Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megvagyok én is:-)

Anyapoc: köszi a táblázatot! Az előadásról áprilisban beszélünk, és megírom hogy mi legyen. Nem tudom, hogy nyáron egyáltalán lesz-e babaklub. Remélem igen! Én azon leszek.

Kata beteg lett. A héten nem ment bölcsibe. Remélem nem árt meg a szünet. Készül, hogy mehessen. Azért izgulok, mert még beszoktatás alatt vagyunk. Én is beteg lettem, már két hete kínlódok. Kopp-kopp, most úgy néz ki, hogy gyógyulok. :-)

Szilvi
fksz

Szia Éva és Mindenki!

Én tapolcáról származtam el Veszprémvarsányba 6 éve, anyai nagyszüleim nemesgulácsiak, és Veszprémben szültem a kislányomat, Kitti Beatrixot 2002 június 21-én. Most találtam ezt a beszélgetőhelyet, és nagyon örülök neki!
pegazus

Sziasztok!

Mi is megvagyunk,még egész jól bírjuk Apa nélkül,de azértnéha nagyon-nagyon hiányzikKépKépKép.De nemsokára kicsit hazajöhet,remélem,és akkor egy kicsit rendeződünk majd mi is.
Bulcsúval is minden rendben,elkezdtek kibújni a szemfogai,kicsit nyafibb is volt,de tk nem volt észrevehető,csak hogy a szájában turkált mindigKép.

Tegnapelőtt megvetetett velem a Tescoban egy WC-ülőket,de természetesen nem igazán jó a WC-re,de azért szorgalmasan ráülünk,bár nem nagyon érti,hogy mi is van ilyenkor.
Ti mikor kezdtétek a bili-dolgot??????
Egyre többet dumál,már egész szavakat kimond,és a szótag-szavakat össze is fűzi olykor.

Nem mehetünk el játszótér mellett,hogy ne kiabáljonKépKép.Még a végén azt hiszik,nem engedik a gyereket játszaniKép!

Készültök már a Húsvétra?Én tegnap elkezdtem a sókerámia cuccokat csinálni dísznek,de hogy mikor fejezem be....Kép

Kati

Nem akarlak kiábrándítani,de az én "másállapotom," közérzetileg kb 6 hónapig tartott.Egyébként vicces,milyen hamar elmentKép!Na azért a vége nem volt olyan veszélyes,mert elég hamar megtanultam,mi a jó nekemKép!Szóval őszi baba lesz???Annyira jó Nektek!És mennyire emlékszem,amikor írtad(asszem Te voltál),hogy ennyi idősen még egy babát...Kép
Mi is átestünk ezen a hányásos-hasmenéses mizéián,m,ég jó,hogy Te nem kaptad el!!!!
Szövettan negatív, a varratszedés sem volt rémálomKép.Már örültem,hogy kiszedték,mert nagyon zavart.Még kicsi seb van a helyén és rószaszín...hát,nem lesz a legkisebb a seb,de mindegy.
Párom a Heinrich Heine nevű hajón fog dolozni,elég sokat leszünk fent,majd egyeztetünk,aztán megejtünk vmi kis találkát végre!!!!Most éppe a Fekete-tenger felé hajóznak,így csak 10 nap múlva látjuk,de meglepően gyorsan megy az idő!!!Hát igen,van mit csinálni.Egykicsit fárasztóbb,de azért még bírom!!!Asszem,ha nem dolgoznék,nehezebb lenne.
Szóval a második már nem olyan nagy hír...KépAzért gondolom,mindenki odavan!Na meg ha elkezd domborodni a pocakod!!!Akkor lesz az igazi!!!

Éva

Várjuk ám a történetet!!!Ilyen rémes nálatok a fogzás????Kép

Zsóka

Szia,nagyon örülök,hogy itt vagy!KépMi szívesen beszélgetünk,Tapoca elég közel,szoktam arra olyakor járni,na meg egy-két tanítvány is lakik ott.
Mesélj magatokról...
Kinél szültél itt VP-ben?Na,ez egy jó téma leszKép!Én most adatot gyűjtök,hogy maradjak-e ennél a kórháznál!
Veszprémvarsányon keresztül szoktunk menni,amikor Győrbe megyünkKép!

Szilvi

Ok.majd beszélünk róla.De az sem gond,hanem lsez,akkor majd ősszel megtartom az előadást,vagy ahgy Nektek jó!Nyáron egyébként itt sincs semmiKép.
Kata jobban van már?Kezdem elhinni,hogy ez a bölcsibemenetel(vagy oviba)tényleg ilyen macerás.Eddigszinte mindenkitől azt hallottam,hogy az első hetekben sokszorvolt beteg a gyerek.Na,nem tudom,velünk mi leszKépuAmúgy mi bajotok volt?

Pussz,Anyapoc

anyapoc

Szia Zsóka!

Hol laknak Nagyidék? Mi a Rákóczi utca vége felé, majdnek a Berek-nél...Anyukám most akart leutazni, hogy a kerten igazítson valamit, de mindent elöntött az eső...és ha ott elkezd esni...ismered...de jó, mostmár beszélhetünk ilyen szia, földim-dolgokról is!? Én is most jöttem a topikba, és még tartozom a "pozitív történetemmel" Anyapocnak, meg a többieknek.

Sziasztok

Éva
rizike

Sziasztok! Kép

Én tapolcai vagyok, és szeretnék ide a topicba jönni hozzátok,ha befogadtok.
3 kislányom van, 10 éves,7,5 éves és 6 hetes. A nagylányom Szegeden született, a másik két kiscsaj pedig itt Tapolcán. Már elég régen babanetezem,de csak most találtam Rátok, nem gondoltam,hogy vannak a környékről is.
Bejelentkeztem a tapolcai topicba is, de ott még úgy látszik kevesen vagyunk.

Sziasztok

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Jó rég jártam erre, de látom,nem maradtam le semmirőlKép.

Merre vagytok,lánykák???Sehol, senki?Pedig még csak jó idő sem volt!Kép

Én dolgozom ezerrel, párom már hajózik, 1 hónapja...na jó,ebből 2 hetet itthon töltött extra, de már visszament és szeptemberig csak mi megyünk. elvileg majd' minden héten tudunk találkozni,megyünk a hajóra,és 2 hetet hajókázhatunk isKép!Kíváncsi vagyok,hogyan fogja kis poronytunk bírni a dolgot!Egyenlőre utazóágy maitt szenvedek,kéne egy,de nem akarok nagy összegeket belefektetni.Asszem átböngészem a netet....

Bulcsú nő,mint a gomba és még mindig olyan rendes gyerek,mint voltKépKépKépKép!Másként nem is bírnám egyedül a hajtást,azt hiszem!

Kati

Hogy vagytok a PocakoddalKép????

Kitty

Szia,csak most olvasom,hogy bejelntkeztél ide.Elvileg itt is többen szoktunk lenni,de most egy kicsitz megállt a topik.Mindenki dolgozik,meg mindenféléket csinál,gondolomKép.Gratulálok a leányzókhoz...nem kéne már egy fiúcska is???KépKép
Szegeden jártam középiskolába és egyetemre....Imádtam!!!
Tapolcán a PRI-ben szültél?Miért jöttetek el Szeegedről?

Na,pussz!

