Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Elnézést kérek, hogy bepofátlankodok közétek. Mindössze csak szeretnék a saját történetemmel egy kis bíztatást adni azoknak, akik el vannak keseredve a bébi vállalás sikertelensége miatt.

Elég régen történt már, de nekem is volt 4 sikertelen lombikom! Ezután adoptáltunk 3 gyermeket, akik közül az egyikük súlyos beteg lett, majd 4 évesen elment tőlünk. Azóta volt egy méhen kívüli terhességem, ahol kivették a bal oldali petevezetékemet. Ennek ellenére 2005 júliusában megszületett Marcell, majd 2009 májusában Péter fiam. Kettőjük közt is volt egy terhességem, de sajnos az rosszul végződött.
SZóval nem szabad feladni a reményt! Kitartást, és rengeteg erőt kívánok mindannyiótoknak erre az évre! Bízom benne, hogy mindenkinek olyan boldog lesz az idei karácsonya majd a gyermekével a karjában, amilyenre mindig is vágyott!
Sok sikert Nektek!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Jajjj és képzeljétek mit álmodtam. Azt, hogy pozitívat teszteltem. De olyan igazi erős pozitívat :D . Aztán gondoltam kipróbálom, biztos jó e a teszt, belemártottam meleg vízbe, az is pozitív lett :D :D :D. Most akkor mi van ilyenkor :D :D :D :D :D :D ?

Kép

Kép
ranita1979

Trixi,
köszönjük a történetet. Nekem is volt egy méhenkívüli terhességem és nekem is bal oldali petevezetöt távolították el. Egy lombikon vagyok túl, sikertelenül. De most a lombik óta eltelt időben is reménykedtem/reménykedek, hogy akár spontán is sikerülhet :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Szép jó reggelt!

Hát elkezdődött a 2010-es év, jöttem dolgozni, de mennyire nem volt kedvem felkelni... :shock: gondolom, akik dolgoznak hasonló képen voltak vele reggel :!:

Hát még mindig nem volt meg a pé-m, lehet, hogy nem is lesz, vagy ki tudja, de az biztos, hogy eléggé fájdogál a hasam egészen lent és középen :cry: nem tudom, hogy ez most mi, mert még ilyen nem volt!
Olyan nehéznek érzem a hasam, szurkálgat, kemény :!:
A hőm reggel 36 volt :!:

Trixi, jó, hogy jöttél egy kis biztatással :!: :wink: Neked is a legjobbakat kívánom erre az évre :!:

Ranita, ez nagyon jót jelent, Én is álmodtam pozi teszttel, hajrá spontánkodás!

Többieket is pusszantom :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!!!

Suzy!
Én dolgoztam már szombaton is,gondolhatod mit éreztem.De most 2 napot itthon vagyok.
Ma megyek a háziorvoshoz beutalót kérni EKG-ra.Azt még elkell intéznem kezdésig.
Nem értem?Hogy lehet,h nem volt pé-d?Clostit szedtél nem?Vagy csak elcsúszik kicsit?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Fogalmam sincs, hogy most mi van :shock: szedtem a Clostit, de az is lehet, hogy elcsúszik :!:

Használd ki a szabadnapjaidat :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!!

Visszaolvasok :wink:

KépKép
gyancsi

Melike- En is Petsi Kaali-s vagyok, dr Krizsa fogja csinalni az inszemet :wink: Neked ki a dokid?...Akkor ciklusilag hasonloan allsz, mint en, bar nekem azert 50 napos nem volt meg, de 30-38 között minden :lol:

Bettykem- Hogy erzed magad??Pihengetsz??Mikor tesztelhetsz elöször??

Kepzeljetek ma lementem a fönökhöz es beadagoltam neki a 18-at es szo nelkül elengedett :D Na es ha mar ott voltam akkor ügyesen kihasznaltam az alkalmat es elhintettem neki, hogy majd februarban szüksegem lesz par nap szabira, mert hogy van egy cisztam amit ki kell venni ( persze az inszemre szeretnek majd hazajönni, de hat sajnos ezt nem mondhattam neki), es arra is igent mondott :D Ugyhogy en most repdesek :lol:

