Új privát üzeneted érkezett!

Edi!
Akkor ismerkedtünk meg ugy isten igazából :D :D !

Susy!
Köszi szépen :wink: !
Hát a kórházi pakkomat azt szerintem készíthetem is nemsokára,jövö héten megyek is venni háloingeket meg papucsot ... mert tuti hogy be fog engem még küldeni április elött :? érzem.. Kíránál sem usztam meg,és azt gondolom most sem fogom...
Amúgy most januárban csináltatjuk a pelenkázót(baráti áron megcsinálják párom munkahelyén :D ) és ha kész lesz már mosom is ki a rucikat és pakolom be a szekrénybe..amugy már kiválogattam kezdésnek a rucikat(56-62-eseket) szerencsére lett elég sok olyan amit fiúra is adhatok...
Előre láthatólag februárban meg is tudjuk venni a még hiányzó cuccokat..babakocsi,kiskád stb...

Te is válogattad már a rucikat?
Nektek sok mindent kell venni?
Vendég

Sziasztok!

Nagy sokára, de Én is megérkeztem, olyan régen írtam már!?még tavaly!...tegnap is jártam erre, de nem volt kedvem írni, csak olvasó üzemmódban voltam :!: :roll:

Mi a barátnőméknél voltunk, 6-an gyűltünk össze, kártyáztunk, társasoztunk, rendőr sztorikat hallgattunk, kicsit iszogattunk is, de nem nagyon esett jól a pia :!:
Eltelt az este gyorsan, nekem amúgy is rohannak a napjaim, de ahogy elnézegetem a vonalzókat kedves kismamik hamarosan közeleg a várva várt pillanat :!:

Ediii, a hőd alakulóban van, lehet, hogy a hányinger nem is volt véletlen :!: :?: drukkolok teljes szívemből :wink:
Nagyon remélem, hogy meg lesz az eredménye a szenvedésemnek, mert tényleg megviselt a Closti mellékhatása :!: :shock:

Susy, drukkolok Nektek az uh-hoz és remélem most már Te is megtudhatod, hogy ki is lakozik odabent :?: :!: :wink:

Kírus, isten éltessen Titeket, akkor nagyon szép kis szilveszterek volt :!: :wink:

Joli, már nagyon régen voltál valóban...szavadon fogunk azt hiszem mindannyian :!: :wink:
Remélem Én is, hogy megérte a szenvedésem, de boldog vagyok, mert fáj a hasam elég intenzíven és a combomba is sugárzik a fájdalom :shock:
Kitartás a tanuláshoz :!:

Tündi, szép a vonalzid :wink: drukkolok Értetek, hogy minden a legnagyobb rendben legyen :!:

Csip, sajnálom, hogy várod pirit :!:

Onlány, örülök, hogy minden rendben Veletek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajok!!

Csak beköszönök, most ertünk haza, csak helyzetjelentest akartam adni, hogy meg elek :lol:

Holnap jövök!!

Puszi mindenkinek!!Ja es nagyon boldog uj evet minden kedves topiktarsamnak :D

Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi, örülök, hogy jöttél már kezdtelek hiányolni itt is :!: :wink: Remélem minden ok Veled :?:
puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!
BÚÉK!!!

nincs sok kedvem visszaolvasni... álmos is vagyok, meg elkeseredett is :( nem indult úgy az év, ahogy kellett volna... a hőm szerint ez a tüszőm is valahol félúton bedöglött.
Kép
de 2 nap múlva az uh-n kiderül... viszont nem sok reményt fűzök hozzá :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Szép Estét!

Hát csajok, ma már keztem egy kicsit elgondolkodni, hogy lehet van velem valami?!?!? :wink:
Most már úgy motoszkált bennem a gondolat...
Erre du. óta elkezdet fájni a jobb alhasam :( Hát bizti megjönn... :( Apa is mondja a viselkedésemből :( :( :(
No mind 1 , nem vagyok elkenődve...(csak az szar, hogy idáig 28 naponta megjött-megszokot volt.-most meg a 33 napon még nem...lehetnék már a 5 napomon..., de tom, hogy még jó ez a 33 nap is...csak mégis szar, ez a nyüglődés, várakozás)
Gondolom értitek miröl habogok :D :D :D
Majd csak kiderül,mi van...

