj, de amikor baba volt (es lesz), akkor en is eroszakosabb voltam. Micsoda dolog kihagyni, es meg sem mutatni? Pedig ki is tudjak (altalaban) a kepet nyomtatni!

Djeszter!
Off: Nezz utana, hogy mit ajanlanak. (Matav es mas is.)
1. az alapdijban hany ora netezes van
2. kell-e telefondijat fizetni (nekunk pl. 15 ora "ingyenes" hasznalat van az alapdijban, amig nem kell kulon telefondijat fizetni (15 ora utan 4.30/perc a dijunk.)
3. mi van, ha tulleped az orakereted.
Meg biztos egy csomo jo ajanlatuk lesz (atteres ISDN-re, ASDL, esetleg, ha van akkor a tv-s kabelszolgaltatot is erdemes megkerdezni: manapsag letezik kabeltv keresztuli net).

On:
Andi!
Hajra! Legyel Te a kovetkezo! Kép

Beszti
Beszti

Andi, Sugár
Ugy látom egyre közelebb kerültök a sikerhezKép SzoritokKép

Senki nincs aki fel tudna tenni a listára?

Segitsetek.. Hány napot kell kihagyni a "papa" vizságlata elött? Mintha 5-öt irtatok volna. A Család Tervezésis beutalon pedig 3 van??

Puszi
Györgyi
Györgyi

Kriszti!

Sajnos én nem lehetek a következö, a lista legalján vagyok. Írtam valami félreérthetöt?
De a vigyorikat köszönöm, elteszem öket késöbbre, talán szerencsét hoznak.

Ugyis olyan szerencsétlen vagyok. Most telefonáltam a laborba, megvan az eredményem, de holnapra már nincs idöpont a dokimhoz. Most okoskodhatok egyedül, hogy van progihiány vagy nincs. Vagy veletek ha segítetek. Ugye segítetek?

Edi
Edi

Györgyi!
Nekünk 5 szexmentes napot kell hagyni a vizsgálat elõtt..Kép

Melyik napon kell mennetek papi-vizsgálatra?
Mi október 16-án megyünk, a Sote Urológiai Klinikára.

Ancsi
Ancsi

Edi
Ne hari,valamit elneztem,azert a Kép-k ervenyesek

Ancsi
MA nezem meg mi a modja Adacs es Galgamacsa kozti kozlekedesnek.
Bar titkon remelem ha otthon maradok apa megszan egy kisebb autokaval.De anelkul is benne vagyok csak legyen mar.BABAT AKAROK!!!!!!!!

Kriszti
kriszti

Györgyi,
Szerintem 3-5 nap. Valahol 5-öt írnak, valahol 3-at. Ez persze függ a párodtól is, hogy mennyit bír ki. Sokan 2 napig is alig bírják. Szerintem igazából mindegy, 3-5 nap az jó. Ne vegyen meleg fürdöket és a szaunát is kerülje a vizsgálat és persze az irányított akciók alatt. Én is alig bírtam lebeszélni páromat a forró fürdöröl tegnap, akció elött!

Andi,
Tudom, ilyenkor az ember mindig latolgatja a másik oldalt. Mi van ha nem. De mi van ha igen? Sajnos csak az idö fogja megmondani nekünk az eredményt.

Djeszter!
Hát igazából nem tudom melyik a legjobb, a számotokra, igény szerint alakított internetes elöfizetés. Légyszi kövesd (B)Eszti utasításait. (Elender; Matáv szóba jöhetnek)

Moni
mj

Edi!
Hozd majd be az eredményedet és majd mi Babanet-Professzorok kiértékeljük...
Illetve itt van nekünk a Babanet vezetõ fõorvosa, dr. Erazmusz...KépKép)
Õ is kiértékelheti az eredményt!

Én is jövõ héten kapom meg a hormonvizsgálat eredményét...már nagyon dörzsizem a kezeimet...jajjaj de izgulokKép

Ancsi
Ancsi

Kriszti!
Az jóóóó....Kép
Tök jó lesz, majd együtt babázhatunk...közel lesz a keresztelõ helyszíne...

Annyira várom, hogy mehessünk a babás találkozóra, olyan sírvafakasztóan szép lesz...Kép

Ancsi
Ancsi

Györgyi!
5 napot kell kihagyni.

Lányok!
A titkárság fala kidőlt!

Andi!
Szorítok érted nagyonKépKépKép

Eszti!
Én is akarok otthonra netet, így én már utánajártam. Matáv vonalon keresztül kb. havi 7000,- 6 óra után korlátlan + telefonbeszélgetés, vagy a kábeltévén keresztül kb: 10.000,-ft teljesen korlátlan használattal.