CukiGabi- Remelem mar vege a nagy hajtasnak nalatok!Nagyon kircsi volt a beigli recept, meg jo par nap mulva is olyan finom puha volt, isteni lett :D ....Te is mindjart kezdesz, annyira kiraly, mindig lesz kinek szurkolni!!! :wink:

Ranita- Hu basszus, meg a hideg is kirazott ahogy olvastam ezt a josnös dolgot.....De akkor ezek szerint egy csomo dolog volt ami bejött....Nekem egyszer az egyik volt baratnöm ( VV Agica :oops: ) egy ingaval azt josolta, hogy nem lesz gyerekem, mert nem lengett ki semmerre az a szemet inga.....Mondjuk nem igazan hiszek ebben, mert ö nem jos ( csak egy hülye), meg aztan az egyik baratnömnek azt josolta, hogy lanya lesz, ezzel szemben fia van :roll: :lol:

Zsu- Nem figyeled magad LH tesztel???Akkor pontosan tudnad a PE-t :roll: Bar ha minden nap akcioztatok, akkor ugy sem maradhatattok le rola :D

Na csajok most lepek aludni, mert reggel megint 3.30-tol meloztam es mar ragadnak lefele a szemeim :wink:

Pusszantas mindenkinek!!

KépKép
gyancsi

Sziasztok :!:

Lányok ezerrel megy a drukk Mindenkiért :!:

Betty beinditotta a babazáport és szépen Mindannyian követjük az idén :!:

Meglássátok szép gyümölcsök fognak teremni :D

Ma vagyok a 3. napon, 21-én megyek reggel, éhgyomorra a Kaáliba középidős UH-ra.
Ha ott a ciszta dokibá leszivatja és vagy aznap kezdek hosszu protokollal, vagy vérzés 3.-ik napján a röviddel.
Majd amelyiket jónak látja rábizom a sorsom, mert tudom, hogy jó kezekben vagyok :!:

LÁNYOK MEGY A SOK +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kitartás, hit :D

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Angyal- Csupa jo hirek.....Ha igy, ha ugy mindenkeppen hamarosan kezdesz :D

KépKép
gyancsi

Trixi
köszönjük, hogy jöttél, mindig jól jön egy kis bíztatás, erőmerítés :wink:

Szuzy
n ezt nem is értem, hogy még nem volt pé-d :o
Hogy a p...ba :?: Tényleg lehet, hogy kitolódik...

Ranita
az álmod váljon valóra :wink:
Mármint, nem a melegvizes :lol: , az az előtti mondat :wink:

Cukigabi
na végre nem dolizol, egy kicsit legalább lazítasz 8)

Gyancsi
minden rendben velem, köszi...hogy mikor tesztelhetek először :?: Bármikor :lol:
De majd tesztről akkor beszélünk, ha itt lesz fent a tuti pozi tesztem, addig bizakodom, bár nem úgy korántsem, mint az elsőnél.
A cicim is fájdogál, és ez nálam menszi előjel, úgyhogy meglátjuk mi lesz. De tényleg nem esek hanyatt, ha nem sikerül...
Örülök, hogy a főnöknél símán mentek a dolgok :wink:
vv Ágica a barinőd volt :o :shock: :?:

Angyli
én nem indítottam be semmit :lol: :lol: még :!: :wink:

Mindenkinek mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jó Év Süti receptje:

Vegyél 12 hónapot, tisztítsd meg a keserűségtől, büszkeségtől, gyűlölettől, irígységtől, félelemtől, ingerlékenységtől és stressztől.
Aztán oszd el mindegyik hónapot 28-31 napra, és mindegyik napot készítsd el a következőképpen:
1 rész munka, 1 rész csend, 1 rész humor.
Hozzáadsz még 3 kanál optimizmust, 1 kiskanál toleranciát, egy csipet jóérzést és ... 1 csepp reményt!
Eztán bőven keverj hozzá temérdek szeretetet...

