Új privát üzeneted érkezett!

Csak bekukkantottam....... 8)

Tenci!

Laptetőőőőőőőőőőő Öreganyám!!!!!! :lol: :wink:
Gyere, ha tudsz! :wink:

Gabi!

Képek tényleg jók!

Heni!

Ketten voltatok csak Szandival? Ti nem csináltatok ott képet?
Én max. jövőre megyek Adrival. Néha még Ő is "betojik" :roll: a Bábszínházban, ha nagyobb bábú van. :roll: Nem sír, de 100x megkérdezi, hogy miért volt olyan nagy? Ovival voltak tavaly is és idén is és mindkétszer kicsit megijedt a nagyobb báboktól.

Menek aludni! Szép álmokat Mindenkinek!
Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs!
mivel kisebb gondom is nagyobb annál, hogy a prividre válaszoljak itt pedig nem nagyon olvastam vissza, így kár volt ilyen hangnemű és stílusu privit írni!!!!!!
Vagyis január 28án megműtik az orrmanduláját Balázsnak és megkaptam az össze prividet!!
DE most elérted azt, hogy én sem írok többet ide..én eddig bírtam
Sziasztok, jó volt veletek!!

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!!!!!!!!!!!neeee
légyszi :cry:

Kép
gablaty

[quote="polixeni"]s írta:polixeniziasztok, koszonom az erdeklodest, jol vagyunk, csak eleg surek voltak a napok. mar tul vagyunk 2 ctg-n, minden rendben, kedden megyek megint, gratulalok a babakhoz:))))

udv: Kata

Szia Kata!

Én jan. 6-án megyek legközelebb ctg-re, de úgy látom, Ti a keddi, mi meg a szerdai napokra állunk be. Kár, hogy nem tudunk összefutni a kórházban. :(
De mivel majdnem egyidősek vagyunk, akár még szülhetünk együtt is. :) Ki tudja?!

Szép napot Mindenkinek!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Lányok már akartam kérdezni hogy most mi a helyzet a Kútvölgyivel? átment magánba??? és a dokijaink??? ott maradtak?? Vida,Tóth, stb?
és a szülésznők, ők is maradnak? vagy mi lesz velük??
Rita ha olvasol minket, mondhatnál vmit :D Ismerősöm most várandós, és szeretném ajánlani neki az enyémet, de most nem tudom mi a helyzet?
köszi
üdv Gabi

Kép
gablaty

Szia Gabi!

Igen, októbertől már magánkórháznak számít, de júliusig még támogatja a tb a szüléseket. Utána már fizetni kell érte. Állítólag elég borsós lesz az ára, én már hallottam 350.000-et is. Azért ez marha húzós!
Nem tudom, hogy mindegyik doki és szülésznő maradt e, de szerintem a többsége igen. Legalábbis most még igen, aztán ki tudja mi lesz akkor, ha már valóban fizetni kell.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

BOLDOG, BÉKÉS, EGÉSZSÉGBEN TELI ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!

KATA, SZOFI, ZSÓFI, LACI és VERONIKA

Akinek van módja rá, annak jó bulizást estére :lol: mi nem megyünk sehova, de a gyerekpezsgőt már behűtöttem, :wink: a pizzatésza már kel :lol: lencsefőzi már kész :D talán este 11-ig ébren is tudunk maradmi!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Békés, Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!!
Ancsa, Laci, Judit

Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Kívánok én is mindenkinek :
Egészségben, szeretetben és eredményekben gazdag boldog Újévet!

Kép

Kép
gablaty

Mi is kívánunk mindenkinek Boldog Új Évet!

nálunk buli éjfélig tutkó fent :D hiszen ki főzné a virslit ha nem én??? :roll: :lol: :lol: na meg most már jöhet a pezsgő is!!!-úgy 2005 után először-ki nem hagyom :wink: :lol:

majd jövőre bővebben :D :D
pussz mindenkinek

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:09-kor.
Vendég

Újév napján én vagyok az első???

Még1er Mindenkinek Boldog és örömökben gazdag Újévet kívánunk!!!
üdv Enci és Gabi

Kép
gablaty

BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Andi!