Szép Estét!!!
Holnap jövök, jupppé még van 1 szabadnapom apával :D :wink: :wink:
csip-csip18

sziasztok!

kírus hihetetlen! nemsokára itt lesz a baba!!! hogy megy az idő!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu köszönöm! :lol: :wink:

Juli uh után gyere ám! kíváncsi vagok!

suzytunder holnap hozol nekünk képet?

csip használjátok ki azt a szabadnapot apával!!! :lol: :lol: :lol:

puszi! szép estét mindenkinek!

Kép
gtunde75

Szép estét lányok!

Délután elmentünk Kristóffal játszóházba, hát elámultunk hazafelé, ugyanis azóta is szakad a hó! Hozzá még kellemes kis szél is fújdogál. :?

Juli
Sajnálom, hogy nem jól alakul az új év, de hátha az uh mást mutat majd.

Kírus
Apával pont ma szedettem le a szekrény tetejéről a nagy bőröndöt abban vannak a kinőtt ruhák... hát van szép számmal pici ruha, de rá kellett jönnöm, hogy téli rucik, hogy adom én azt a babámra Májusba? :roll: Egyébként ez nekem most annyira ijesztő, olyan picur lesz, azt se fogom tudni mit adjak majd rá. Hétfőn megyek Kristóf keresztanyukájához, ő vigyáz Manócimra, amíg uh- n leszek és azt mondta van egy csomó pici nyári ruhája.
Jó, hogy baráti áron készül nektek a pelenkázó. Nem kell sok mindent vennünk, legalább is azt hiszem nem. Kiságy, babakocsi van. Hordozó, járóka van. Apróságok lesznek csak.
Te mikorra is vagy kiírva?

Tünde
Uh- s képre gondolsz? Hétfőn megyek nem holnap. :lol:
Ha kapok persze, hogy hozok, de 13- án megyek a dokimhoz, akkor tuti kapok.

Zsu
Örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól telt a szilveszter. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Kírus
Már látom is a vonalzódon a szülés várható időpontját. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt sziasztok!

Hu ez a mai napom áááááááá kész vagyok,ugye elfogyott a pipolphenem, na nem kellett sokáig aludnom :shock: 2:30 óta fent vagyok,és velem együtt a bébi bogyóm is :lol: ..
Holnap az lesz az elsö hogy megyek a házidokihoz és iratok(ugy is kell még mást is meg a tp papírt is elkérem)..ja meg fel kell keresnem a védőnőt ugyanis a héten kell mennem cukorterhelésre és 26 hetes uh-ra..
És meglátogatom du az új fogorvost...hozza rendbe most az idegelt fogamat és társait :roll: Ugyhogy lesz program...

Susy!
Jaj hát igen Kristóf téli baba volt :roll: na de ha kapsz nyári rucikat akkor tök jóóó :)
Nekünk ebböl a szempontból szerencsénk van,bár nyáriból elég sok csajos rucink van...
Megmaradt a hó nálatok?

Tünde!
Bizony,elég gyorsan megy az idö, de hát ezt most te is megtapasztalod :wink: :!: ...
Bár épp tegnap mondtam a férjemnek hogy egyre türelmetlenebbül várom már,és most ezért tuti számomra lelassul az idö :shock:

Annyira más vagyok ezzel a terhességgel..ugy vissza gondolok Kíra nagyon hamar össze jött(fél éve voltunk együtt-és akkor is csak hétvégén taliztunk),nem is volt idöm bele sem gondolni hogy most nekem kis babám lesz,persze vártuk őt is mint a messiást!!
De ez most másabb,sokkal jobban felvagyok készülve rá...és úgy érzem sokkal több energiám lesz és türelmem :!: :!: :!:

Csip-csip!
Persze elhiszem hogy most rossz érzés ez hogy több napra jön meg,dehát változhat a nő szervezete anélkül is szerintem hogy baj lenne..meghát a gyógyszer az pontosan meghozta mindig 28 napra..de most nem szeded és az bekavar kicsit...ugyhogy ne gondolj semmi féle rosszra!!!
Aztán majd kiderül :lol: :wink:

Juli!
Ne légy elkeseredve egyem a szived!! Lehet hétfön kapsz valami biztató eredményt :!: :!: :wink:

Zsu!
Köszi szépen aranyos vagy!!!
Holnap megkezdődik a fránya meló? :?
Mikor nem kéne megjöjjön?? Drukkolok nagyon,remélem jó hatással van a gyógyszer ha már ugy megszenvedsz vele!!!

Szép vasárnapot mindenkinek!!!
Vendég

sziasztok!

susytunder húúúúú, rendesen elvesztettem az időérzékem itt az ünnepek alatt!!! :wink: :wink: :wink: még jó, hogy nem mentem ma dolgozni!!! :wink: :wink: :wink:

kírus hát lennék már 5 héttel idősebb!!! ez a legkritikusabb időszak...