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!Kép

Hát tényleg nagyon régen jártunk erre.
Mi jól vagyunk, hála az égnek egészségesek. Nem olyan régen voltam dokinál. Már 15 hetes vagyok. Most utóbb ultrahangot csináltak, volt 3D-s is.
Nagyon aranyos!Kép Szépen kirajzolódik a feje, lába, kezecskéi. Azt mondja a doki hogy nagyon izgő-mozgó baba. Majd májusban kell menni megint akkor lesz vérvétel (AFP). Egy kicsit izgulok.
A húsvét eltelt. Lent voltunk 2 napot Almádiban.
Nagyon jól éreztük magunkat. Bence nagyon élvezte a locsolkodást és hogy ezért még tojásokat is kap...Kép
Anyapoc: Olyan jó lenne ha tudnánk találkozni.
Biztos nagyon fog tetszeni Bulcsúnak a hajókázás.
Irigyellek egy picit benneteket!Kép
Sebed hogy van, már teljesen begyógyult?
A húsvét hogy telt?
A szobatisztasággal még hadilábon állunk. Este fürdés előtt szó nélkül előveszi a bilit és belepisil, de ennyi. Azt mondják ne erőltessem. Majd tavasszal vagy nyáron megoldódik, biztos vagyok benne. Bulcsú még ráér!
Munkahelyed?

Kitty: Írj egy picit többet magadról. Üdvözlünk itt köztünk és remélem egy picit többször jelentkezel - velünk együtt!Kép

Na mára ennyit, jók legyetek!

Puszi: Kati
kfk

Sziasztok!

Én is itt vagyok, igaz már régen jártam erre. Néhány hete irtam is, de nem volt kéznél a megjegyezhetetlen jelszavam,ezért nem került be az irományom Kép

Kati! Örülök, hogy jól vagytok és babóca is a pocidban. Jajj, körülöttem megint minden ismerősöm vagy most szült, vagy babát vár és komolyan mondom egyre inkább kedvet kapok....Kép

Anyapoc!
Az tök jó, hogy hajókázni fogtok, Bulcsú biztosan élvezni fogja a dolgot Képjól vagytok ti is, ugye? Neked hamarosan vége a tanitásnak és jöhet a pihi Kép

Mi jól vagyunk, Gerike rendületlenül oviba jár. Szereti. Túl vagyunk egy mandula és egy fülgyulladáson Kép Na, ez nem volt jó.
Pénteken lesz az anyák napi ünnepség (az első nekem) és már úgy várom. Kép Ezer zsepit viszek majd magammal.

Na, most befejezem,mert fáradt vagyok.
Sok puszi mindenkinek. Igyekszem jönni, csak sok a meló mostanság, meg sokat csavargok a babaszobán. Kép

Puszi:Giti
gitike

Sziasztok!

Megvagyok én is.
Nem akarunk gyógyulni. Kata még mindig köhög egy kicsit. Szokásos fülgyulladás, nátha.

Kitty: üdv közöttünk! Írj egy kicsit magatokról!

Anyapoc: Elvileg nincs akadálya annak, hogy júliusban legyen az előadás. Ha jössz, akkor azt a foglalkozást a rendelőbe(tanácsadóba) tartjuk, mert ott van, tv, videó. Az óviban nincs, azaz, ha van is nem adnak.:-( A védőnőnek van, ezért tartjuk ott. Remélem sikerül összehozni.

Talán kezd Kata megszokni a bölcsiben. Igaz, egy hetet megy, egy hetet beteg :-( Március közepe óta van ez így. Remélem jövőhéten már ne lesz beteg :-(

Nálunk nagy a hajtás, így tényleg csak néha-néha tudok jönni.
Puszi mindenkinek
Szilvi
fksz

Sziasztok!

Nem értem ezt a rendszert!Írtattok és az "Elmúlt napon"-ba nem jelenik meg!!!KépKépÉn meg mindig ott nézem csak a topikokat!

Mi is jól vagyunk,csak nagy a hajtás..Kép.
Szombaton megyünk fel Pestre Apához,kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz az ott-alvás...

Bulcsú már pisilget wc-be,nagyon büszke vagyok rá.Persze azért nem olyan egyszerű a dolog...az történt,hogy amikor leveszem a pelusát a pelenkázón,mindig addig erőlködik,amíg nem sikerül néhány cseppet kipréselni.Úgyhogy gondoltam,megpróbálkozom azzal az ülésszűkítővel,amit egyszer megvetetett velemKép.Fürdés előtt ráültettem és sikerült is és nagyon büszke volt magára.Következő nap nem sikerült nagyon,csak 1-2 csepp,de harmadnap már ő szólt fürdés előtt,hogy oda akar pisilni.Kép.Tegnap meg 3szor is wc-be pisiltünkKép.Azt hiszem,jó úton haladunkKép!

Autó-vonat- és traktormániában szenvedünk,minden autót meg kell nézni a parkolóban, a trabantokat külön meg is jegyzi,mondja rá,ha lát egyet,hogy PA-PA.Aztán mutattam neki wartburgot,meg ladát is,azóta azokra is mondjaKép.Vmit csak sejthet,hogy csak ezeket a régi kocsikat ismeri felKép.De azért legtöbbször csak a trabit mondja.

Hétvégi szösszenet: sétáltunk du,és jött velünk szemben egy anyuka a nagylányával,akinek a lábán egy egysoros görkori volt.Bulcsú egy darabig nézegette,majd rámutatott a görkorira és felkiáltott: VA-VA(azaz vonat)Kép!

Már kint van 16 foga,most indulnak a hátsók,de nagyobb gond nincs vele.Ügyesen motorozik,autózik,felmászik a babacsúszdára egyedül és nekiállt amúgy is mindenre felmászni mostanában.Pl. a kiságy támlájára is,úgyhogy kicsit félek,nehogy egyszer csak kiessen...

Kati

Örülök,hogy jól vagytok,majd ha kerekedik a pocak,dobj ám képet,hadd irigykedjekKép!
Most hétvégén megyünk fel,nem tudom,hogy merre lesztek májsu elsején,illetve ,mi lesz akkor ott,Pesten,de ha ráértek,du találkozhatunk vhol...
Sebem még viszket nagyon, a szövettan jó lett.Még kicsit rózsaszínes,de már nem vészes.
Szerintem se erőltesd a szobatisztaságot,úgyis magától rájön,hogy más is oda csináljaKép.Egyébként meg én 3 éves koráig nem aggódom...
Munkahely OK,csak sok a meló,főleg így érettségi táján..de majd vhogy kibírjuk...
Húsvét is jó volt,még élő nyuszit is látott...és mit csinált?Úgy akarta tolni,mint az autóit...Kép

Giti

BetegségKép.Minden rendben azóta?
Anyáknapjáról írj ám!!!! Mikor lesznek nyári holmik????Babaszoba jó?

Szilvi

Nahát,te is előkerültél???Kép
Jobbulást!!!
Július OK,csak majd egyeztessünk,mert tudod,megyünk vmikor hajókázni,nehogy arra essen.MIlyen napon lenne jó?
Én is most beszéltem a bölcsivel,ma emgyek az ig.nőhöz,kíváncsi vagyok,mit mond.Szerencsére ott lesz az ismerős gondozónője Bulcsúnak a játszóházból,így em lesz nagy változás...csak a beszoktatás lesz érdekes,mert szept-ben kéne csinálni,én meg akkor már dolgozom....
Ne dolgozz ám Te sem sokat!

Na,puszi mindenkinek!

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

MEghoztam a nyári ruhákat, el is felejtettem ide beirni. Sorry. MÁr nagyon sokat elvittek, igy kevesebb van, de Anyapocon kivűl, ha érdekel mást is szivesen küldök listát.