Elnézést kérek, mind a három privimért, hogy megpróbáltam segíteni, ill. ötletet adni Balu "dolgához"!
Elhiszem, hogy kisebb gondod is nagyobb annál....mint ahogy talán másnak is!!!!.....de nem hiszem, hogy annyira nem lett volna időd....december 5 és 28 között....., hogy legalább egy.... "köszi" vagy "majd ha lesz időm írok"... egy sort küldtél volna. Akár privit, akár a közösbe. Megértettem volna, mert úgy mint itt MINDENKI!!!! én is anya vagyok és tudom mivel jár egy(két/három) gyerek+a karácsonyi készülődés.
De úgy látom, arra volt kedved, hogy ide a közösbe írjál, hogy kicsit "alátegyél" a hangulatnak! Ez a többiekkel szemben NEM VOLT FER!!! Ezzel most nem engem "égettél be"!
De mások, ennek most biztos nagyon örülnek! Hát legyen meg az örömük! Meg neked is!
De úgy látom szinte senki nem vette a lapot a további "komédiára"!
De talán annyit, elvárhatna az ember.....bárki!!!...., hogy ha gondja van a másikkal akkor privit írjon és ne a közösbe!!!!
És ez a "felháborodott" elköszönés......és már megint én, mint "bűnbak" megtalálása......nem is nagyon feltünő, hogy honnan fúj a szél! Tisztelet a kivételnek!!!!!
Volt már itt régebben is ilyen....amikor én még itt sem voltam!!!!..... és a végén mégis visszasomfordáltak az emberek........
De nem baj, ha most nem fognak......

MÉG EGYSZER ELNÉZÉST KÉREK MINDEN ITT MARADÓTÓL EZÉRT A KÖZJÁTÉKÉRT!!!!! :oops:
De nem én kezdtem...... :? És teli van már a hócipőm azzal, hogy akik el akarnak innen húzni és nincs jobb indokuk, mindig "rám verik a balhét!".....vagy csinálnak!!! :oops:
Aki nem akar, az nem szól hozzám, tiszteletben tartom! Vagy ha valami nem tetszik, írjon privit!!!! De NE :!: :!: a többiek hangulatát "baszkurálja" el csak azért, mert neki gondja van velem. Vagy bárkinek bárki mással!!
De ne csináljon itt senki fesztivált!!! Ha valaki menni akar, akkor menjen! Ne keressen bűnbakot vagy bármilyen "rossz kifogást"!!! Senki nem fog azért megharagudni, mert megunta vagy át akar menni máshová, vagy akármi!!!
Még elköszönni sem kell, ha valaki nem akar!!

De úgy látom, hogy....elnézést a "lopott szövegért!!" :roll: .... a másik elfogadása/tiszteletben tartása az nem sok mindenkinek megy!!!
Csak azzal szemben érvényesítik ezt egyesek, akik nagyon szimpatikusak egymásnak!!!!
És ezért működik ez a világ úgy, ahogy!!!!!

És ha megkérhetek bárkit is ezzel kapcsolatban a "fejmosásomat" priviben intézzük! :roll: Köszönöm!

Szép évet Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok! :oops:
B.U.É.K. mindenkinek a legjobbakat erre az az évre! Utólag boldog karácsonyt is! :oops:
Engem totál bedarált a karácsonyi készülődés, 24én negyed 6ig sütöttem, pakoltam, diszítettem, de megérte! :D

Kolost Isten éltesse utólag! :oops:

Szép napot/évet mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

KOLOSNAK UTÓLAG MI IS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi!! Elhiszem,hogy elfáradtál,képeket is rakhatnál!!! rég láttalak titeket!!

Tegnap Encivel a közlekedési múzeumban voltunk és Györgyit láttam, hát Jázmin mekkora!!!szép hosszú haja van :D igazi kis csaj!
Amúgy a ligetbe készültünk sétálni de olyan szél volt,hogy bementünk "melegedni" a múzeumba :D
Enci meg úgy is élvezi a mászkálást, meg megnéztük a műjégpályát, ill. most ami van belőle. Hát olyan pici kis vacak, és 800-1200 a belépő.
Encinek vettem korit, mert meg akarom tanítani, de még nem tudom hol, várom h minusz legyen és befagyjon a fóti tó, meg a Balaton :D
vagy még a westend tetején van jégpálya...még talán azt megnézzük.
Tegnapi képek

Kép
Kép :D

Kép
gablaty

Sziasztok!

Steff!

Gondolom, hogy megérte! :wink: Szerintem ezzel én is így vagyok! Mikor láttam, a Lányok szemében a csodálkozást meg az örömöt, hát...... :roll: 8)
És Martin ovival mi a helyzet? Sikerült a másik oviba bejutnotok vagy marad a régi?

Gabi!