Gabó
Gabómanó

Eszti!
Természetesen vannak még más lehetöségek is a netes elöfizura.

Gabó Kép

Félek, hogy már megint nem lesz idöm berakni a pohárköszöntöt.
Gabómanó

Kriszti!

Nem válaszoltál. Szedjem még a MACA-t vagy hagyjam abba?

Eszter!

Olyan jó lenne ha én lennék a következõ.

Moni!

Az idõ dönti el, de csiga lassan telnek a napok.

Djeszter!

Úgy mára nem várom. Te?

Andi
Andi

Köszi az infokat, azt hiszem tartjuk magunkat a leiráshoz.

Ancsi
Nincs konkrét idöpont. Van egy beutalónk és rajta van mikor lehet leadni a "fickókat".
Ti végülis kihagytátok ezt a hónapot vagy sem?

Györgyi
Névtelen

Andi
Mar irtam az emilben is tegnapelott vagy tegnap,hogy szerintem hagyd abba.

Kriszti
kriszti

Ancsi!

Velem kapcsolatban nincs valamilyen megérzésed????

Gabó Kép
Gabómanó

Ancsi

Megneztem az elviran,kicsit bonyis de nem akadaly!!!!!reszemrol!KépKi lettel kialtva boszinak?KépKépKépKép
Kriszti
kriszti

Györgyi!

Ez tetszett:"mikor lehet leadni a fickókat"
Most ezen röhögök, amúgy is meg vagyok ma kattanva.

Gabó!

Ma behozta Gigit a zebrámat, megmutatni de mindenki csak gyömöszöli. Haza is viszem, mert õ vigyázz a hõmre.
A barátnõm el akarta kunyerálni, mert azt mondta olyan jó kis teste van.
De jó is lenne megúszni azt a lapart!

Andy
Andy

Orsoly!

Márti üzeni neked, hogy gratulál és vigyázz nagyon a babádra.

Egyébként a háta javuloban és a jövö héten már lesz!

Ancsi Boszi Dárga!

Nekem mit látsz, mikor leszek babás?!KépKép

Andy!

Ne hagyd ám mindenkinek csk ugy fogdosni a Gigi zebrát!! Macát abbahagyni (Kriszti irta feljebb) a höt pedig magasan tartani!!!Kép

Gabomano!

És te a titkárságon dolgozol?

Pucur
Pucur & Phedra

Szia Pucurka!

Gigit viszem haza, vége van a gyereknapnak.
Remélem fent van a hõd!

Kriszti!

Ne haragudj lehet, hogy írtad, de nem emlékszem már rá. Erikát is megkérdeztem. Õ azt mondja hogy a 35. nap hagyta abba a MACA-t, mert akkorra nem várta.

Gabó!

Milyen életveszélyes helyen dolgozol?

Andi
Andy

Lányok!
Szerintetek annak ellenére, hogy ma lent volt a hom, de elotte már 14 napja fent, ha holnap reggel csinálnék tesztet, kimutatna valamit, ha esetleg terhes lennék?
Vagy még ez a 15 nap kevés a teszteléshez?

Légyszi, írjatok!!!
Koszi szépen elore is!

Sugár
Sugár

Andy!

Vidd is haza! A höm fennt van de még kell neki pár nap+ még pár + ......

Pucur
Pucur & Phedra

Én is szeretnék egy mini zebrát mint a tiétekKépKép

Sikerültek a képek, amit a hétvégén a zebrákról csináltam, csak nem tudom beszkenneliKép

Ancsi
Nyithatnál egy jósdát, belenéznél a varázsgömbödbe és jósolnál nekünkKépPersze csak jókatKép
Györgyi
Györgyi

Pucúr, Andi!

Igen a titkárságon dolgozom. De nem úgy dőlt ki, hanem a sok dícsérettöl akkora lett az arcom, hogy nem fértem el az irodámban (titkárság) és az arcom szétnyomta a falakat. (Képletesen)Kép

Andi!
Szorítok, hogy ne legyen abból a laparból semmi. De a pocidban legyen valaki.Kép

Gabó Kép
Gabómanó

Györgyi!

A legközelebbi talira ha eljössz lesz egy meglepim a számodra. Tudod, a kívánságok itt valóra válnak.Kép

Gabó Kép
Gabómanó

Sugár

A hö általában 12-16 nap között szokott fentmaradni normális hormonmüködés mellett. (A könyvek szerint) Lehet, hogy kimutatná a teszt de nem biztos.
Szerintem este nézd meg a hödet, ha magasabb mint a reggeli, akkor szupi.Kép Ha alacsonyabb nekem másnapra megjönKép

Nagyon szoritok neked, ha lehet érzékeny tesztet válasz. Várjuk a jó hireketKépKépKép
Puszi Györgyi
Györgyi

Idézet a szeptember 29-i zebra-klubbos minitali emlékére.

