Sziasztok!
Suzy,
nekem a clostitól is volt, hogy a 19. napon volt pé. De szerintem neked ma lesz/volt, mert a tegnapihoz képest jól leesett a hőd. Görbéd nincs?
Én is alig bírtam reggel felkelni, a Hannáról meg ne is beszéljünk. Fél órámba telt, míg kikönyörögtem az ágyból
. Meg egész nap olyan vagyok, mint akit agyonütöttek, még a fejem is fáj
.
Gyancsi,
ugye mondtuk, hogy ez hihető történet
.
Hát igen, van ami bejött, van ami nem
.
Angyal,
akkor a 21- e a mi napunk lesz
.
Betty,
a cicifájás még korai lenne mensis tünetnek. Szerintem az utrótól fáj és az jóóó
. De most olyan nyugodtnak tűnsz
Felhívtam ma Tapolcát.
Mondom az aszisztensnőnek, hogy mit beszéltünk meg a Törökkel, hogy a decemberi vérzés után menjek. Azt mondja, ha februárban lesz a lombik, akkor a januári vérzés után is ráérnék menni
Ja, persze, végülis a mensi 2. napjától kezdődnek a szurik, ha short protokoll lesz egyáltalán, akkor aztán marhára ráérek akkor menni
. Végül azt mondja akkor 21-e, mert minden vizsgálatunk fél éven belüli, csak apának kell adnia mintát, meg nekem lesz gondolom vizsgálat, uh meg kenetet vesznek
. Meg azt mondja, akkor felírják a decapeptylt is
. Dehát az meg akkor kell, ha long protokoll lesz
. Ő meg azt honnét tudja
?
Úgyhogy az asszisztensnő nem volt a helyzet magaslatán, remélem nem szúr ki velem és tényleg ráérek csak akkor menni.
Hogyha kapok most decapeptylt is, akkor azt mindenképp a 21. napon kell elkezdeni???? Mert nekem a 19. napon van a pé. Vagy akkor ahhoz adnak hozzá 7 napot? Vagy hogy van ez? Be vagyok parázva, hogy nehogy későn menjek!