Képek jók. És az mikisapka a fejeden? :D
Csak nem CC-s csizmád van? :lol: Jól néz ki!
Apukád hogy van?
Mínusz fokokat meg várjad! Azt mondták, jönni fog. Úgy hogy még nincs semmi veszve a korcsolyázással kapcsolatban! :P

Többiek? Átértetek már 2010-be??? :lol: 8)

Most megyek, mert ebédidő van Jáznak!

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ébresztő csajok!!!!!! :D :D

ki merre?új év van-hogy teltek az ünnepek-élmények???? :D
már mindenki a régi kerékvágásba?

Andi-remélem azért visszajössz.....illetve el se menj :roll:
szóval műtét?és hol műtik?

Timi-látom te itt :lol: hogy vagytok-és ünnepek-volt nálatok János nap is???szopi van még???és Jáz súly???
gondolom Adri ezerrel várta az ovit......

ANCSA-napjaitok hogy telnek?-jól vagytok?Szofibaba hogy viselkedik,-és Lara????
egyedül vagy vagy van mama?

VERÓ-nálatok mizus?-ovijárat beindult?-túlélted az ünnepeket? :D :wink: :lol: ééééééééés GR?én most kezdem a 90napost.....nagy volt a csábulás karikor :roll: :D :lol:

STEFF-és mi jókat sütöttél még 24-én este 6kor is???nagy konyhatünci vagy...... és bizti ügyes is!!! :D :lol:

JUDY-te merre??vagy most is rohangálsz???Ancsa jól van???

VALENTINA-lestelek iwiwen-nagyon édes Vikó-látom élvezte a Karácsonyt :D hogy vagytok mostanság?

SISSY-bejelentkezést!!!!!!! :lol: :wink:
KATA-te is!!!!!!!! :lol: :wink:

ORSI-na milyen az új kecó??? :lol: élvezitek???és a srácok??minden okés???

BRIGI-rég voltál te is...... és Kriszta-Lillus-Linocs..és többiek.....

mi jól és mi is visszazökkentünk a megszokott kerékvágásba-fát tegnap leszedtük amennyire vártam a díszítést na most annyira a leszedést :roll: megfogyatkozott a gömbmennyiség :roll: :D
még annyi Benedekem úgy döntött 24-én,hogy elindul és azóta teper pici lábaival :lol: na még nem km-ben nyomja de haladunk-esések vannak jó nagyok-az elindulás kicsit nehézkesen megy mert már rögtön szaladna-de ha megvan az egyensúly..... :wink: :lol:
és nagyon akaratos/hisztis és már szembeszegül Mikeyval-keményen :roll: de még az erőfölény Mikeynál van......nem sokáig...

megyek mert gyanúsan csend van és nem is látom őket.......

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Nagyon boldog új esztendőt kívánok Mindenkinek!!!!!

Sajna megkezdődött a munka! :(

Nálunk minden rendben, babaszoba alakulgat, már csak a bölcső hiányzik a helyéről. Még festés alatt a bölcső, de remélem a héten kész lesz. Anyukám meg teljes gőzzel mossa, fertőtleníti a rucikat, pólyát és más babakelengyéket. :)

Dobok pár pocakos képet:

Kép Születésnapomon Szüleimmel, 32.+1

Kép Mini karifánk az új lakásban

Kép Szent Este, 34.+1

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Babakocsi összeszerelés alatt

Kép

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Timi,
lassan, de biztosan :lol: 8)

Megvagyunk, lazultunk az ünnepek alatt, pláne hogy anyóshoz át se mentünk - egy program így kiesett. Ancsának úgy néz ki megindult az egyik szemfoga, úgyhogy volt két pocsék éjszakánk. Most jobb, de a fog még nem jött ki :roll: De a lányom visszatért régi foglalkozásához - csatatérkészítő kisiparos :D - ne tudjátok meg hogy néz ki a nappali, pedig rendet raktam mikor elaludt :roll:

Na mennem kell, majd jövök még.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

[quote="etenci"] írta:etencibresztő csajok!!!!!! :D :D

SISSY-bejelentkezést!!!!!!! :lol: :wink:
KATA-te is!!!!!!!! :lol: :wink:

.....

Etenci!

Úgy látom pont egyszerre írtunk! Kérésed parancs! :) Remélem kielégítő bejelentkezést produkáltam, képekkel megfűszerezve :)

Igen, Ancsáékkal mi újság? Hogy vagytok??????