Kép
gtunde75

jó reggelt mindenkinek!

Csip csip :roll: reméljük, csak kósza érzés volt!
[quote]H írta:át bizti megjönn... Sad Apa is mondja a viselkedésemből Sad Sad Sad
:D :shock:

Ma jönnek hozzánk apumék :) és most nem mi megyünk... Tegnap végre betartottam a diétát, erre anyós azt mondja, csinál pizzatésztát, jó lenne ha a feltétetet én intézném :shock: :evil: whááá, oda a 200g ch diétának. Végül olyan isteni hawai pizzát csináltam, hogy csak na!

Kirus, a méhszájad miatt gondolod, hogy nem úszod meg a kórházat? Csak nem kell befeküdni. Reméljük nekem sem kell a cukrom miatt. Anyós már megint elkezdte tegnap, hogy egyek sütit, mert ebbe kevés cukor van :shock:

Jaj drága Zsu, annyit jársz a fejemben! Úgy sajnálom, hogy a closty ilyen hatással van rád! Teljesen más a kedved, mint mikor nem szedted!

Edi, szegénykém, nem tudni mitől volt ez? Mid fájt annyira?

[quote]a írta: hőm szerint ez a tüszőm is valahol félúton bedöglött.
nem sokára megtudod! uhu!

Ancsa, hazajöttetek szilveszterezni? De jó! Nézegettem a képeiteket iwiwien :lol: :lol: :lol: annyira vidám lett a kedvem :lol: Hát nem vagytok egyszerűek, de így jó! Szalámis cickók a legjobb!

Suzytündér, milyen az a játszóház?

Kép
Kép
onlány

Sziasztok lányok, jó reggelt!

Igen, megmaradt a hó, nem tudom eldönteni mennyi esett, mert tényleg nagyon erősen fújt/fúj a szél és hordta a havat, de majdnem 5 centi az én véleményem szerint.

Kírus
Azért én drukkolok, hogy megúszd a kórházat, hátha...
Hát már várom a holnapot rendesen, de nem csak az uh miatt, hanem a kisruhák válogatása miatt is. :lol:

Tünde
De jót nevettem, még jó, hogy nem mentél dolgozni ma. :lol: :lol: :lol:

Onlány
Nem ismeritek a játszóházakat? Egy hatalmas helyiség, vagy több, ahol mindenféle játék van és sok sok gyerek. Nekünk az állatkerti játszóház a kedvencünk, csak picit messze van, de itt nem messze tőlünk van egy másik, az is nagyon szupi, nyáron sokat mentem Kristóffal busszal is, nagyon szereti.
Majd nézek neked képet és teszek fel.

Kitti
Mi újság? Piri vagy nem piri? :)

Kép
Kép
susytunder

nem ismerem sajna. Taksonyban van (én Haraszti vagyok) és már nézegettem kívűlről, mikor utazunk, de nem tudtam hogy működik vagy mi az. Fizetni kell gondolom érte.

Kép
Kép
onlány

Jó reggelt Hölgyek...
One piri nálam... :? Pedig egész éjszaka majd meg bolondultam, úgy görcsöltem jobb oldalt, hogy csak na, fel is készültem, de reggel, sehol semmi, nem volt...
Na hát majd kiderül mi van...Csak akkor jönne már meg, ha az készül jönni...

Még jövök szép napot!!!
csip-csip18

Kitti
Nem csinálsz tesztet? Nekem is görcsölt a hasam, aztán még sem jött meg... :lol:

Onlány
Igen, fizetni kell, van ahol perc alapú, van ahol órára megy, de ez a hozzánk közelebbi úgy van, hogy 1 óra 1200 ft, de ha napijegyet veszel az csak 1800 ft és addig vagy ameddig akarsz. 1 éves korig ingyenes és szülőknek nem kell fizetni. Szokott lenni büfé, csak zokniba lehet bent lenni meg hasonlók.

Kép

Kép
Vannak hatalmas csúszdák is
Kép

Jajj milyen pici volt még itt Kristóf. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok Csajok!!!