Az így elkészített tésztát tedd egy tálra, díszítsd bátorság és önbizalom leveleivel.
Minden reggel, egy kávé vagy tea mellé fogyassz belőle örömmel!
A fenti recept nincs kompenzálva, ingyen tovább adható, jókívánsággal:
Bőkezű és jó új évet, egészséget, boldogságot, rengeteg szeretetet :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Drága Betty :!:

Itt Mindannyian hisszük, hogy elinditottad a babalavinát és Mindannyian szülni fogunk az idén tuti :!:

Igy kell lennie :D
Vendég

Betty!
Jó kis recept :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty- Ez nagyon cuki ez a recept!!! :wink: ...Szerintem is te inditod most a babaesöt, nagyon-nagyon szurkolunk neked ezert itt mindannyian...Lehet most csinalod jol, hogy nem agyalsz annyit az ügyön....Bar szerintem az elözö hozza allasoddal sem volt gond, mert hat csak pozitivan szabad hozza allni es te ugy csinaltad. :wink: ...Szoval most mar jo lenne ha a kaporszakallunak is feltünne odafent :lol: ...Igen, a baratnäm volt sajnos, de nem vagyok ra büszke, egy igazi , hülye p...a!! :oops:

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Suzy,
nekem a clostitól is volt, hogy a 19. napon volt pé. De szerintem neked ma lesz/volt, mert a tegnapihoz képest jól leesett a hőd. Görbéd nincs?

Én is alig bírtam reggel felkelni, a Hannáról meg ne is beszéljünk. Fél órámba telt, míg kikönyörögtem az ágyból :D . Meg egész nap olyan vagyok, mint akit agyonütöttek, még a fejem is fáj :roll: .

Gyancsi,
ugye mondtuk, hogy ez hihető történet :D .
Hát igen, van ami bejött, van ami nem :roll: .

Angyal,
akkor a 21- e a mi napunk lesz :D .

Betty,
a cicifájás még korai lenne mensis tünetnek. Szerintem az utrótól fáj és az jóóó :D . De most olyan nyugodtnak tűnsz :roll:

Felhívtam ma Tapolcát.
Mondom az aszisztensnőnek, hogy mit beszéltünk meg a Törökkel, hogy a decemberi vérzés után menjek. Azt mondja, ha februárban lesz a lombik, akkor a januári vérzés után is ráérnék menni :shock: :x Ja, persze, végülis a mensi 2. napjától kezdődnek a szurik, ha short protokoll lesz egyáltalán, akkor aztán marhára ráérek akkor menni :x . Végül azt mondja akkor 21-e, mert minden vizsgálatunk fél éven belüli, csak apának kell adnia mintát, meg nekem lesz gondolom vizsgálat, uh meg kenetet vesznek :roll: . Meg azt mondja, akkor felírják a decapeptylt is :shock: . Dehát az meg akkor kell, ha long protokoll lesz :shock: . Ő meg azt honnét tudja :shock: ?
Úgyhogy az asszisztensnő nem volt a helyzet magaslatán, remélem nem szúr ki velem és tényleg ráérek csak akkor menni.
Hogyha kapok most decapeptylt is, akkor azt mindenképp a 21. napon kell elkezdeni???? Mert nekem a 19. napon van a pé. Vagy akkor ahhoz adnak hozzá 7 napot? Vagy hogy van ez? Be vagyok parázva, hogy nehogy későn menjek!

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Alig birok itt ülni a gépnél :shock: annyira fáj a derekam, hogy majd leszakad, mi a fene van velem :arrow: nem akarok nyavajogni egyáltalán nem szokásom, csak olyan fura most nekem minden tünetem :shock: :!:

Angyli
Nekem is megy a sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++drukkom :!: köszi, Én a Tieidből az Én részemet kivettem :wink:

Betty
Én továbbra is nagyon bízom benne, hogy sikerült Neked, drukkolok, ha halkan is :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon tuti receptet "sütöttél" :wink:
A gólya már elindult hozzátok... :wink:

Ranita, görbém nincs, mostanában nem csináltam, csak nagyon nagyon régen :!: a ciklus második felében szoktam csak mérni, hogy mégis mire készüljek :roll: :oops:
Hát legyen igazad, akkor holnap már fel kell, hogy menjen a hőm ugye :?:
Front van, Nekem is nagyon fájt a fejem :cry:

21-e, az már nemsokára itt van, drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Lehet, hogy a dokiddal kellene beszélned, vagy újra rákérdezni az asszinsztenciánál, nehogy későn menjetek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Meli
Jól vagyunk :lol: Remélem ez így is marad :) Szerintem most kezdenek nyúlni a szalagjaim.... :roll: na ez már nem annyira jó érzés.....