Anyapoc!
Mekkora Bulcsú mérete most per pircsi? Dobj légyszi egy mailt és akkor elküldöm a fotókat. csak pár darab lesz, de hátha valami megtetszik.
akartam privit irni, de visszadobta a levelem. :-(((

Mi jól vagyunk. Ma lesz az anyák napi ünnepség, már nagyon izgatott vagyok. Majd beszámolok róla.
Giti
gitike

Sziasztok!

Én Szegedre a férjem miatt kerültem, Ő arrafelé való és ott kaptunk állást annak idején. Én is szerettem ott lakni, a város gyönyürű,mindig szívesen emlékszek vissza azokra az időkre. De mihelyt férjemnek adódott munkalehetősége, rögtön hazaköltöztünk. Én itt nőttem fel,minden ideköt. És Anyuék nagyon sokat segítenek. Míg dolgoztam is,betegség esetén Anyu tudta vállalni a gyereket(már nyugdíjas).
Tapolcán a korházban szültem, ugyanis a PRI-ben nem lehet.Én is szerettem volna ott szülni,(ismerve a kórházi körülményeket),de ott nincs műtő és az feltétele lenne.

Magamról még annyit,hogy 36 éves vagyok,közgazdász, jelenleg itthon a holnap 11 hetes Rékával.És nagyon szeretek itthon lenni, egyáltalán nem hiányzik a munka. Persze,ha Réka kb.2 éves lesz,azért muszálj lesz valamit keresni, mert a GYES-ből max. éhenhalni lehet.
Addig is tanulni kellene valamit, de még nem tudom mit,jó lenne,ha Veszprémben indulna valami nekem való,de egyenlőre nem találtam semmit.

Egyenlőre ennyi, igyekszem gyakran jönni, és egy picit visszaolvasgatok,hogy megismerjelek Benneteket.

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Megint itt vagyok,bár megint nagyon húzós a hetem.Ez az érettségi időszak kész borzalomKép.Azért van benne jó is,mert tegnap voltak a gyerekek szerenádozni, és a saját osztályom nagyon szépen énekelt,még gitár és fuvolakíséret is voltKép.

Mi jól vagyunk,Bulcsú napról napra több dolgotmond,persze csak a maga kis nyelvénKép!Megkülönbözteti a trabantot,wartburgotés ladát,és már azt is tudja,hogy nekünk és anyuéknak milyen autója vanKép.Nagyon érdeklődő,van olyan,hogy megyünk a vásrosba és minden autóról meg kell mondanom,hogy mi azKépKép!

Most kicsit pocsékul vagyok,mert újabban(néhányhónapja) peteéréskor eléggé megemelkeedik a hőm,szó szerint hőemelkedésem van.Tk örülök is neki,mert így legalább lesz majd vmi támpont.De olyan rossz közérzettel jár,hogy ilynkor minden bajom vanKép.

Kedden megint megyünk Apához.De nem alszunk ott,csak "felugrunk" megnézni,hogy van,aztán este jövünk vissza,mert másnap dolgozom...

Kitty

Gratulálok Rékához és a másik két nagyobbacskáhozKép

Kata

Na,hogysmint vagytok újabban?
Mi volt május 1-én?Voltunk fent,az állatkertben is,nagyon szupi volt!
Egész jó helyeket találtunk a hajó környékén,kedzem azt hinni,hogy a belváros milyen kulturált.Pl voltunk a Károly-kert nevezetű parkban és teljesen ledöbbentem,hogy ilyen is van.Elkerítve,szép,rendezett,csomó játék,meg mindenKép!
Nyáron majd megbeszélünk talit,meg hogy hova menjünk,jó?(ha bírodKép)

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!Kép

Itt minden rendben. Bence egy kicsit taknyos volt, de már jobban van. Pocaklakó is jól van, majd június 7-én kell mennem ultrahangra. Ma kell telefonálnom az AFP eredménye miatt. Izgulok egy kicsit!
Bencét beírattuk oviba!Kép

Gitike: Milyen volt az anyáknapi ünnepség? Meghatódtál?Kép Nosza rajta és legyen egy kistesó!Kép Jól vagytok egyébként?

Anyapoc: Nagyon édi lehet Bulcsú!Kép Nyuszi!KépKép
Ügyes fiú nagyon hogy WC-be és bilibe is megy a pisi. Már helyes úton jártok. Bencével még ott tartunk ahol eddig.Nem esek kétségbe, majd nyáron biztosan változni fog ez is.
Nagyon sajnálom hogy nem tudtunk talizni május 1-én. Mi a Lurdy-ház mögött voltunk a Belügy majálisán (Anyós ott dolgozik). Majd egyszer csak összejön! Már nagyon jó lenne mert nagyon érik a dolog.
Én is el akartam csalni a páromat az állatkertbe, de nem lehetett elcibálni.Kép
Melyik hajón van a férjed, mert hazajövet nézegettük de fogalmam sem volt hogy melyiken dolgozhat.

Kitty: Gratulálok Rékához!Kép Egyidősek vagyunk, mert én is a 36. életévemet taposom.
Szerencse hogy a szüleid ennyire segítőkészek.
Gyere közénk többször!

Puszi mindenkinek!

Kati
kfk

Sziasztok!

Kicsit régen jártam erre,mert azt hittem,senki nem irt,erre itt van Kati leveleKép!
Mi jól vagyunk és nagyon várom már az év végét,mert már kicsit sok a suliból.Ès nagyon várom már a hajókázást is,hogy apával lehessünk kicsit.
Bulcsú elkezdett beszélni,egyre több szót tud már és olyan édes,ahogy beszélKép!

Kati

Örülök,hogy jól vagytok!Mi lett az AFP-vel?Gondolom,minden rendben van!!!Hogy birod?Nem lehet egyszerü.Pocakod nö már?
Férjem a Heinrich Heine nevezetü hajón dolgozik,de elég sok hajó szokott ott állni és sokszor vmelyik mögött állnak ök.De majd ha alkalmunk lesz végre rá,akkor megmutatomKépKép!
Tényleg jó<lenne már találkoznji,bár mostanában nem megyünk fel,mert nem úgy lesz itt a hajó.De júliusban leszünk elég sokat.Vagy ha jöttök Almádiba,akkor itt is találkozhatunkKép!
WC-projekt most leállt,nem eröltetem,nem is foglalkozunk vele.Majd ha akarja,úgyis fogja csinálni.Most inkább megvárom,hogy jelezze,ha bement vmi a pelusba.

Na megyek,mert követeli a kimenetelt!

Többieknek is puszi!

Anyapoc

anyapoc

Szia Anyapoc!
Gondolom, hogy már nagyon fáradt vagy. Azért nem volt semmi ez az év. Na meg Apa hiánya is nyomasztó lehet.
Örülök, hogy Bulcsú ilyen ügyes! Aztán majd be sem áll a lepénylesője!KépKép
Sajnos még Bence sem szobatiszta, de most nyáron sikerülnie kell mert különben nem mehet oviba.
Bulcsú szerintem még ráér. Nem is szabad erőltetni.
AFP-vel minden rendben. Most hétfőn kell majd dokihoz mennem, uh is lesz. Remélem most már kiderül a neme?Kép Nagyon kíváncsi vagyok rá!Kép
Pocakom nődögél. Nagyon aktív a kisbabám, sokat és sokszor mozog.
Valahol csak összefutunk. Lehet hogy itt is és ott is!Kép
Most megyek, legyetek jók!

kfk

Sziasztok!