Vegre visszaolvastam...Csak most meg megint ezt a billentyüzetet kell megszoknom, kesz vagyok :lol: ....Nagyon jo volt otthon, csaladozas, miegymas...Szilveszter jol sikerült, nem volt annyira durva, lightos iszogatas....Azert röhögtünk sokat, föleg mikor egyik baratunk a tüzijatekkal eltalalta a hazat :shock: :D ...Szoval azert voltak esemenyek....Voltam a nögyogyinal, ugye 30-an, semmit nem csinalt, vagy is hat "ujjal megvizsgalt" es annyi.....Ugy volt, hogy januar 11-en megyek akkor a HSG-re, azt mondta a faszi, hogy 90% hogy jo lesz, en mar ki is kertem regen szabadnapnak, erre masnap hiv telefonon, hogy megsem jo a 11-e......Most abban remenykedem, hogy a munkahelyemen megmengedik, hogy 11 helyett 18-an legyek szabin....Elvileg szemorvoshoz megyek, ezt kamuzta a kolleganöm ( mivel en szabin voltam , igy ö kerdezetett utana es ez jutott eszebe, hogy idöpontom van a szemorvoshoz)...Hat most majd azt mondom,hogy elneztem a papirt amit adtak, mert csak az maradt meg bennem , hogy hetfö....Remelem beveszik :?

Gtunde- Nagyon nagy gratula a dobogo szivü babacskahoz :D ..A folyadek majd szepen felszivodik!

Csip- Csajeeeem :D Tök jo volt talizni, annyira kis cuki vagy!!Nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön piri!!!A mindjart megjön erzes lehet a terhesseg jele is :D

Zsu- Mi ujsag draga??Hogy van a peted??Faj meg a pocakod?Basszus most kaptam meg az sms-t amit küldtel, nem tudom miert...Ne haragudj, hogy igy nem valaszoltam, pedig annyira kedves töled, hogy igy gondoltal ram :oops: :wink:

Onlany- Kiraly, hogy minden okes volt a 4D-n, kerünk am kepeket!!Hallod azert anyos pajtid nem egyszerü, nekem kicsit ugy tünik, mintha direkt ingerelne teged a kajaval :roll: ...Köszi a kepdicsit, hat igen, elegge vidam egy par vagyunk , nagyon sokat szoktunk röhögni :D

Joli- 2 het tenyleg sok idö, tuti, hogy behozod a lemaradast!

Juli- Igen, parom bajai :wink: ...Nagyon sajnalom, hogy most nem lett peted, de hat meg csak januar van, ez az ev a mienk lesz :lol:

Ediii- Nem semmi sztori :shock: Akkor nalatok izgalmasan telt a szilveszter!Doki mit mondott, miert volt ez a rosszul let??Remelem en is, hogy egy baba okozza.... :wink:

Susytunder- Drukk, hogy hetfön megmutassa magat a baboca :wink: Gyönyörü baba Kristof :shock: :lol:

Kirus- Szilveszterkor van az evfordulotok??Az tök jo, mert mindig megtudjatok ünnepelni :wink: ...Egy nagy kalappal a fogorvoshoz!

Na csajok most lepek, fözni kell :roll:

Mindenkinek nagyon szep vasarnapot!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!!!!!!!!

Ancsum: Jaj megjöttél barátném :D :D
Te is cuki vagy ám...Sajnálom, hogy csak pár percet tudtunk dumcsizzni, de remélem láttlak, akkor 18-án :D :D

Suzytündér: Most nem görcsöl a hasam...Igazság szerint mára gondoltam, de reggel mikor felkelltem, úgy görcsöltem, hogy hát mondom nem csinálom, mert úgy is megjönn :?
Még nem tom mikor csinálok, de még mindig az a fenn állásom, hogy tuti megjönn...és várom, hogy megjöjjön még...
De közben imcsizzek, hogy ne... :wink:
csip-csip18

Lányok melyik karban kell vérnyomást mérni?

Kép
Kép
susytunder

Susy, teljesen mindegy :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

susytunder nekem a jobb karomban nem lehet érezni a vénát... :) egy volt medikus pasim erre azt mondta anno, hogy a testem nem ismeri az anatómiát! :wink: :wink: :wink: :wink:
a háziorvosom pedig felhívta a figyelmem, hogy vészhelyzet esetén ha még eszméletemnél vagyok, ne engedjem, hogy a jobb kezemen nézzenek pulzust, mert ki fognak ütni!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
persze ez nem igaz, de azét vicces! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kristóf csodaszép baba!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

gyancsi üdv újra a fedélzeten!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Fájdogál a hasam, 17 cn-en vagyok és a mai hőm 36,4 lett, a melleim kő kemények!