Suzy
Drukkok mennek tőlem is :) ++++++++++++++

Gabi
Remélem, hogy akkor már többen is ott ragadnak bent nálad :lol:

Betty
Azért a háttérből durkkolok :lol:
Nagyon tecc a sütirecept :)

Ranita
izgulok nagyon, hogy a köv ciklusban kezdeni tudjatok! annyira jó lenne.
Hát velünk semmi izgi nem történik... (remélem így is marad, mert már kijutott nekünk a sok "jóból") várom már nagyon a 11-ét, mert akkor megint bekukucsál doki bácsi, hogy mizu odabent. Remélem szép fotókat is tudok a telefonnal készíteni :)
Szerintem jót jelent az álmod :) Én is álmodtam már ilyet... sőt olyat is, hogy a nappaliban veszekszem a lányommal, miközben a karomban fogom a tesóját.. :) remélem ez is valóra válik :lol:

Gyancsi
Ez nagyon jó, hogy ilyen könnyen ment a szabinap :lol: Remélem a többi is ilyen lazán sikerül majd :lol:

Angyal
Szuper... remélem, hogy minden ok-és lesz :) Már mindjárt itt van neked is az időpont :) mennek a drukkok ezerrel +++++++++

Kép

Kép
princzike

Princz
Te még dolgozol :?:
Köszi a drukkot :wink:
20 hetes genetikai uh lesz :?: drukk, hogy minden rendben legyen++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Egy kicsit elszámoltam magam, mert 21- én csak a 20. napon leszek, úgyhogy akkor mindenféleképpen jó a 21-e :roll: .
De akkor az e havi spontánkodást el is felejthetjük, mert -legalábbis az utóbbi 2 hónapban- a 19. napon va a pé. És az meg beleesik az 5 napos tilalomba :cry: .

Suzy,
tuti most van /lesz a pé. Én is ilyen tüneteket szoktam produkálni. Meg nem bírok kiegyenesedni :roll: .
Igen, holnapra meg kellene kicsit ugrania. Szerintem meg is fog :D .

Princzike,
örülök, hogy minden ok :D ! Hogy én hogy szerettem az uhukat :D . 4D-re is mentek majd?

Kép

Kép
ranita1979

Nálunk meg Kép

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
akkor most már biztos, de ilyen nekem még soha nem volt :arrow: ezért írogatok itt mindenféle tünetet, hátha valakinek :roll: :wink: akkor meg van a ma esti programunk is :lol:
A lényeg, hogy sikerüljön és Én ehhez drukkolok Nektek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita, nálunk még semmi, de nagyon el van borulva :!:
Hanna élvezi a havat :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
imádja :D . Főleg a szánkózást, meg ha ketten húzzuk. Csak az ostor hiányzik a kezéből :D :D :D.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, ez ari volt :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Már nagyon ég a pofám, hogy ennyi ideig nem jöttem, de nagyon besokalltam az év végére, a melóhelyem megszűnt, (vagyis még nem) a főnököm olyan felmondást hozott, hogy azt írtam alá (a kolleganőm sem) szó szerint baromságot akart velünk aláíratni, hát nem, a szabadságot nem számolta el stb.Aztán kitalálta, hogy mégsem mond fel, inkább áthelyeztett minket a Bp-i üzletébe, addig kiadja a szabadságot, persze, hogy ne kelljen neki kifizetnie!De ügyvédhez fordultunk, és kiderült, hogy ilyet nem csinálhat, mert a szerződésünkben nem szerepel az, hogy áthelyezhet.
Aztán jött az influenza, az egész karácsonyt végigfeküdtem, utána megbetegedett a férjem is(ő még mindig náthás), de most már igyekszem magam összekaparni, mert pénteken mennem kell végre a BMC-be, már tűkön ülök, hogy szúrkálhassam magam :D
Remélem nem haragszotok rám, hogy így elhanyagoltalak Titeket!
Most már remélem semmi sem áll az utunkba!
Vendég

Zsu
Örülök, hogy jöttél, hát dehogy is haragszunk, nyomós okod volt, hogy nem jöttél :!: :shock: nem semmi, hogy milyen gerinctelen emberek vannak :!: :shock:
Péntekre drukk ezerrel és jöhet a szurizás :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Most nincs sok időm, ma már dolgozni voltam.Nagyon elfáradtam, de komolyan mondom, jól esett!Hamar eltellett a nap!
Én holnap telefonálok Pestre, időpontot kell kérnem!

