Sziasztok!
Nem értem ezt a rendszert!Írtattok és az "Elmúlt napon"-ba nem jelenik meg!!!
Én meg mindig ott nézem csak a topikokat!
Mi is jól vagyunk,csak nagy a hajtás..
.
Szombaton megyünk fel Pestre Apához,kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz az ott-alvás...
Bulcsú már pisilget wc-be,nagyon büszke vagyok rá.Persze azért nem olyan egyszerű a dolog...az történt,hogy amikor leveszem a pelusát a pelenkázón,mindig addig erőlködik,amíg nem sikerül néhány cseppet kipréselni.Úgyhogy gondoltam,megpróbálkozom azzal az ülésszűkítővel,amit egyszer megvetetett velem
.Fürdés előtt ráültettem és sikerült is és nagyon büszke volt magára.Következő nap nem sikerült nagyon,csak 1-2 csepp,de harmadnap már ő szólt fürdés előtt,hogy oda akar pisilni.
.Tegnap meg 3szor is wc-be pisiltünk
.Azt hiszem,jó úton haladunk
!
Autó-vonat- és traktormániában szenvedünk,minden autót meg kell nézni a parkolóban, a trabantokat külön meg is jegyzi,mondja rá,ha lát egyet,hogy PA-PA.Aztán mutattam neki wartburgot,meg ladát is,azóta azokra is mondja
.Vmit csak sejthet,hogy csak ezeket a régi kocsikat ismeri fel
.De azért legtöbbször csak a trabit mondja.
Hétvégi szösszenet: sétáltunk du,és jött velünk szemben egy anyuka a nagylányával,akinek a lábán egy egysoros görkori volt.Bulcsú egy darabig nézegette,majd rámutatott a görkorira és felkiáltott: VA-VA(azaz vonat)
!
Már kint van 16 foga,most indulnak a hátsók,de nagyobb gond nincs vele.Ügyesen motorozik,autózik,felmászik a babacsúszdára egyedül és nekiállt amúgy is mindenre felmászni mostanában.Pl. a kiságy támlájára is,úgyhogy kicsit félek,nehogy egyszer csak kiessen...
Kati
Örülök,hogy jól vagytok,majd ha kerekedik a pocak,dobj ám képet,hadd irigykedjek
!
Most hétvégén megyünk fel,nem tudom,hogy merre lesztek májsu elsején,illetve ,mi lesz akkor ott,Pesten,de ha ráértek,du találkozhatunk vhol...
Sebem még viszket nagyon, a szövettan jó lett.Még kicsit rózsaszínes,de már nem vészes.
Szerintem se erőltesd a szobatisztaságot,úgyis magától rájön,hogy más is oda csinálja
.Egyébként meg én 3 éves koráig nem aggódom...
Munkahely OK,csak sok a meló,főleg így érettségi táján..de majd vhogy kibírjuk...
Húsvét is jó volt,még élő nyuszit is látott...és mit csinált?Úgy akarta tolni,mint az autóit...
Giti
Betegség
.Minden rendben azóta?
Anyáknapjáról írj ám!!!! Mikor lesznek nyári holmik????Babaszoba jó?
Szilvi
Nahát,te is előkerültél???
Jobbulást!!!
Július OK,csak majd egyeztessünk,mert tudod,megyünk vmikor hajókázni,nehogy arra essen.MIlyen napon lenne jó?
Én is most beszéltem a bölcsivel,ma emgyek az ig.nőhöz,kíváncsi vagyok,mit mond.Szerencsére ott lesz az ismerős gondozónője Bulcsúnak a játszóházból,így em lesz nagy változás...csak a beszoktatás lesz érdekes,mert szept-ben kéne csinálni,én meg akkor már dolgozom....
Ne dolgozz ám Te sem sokat!
Na,puszi mindenkinek!
Anyapoc