sziasztok kislányok....
lunám mégegyszer gratulálok és sok boldogságot kívánok!!!
anya-maci örülök hogy túl vagy a vizsgálaton és hogy főleg nem is volt olyan kellemetlen és rossz mint ahogy képzeltük vagy amilyennek tűnik első hallásra..
Remélem amilyen jól alakult olyan jó lesz az eredény is...drukkolok nagyon!
henikém hol vagymár az AFP eredménnyel??remélem minden rendben van??
Geoo nekem 16+4 naposan volt az AFP szűrésen..úgy tudom a 16 hetet mindenképp be kell tölteni ehhez a vizsgálathoz.
táhti egyenlőre ez a veszély nem igen áll fenn hiszen van még bőven helye izegni-mozogni szerintem ezen ne aggódj...legalábbis ne most.
Na azért nekem is van mesélni valóm...
Most már 100% hogy Lali a baba mert bizony szakavatott szem sem kellett hozzá és látni engedte a kis pöcörőjét..
Most az uracskám is bejött velem ő is megnézhette sőt kértünk egy képet is igaz csak 2d de egész szépen látszódik ez meg az..
a nagy homloka mindenképp persze ezt is az apjától örökli
szóval az uh alapján semmilyen rendellenesség nem mutatható ki.
ezután voltunk a genetikai tanácsadáson ott előkeresték az AFP eredményemet és kicsit magas 3.7/mom...de megnyugtattak hogy mivel az uh.-on semmi eltérés nincs nem kell megijednem lehet a magas érték a múltkori haematómám és a betegségem is közre játszik...
magzatvíz vétel nem szükséges mert a betegség kockázata down-korra épp olyan kevés mint a vizsgálat után a vetélés kockázata..minimális de benne van a pakliban ennél okosabbat a vízvétellel sem tudnának mondani.
minden egyébre negatív az eredmény ami jónak számít.
voltam még a terhes ambulancián is.ott egy nagyon kedves és szimpatikus doktor nő vizsgált meg.
feltett egy csomó kérdést kérdezett a vetélésről is...
megnézték Lali-manó szívhangját is.150-et vert percenként..azt mondták ez jó.
beszélgettünk a betegségemtől,hogy clexannal szúrom magam..
szóval sok minden szóba került.ő is azt mondta ez az AFP nem genetikai rendellensségre utal mert az uh.szerint minden tökéletes ezért az értékért a betegségem felelős...
hát remélem igazuk van és minden rendben lesz az én csöpp kicsi fiammal.persze hozzá tették hogy többször kell mennem ellenőrzésekre a biztonság kedvéért..
bár azt is mondták hogy valószinüleg nem tudom végig hordani a terhességem szerintük hamarabb meg fogok majd szülni mint a kiírt időpont...
ezzel a dologgal már mi is számoltunk..minden esetre remélem hogy azért május elejéig kihúzom hogy a lehető legtöbb ideje legyen az én drágámnak felkészülnie az életre.
felhívtam egy dokit is...nemcsak nőgyógyász de genetikus is nekem meg pont egy ilyen orvosra lenne szükségem.
jövő hét hétfőn kell hozzá mennünk 17:30-ra..
remélem meg tudjuk beszélni a dolgainkat és elfogad páciensének és remélem én is szimpatikusnak fogom tartani akiben megbízhatok...
hát velünk ez történt most...
továbbiakban is vigyázni kell magunkra és pihi meg ami eddig volt...
ti igy vigyázzatok magatokra pusz mindenkinek