"Szia pohár..........."Kép

"Elöször is szeretném megköszönni, hogy..........
a kezem izzad a pezsgöspoháron, a hangom remeg, a csajok még mindig trécselnek, van aki a fényképezögépével foglalatoskodik, ekkor én megkísérlem újra elkezdeni a beszédemet.
"Elöször is szeretném megköszönni, hogy.........
a lányok még mindig dumálnak, de én úgy izgulok, hogy örülök, hogy hagynak egy kis idöt, hogy úrrá legyek az izgaom okozta remegésen. Kb még háromszor indítottam el a beszédet mire hagytak kibontakozni, de olyan aranyosak voltak így együtt annyi mondanivalóval a tarsolyukban.

"Először is szeretném megköszönni, hogy itt vagytok és itt lehetek én is. Külön köszönet Krisztinek és Pucúrnak, hogy össze hoztak minket.
Nekem a Babanet, - vagyis TI - nem más, mint vígasz a szomorúságban, csend a zürzavarban, nyugalom a kimerültségben, remény a kétségbeesésben. Hálás vagyok,hogy mellettem vagytok, bátorítotok, hogy kiállhassak magamért és ne adjam fel soha.
S, hogy kedvenc, egyik esküvömön elhangzott Horatus idézettel éljek, - carpe diem - avagy élj a mának, használjuk ki a pillanatot és végre dumáljunk egy nagyot.
S, ahhoz, hogy megalakítsuk saját zebrafarmunkat hoztam egy kis meglepit."

Ekkor már teljesen OFF voltam, de végre magamba dönthettem a gyöngyözö pohárból a hüs pezsgöt és kezdödhetett a minitali.Kép

Ezt a talit muszály megismételni!!!!!!!!!Aki nem volt muszály eljönnie!!!!!!!!!!!!!Ezt az idillt éreznie kell mindenkinek aki közénk tartozik!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mert
"A legnagyobb zürzavarban is hagyj nyitva egy kaput a barátságnak, a segítség fog kopogtatni rajta."

Szeretlek titeket és már könnyezik is a szemem.

Gabó Kép
Gabómanó

Sugár!

Szerintem reggel csinálj egy tesztet, ha akkor sem jön meg. Ha a hõd feljebb megy akkor nem kell aggódnod.

Gabó!

Én el is hittem. Kicsit nehéz ma a felfogásom. A
hasad nem fáj már?

Andi
Andy

Gabó!

Nagyon köszönöm! Bárcsak minden kivánságom ilyen hamar teljesülneKép

Isteni a beszéded, igy olvasva is, de gondolom az elöadásodban még jobb lehetettKépKép

A köv. talcsin ott a helyem!!!!!!
Nagyon jó ez a Topic, nekem is rengeteget segitettetek, könnyebb volt kimászni a gödörböl az áprilisi mélypont után.

Ezuton is köszönöm mindenkinek
Györgyi

Ui: " A remény hal meg utoljára"
Györgyi

Ezer dolgom volt, de itt vagyok.

Andy!
Én hétfőre nem várom.
Drukkolok neked! Mindig pontosan szokott jönni?

Györgyi!
Sugárnak írtad, hogy este is mérje meg a hőjét.
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de ezek szerint az esti is számit? Este szoktam néha nézni, 37,4-37,6 között szokott lenni.

Djeszter
Djeszter

Sugar
Mennyire esett le a hod?Mert ez az elso jele annak ha megjon.Nem akarlak elkeseriteni de nem is jo ha beleeled magad.varj meg par napot es figyeld a hodet hatha csak ugral,ilyen elofordult mar massal is.

Kriszti
kriszti

Györgyi!

Köszi szépen! Még gondolkozom rajta, érdemesebb lenne kivárni a vasárnapot.
A homet mindenképpen megnézem este! Koszi a tippet! Kép

Puszi, Sugár
Sugár

Györgyi!

Ha tudnám a legföbb kívánságodat is teljesíteném, de sajnos nincs akkora hatalmam.

Andi!
A pupim olyan szép, hogy más lassan el is felejtem az egészet és a hányinger is megszünt. Most már nagyon jól érzem magam. Látod, ennyi volt az egész.

GabóKép
Gabómanó

Djeszter!