Talán lassan nálunk is lecseng a hajtás, s kicsit lazzíthatunk. Mostanában alig vagyok otthon :-)
Kata már elég jól bírja a bőlcsit, remélem nem is lesz gond. wc még nem igen megy, nem erőltetem, majd nyáron, azaz, ha meleg lesz :-)
Szépen beszél, egyre értelmesebb. Már hajéandó beszélni a bőlcsiről is :-)
Anyapoc! Ti hogy álltok bőlcsi ügyben?
Szilvi
fksz

Sziasztok!

Remélem nem sértek meg senkit avval, hogy ide beírok egy talán hírdetés jellegű hozzászólást. 2003. december 1-én alakult német anyavállalattal rendelkező cég keres kiegészítő munkát vállalókat, elsősorban hölgyeket, akik mágnesberakású ékszerek forgalmazásában látnának fantáziát. Katalógus alapján, jutaléklevonásos rendszerben megoldott a pénzkereseti lehetőség.

Jómagam egy tavaly született kislány édesanyjaként jópár hete foglalkozom az ékszerforgalmazással, szívből ajánlom mindenkinek.

A babanet azon topicjaiba küldöm fel most ezt a hírdetést, amelyek olyan településen élő anyukákhoz jut el, ahol nincs még képviselőnk - ezáltal a lehetőség kimagasló. Akár ha többen összefogtok...

Neved, életkorod és lakhelyed (elég a település neve) megjelölésével kérlek írj e-mailt az alábbi címre: magnetpet@freemail.hu

Tájékoztatót, katalógust küldök.
Ide az oldalra is felnézek, amennyiben ide érkezne kérdés vagy kérés.

Köszönöm: Petra

Ha valakit a hírdetésemmel megsértettem, elnézést kérek.
magnetpet

Sziasztok

Nalunk minden rendben,bar most kezdodik az ev vegi hajtas es jövö héten már erettségi is lesz,illetve képesitö vizsga...Kép.Szóval most jön a neheze,de ezt a pár hetet már csak kibirom vhogy...

Bulcsú szinte mindent mond,de a szavakat még nem füzi mondatokká,legfeljebb 2 szót használ együtt...de ha ilyen ütemben halad,akkor asszem hamarosan be sem áll a szája..Kép

Szilvi

Gratulálok Kata dumájához,biztos édi lehet!ha már nem lesz annyi melód,és Katiék is itt lesznek,tényleg összefuthatnánkKép.
Bölcsit elintézten,az Ördögárok utcatiba fogunk járni,ami az Egyetem mögött van,asszem Hóvirág a neve...nagyon szimpi volt az egész,sokat beszélgettem a vezetövel,mesélt,hogy miket szoktak csinálni,na meg az sem elhanyagolható,hogy a játszóházas gondozónöje is ott fog dolgozni,szóval nem lesz neki ismeretlen...Aztán majd meglátjuk...
Nálatok hogy ment a bölcsizés;Sokat hiányzott Kata?engem is riogattak,hogy mennyit lesz beteg...de ha abból indulok ki,hogy én is bölcsis voltam,és semmi bajom nem volt...hát nem törvényszerü...de majd meglátjuk...

Kati

Örülök,hogy jól vagytok és minden rendben!Ha tényleg megtudjátok,hogy mi a neme a pindurnak,mindenképp ird ám meg!!!!nagyon kiváncsi vagyok!ti mit szeretnéttek?vagy mindegy?
Tényleg elég nehéz volt ez az év,de azért nem kibirhatatlan...csak meg kellett szokni..Apa hiánya meg elég relativ,mert sokszor erre sem volt idöm...mármint hogy arra gondoljak,mennyire hiányzik...inkább csak akkor erösödik fel,amikor vmi nagyon probléma,vagy inzultus ér,mer´t nem nagyon tudom kivel megbeszélni....
Tényleg,Bence hogy fogadja a kistesót?&egrave;rzi már a mocorgást?KépKép

na megyek,mert pocom épp felébredt...

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Boldog Bulcsúnapot - ha így késedelemmel is! Kép
kíváncsi

KösziKép, így késedelemmel isKép!

anyapoc

Sziasztok!

Boldog névnapot Bulcsúnak, még így megkésve is!!!Kép
Anyapoc! Te egy jövőbe látó kis boszorka vagy!Kép
Hogy miért? Vasárnap este karambolóztunk. Egy 4 sávos úton mentünk és egyszercsak egy kereszteződéshez értünk. A lámpa nem működött, Béci lassított ugyan bár nekünk volt elsőbbségünk. Ahogy kidugtuk az orrunkat a kereszteződésből rögtön nekünk jött egy másik Suzuki vagy 80-al. Bence hátul ült a gyerekülésben és a haja szála sem görbült csak nagyon megijedt. A párom és én tele vagyunk zúzódásokkal és kék-zöld foltokkal, de hála az égnek ennyivel megúsztuk. Az autó totálkáros lett. Bár a mentők megvizsgáltak de azért hétfőn bementünk a kórházba egy ultrahangra és egy vizsgálatra, semmi baj nincsen minden a legnagyobb rendben.
A másik autó a szélvédőnél kezdődött úgy összetört. Egy taxi volt, olyan soförrel akinek ittas vezetésért elvették a jogsiját. Most kapta volna vissza júliusban. Ráadásúl a kocsi nem az övé volt. Rájöttünk a Suzuki nem a mi autónk!Kép
Többé nem veszünk. Ennyi elég volt belőle.

Ti hogy vagytok? Párod? Meló? Egy kicsit már tudsz pihizni?

kfk

Sziasztok!

Kati

Jaj,nagyon megijesztettél ezzel a történettelKépKép!!!De nagyon örülök,hogy semmi bajotok!KépNagyon nagy szerencsétek volt,az biztos!
Azért azt nem mondom,hagy naugyeénmegmondtam,mert ettől hülyét kap mindenki!KépDe azért tényleg!KépSzóval ez az autó tényleg nem egy életbiztosítás!KépÉn is bementem volna vizsgálatra,nagyon jól tettétek.,hogy megnézettétek a Pocaklakót!Bírod még?Legalább nagy meleg nincsKép!
Mi jól vagyunk,Bulcsú nagyon beszél már,mindent mond már.KépOlyan,mint egy kis papagájKép!
Apa ma jön haza egy hosszú hétvégére,aztán megy is vissza.Júli 3-án meg mi megyünk 1 hétre hajózni.Nyáron is lesz dolgom,mert elvállaltam egy korrepetálást,de legalább nem jövök ki a gyakorlatbólKép!Még érettségiztetek jövő héten,ráadásul abban za osztályban én vagyok a jegyző,vagyis én csinálok minden papírmunkát,ami nem ksi meló...de utána szabad vagyok egy darabigKép!
Ja,és köszi a köszöntéstKép!
Jobbulást és ha tudtok vmit a kis poronty nemét illetőleg,akkor írj ámKép!

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok, szia Anyapoc!

Nagyon jó nektek hogy mentek hajókázni, Bulcsúnak biztos nagyon fog tetszeni. Együtt lesz a család!Kép Merre mentek? Majd számolj be róla!!!
Azért a programtengerben csak lesz egy kis idő és csak összefutunk valamikor.
Itt minden rendben. Vettünk egy 10 éves autót (Ford Scorpio) Ez már nagy vasnak számít. Ahhoz képest, hogy ennyi idős nagyon szép állapotban van és tele van extrákkal. Ebbe bőven el fogunk 4-en férni.
Még mindig nem tudjuk, hogy kisfiú lesz-e vagy kislány. Szeretnék majd egy 4D-s uh.-ra elmenni ott majd hátha megmutatja magát.
Szerencsére még olyan túlzott forróság nem nagyon volt, úgyhogy elvegetálgatok.
Bulcsú már kész nagy fiú! Pelus hogy áll?
Bencén már 3 napja bugyi van. Áldom is az eszünket, hogy parkettás a lakás!KépKép

Na mára ennyi, legyetek jók!

kfk

Sziasztok!