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Tenci: Köszi kérdésed megvagyunk, Viktor kicsit be van rekedve, de nem vészes. Én vagyok egy kicsit összetörve lelkiekben :cry:
De talán ezen is sikerül túl jutnunk...
Benedeknek nagy gratula az elinduláshoz, és azt hiszem fel kötheted a nacidat :lol:

Timi: Remélem nektek is jutott a hóból, mert itt nálunk még mindig sok van :? Hogy vagytok?

Gabi: Jók a képek, majd én is megszeretném tanítani Vikónak a korizást, csak a férjemet kell előtte rávenni, hogy ne féltse annyira a gyereket :lol: :lol: :lol:

Na röviden ennyi, megyek lefekszem egy kicsit.
Szép napot mindenkinek.
Kép
Kép
Ha esik a hó akkor bent rally-zik:)

valentina

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így rátok török, de szeretném a segítségeteket kérni. 32 hetes kismama vagyok, a Kútvölgyiben szülök majd. Az orvosom dr. Vida Gábor. Legutóbb az ünnepek előtt, a 27. terhességi héten voltam nála (sokat fáj a vesém, megnézett UH-n). Hallottam, hogy sport-balesete volt nemsokkal karácsony előtt, műtötték a lábát, feküdnie kell. Most lenne aktuális néhány vizsgálat. Sajnos telefonon ma nem tudtam egyáltalán elérni. Mit lehet tudni róla? Gondolom még nem dolgozik. A kórházban tudnak információval szolgálni vajon arról, ki helyettesíti? Vagy menjek oda "csak úgy", és megnéz valaki?

Előre is köszönöm a segítségeteket!
szzsk

Szzsk!

Szerintem hívd fel a szülészetet és kérdezd meg, hogy ki helyettesíti, mert neked menned kell vizsgálatra, s hallottad, hogy mi történt Vidával. Biztos tudnak segíteni, hogy egyáltalán mikor lesz elérhető az orvosod, s hogy addig is kinek adta át a kismamáit.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Szia Sissy80!

Köszi a gyors reagálást! Te kinél szülsz majd?
szzsk

Nincs mit!

Én Sándor dokinál!
Nekem szerdán kell mennem vizsgálatokra, meg labor, ctg stb., de a Sándor dokit is van ki helyettesíti, s meg is adta a nevét, hogy tudjam, ha bármi gond lenne.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

SISSY-nagyon nagyon jók a képek :wink: gyönyörű pocid van....
de a legjobba babakocsis kategóriába-szerelem a kereket :lol: :lol: :lol: mintha Mikit látnám három évvel ezelőtt :wink: :lol: :lol: -na akkor én nagyokat kacagtam... :lol: :lol: :lol: de látom sikerült összeszerelni :wink: :lol:
milyen bkocsi???tesómék is nagyon törik a fejüket milyet vegyenek-de mindenképp 3:1ben...
és amúgy hogy vagytok?? új lakás látom nagyon szép.....és jóóóó is? :lol: :D
bejelentkezést komolyan venni :wink: :wink: 8) :lol:

VALENTINA-de mázlista vagy-még aludni is tudsz!!!! :roll: :lol: :lol: :lol: és nem mondod hogy van nálatok hó?????-na akkor küldjél erre is.......
Korizást mi is nagyon várjuk-ellentétben teférjeddel-Miki már tavaly is próbálgatta Mikeyval-de idén már ha lesz jég le sem veszi a korit még meg nem tanul :roll: :lol: :D
Jó kis qvad :wink: :lol: és szereti Vikó??látom nem gond ha hó van-elfértek bent is!!!!! :D :D
Mikeynak autó van-majd összehozunk egy rallypartyt valamikor :wink: :wink: :wink:

SZZSK-üdv itt :D amit én is tennék azt már Sissy leírta......úgyhogy csörögjél az ötödikre :wink:
picit mesélhetnél magatokról......és vonalzót nem készítesz????

JUDY-én nem hiszem el,hogy rendet raktál!!!! :wink: 8) :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

és még valami-tesóméknak LÁNYUK lesz!!!!!!!
tök jóóóóóó-nagyon kiscsajt szerettek volna,közölték pöcsös-persze boldogság határtalan-hiszen a legfontosabb az egészség-de már Barnabás mindennap....és most a genetikain kiderült-KENDRA NINA :lol: :lol: :lol: :lol:
vannak itt boszik akik már mondták....igaz Ancsa-Timi????? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Köszi az infókat. Felhívtam a kórházat, megkaptam a helyettes orvosok nevét: Halász dr úr és Demeter dr. úr. Holnap tudom őket hívni.