Kírus, holnap már meló :cry: nagyon nincs kedvem menni, de gondolom, hogy nem vagyok ezzel egyedül :!: :roll:
A hónap utolsó hetében kellene nem megjönnie, de ha mégis, akkor is rövid ciklusom lesz, mert volt Closti :!: Remélem, hogy nem jön meg :!: :wink:

Susy, nagyon kis drága Kristóf :wink:
Holnapi uh-hoz drukk :!:

Csip, teszt esetleg :?:

Tündi, nem semmi anatómiád van :shock: ilyet :!: :!: :!: :roll:
És a medikusból milyen doki lett :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Iner
Régen voltál, hogy vagytok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu fül-orr gégész lett sajnos! most jobban jönne, ha pl szülész lenne... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Zsu! ne is beszéljünk a mellekről! már nem is tudtam hozzábújni apához, annyira fáj... reggel meg szabályosan ég a bőröm!! mintha felgyújtottam volna őket, mint Mrs.Doubtfire... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi, az nem lehet kellemes, de addig jó, amíg van tünet :arrow: állítólag :!: :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát teszteltünk apával és az eredmény: NEGATÍV
csip-csip18

Sziasztok Lányok!

Először is Boldog Új évet kívánok mindenkinek!

Kép

Zsu!
köszi, hogy hiányoltál, jól esett...
Olvastalak titeket mindig, csak valahogy nem tudtam hozzászólni...
Örülök, hogy már jobban vagy lelkileg....sajnáltam volna, ha nem írsz nekünk...

Jól teltek az ünnepek nálunk is, a pocakom egyre jobban nő, már szinte napról-napra nagyobb....néha már kezdek aggódni, hogy milyen lesz a szülés...

A hét elején megvettük a babakocsit is...
Már csak a kiságy van hátra, meg a többi apróság, ruhák, pelenka stb...

Kírus!
akkor boldog évfordulót, tök jó lehet mindig ekkora bulival ünnepelni.. :lol:

Ancsa! bizti megkapod a szabadnapot 18-ra...jó lehetett a szilveszteri buli nláatok is... :lol:

CSip! gyere majd a hírekkel holnap reggel is, szorítok nagyon....

Tünde!
hamar eltelik az a pár hét a 12 hétig meglátod...én se gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan....nekünk már csak 16 hét van a szülésig, emlékszem, amikor még csak 16 hetes volta olyan távolinak tűnt...most meg...

Suzy!
holnap megy a drukk az uh-ra.... :D

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner
Örülök, hogy megvagytok... :wink:
Nem tudtam volna nem jönni hozzátok :wink:
A kis pocaknak az a dolga, hiszen laknak benne :?: :wink:
Nagyon gyorsan telik az idő, néha rossz is Nekem :!:

Most nézem májusi babátok lesz, Én is májusi vagyok :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip, most csináltátok :?: sajnálom :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

csip :( :( :( :(

iner szijja! Nektek is BÚÉK! :lol: :lol: :lol: :lol: jujj, de izgi! milyen színű a babakocsi??? de jó lehet ez a készülődés!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Köszi lányok a dicséretet Kristóf nevében, de az már egy régi kép, nem is tudom mikor voltunk abban a játszóházban először, de kb. 1 éve készült. :shock:

De hozok nektek frisset is róla. :)

Kitti
Azért, ha nem jön piri, pár nap múlva reggeli pisiből tesztelj.

Hogy lehet az, hogy az egyik karomban mérve magas a másik karomban mérve meg jó a vérnyomásom. Kristóffal is kicsit magas volt, ezért kicsit tartok tőle.

Kép
Kép
susytunder

Zsu
Nézd csak Kristóf fogát a képen...nincs ott a szemfoga és hely sem maradt neki, nem lesz ebből baj? :roll:

Kép

Kép

Na hát ilyen most a kislegényem.

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!
Na megkezdődik az ovi is :? ,annyira jó volt hogy nem kellett vinni(már majdnem 1 hónapja nem volt oviban Kíra) ...

Susy!
Én mindig a bal karomat adom a védönőnek,meg csuklósban is azon mérem itthon..Ha a jobbon mérné tuti kórházba küldene,mert azon magasabb...
Nagyon aranyos Kristóf!! :wink:

Tünde!
Nyugi nálad is hamar eljön ez a készülődés!!! :wink:

Iner!
Nálatok hogy telt a szilveszter?

Zsu!
Reméljük elmegy a piri a francba majd!!!
A munkához pedig kitartás!!! :wink:

Ancsi!
Jó lehetett a szilveszteretek,mindig jó bulik lehetnek a ti társaságotokban!!!