Ranita,
minden rendben lesz, nyugi!Biztos jó időben mentek!

Gyancsi,
énis Krizsa dokinál vagyok!
Imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Suzy,
egy uhura nem akarsz elmenni?
Nem szeretnélek megijeszteni, de lehet, hogy nem repedt meg a tüsződ!
Clostyt szedtél már korábban is?Mert olyan is van, aki napi egy szemtől hiperstimulál!
Lehet kellett volna a tüszőrepesztő szuri, hogy biztos megrepedjen!
De tényleg nem akarlak ám megijeszteni!CSak sajnos sokmindent megéltem már énis! :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli, hát parázok is :!:
Eddig összesen 7 hónapig szedtem a Clostit és mindig volt repesztő is mellé :!:
Eddig nem volt gond, mert nem stimulált túl, remélem most sem :!:
Köszi :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gyancsi
miért hülye p...csa :?: :lol: Igazi HP féle :?: :lol:

Ranita
Múltkor punció napjától kezdett fájni a mellem, és az tuti az utrotol volt. De most már 11 napja utrozom, szal ha attól lenne, sztem előbb jött volna...nálam ez menszi előjel, elvégre a 24 cn.-en vagyok, ha normálisan számoljuk.
Nyugodt vagyok :?: :lol: Hát most mit idegeskedjek :?: :D Attól nem lesz jobb, esetleg rosszabb...
Várom az ítéletet :lol:
Én úgy tudom, hogy decát csak longnál adják, az előző menszi közben...én is a 21 cn-en kezdtem.

Princz
örülök, hogy benéztél, köszi a szurkot :wink:

Zsu
most már akkor remélem sűrűbben látogatsz minket, mert elverjük a valagadat :lol:
Sajnálom ezt a melóhelymizériát :roll:

Szuzy
aggódom miattad :roll: remélem nem lesz komolyabb baj, és megrepedt az a fránya tüsző :x

Puxa mindenkinek :wink:

betty615

Ciasztok!

Zsu!
Szia-szia,neeeeeeeem haragszunk,jó lenne,ha tudnál jönni sűrűbben.
Fúúúúúúú igazán gerinces ember a főnököd.Pont ez hiányzik még nektek is.
Ti voltatok a BMC-be ezen a lombikos előadáson?Keddenként van állítólag.

Kép
cukigabi
Budapest

Ígérem, hogy sűrűbben jövök, most már lesz időm, hacsak nem találok valami melóhelyet, bár a lombik végéig nem nagyon akarok.

Gabi, én nem voltam a lombikos előadáson, lehet, hogy kéne...nem tudom.Amikor elindul a stimu, akkor kapsz egy lapot, amin minden rajta van pontról-pontra, hogy mit kell csinálnod.
Vendég

Zsu,
nagyon drukkolok Nektek is!
Jó lesz, ha mostmár többet tudsz jönni!

Betty,
tesztelni mikor szeretnél?
Mert most nem volt tüszőrepesztő szuri, az nem kavarna be!
Olyan jó lenne végre ha bebabásodna valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Suzy,
uhura nem tudsz elmenni?Nehogy cisztád legyen! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Szép jó reggel!

Nálunk akkora pelyhekben esik a hó, hogy most aztán nincs kedvem itt bent lenni :roll: :wink:

A hőm nem mozdult semerre, de a derekam meg a hasam sem fájt most éppen :!:
Délután azt hiszem beszélek a dokimmal :!:
Már bánom, hogy beszedtem a Clostit :!:

Hogy vagytok :?:

Csodás napot!

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Látom mindenki írt, csak én vagyok lemaradva. Vagyis Britget eltünt, ki tud róla?

Suzy, te csak a costit kapod? semmi mást?
Akivel együtt voltam HSG az a csajszi mesélte, hogy neki megvolt az első inszem és nagyon fájt neki. Suzy, te hogy élted meg az inszemet? Ez a csajszi azt mondta neki u. olyan rossz volt mint a HSG.