Kati

Megváltatok a Suzukitól?KépMeg is értem,ezek után....
Nálunk pelus még megy,de néha már szól,hogy a wc-ba akar pisilni.Ilyenkor természetesen nem jön semmi,csak erőlködik,amíg néhőány cseppet ki nem préselKép!
Meg olyakor út közben,hgy az út mellé akar pisilniKép)Az szép művelet szokott lenni!Nem erőlködöm,mert beszélni is nem régen kezdett,előbb -útóbb eljutunk ide isKép!De nagy gratula Nektek a pelusmentességért!Nagyon ügyesek vagytok!Azért nálunk is bejön a járólap ilyen szempontbólKép!

Ezen a héten és jövő hét végén is fent leszünk Pesten(amikor megyünk,meg amikor jövünk),találkozhatunk,ha meg tudjuk dumálniKép!
Passau és Bp között fog menni a hajó,nagyon szép köürnyék,majd csinálok képeket és jövök mutogatni!Kép

Na puszi és vigyázz magatokra!

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Anyapoc!

Tudom, hogy milyen szép vidék!Kép Schlögenben dolgoztam 2 évig. Pont a legszebb Duna-kanyarban. Eljöttök a szálloda előtt ahol melóztam, majd figyelj nagyon! Még az Ausztriai részen Engelhartzel előtt. (Nem tudom, hogy így kell-e írni.) Az tuti nagyon szép rész, nagyon irigyellek benneteket!
Most hétvégén itthon leszünk, szombaton megyünk csak ki Apósomékhoz ebédre.
Jövő héten szerintem megyünk le Almádiba. Ti itt maradtok egész hétvégén?
Képzeld ma szólt hogy kakílnia kell és azonnal ráültünk a bilire. SIKER!!!!!!!!!!!!!!!
Még a bugyiját se koszolta össze!Kép A pisi sajna a parkettára megy, de most már csak lesz valami.

Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!

kfk

Szia Kati!

Jövő héten szt vasárnap megyünk haza,de nem biztos.Ha ott lesztek még Almásiban,akkor talizhatunk ott is!Lehet,hogy már szombaton hazamegyünk,ez attól is függ,hogy mennyire fogja bírni Bulcsú a hajótKépKép!
De megyünk még Pestre többször is,akkor is talizhatunk ám!
Ügyesek vagytok kaki ügybenKép!Bulcsúmég egyáltalán nem szól,ha kell neki,meg utána semKép.De majd eljön az ideje...
Ja,emlékszem,hogy egyszer már beszéltük,hogy arrafelé dolgoztál,csak elfelejtettem.Kép
Majd képeken megnézhetedKép!

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Szia Anyapoc!

Mi újság? Milyen volt a hajókázás? Hogy tetszett Bulcsúnak? Részletes élménybeszámolót kérek és természetesen képeket!!!!!!
Ebéd után jöttünk fel tegnap Almádiból, úgyhogy lehet hogy itt találkozunk? Egyszer egy állatkert? Vagy itt vagy Veszprémben!Kép
Hát a bilis dolog most stagnál, eléggé rendszertelen és ahogy én észrevettem nem nagyon fogja még agyilag az ingert. Mindegy, most már kezdek beletörődni, hogy legfeljebb később megy oviba.

kfk

Szia Kati!

Megjöttünk,teganp hozott haza minket Tesóm.Most már itt vagyunk Vp-ben,mert vasárnap 1-kor elmegy a hajóKép.

Nagyon jó volt,nagyon élveztük.legfeljebb azok a napok voltak kicsit nehezebbek,amikor ment folyamatosan a hajó,és nem lehetett kiszállni.De azért ezt is megoldottunk,nem volt nagy gond.
Az alvással sem volt különösebb gond,csak 1-2szer kelt fel Bulcsú éjjel,amikor zsilipben voltunk,mert az elég hangos.De 1-2 nap után azt is megszokta,és már nem ébredt fel.Persze nem ment könnyen a dolog,mert akkor nem akart visszaaludni,így kicsit fent kellett lenni veleKép.De azért kibírtuk,csak Apának volt kicsit fárasztó.

Sokat voltunk fent a felső fedélzeten,nézelődtünk,játszottunk,motoroztunk.Na meg amikor megtalálta a társasjátékokat,és hogy abban mennyi bábu van,amivel lehet játszani.....Kép

Voltunk többször usziban.AZt hittem,félni fog a víztől,de nagyon élvezte,úgyhogy itthon is megyünk.Pedig már régen nem vltunk.De aztán ő követelte miden nap,hogy menjünk.KépAz ölemben volt csak ugyan,mert úszógumink nem volt és elégmély volt a víz,de natgyon tetszett neki.Persze azért kapaszkodott,de ki nem jött volna,pedig nem volt a legmelegebb a víz...

Ahol megállt a hajó,ott mentünk ki,vagy csak kettecskén,vagy Apával,ha éppen ráért.Nagyon tetszett neki,hogy lehet a partról köveket dobálni a folyóba!

Sokat tanult is,a beszéd terén sokat fejlődött.Elkezdte összefűzni a szavakat.Persze a lényeget megtanulta: te is jössz, menjünk ki...Na meg zsilip,uszi stb...Minden,ami szükségesKép!
A zsilipek külön teszettek neki.Amint hangosabb volt a hajó,vagy fordult,azonnal kiabált,hogy zsijip-zsjip!Még félálomban is!

Szerencsére a tudolással sem volt gond.Vettem neki egy minimedencét,ami befér a tudolóba,hogy majd abba beleül és megfürdetem.Azt hiszed,beleült..?KépA fenét.Beleállt,és tusolni akart,így legalább gyorsan megvoltunk az esti fürdésselKép!

Reggel felébredt,azonnal:"Anya"--"tessék".Vagy ha mondtam,hogy "szia",ő is "szia"Kép.Nagyon jól aludt velünk egy kabinban,még beszélgetni,meg tv-zni is lehetett mellette.

Vettünk azért egy bébiőrzőt,hogy ha este lefekszik és felmegyünk,halljuk,ha felébred...persze a hajón nem működött,mert az az átkozott tiszta fémből van,ami leárnyékol mindentKép.Na de majd használjuk máshol...Azért ott mertem hagyni,denéha behallgatóztam,hogy mi újságKép.

képeketmost teszem fel,ha meglesz,akkor majd jövökKép!

Állatkertben benne vagyok,csak akkor próbáljunk időpontot egyeztetniKép!Ezen a héten Szegedre megyünk,következő héten,ha miden igaz,akkor megyünk fel Pestre!Akkor jó Nektek?

És Tihogy vagytok?Hgy bírod ezt a sok időjárásváltozást?KépGondolom,nem a legkellemesebb...

Na megyek,mert most "ebédelünk 3,5 óra alvás utánKép!

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Szia Anyapoc!

Nagyon irigyellek!!!!!!!Kép Csuda jó lehetett! Bulcsú nagyon ügyes volt. Biztos nagyon élveztétek, hogy együtt a család. Párod meddig dolgozik itt a hajón?
Jó, hogy mindenre felkészültetek (kis medence a tusolóban, bébiőr) és igazából nem kellett egyiket sem használni.
Mekkorák voltak a kabinok? Elfértetek rendesen?