Onlány!
Aha az miatt gondolom,hogy beküld majd...de megmondom huzzuk amig csak lehet inkább...legalább márciusig :wink:
Nálad meg anyósod akarja hogy bekerülj :( rádakarja sózni a sütit ...

Na felkelt lánykám,be kell kreppelni a haját :wink: ,azt mondta ugy akar oviba menni :!: :D
Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Szép jó reggelt!

Hát elkezdődött a 2010-es év, jöttem dolgozni, de mennyire nem volt kedvem felkelni... gondolom, akik dolgoznak hasonló képen voltak vele reggel!

Hát még mindig nem volt meg a pé-m, lehet, hogy nem is lesz, vagy ki tudja, de az biztos, hogy eléggé fájdogál a hasam egészen lent és középen , nem tudom, hogy ez most mi, mert még ilyen nem volt!
Olyan nehéznek érzem a hasam, szurkálgat, kemény!
A hőm reggel 36 volt!

Susy
Kristóf annyira szép kisfiú, nagy-nagy gratula :wink:

Nem hiszem, hogy baj lenne belőle, még mire a maradandó fogak jönnek, addig rendeződnek szépen sorban :!: szépek a fogai nagyon :!:

Kírus
Nem semmi, hogy micsoda kívánsága van Kírának... kész nagy lány :wink:

Szép napot Mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt...

suzy: teljessen egyetértek veled....nekem semm volt kedvem ma jönni :( :(
Rádásul jól aludtam, igaz hajnali 3 kor felkelltem, mert megjött :( :(
De nem bánkodom, mert a tegnapi teszt után mondtam is akkor jöjjön már meg, na megkaptam :D
Sebaj új hónap új reményekkel...
Meg a koncetrálás a lakásra...már csak 6 hét :D :D :D

Szép napot!!!!
csip-csip18

Csip, sajnálom, de akkor most első a lakás úgy látom és utána mindent bele :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajszik!!

Megjöttem a melobol, visszaolvasok :wink:

KépKép
gyancsi

Ancsi
már voltál dolgozni korán :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip- Csajeeeem, hat semmi szomorkodas piri miatt, nekem holnap kene megjönnie ( vagy nem megjönnie, de ugy is jönni fog) , ma mar erzem is, hogy közeledik :evil: ...Mi mindig nagyjabol egyszerre haladunk a ciklusunkkal :lol:

Zsu- Nezed most magadat LH tesztel???Csak, hogy le ne maradj a PE-röl :wink: ...Ne is mond, ma annyira semmi kedvem sem volt felkelni, mint maskor, pedig maskor sincs sok.... :roll: ...Ma megint hoesesben mentem reggel dolgozni es sehol sem volt eltakaritva meg, mert ki az a hülye rajtam kivül aki 3-kor az uton van :D

Susytunder- Kristof tenyleg nagyon szep kisfiu, gyönyörü pofikaja van, majd gyözheted a csajokat levakarni rola :lol:

Kirus- Milyen lett Kirus haja??Bekreppelted??Hu amikor en voltam tini en is oda voltam a kreppelt hajert, volt 3 szal hajam, jo hosszu es azt kreppelgettem, nagyon vicces volt :lol:

Gtunde- Hogy vagy ma, kismami?Mit szolt a csalad a "karacsonyi ajandekodhoz"??Lehet irtad, de nem emlekszem :oops:

Onlany- Hol vagy????

Ediii-???

Iner- De jo, hogy jöttel, nagyon örültem neked :D Nem tennel majd fel egy fotot a mindig növö pocidrol, annyira szeretnem latni a babalakot :oops: :wink: ....Kepzeld ma bementem a fönökhöz es megmondtam neki, hogy 18-an szemorvoshoz megyek es elneztem az idöpontot, szo nelkül atirta, ugyhogy 18-an HSG :lol: ...Ja es mar elöre okosan bemondtam, hogy fabruarban majd kell 4 nap szabi kb, mert van egy cisztam es azt veszik ki ( persze inszemre fogok haza menni, de hat ezt ott nem szabad reklamozni) :D ...Mar tiszta hazudozos lettem, de hat sajnos nem megy maskent :roll:

Csajok , en gyorsan elö keszitem az ebedet, aztan picit szunyalok.....En mar most nagyon szeretem ezt az evet, mert erzem, hogy jo dolgokat hoz.....Es annyival masabb igy varni, hogy van mire ( HSG, Inszem) nem csak ugy minden honapban varni a csodat, nagyon jo erzes es a napok repülnek, en meg boldog vagyok :D