Velem nem tudom mi lesz, csütörtökön megyek dokihoz, mert ha megjön még a héten pl. pénteken akkor a costit el kell kezdenem szedni.
Tesztet még nem csináltam majd csütörtök reggel csinálok egyet, kavarognak bennem az érzések terhesség terén, de szerintem Vivivel való terhességemre gondolok, hogy vele is HSG után estem teherbe. A mellem fájt még tegnap meg vasárnap, tegnap már a melltartó sem volt rám jó, mert folyton kijött belőle a mellem :oops: ma u.olyan nagy, de nem fáj.

Hőmérőzés: több helyen olvastam, hogy mindig u. abban az időben kell, egyből ahogy felébredünk. Hát ez nekem nem megy....
én hétközben 7-kor kelek, pl. ma is ébren voltam már 1/4 7-kor de gondoltam vissza tudok aludni, hát nem így 7-kor mértem 36,8-at. Hétvégén viszont nem 7-kor kelek. Így egyáltalán van a hőmérőzésnek értelme?

mindenkinek megy a drukk+++++++

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok :!:

Betty :!:

Megy a sok drukk++++++++++++++++++++++++ :D

Nekem az első lombikom short prtokollal volt és szurtam a decát, majd utána jött a GONALf.
De biztos, hogy ahány orvos annyiféle az eljárás.

Ranita :!:

De jó, hogy egyszerre kezdünk 21-én én is a 20. napon leszek de ez nem probléma, mert ha hosszu lesz a protokoll, amelyet majd a doki dönt el, bőven beleférünk, mert 21-22-23. napon szokott indulni a szuri
+++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Biztos, hogy pé-d van, azért fáj a derekad, hajrá, bujjál az emberrel :D
Megy a drukk Érted is+++++++++++++++++++

princzike :!:

Örülök, hogy jól vagytok :D

gabi :!:

Annyira boldog vagyok, hogy Te is nemsoká kezdel :D
++++++++++++++++++++
Zsu :!:

Nagyon örülünk, hogy itt vagy és teljesen ki van zárva, hogy haragudjunk Rád :!:
Már csak 3 nap és Nálad is beindulnak az események :!:
Megy a sok+++++++++++++++++

Melinda :!:

Örülök, hogy jól vagy, nagyon szoritok, hogy a leghamarábbi időpontot kapd márciusra :!:
++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsuka :!:

Megy a drukk Érted is+++++++++++++++++++++++++
Jó az előjel arra, hogy kismama vagy :!:

Szoritok :!:

Gyancsi :?:

Bri :?:

Remélem, hogy jól vagytok :!:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Uh-ra megyek most, majd Betty-nél üzenek szokásosan :!:

Bocs Ancsu, hogy most nem válaszoltam majd este jövök bővebben :!:

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Olyan izgalmas, hogy most majd ennyi mindenkinek lehet drukkolni :D . És valaki biztosan megkezdi a jó szériát. Pl. most Betty vagy Ancsuka. Vagy mindketten :D .

Angyal,
hát ha long protokoll lesz mindkettőnknek, akkor úgy néz ki együtt kezdünk :D és persze együtt tesztelünk pozitívat :D

Suzy,
gyere majd és mesélj, hogy mi volt a dokinál. De ha már nem fájsz, akkor tuti megrepedt a tüsződ :roll:

Ancsuka,
az jó, ha fáj a melled :D . Bár én őszintén megmondom semmi jelre nem adok már :roll: .Hőmérőzés :arrow: az nem baj, ha mondjuk előbb ébredsz, csak az ágyból ne kelj ki! De szerintem pl fél óra eltérés a mérésnél nem jelent semmit. Én mikor hőmérőztem, akkor bizony hétvégére is beállítottam az ébresztőt :D .

Kép

Kép
ranita1979

Suzy :!:

Várjuk a hireket az Uh-ról tudom, hogy minden rendben van csak a pé miatt lehet a görcsölés :!:

Ranita :!:

Igen ha Mindkettőnknek long protokollt ir elő a doki, akkor egyszerre kell kismamának is lennünk :D

Én nem szeretnék tesztet csinálni, anno sem csináltam, ha Isten is ugy akarja, akkor majd a vérvétel kimutatja a babát.
Nagyon sokat csalódtam már egy ujabbat nehezen tudnék elviselni,ezért ki kell birnom a vv-ig, hogy nem tesztelek :!:
Vendég

Angyal,
én sem vagyok az a tesztelős fajta. Bár amióta volt a méhenkívülim, azóta csináltam többször is, Pl ennek a ciklusnak a végén is, mert fájt a derekam, meg az oldalam és megijedtem :oops: :roll: .