Jövő héten, vagyis augusztus 1-én lesz Bence keresztelője Almádiban. Szerintem ti pont akkor jöttök fel Pestre. Tehát csúsztatunk!Kép

Mi jól vagyunk, semmi érdemleges dolog nem történt. Hétvégén lent voltunk Balcsin, de sajna nem tudtunk lemenni a strandra mert annyira jó idő nem volt.

Hogy-hogy csak 3,5 órát aludt Bulcsú?

Jók legyetek, puszi:

Kati
kfk

Sziasztok!

Kicsit eltűntem és bocsánat miatta, de rohanás volt az utóbbi egy-két hónap. Ráadásul napok óta totózom a jelszókombinációmat, de most ráleltem Kép

Végigolvastalak Titeket, hogy nagyjából képben legyek mi történt VEletek.

Kata! Huh, nem volt semmi a baleset, de hála istennek nem történt bajotok. !
Hogy érzed magad? Mikor fog születni a picurka? Azt olvasom,hogy a nemét még nem tudjátok. Kis huncutka!

Anyapoc!
Csodás lehetett a hajóút és ami még fontosabb,hogy Apával lehetettek! Majd azért képeket is kérünk, amikor lesznek!

Mi megvagyunk, ezerrel dolgozom, de júli végén végre szabin és megyünk a balcsira. Jó idő rendel!!!!!!!Kép
Gerikém május eleje óta folyamatosan beteg volt a mandulájával, de most szerdán kivették végre neki. Kép HURRÁ!! Nagyon jó viselte és nagyon ügyi volt!

Most röviden ennyi! Sietek,mert dolgozom, csak muszáj volt már hirt adnom!

Puszi Nektek:Giti
gitike

Sziasztok!

Kata

Na,azért én is irigyellek Téged a pocak miattKép!
A kabin jó nagy volt,elvileg 3 személyes(legalább is annyi ágy volt benne,simán elfértünk,pedig bent állt a babaágy és még az egyik matrac,amin Apa aludt,szintén lent volt a földön.És még íróasztal és kicsike hűtő is volt benneKép!
Apa vmikor november elején jön haza,de tavasszal megint megy.De szeptembertől sajna felmennek a Rajnára,így nem fogunk találkozni,viszont folyamatosan tudunk emilezni,mert Németország terültén korlátlan az internetje.Máshol csak 1szer nézheti napontaKép.Meg akkor nekem is már suli,Bulcsúnak bölcsi,hamar el fog menni.Télen meg megyünk üdülniKép!

Szt aug 1-enem jövő héten lesz,de ki tudja....KépKépKép!Pedig jövő héten megyünk fel PestreKép!Ha minden igaz....Bármég nem tudom a menetrendet,ez a nagy igazság!Keresztelő????Mi lesz a kis fickóból?KépHol fogjátok tartani?Biztos nagy buli lesz!

3,5 óra csak nap közbenre értendőKép.Éjjel aludt rendesen és a normál 2 óra helyettg nap közben ráhúzottKép!

Pocak?Kerekedik?Gondolom,már szép nagy!

Giti

Hát szia!!!!Rólad is hallani?Látod?Ez a nagy baj,ha nem jössz gyakran,elfelejted a jelszótKép!
Gerinek jobbulást,és örülök,hogy jól viselte a dolgot,epdgi nem egyszerű egy mandulaműtét!Gondolom, a fagyi is fogy akkor náltok!KépKép
Balcsira jó időt kívánok ám!

Na megyek,mert még össze kell pakolnom,amit a drága fiam szétszedettKép!

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Tegnap voltam orvosnál, minden rendben van. Legközelebb 31. héten kell mennem, elképesztő hogy lassan már itt van az időpont és 4-en leszünk!!!KépKép

Gitike: De jó, hogy hírt adtál magatokról!!! Örülök hogy megint itt vagy, és remélem sűrűbben jössz!!!
Gerinek jobbulást! Jobb ilyen kiskorban átesni egy mandulaműtéten mint később.
Hova mentek Balcsira? Mi augusztus 1-től 1 hétre megyünk Fonyód-Bélatelepre. Tavaly Keneséről integettem ugye?Kép
Köszi kérdésed mi jól vagyunk. Sajna még nem tudják a nemét, de szeptember elején szeretnék menni egy 4D-s uh.-ra, hátha ott kiderülnek a dolgok. Október közepére vagyok kiírva.

Anyapoc: Hova mentek telelni? Vagy ez még nem eldöntött?
Bencének Almádiban lesz a keresztelője a katolikus templomban. Leszünk vagy 20-an. Remélem szép idő lesz. Tegnap vettünk neki egy fekete nadrágot és egy fehér inget, nagyon vagányúl néz ki. Még egy cipőt kell hozzá keríteni, de nem kaptunk még eddig sehol. Nincs valami ötletetek? Ja, még csokornyakkendő is kell, azt se kaptunk.
Pocak kerekedik, már 8 kg plussznál járok.
Megnéztem a naptárt és jövő hét még tényleg nem augusztus 1. Itthon is leszünk, úgyhogy tudunk szerintem találkozni.
Na befejezem, legyetek jók!

kfk

Sziasztok!

Szia Kati!

Örülök,hogy minden rendben veletek!Tényleg mindjárt itt az időpontotok!Nagyon drukkolok,hogy minden rendben legyen!
Teleésről még nem döntöttünk,szt majd akkor,amikor már a nyakunkon lesz!Kép
Csokornyakkendőt tudok adni,ha kell,vagy már vettetek?Cipőüzlet itt van több is,szt ünneplősök is vannak,vagy már találtatok?
Húúú,már 8 egész kilót híztál?Meg ne ártsonKépKépKép!
Megyek,mert még ezer dolgom van!

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Megint itt vagyok.Eddig nyaralni voltunk, tegnap jöttünk haza . Siófokon ismét, mint tavaly. Az idö szerencsére jó volt, minden nap tudtunk fürcsizni a Balatonban , kellemes volt a viz! És még egy kis szint is kaptam.
Gergö nagyon élvezte, a BAlatont is, meg a legjobban azt,hogy kertes házat béreltünk és állandóan jött ment a kertben, locsolgatta a virágokat, macskázott stb.
Kata! Integettem neked Fonyódra (mi 07.30-08.07-ig voltunk) söt egyik gyerekes barátaink is Fonyódon voltak, ök szerdán át is jöttek hozzán Siófokra.
Ti jól éreztétek magatokat Fonyódon?
Hogy vagy? Pocaklakód? Mikorra vagy kiirva ? Keresztelö mikor is lesz? Asszem még nem vagytok túl rajta, vagy mégis?

Anyapoc! És ti hogy vagytok? Bulcsúval mi van?

Most csak ennyi hirtelenjében!

A hét vége felé hozom el az öszi uj cuccosokat.
Anyapoc neked küldöm, 92-s mérettöl jó lesz?
Kata téged is érdekel esetleg?

Na ezer cuppancs nektek!

Majd még irok! Még egy hétig szabin vagyok,úgyhogy megyünk erre-arra. Ráadásul lehet,hogy veszünk egy új épitésü házat, félig-meddig kertes a lelkem,úgyhogy ez ügyben rohangálunk.