Magamról is egy keveset. Igazából nem vagyok nagyon rutintalan, harmadik babát várom, ráadásul a harmadik fiút. A "nagyok" 3.5 ill. másfél évesek.
Zsombi Debrecenben született, Zéti itt a Kútvölgyiben, de szülés előtt költöztünk, így nem nagyon van tapasztalatom az itteni protokollal. Gyakorlatilag "beestem" a szülésre vele. :)

Régebben már regisztráltam a babanetre, néhányszor olvastam is ezt a topikot (volt is pár hsz-em itt), de azóta sok minden történt, és sajnos az agyam nem lett kevésbé szita, így újra kellett regisztrálnom, új névvel.
szzsk

Igen, sikerült összeszerelni, nagyon egyszerű volt, elég egy intelligens babakocsi. Remélem használatban is beválik majd. Sokat töprengtünk rajta, hogy milyen legyen, nagyon sok típus szóba jött, de végül ez volt az ami mellett döntöttük, s ez álta meg mindenben a helyét.
CAM Cortina
S azt mondják nagyon strapabíró, akár 5 gyereket is kibír, hogy csak kereket kell esetleg cserélni. Igaz mi annyit nem szeretnénk, de ha kettőt kibír, az már tök jó.
S még a mózest is lehet hintáztatni, tehát ha elmegyünk valahová, akkor bölcsőként is funkciónál. És a mózest is betudjuk kötni a kocsiba, tehát nem kell áttenni a hordozóba.

Az új lakhandi jó, meg szép is, igaz sokkal-sokkal kisebb, dehát nem gond, elleszünk addig is simán, amíg fel nem épül a házunk. Csak remélem a bútorainkat, amiket egyenlőre még a régi lakásban hagytuk majd eltudjuk tenni valahová. De muszály lesz.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Fel tudok tenni 3 vonalzót?
szzsk

Ja Tenci, lemaradt, hogy gratulálok a kis nunishoz a tesódéknak!!! :)

Szzsk! Neked meg a 3 gyerkőchöz!!!! Az hogy meg az agyad szita, azzal nem vagy egyedül, pláne kismamáknál ez nagyon jellemző, úgye??????

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

[quote="szzsk"]F írta:szzskel tudok tenni 3 vonalzót?

Biztos, mert van itt egy pár három lurkós!!!! :)

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sissy, nekem is tetszik a babakocsitok. Anno én is gondolkoztam ilyen többfunkcióson, végül egy travel systemeset vettünk, most pedig tesókocsiban nyomulunk majd. Amíg a kicsi meg nem születik a nagy sportkocsinkat használjuk (a travel systemeset eladtuk...).
szzsk

Mi is nézegettünk travel system-eset is, meg még ezer félét, de végül ez a típus volt, ami nekem is és a férjemnek is tetszett, s nem volt ellen kifogás. Talán két apróság, de hát az már tényleg nem érdekes, és talán az nem is létfontosságú. Pl. hogy a sportrészt csak előre lehet felcsatlakoztatni. Akkor úgyis inkább csak előre fog nézelődni már a baba. A másik ami nekem egy kicsit furi volt, hogy a sportrésznél a lábtartó együtt dől a háttámlával, s pl. ha függőlegesben van akkor nem tudom a lábtartót is felhajtani. De ezek apróságok. A biztonságot és egyéb mást nézve, tényleg ez felelt meg nekünk a legjobban.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Elvileg megcsináltam a 3 vonalzót, a hsz ablak alján is be van jelölve, hogy adja hozzá, mégsem látom...

Kép
Kép
Kép
szzsk

Okés, megvannak... :)

Kép
Kép
Kép
szzsk

Most mennem kell, várom a család dolgozó felét, aztán irány a vásárlás!

Kép
Kép
Kép
szzsk

Orsi!!!!

Kolosnak nagyon, nagyon boldog születésnapot!
Ne haragudj! :oops:

Mindenkienk nagyon, nagyon boldog új évet!!!

Igen, hármasban vagyunk, mi csajok!
Most várjuk a dokinénit!
Majd próbálok jönni
sok puszi mindenkinek!!!

Gabi, jó téged is látni!
nagyon csini vagy!