De inszemnél és a lombiknál is csináltam itthon a hivatalos tesztelés előtt, igaz csak előtte este. Arra gondoltam, ha nega, akkor ne ott tudjam meg, hanem tudjak rá felkészülni. Nem olyan jó érzés, mikor ott mondják.... :roll:
Aztán előtte este jól kibőgtem magam, másnapra, mikor mentem tesztelni, már jobban éreztem magam :roll: . Vagy legalábbis már nem kellett ott bőgnöm :? .

Kép

Kép
ranita1979

Suzy! Nagyon várom a fejleményeket, hogy mi van veled.

Ranita, már én sem bízom nagyon semmi előjelben, sok minden utal rá, de az is lehet bebeszélem magamnak. Talán csütörtökön többet tudok már.

Köszi csajok a drukkot.
értetek is megy.

puszi mindenkinek.

Ancsu

ancsuka

Lányok nem tudom várni tovább Betty-t vagy suzyt, pedig kíváncsi lettem volna mit mond suzynak a doki, de majd holnap visszaolvasok.

Jó éjt mindenkinek.
Nekünk ilyenkor már lövik a pizsit :lol: :lol:

Ancsu

ancsuka

Csajszik
most nem maradok, jól vagyok egyébként, holnap jövök bővebben, tesztet valószínű ET+10-en csinálok.

Szuzyról a híreket hoztam, van egy domináns tüszikéje, ami nagyobb, mint 2 cm :!:
Ezért fájt neki annyira, de most kapott tüszőrepit, úgyhogy dolgoznak az ügyön :wink:

Puszilok mindenkit :!:

betty615

Sziasztok

Ma megint rossz híreket kaptam a "kedves" volt főnökömtől, én nem tudom, hogy miért szívat minket, elegem van, és a pénzre is szükségem lenne péntekre, megint kérhetünk kölcsön, úgy utálom!
Jó lenne, ha nyugodtabban készülhetnénk a lombikra.

Na mindegy, valahogy csak lesz!El vagyok kenődve! :(
Vendég

Sziasztok!

Suzy!
Mindent bele!!!!!++++++++++++++++++++++++++++

Betty!
:roll: +

Zsu!
Sajnálom,h ilyen gyökér :oops: a volt főnököd.Próbálj megnyugodni.

Kép

Mindenkinek pusz-pusz

Kép
cukigabi
Budapest

KépKép

betty615

Ez az "új disegn" a babaneten egy fos :roll:
Levágta a tábli szélét :? :roll:

betty615

Szép jó reggelt!

Bocsika, hogy tegnap nem jöttem, de későn is értem haza, meg volt egy kis "dolgunk" ahogy Betty drága is megírta :!: :wink: köszönöm neki :!:
Délutánra, amikor mentem az uh-ra annyira fájt a derekam, hogy alig bírtam a váróban üldögélni!
Nagyon rendi volt a dokim, először manuálisan nézett meg, és már akkor kitapintotta, hogy a bal oldalon van valami :wink: uh-on meg egyértelműen látszott, hogy a bal oldalon van egy szép 23x20mm tüszike, ami még valóban nem lökődött ki :!: megrepesztettük Choragonnal, aminek a helye most eléggé fáj, de nekem mindig is ilyen volt utána, ja és csomós már megint!

Örülök, hogy tüsző volt és nem ciszta, de hát így a biztos és nem is kell tovább szenvednem :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Már megint kicsit a betűk és tényleg :shock: mennyire sz@r az egész :shock: :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

Örülök neki suzy, hogy minden rendben van, akkor ezek szerint több tüsződ is volt csak ez nem repedt meg?

Én épp karikor néztem a neten teszteket ovulációt is meg simát is, de szerintem ha ez most nem jön össze akkor rendelek is mert nem drága, mondjuk nem tudom menyire jók, de ahogy a fénykép is mutatja szerintem kórházi, anno Vivinél ilyen tesztet kaptam. Akit érdekel szívesen átküldöm az oldalt igaz csak olyan tud rendelni aki regizve van az meg nem egyszerű, na de ez már csak részlet kérdés.

Puszi csajok- jók legyetek

Ancsu

ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?