Andi!
Elnézést kérek, mind a három privimért, hogy megpróbáltam segíteni, ill. ötletet adni Balu "dolgához"!
Elhiszem, hogy kisebb gondod is nagyobb annál....mint ahogy talán másnak is!!!!.....de nem hiszem, hogy annyira nem lett volna időd....december 5 és 28 között....., hogy legalább egy.... "köszi" vagy "majd ha lesz időm írok"... egy sort küldtél volna. Akár privit, akár a közösbe. Megértettem volna, mert úgy mint itt MINDENKI!!!! én is anya vagyok és tudom mivel jár egy(két/három) gyerek+a karácsonyi készülődés.
De úgy látom, arra volt kedved, hogy ide a közösbe írjál, hogy kicsit "alátegyél" a hangulatnak!
Ez a többiekkel szemben NEM VOLT FER!!! Ezzel most nem engem "égettél be"!
De mások, ennek most biztos nagyon örülnek! Hát legyen meg az örömük! Meg neked is!
De úgy látom szinte senki nem vette a lapot a további "komédiára"!
De talán annyit, elvárhatna az ember.....bárki!!!...., hogy ha gondja van a másikkal akkor privit írjon és ne a közösbe!!!!
És ez a "felháborodott" elköszönés......és már megint én, mint "bűnbak" megtalálása......nem is nagyon feltünő, hogy honnan fúj a szél! Tisztelet a kivételnek!!!!!
Volt már itt régebben is ilyen....amikor én még itt sem voltam!!!!..... és a végén mégis visszasomfordáltak az emberek........
De nem baj, ha most nem fognak......
MÉG EGYSZER ELNÉZÉST KÉREK MINDEN ITT MARADÓTÓL EZÉRT A KÖZJÁTÉKÉRT!!!!!
De nem én kezdtem......
És teli van már a hócipőm azzal, hogy akik el akarnak innen húzni és nincs jobb indokuk, mindig "rám verik a balhét!".....vagy csinálnak!!!
Aki nem akar, az nem szól hozzám, tiszteletben tartom! Vagy ha valami nem tetszik, írjon privit!!!! De NE
a többiek hangulatát "baszkurálja" el csak azért, mert neki gondja van velem. Vagy bárkinek bárki mással!!
De ne csináljon itt senki fesztivált!!! Ha valaki menni akar, akkor menjen! Ne keressen bűnbakot vagy bármilyen "rossz kifogást"!!! Senki nem fog azért megharagudni, mert megunta vagy át akar menni máshová, vagy akármi!!!
Még elköszönni sem kell, ha valaki nem akar!!
De úgy látom, hogy....elnézést a "lopott szövegért!!"
.... a másik elfogadása/tiszteletben tartása az nem sok mindenkinek megy!!!
Csak azzal szemben érvényesítik ezt egyesek, akik nagyon szimpatikusak egymásnak!!!!
És ezért működik ez a világ úgy, ahogy!!!!!
És ha megkérhetek bárkit is ezzel kapcsolatban a "fejmosásomat" priviben intézzük!
Köszönöm!
Szép évet Mindenkinek!