GITI
gitike

Sziasztok!Kép

Na túl vagyunk a nagy keresztelőn, majd teszek fel képeket a babaszobába, de még csak párat kicsinyített le Béci. Lehet, hogy azokat magánban elküldöm.
Végül kaptunk mindent, csokornyakkendőt és cipőt is.
Nagyon jól viselkedett, büszke voltam rá. Igaz az Apjának oda kellett ülnie mert az én ölemből rögtön kimászott.
A nyaralás is jól sikeredett. Kicsit kipihentem magam mert kicsit elfáradtam. Mi augusztus 01-től voltunk lent egy teljes hétig. Pont akkor amikor Gitiék!Kép Béci csak pénteken délután jött le utánunk, úgyhogy olyan nagyon nem tudtam mozogni.
A pocim már nagy. 10 kg-ot híztam, de állítólag sehol máshol nem látszik csak a pocakomon. Október 15-re vagyok kiírva. Augusztus 27-én megyek majd 4D-s uh.-ra, remélem ott megmutatja magát. Most hétfőn megyek be a kórházba egy szokásos vizsgálatra, de ott nem tudom hogy most csinálnak-e uh.-ot.

Anyapoc: Hogy vagytok? Bulcsú? Párod? Talizunk még idén?Kép Lassan kezdődik az isi.

Giti: Örülök, hogy jól sikeredett a nyaralás és az időt is kifogtátok.
Jól vagytok?
Küldjél képet az őszi cuccokról. 98-as érdekelne. Nem tudom ilyen bébi cuccosok is vannak?
Na megyek, mert el kéne indulnom fodrászhoz. Jók legyetek, puszi nektek:

Kati
kfk

Sziasztok!

Kati

Nagyon édik a képek,itt is megírom.Először el sem tudtam képzelni,milyen nagy levelet kaptam,mert csak azt írta a program,hogy megtelt a postafiókomKép!
Szóval jó volt a keresztelő?Gondolom,volt parti is utánaKép!
jaj,neis mesélj a pocidról,mert megesz az irigységKépKépKép!Bár,épp a minap beszéltük a párommal,hoyg lehet,tavasszal bevállaljuk a következőt.Így,mire megszületik,addigra hazajön és ha még 1 szezont ki is megy,akkor is már legalább 4 hónaposlesz a pici,akkormár egyedül is elboldogulok.De mivel nem tudjuk,hogy az a szezon kelleni fog-e,elég nehezen döntünk(illetve azért annyira nemKép)).De ez csak tervezgetés.
Idén sajnosmár csk egyszer megyünk fel,a jövő héten.Aztán mennek Zsoltiék aRajnára és 2 hónapot ott lesznek,aztán jön haza.Ez sajna egy ilyen szezon.De ha jöttök le ide,akkor szólj és talizunk itt!!!Jó?Mert azért itthon mobilisak vagyunk ámKép!
Az iskolát meg ne is említsd...KépNa jó,azért picit váromKép!
Majd írd ám meg,hogy mitek lesz!A pocid aranyos volt a képen,csak éppen Te nem látszottálKép!

Giti

Szia itt isKép.Azért gyere többször!Vagy majd inkább télen?Mi jól vagyunk,Bulcsú egyfolytában karattyol,amióta megtanult beszélni,egyik naprók a másikraKép!Na de azért tudok tőle pihenni.Még3 hónap Apanélküliség és utána egy kis HawaiiKép!

Na megyek,mielőtt kikeni magát...éppen a neszeszeremmel játszikKép!

puszi,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Kinek hogy telt a nyár?
Mi közösen(család) sajnos nem jutottunk el idén sehova, és nem is biztos, hogy sikerül, pedig pár napra jó lenne lelépni :-)

Kata szépen fejlődik. Éjszakéra kell neki pelus. Remélem nem áll meg, és nem fejlődik vissza :-)))

gitti: kérem én is az őszi. téli ruhákat. 98-104-110 fazontól függ. Elég erős a kisasszony. :-)
Köszi!

Szilvi
fksz

Sziasztok!

miis megvagyunk,eltelt a második nap a bölcsiben,már ott is hagytam a fiatalurat,nem volt semmi gond.Holnap már ott is ebédel,csüt-ön pedig ott is alszik,így elvileg pétekre be is szoktunk.Aztán jöhetnek a betegségekKép!
Remélem,minden rendben lesz,mert sajna nem sok időm van a beszoktatásr,jövő héten már tanításKép!

Szilvi

Ne izgulj,nálunk sem volt rendes nyaralás,csak Apával uatztunk 1 hetet,de ugye ő dolgozott.Pedig én is lelépnék.Ráadásul elég sokat dolgoztam a nyáron,de hát ez már az én bajomKép!
Örülök,hogy Kata ilyen ügyes,csak így tovább!Gratul a pelusmentességhez!KépMi még nem haladunk ezen az úton,néha megy a bilibepisilés,de azon kívül semmi.Meg szól,ha "pisilt kuki"Kép.

Kati

Mi van veletek?Jól vagytok?Régen nem jelentkeztél!Kép

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Elnézést, hogy mostanában kicsit hanyagoltam a topicot, de beszoktatás volt az oviban. Holnap már élesben megy a dolog. Ma már jól érezte magát és nagyon örült nekem mikor mentem érte.

A lényeg: Pénteken voltunk 4D-s uh.-on. FIÚ lesz a babám most már ezer százalék. Még a nevében nem tudtunk megegyezni, de remélem még időben eldöntjük. Olyan kis kalácsképe van a drágámnak!Kép Tiszta apja lesz. Állandóan mozgásban van, de mondanom sem kell ott nem bírtuk felébreszteni.
Elég nagy baba. Most 2354 gramm, azt mondta a doki, születésekor szerinte eléri a 4 kg-ot, vagy túl is lépheti.

Anyapoc: Ti hogy álltok a bölcsivel? Megszokta?
Húzzatok bele és mihamarabb legyen egy kistesója Bulcsúnak!Kép
Most hogy megkezdődött a meló neked egy kicsit gyorsabban megy majd az idő.
Ha lemegyünk telcsizek. Keresztelő óta nem is voltunk lent, de még szülés előtt szeretnék lemenni.

Gitike: Ti is készülődtök?
Gondolom mindenhol holnap kezdődik az isi, ovi?
Akkor most már kiderült, hogy fiúcska lesz. Majd küldenéd a rucikról a képeket?

Puszi mindenkinek!

Kati
kfk

Kati

Gratul a kissráchozKépKép!
hogymegy az ovi?
Nekünk már múlt hétenélesbenment a bölcsi,múlt hetem volt csak a beszoktatásra.Csüt-n és pénteken ott is aludt,úgyhogy mimár beszokottnak vagyunk tekintveKép!Nem volt semmi gond,majd elmesélem,de most mennem kell,mert itt van a barátnőmKép!

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Kati

Itt is gratulálok Zsomborhoz!Remélem,olvasod,mert szt az sms-emet nem kaptad meg!!!!Majd írj,hogy mi a helyzet,ha eljutsz idáig!!!!!!!!!

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Nagyon régen nem írtok. Kivel mi van?
Sz
fksz

Sziasztok!

Mi megvagyunk,Apa nemrég jött haza,így most sok a dolgunk!
Bölcsi megy,az elején kicsit betegek voltunk,de kilábaltunk és azóta nem volt veszélyes dolog,bár akkor sem.Igaz,volt Bulcsúnak kruppos rohama,,meg is ijesztett,de már tudjuk,hogy mit kell tenni,kaptunk rá kúpot is,ha nagyon vészes lenne.Azóta semmi,de bmikor előjöhet.A bölcsit még mindig imádaj,most,hogy nem volt 2 napig a szünet miatt,kicsit meg is viselte.Jó az a rendszer és hogy itthon nem egészen így alakultak a napok,egy kicsit rosszul érintette!