Nekem is 37,6 este, de az nem számít. Az ébredési hõ a fontos. Pontos szokott lenni. Általában 28 nap után meg is jön. De augusztusban volt egy túlstimulálásom és akkor a 31. napon jött meg. Szóval még jöhet. Most meg a MACA-t szedtem, lehet hogy ez kavar be. Ha reggelre leesik akkor nekem tuti meg fog jönni. Onnan már nem megy vissza.

Sugár!

Halgass Krisztire!

Andi
Andy

Djeszter!
Az esti hö 2,3 tizeddel szokott magasabb lenni. A tiéd nagyon szupi, még bármi lehetKép
Nekem eddig tutira bejött, hogy amikor este nem magasabb, hanem alacsonyabb volt másnap tutira megjött.

Gabó
Milyen pupid van?
Györgyi
Györgyi

Pucur! Uzenem Martinak hogy nagyon koszonom, es o is vigyazzon magaraKép

orsoly
orsoly

Látom, kozben tobben is válaszoltatok!
Koszi Mindenkinek! Még nem tudom, mit teszek. Nem is a turelmetlenség az oka, hanem megpályáznék egy állást, ha negativ lenne. De ha poitiv, akkor maradok a fenekemen.

Sugár
Sugár

Gabo
De jooo volt ujra `hallani` tegedKépKépKép
Ugye mondtam,hogy ripsz-ropsz elfeleded a mutetet!!KépKép

Sugar
2 napot varhat a palyazat?

Andiiiiiii!
Szoritommmmmmmmm!KépKépKépKép

Kriszti
kriszti

Andy!
A Maca-t nem ismerem. Remélem nem is fogom, és összejön a babus anélkül is. Végül is nem rég ota probálkozunk. Mindenesetre nagyon szoritok neked!

Sugár!
Neked is nagyon szoritok!

És egyáltalán:
MINDENKINEK NAGYON SZORITÓK, hogy összejöjjön minnél hamarabb a pocaklakó.

Mára búcsúzom sziasztok

Djeszter
Djeszter

Kriszti!

Én is ugy érzem kicsit korai lenne. Beadom holnap a pályázatot, aztán várok. Még vissza is lehet mondani Kép
De jó is lenne! Kép

Sugár
Sugár

Sugár!
Szerintem nyugodtan pályázz! Ha sikerül az állás és közben kiderül, hogy babás vagy legfeljebb visszamondod. Gondolom ha még most akarod beadni a pályázatodat akkor még ezután hivnak be interjúra stb; az még eltart egy ideig!
Andy!
Én érzem, hogy neked nekem laparra menni!!! Kép Kép

Cincérke!
Csak hétfon leszek legközelebb, de szoritok hogy holnap szép kis (akarom mondani érett, nagy) petéket láss az UH-n!

Edi!
Azért nem irnék itt a dokimról mert sokaknak bevált (bár személyesen egyet sem ismerek, csak olyan városi legenda ) ezek ellenére nálam olyan hibákat követett el amit én sem hinnék el ha más mondaná. Ha gondolod emilben leirom de itt nem szeretném!
Puszi, Szonja
Szonja

Bocsi! Helyesen: Andy!Én érzem, hogy neked nem kell laparra menni! Kép
Szonja

Szonja!

Így fogok tenni! Tök jó, hogy vagytok, és meg lehet Veletek beszélni!

Sugár
Sugár

Pusssz lanyok, en elmentem, ja es holnap szabizok, ugyhogy hetfon leszek legkozelebb! Mindenkinek jo hetveget, felidosoknek akciodusat, varakozoknak remenytelitKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Üdv Lányok!

Úgy érzem kezd kicsúszni a talaj a lábam alól munkailag. Csinálom, csinálom és csak hozzák, hozzák... KépKépKép

Nagy-nagy-nagy-nagy... gratula Orsolynak. Kép

Köszönöm, illetõleg most már köszönjük a jókívánságokat. Kép Kapaszkodjatok, húzok mindenkit! KépKépKép

Ma már látta a doktornõ, sõt képet is kaptam Róla Kép, úgyhogy nincs semmi baj. Jól vagyunk, csak ezzel a munkahelyi hajtással kezd már tele lenni a puttonyom. Kép Azt mondta 3 hét múlva menjek vissza, akkor jön a vérvétel és miegymás. Azt mondta, ha jól vagyok dolgozzak, de ha bármi gond van, azonnal menjek.

Nagyjából ennyi.