Mindenkinek nagy cuppantos!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi
Nem LH-ztam még soha :shock:
Nagyon ügyesen megoldottad a dolgodat, nem kell mindenkinek tudnia, hogy mi az igazság, majd megtudják, amikor eljön az ideje :!: :wink:
Jó pihenést
:!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Csip! sajnálom...de majd a lakás most leköti a gondolataidat és úgy fog beköltözni a pocaklakó, hogy nem is számítasz rá... :D

Tünde! igen, jó a készülődés, de tele van izgalommal, hogy mindent megveszünk-e amit kell, jó dolgokat veszünk-e, nehogy valamit elfelejtsünk stb...
Teszek fel képet a kocsiról, remélem látszik belőle valami, mert teloval csináltam....
Kép Kép

Egy kicsi látszik a karácsonyfánkból is... :lol:

Suzy! Kristóf nagyon szép kisfiú...grat... :lol:
Majd gyere az uh hírekkel!!!!

Kírus! nálunk úgy volt, hogy otthon maradunk apával, aztán egyik barátunk áthívott minket, ott van most egy 7 hetes kislány...imádnivaló csöppség...de éjjel nehezen értünk haza mert hatalmas köd volt, nekem kellett vezetni, mert apa ivott és kb 5 métert láttam előre az útból... :roll: és 30 perces volt az út hazáig.... :roll:
De azért jó volt nagyon...

Ancsa! mi nem csinálunk pocakfotókat...de lehet ráveszem magam, nem vagyok az a fényképeszkedős típus... :wink:

Iner

iner

Iner- Jo a kocsi :D .....Ha nem akarsz latszani a kepen, akkor hagyd le a fejedet :oops: ...Na nehogy felreertsd , en szeretnem latni, csak irtad, hogy nem vagy nagy fenykepezkedös, ezert gondoltam, hogy akkor csak nyaktol lefele fotozz :wink:

Zsu- Sosem LH teszteltel???Mert gondoltam, hogy igen......Pedig nem rossz dolog, mert amikor pozi, akkor 36 oran belül van pe, igy könnnyü idöziteni az unga-bungat :lol:

KépKép
gyancsi

Itt a pocakfotó.... :D

Kép

Iner

iner

sziasztok!

iner!
igazán szép pocak :) és Míra-travel is jó kis járgány :lol:

susy!
Kristóf igazán jó pasi :D

nem voltam uh-n. nagyon nehezen tudtam csak a dokit telefon-végre keríteni, és mondta is, hogy nem ér rám. majd szerdán... persze tudom, hogy nem szeret napközben lemenni az ambulanciára... mert hát nem szép dolog, amikor 1 orvos van, várnak rá kint vagy huszan, én meg odamegyek vizsgálatra, és még orvost is viszek magammal :lol: de evvan :shock: ez az én formám :? majd talán 2 nap múlva okosabb leszek...
persze azért hoztam a formám, és telefonon keresztül is tudtára adtam, hogy cart sem ért a closti... de a jóember sokkal bizakodóbb, mint én :) :arrow: mondta, hogy nem baj, majd a köv ciklusban... vagy az azutániban...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Iner: Köszönöm aranyos vagy :D
Remélem úgy lesz....
Tök cuki a fotó..
Amúgy azt el is felejetettem, hogy este mi még apával össze kaptunk egy pattanáson :D :D :D :D :D milyen hülyén hangzzik ez :D :D :D
Mert megkérdeztem, hogy mi ez a hátamon, és erre ő megkarmolt ott, mondom neki normális vagy???Mi van ha az egy anyajegy...az egy pati mondja, de mondom akkor is...Fáj az ha elkarmolják, ráadásul ocsmányul, durván... :evil:
Na én meg kiborutam 1 msp.alatt ezen...És megkaptam, hogy Én tiszta hülya vagyok...be vagyok dilizva a gyerek miatt. Mondtam ehez köze nincs most a gyereknek mondom 1 hete szenvedek, hogy megjöjjön...Én ne szenvedjek, ne mutassam ki vagy menjek sétálni :shock: kiosztot rendessen :shock: ANYÁDAT AZT.
Ezt jött csak a számra, és befordultam aludni...
Ma nem is beszéltünk reggelt óta, de most folyamatossan puncsol most nekem...Meg, hogy nem úgy értette...
No mind 1, ez volt....
Ja amúgy jan.1 től nem cigizzik, lehet neki is rátesz az...
Zajlik az élet rendessen...
csip-csip18

Csip-csip!
Zajlik akkor az élet nálatok is :lol: ,majd megbékélsz neki :wink:
Hu tény és való hogy nála is közre játszik az hogy leszokoban van,látom a körülöttem lévö emberkékröl(akik ha pár napig nem szívják-idegbetegek-szerencsére nálunk csak apám cigizik-elég azt is elviselni olyankor :lol: )

Juli!
Na akkor lehet hogy talizunk szerdán!!! :wink:
Látod legalább a doki lát valami reményt :!: :!: Biztat téged,hogy ne add fel!!!