(Szofiról pár sor
19-én engedték haza.
azóta itthon vagyunk!
ugye 2890g volt a születési súlya, és hát ugye a mütét miatt is jól lefogyott,
szóval 2760g-al engedték haza.
26-án már elérte a születési súlyát 2890 g-ot
és 31-én meg elérte a három kg (3010g) és 1-jén mikor egy hónapos lett, akkor 3050 g volt!)

most mennem kell

köszönünk minden törödést!

Szilvi nagyon szépek vagytok!!!
sok puszi nektek!!!

ancsaboszi

Sziasztok!

Ha van infotok a Vida G-t helyettesítő két orvosról, megosztanátok velem? Sajnos még a nevük sem ismerős (Halász és Demeter dr.urak)...

Ancsaboszi, nem tudom, pontosan mi történt veletek, csak nagyvonalakban olvastam a topikot (lehetetlenség ennyi mindent végigolvasni), de azt láttam, hogy egy emberként drukkolt nektek a csapat. Örülök így ismeretlenül is, hogy a kislányotokkal minden rendben!

Kép
Kép
Kép
szzsk

A Halász doktor egy fiatalember, nagyon kedves, a Demeter doktor most az osztályvezető főorvos és ő is nagyon kedves. Ténleg!A Klinikáról jött, nagy tapasztalatú és tudású. Nyugodtan fordulhatssz hozzájuk. Persze egyikük sem Vida doktor, de belőle csak egy van. mondjuk Halászből és Demeterből is :-)
Szeretettel
nováky_rita

Rita, köszönöm a tájékoztatást. Akkor tkp. mindegy, melyikőjükkel beszélek, a lényeg, hogy jó kezekben leszek. Mindenképpen hívom ma a kórházat. Köszönöm mégegyszer! :)

Kép
Kép
Kép
szzsk

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:10-kor.
Vendég

Lilluska, igen, Zoárdunk lesz. A Négyszögletű kerekerdőt sajnos eddig nem olvastam, de mindenképpen megteszem szülésig! :)
Gratula a kis tipegőhöz! Ügyes lány!!! :)
Neked pedig sok-sok balesetmentes km-t kívánok. Nincs is annál jobb, amikor az ember lánya beül a volán mögé. Én elég sokat vezetek egyedül, persze a kezdetekben mindig volt mellettem is valaki, de minden kedves segítőmmel előre tisztáztam, hogy csak akkor szólhat bele a vezetésbe, ha veszélyes helyzetbe kerülünk, amúgy hallgass van az anyósülésen. A férjemet a mai napig nevelnem kell erre, pedig egy párszor már leálltam az út szélére, hogy akár ki is szállhat, ha nem tud csöndben maradni. :lol:

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
szzsk

Lilluska!

Bogika de helyes! Agyon puszilgatnám! :)

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

jöttem pár kép erejéig... mint látni lehet nem teljes a berendezés...sok a doboz, és a létra :) De kolos már otthon érzi magát.
nappali
Kép
konyha
Kép
gyerekszoba
Kép Kép
háló
Kép

majd jövök még ha engedik. :wink: pusz!
snooopy

:D én is itt pár sor erejéig :lol:

Ancsa!
nagyon örülök nektek! Szépen fejlődtök! csak így tovább! te meg nagyon ügyi anyuci vagy! :wink:

Orsi!
nagyon frankó lett a kéró :lol: egyik helység szebb mint a másik :lol:

Lilluska!
Gratula a Menő Manónak! Annyira kis cukkancs! :lol: Gratula a vezetéshez :wink:

Tenci!
igen, GR-t folytatom. Két ünnep között nem volt az én diétám, amit meg rendeltem az megahalál volt. Nem tudtam mi bajom van ... hát! hogy szar volt a kaja.
Ovi-bölcsi elkezdődött, de nem esett jól. Úgy megszoktam, hogy itthon vannak. Vissza kell rázódnunk. :lol:
Ti jól vagytok? hogy bírod a 90 naposat??? :D

Gabi!
szépek vagytok! :D

Szzsk!
szép, kerek pocóóóó! :lol:

Valentina!
még a szeme sem áll jól :lol: kis zsiványusz!!! :lol: nagyon tuti a verdájá! talám még engem is elbírna!!! :lol: (most már :lol: )

Sissy!
nagyon szép a lakásotok!!! a családod még szebb! :wink: velük együtt te is! Formás kismama vagy! A babakocsi sett nagyon király!!! :D Ja! és nekünk is ilyen Candy mosogatógépünk van :lol: :lol: :lol:

bocsi de ennyire futotta! :oops:
szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?