Várom,hogy Kati nyilatkozzon Zsomborról,de még nem ért el idáigKép!

Katával mi újság?Bölcsivel minden OK?És a melód?

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!Kép

Na itt vagyok végre.Kép
Szóval október 8-án reggel 9 óra 44 perckor megszületett Zsombor. 3800 gramm és 57 cm volt.
Most már 4190 gramm. Nagyon jó gyerek, szinte eszik és alszik. Észre sem lehet venni hogy egyel többen vagyunk.Kép
Bence lebetegedett.Kép Lázas lett, köhögött, begyulladt a szeme és nagyon folyt a nózija. Egész héten itthon volt úgyhogy nem volt egyszerű az életem 2 gyerkőccel. Apa egész nap dolgozott, ergó egyedül voltam. Úgy áll a dolog, hogy jövő héten megyünk le Balcsira mert Béci Pécsen fog dolgozni 2 hetet és nem akarok egyedül maradni.

Anyapoc: Remélem már Bulcsú jobban van! Nagyon ijesztő lehet egy ilyen kruppos roham.Kép
Miket csinál már Bulcsú? Biztosan jó sokat fejlődött. Mi újság a munkahelyeden?
Apa meddig lesz itthon? Tavasszal megint megy?

Szilvi: Mi van veletek? Újjad? Jobban vagy már?

Várom leveleteket!

kfk

Szia Kati!

Nagyon örülök,hogy végre jelentkeztél,már azt hittem,hogy ennyire lefoglal a két csemeteKépKép!
Szóval jó 2 gyerekes anyukának lenni?KépGondolom!Kép
Azért egy fényképet mellékelhetnél Zsomborról!Szépen gyarapszik a legényke és hihetetlen,hogy már 1 hónapos!!!!
Mi jól vagyunk,azóta nem voltunk igazán betegek,egyszer-ktszer enyhe orrfolyás,de ilyenkor azonnal kezelésbe vettem!talán a jó időnek is köszünhető és most,hogy jön az igazi hideg,nem fogjuk megúszni,de majd meglátjuk...Azért mindenféle óvintézkedéseket teszekKép!
Egyébként Bulcsú imád bölcsibe járni,szerencsére...Beszél folyamatosan,eszméletlen a szövege,jókat derülünk rajta!
Apa most marad egy darabig,egészen tavaszig,de azért dolga lesz bőven,aztán ismét kezdjük az ingázást,de nem bánom.Most szeretnénk lakást váltani,emrt ez iszonyatos helyen van és a lakásárak eléggé a béka feneke alatt vannak,így nagyobb az esélyünk.De majd meglátjuk.
Meló rengeteg van,főleg az új érettségi rendszer miatt.Most állítjuk össze a komplett érettségi tételeket,amiket majd közösen használunk.Ugyanezt a du-i suliban is megtesszük,így tudjuk,mit,hol,mikor, hogyan használunk.Szóval van mit csinálni,hiába osztottuk be.Ráadásul most úgy kell összeállítani a tételeket,hogy kidolgozva,ppontozási útmutatóval együtt kell leadni és nem egyszerű kérédésekből áll,hanem komoly feladatlapokból..na meg a felkészít is elég nehéz,de majd belejövök...

Azért neked sem lehetett egyszerű két poronttyal egyszerre!Még jó,hogy Zsombor ilyen jó gyerekKép!

Na megyek,mert hajat vágunk,meg minden!Majd írj ám még!A szülésről,meg minden!

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Zsombornak BOLDOG NÉVNAPOTKépKépKép!

anyapoc

Sziasztok, szia Anyapoc!Kép

Köszönjük szépen a névnapi jókívánságot!Kép
A szülésem programozott császár volt. Csütörtökön befeküdtem és pénteken reggel megműtöttek. Reggel 6-kor elkezdődött már a műtétre való felkészítés. Beöntés, borotválás, katéter, CTG, infúzió. Ez nagyjából 9 óráig tartott, utána meg már megkezdődött a műtét. Gerincérzéstelenítéssel szültem. Nagyon aranyos volt mindenki. Az altatóorvos és az asszisztense végig beszéltek hozzám és nagyon-nagyon kedvesek voltak. A párom az ajtóban állt és várta a fia érkezését.Kép Megijedt mert Zsombi nagy kék-lila árnyalotakban játszott. Oxigént is kellett neki adni és sok trutyit szívtak ki belőle, úgyhogy csak 8/9-es Apgart kapott. A doki szerint még maradni akart.Kép
Hát a szülésről ennyit.

Nem unatkozol Te sem! Van akkor elfoglaltság a munkahelyeden.
Bulcsú nagyon cuki lehet.Kép Van szövegük az biztos! Néha mi is csak hüledezünk Bence beszólásain.
Nagyon jó, hogy szeret bölcsibe járni. Gondolom hiányzik is neki ha valamiért nem tud menni.
Nálatok mikor lesz testvér?Kép
Bringa hogy-hogy nem ír? Tudsz róla valamit?

Na megyek, puszi:

Kati
kfk

Sziasztok Vp-i anyukák!
Talán emlékeztek még rám, jártam itt régebben. De ha nem, azt sem veszem zokon.
Biztos tudjátok, hogy Veszprémben novemberben kezdődött Tücsök Zene foglalkozás. Voltam az első (bemutató?) órán. Akkor, ott megfogant egy gondolat a fejemben. Mi, Gyed-en, Gyes-en lévő anyukák csinálhatnánk Veszprémben baba-mama klubot. Hetente, kéthetente, havonta talizhatnánk, tapasztalatot cserélhetnénk, vagy csak nevethetnénk együtt jókat. Meg a csöppségeknek is jó, ha korán társaságba kerülnek. Persze, ha picit nagyobbak, az sem baj, csak érezzük jól magunkat. Tavasszal beiktathatnánk állatkerti sétákat, nyáron közös pancsolást... ilyenekre gondoltam. Meg néha meghívhatnánk egymást egymáshoz, ahogy a babanetes talikon. Néhány topikban láttam, hogy a budapesti kismamák is összejárnak, csak hát ők olyan nagyon messze vannak. Ha rendszeresebben, klubbjelleggel szeretnénk talizni, akkor meg termet kéne bérelni, s tagdíjat fizetni, de szerintem ezt már csak akkor, ha sokan leszünk.

Na, én feldobtam a labdát, várom a véleményeket.

Puszi: Anita
anita78

Sziasztok!

Kata is szeret bölcsibe járni. Most szegény beteg lett. Tüstös mandulája van, de már jobban van. Elég komoly volt, mert magas láz, nem tudott enni. De ma már kért reggelit.

Anita78: Részemről nehéz lenne összehozni, mivel Almádiban lakunk. Dolgozom, tehát elég nehéz lenne időpontot is egyeztetni. Azért köszi, hogy gondoltál erre!

Kati:
Végül is jöttök le? Ha igen mikor?

Anypoc: Megint elkezdödőtt a babaklub. Változatlanul havi 1, és a hónap 2.szerdáján 15.30
A baj az, hogy nem tudom, hogy mikor tudok lemenni, azaz, hogy eljutok-e. Ha gondolod, és szívesen tartasz előadást, egyeztethetünk. Megbeszélem a védőnővel, és telefont is adok. Az, hogy én nem vagyok nem zárja ki, hogy előadás legyen, ha sikerül összehozni.

Szilvi
fksz

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?