Iner!
Lényeg hogy jól éreztétek magatokat és éppségben haza értetek!!! :)
Szép a babakocsi és Míra lak is helyes :wink:

Ancsi!
Bekreppeltem neki,nagyon vagány lett feldobta azt a ritka haját :wink: ja és azt mondta hogy jó hogy bekreppeltem neki mert így akkor biztos tetszeni fog a Kevinnek(szerelme) :lol: :lol: ,mondom így már biztos!!!
Kész vagyok néha miket beszól :lol:
Örülük hogy sikerült elintézned a szabit és a februárit is hogy bevették :!: :!: :lol: Ilyen esetekben muszály hazudni....

Na szóval ma voltam a védőnőnél, kérdezem mikor kell mennem uh-ra meg cukorterhelésre..nézi a papírt huuuu hát ma ..mondtam az már nem fog össze jönni... mert hát a drágaság elfelejtett nekem szólni hogy mikor is menjek...így kért uh-ra másik idöpontot ugyhogy szerdán megyek csapolásra meg uh-ra is!!!
Házidokinál is elintézte amit akartam..azért rendes volt,nem kellett a betegek között dekkolnom...
Voltam turiban,de nagyon semmi értelmes cucc nem volt...egy 56-os termos kardigánt nem tudtam ott hagyni :D ,nagyon édi...

Susy!
Gyere majd a hírekkel!!!!
Vendég

kírus!
12:15körül kell keresnem. azt mondta, addigra már kevesen vannak a szakrendelőben. de sztem általában így dél körülre szokta hívni a "beteg"eit.
jó lenne összefutni :)
hol voltál turiban? baján? én a sétálló u-ban szoktam körülnézni unokahugimnak, mert ott nagyon jó kilós gyerekruhák vannak. már többször majdnem elcsábultam, hogy veszek ezt-azt csak őgy, "háthamajdkellnekünkegyszer"-alapon :oops:

csip!
a leszokás ilyen... és lehet, hogy még hetekig ilyen is marad. mást nem tudsz, mint elviselni. hidd el, párodnak is nagyon nehéz.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

kírus!
hűha, most olvasom, a lány szerelmes :?: :shock: :?: olyan aranyosak ezek a gyerek-szerelmek :) én az oviban még hozzá is mentem a szerelmemhez. volt fehér ruha, fátyol, gyűrű... minden, ami kell :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

gyancsi :) becsomagolva tettem a tesztet a fa alá és mondtam apunak, hogy azt bontsák ki utoljára... tudtam, hogy utána már a többi ajándék nem lenne érdekes...
szóval ez egy műanyagborítású teszt volt, kicsit hasonlít a digitális lázmérőre.. szóval kibontotta... és nem jött rá, hogy mi az... megkérdezte: "mi ez?!?!? lázmérő?!?!?!" erre mi elkezdtünk röhögni és bólogattunk..., mire ő:"és mit csináljak vele?!?!? dugjam a seggembe?!?!?" és nézett rám nagy kerek szemekkel... aztán amikor elárultuk neki, hogy mi az, akkor teljesen ledöbbent, majd nagyon örült... :lol: :lol: :lol: de olyan vicces volt az egész szitu... :)
mi az a HSG? nekem fogalmam sincs... :oops: :oops:

csip most szokik le?!?!? akkor még egy jó darabig ideges és türelmetlen lesz... :?

iner céééép kocsi!!! :) na és a pocid!!! gyönyörű! és ettől a látványtól akartál minket megfosztani?!?! hát nem szép tőled!!! :lol: :lol: :lol:

kírus hát én Julitól eltérően ennyi idős koromban még nem mentem férjhez, de már mi is puszizkodtunk az ovi faházában... :lol: :lol: :lol: édes lehet a lányod! :lol: :lol:

Zsu kitartás! előbb- utóbb történik vmi! így nem maradsz, az biztos! :wink:

Kép
gtunde75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?