Mindenkinek nagyon-nagyon-nagyon szurkolok, hogy sikerüljön és ti is éljétek át ezt az érzést, bár még mindig nem merem elhinni! Kép Ráadásul ahelyett, hogy jókedvû lennék - na, nem mintha nem örülnék, de - pillanatok alatt felmegy a pumpa és legjobb, ha nem is szól hozzám senki. Kép De a dokinõ szerint ez normális. Remélem gyorsan elmúlik. Nem akarok morgós kismama lenni. KépKépKép

Szóval: mindenkinek kitartás! Szervezzétek át az életeteket, koncentráljatok másra, és mikor nem számítotok rá, ott fog "kopogtatni". Kép (Nekem legalábbis bejött. Meg a kispárna, a gyertyaállás, a hõmérõ nem igazán, de gyanús jeleknél ott volt az ovulációs teszt.) Szorítok!

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Gabomano!

Nekem most is könny szökött a szemembe a beszédtöl!Kép

Andy!

A hödet tartsd fenn!! Ez parancs!KépKép

Szonja!

A történet engem is érdekelne, mert én is oda járok. kilsteve@hotmail.com

Holnap én is szabin leszek és csak este leszek mailközelben, de azért nyugodtan irjatok jo sokat!!

És egy idézet mára:

"Mi lehet kellemesebb, mint egy olyan barát, akivel ugy mersz beszélgetni, mint önmagaddal"

Seneca

És egy idézet holnapra:

Csak a barát vonzalma önzetlen, nincs benne érdek, sem az érzékek játéka. A barátság szolgálat, erös és komoly szolgálat, a legnagyobb emberi proba és szerep.

Márai Sándor

Pucur & Phedra
Pucur & Phedra

Györgyi a Családtervezési Intézetben nekünk is három napot mondtak! Azt is mopndták, hogy máshol 5-öt kérnek, de náluk elég a három. Egyébként a próbálkozós időszakban sem hagysz ki annál többet.
Sóval hajrá!

Norci
Norci

KépSziasztok CsajszikKép
Elöször is mindenkinek küldöm:Kép
Na és a részletek!:nagyon köszi mindenkinek aki ma hozzámszolt és csak rám is gondolt!
Monchy:-Köszi a biztatást,de az insem sajnos néha a dokin mulik!Rá vagyunk utalva 100%-ig!és a Te biztatásodra is rendszeresen fogok írni,még ha meg sem emlititek ill. csak addig amíg Ti nem könyörögtök,hogy írjak! Pucur:-köszi a dicsérö szavakat-jol estek!Az Apuci a hét hét naoján 8-9szer focizik,de sajnos,nem mindig pénzért...már nem itt tartanánk...!És a családom(sajnos)tele van focistával és igy mindig jön valahonnan a Natinak szánt ajándék-aminek az Apuci örül a legjobban(ilyenek a mezek is),van 62-es méret is ami 2 hónaposan volt a fiamon egy fényképezés erejéig...
Beszti:-sajnos ÉN nem hiszek a hömérözésben és ezt csak ugy találtam és igy tettem be(nem használtam soha!)nekem nem jött be soha.
Gabó:-benned soha sem fogok csalodni tuti,nagyon pozitiv kisugárzású nöci vagy-köszi a hozzászolásodat és az a beszéd nagyon szép (legközelebb élöben szeretném meghalgatni!!!).
Györgyi:-köszi neked is-köszönöm ,hogy engem is ugyan ugy vesztek mint az összes tagotokat,bár csak este tudok hozzátok jönni ha a család már le van rendezve!
Eszti:-mi itthon az ingyenes net-el internetezünk(szerintem jó)van a telefon elöfizetéshez kiegészítö "mindenkinek"csomag ,igy kb:7000.-a számlánk és este6-tól-reggel 7-ig korlátlan internetezés és telefonhasználat van kapcsolási díj sincs!Ha érdekel szolj elmagyarázom ,hogyan kell ilyet csinálni...
Na jo befejezem,mert hosszú voltam!Reggel megyek a 10.napi UH-ra este elmesélem mi volt.
Ha valakit kihagytam a felsorolásból attól-bocsi!
KépKandi72Kép
Kandi72

Szia Mindenkinek!

Örömmel jelentem, hogy végre visszajöttem! A mütéten sikeresen tul vagyok, szerencsére nem találtak semmi oda nem valot. Most pihennem kell, hogy a hasfalam összeforrjon rendesen, ki kell hagyni a következö ciklust is. Utána pedig gyogyit kapunk, hogy Karácsonyra babás lehessek. Igyekszem elolvasni a két és fél heti termést. Még nem tudom, van-e kismamánk, ha igen, nagy gratula nekik. Holnap délután megint leszek.

Puszilok mindenkit
Lora
Lora

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?